Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 4 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  lioara Vin Ian 24, 2014 7:08 am

Citeste " Secretul tamaduirii" -Olga Ivanovna Eliseeva si te vei asigura singura daca e sau nu recomandata in aceste cazuri si ce precautii sunt necesare.

lioara

Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 4 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  asgaard Vin Ian 24, 2014 6:57 am

pana la urma a facut cineva cu malformatii ale colecistului : colectist cudat (nu ciudat Smile ) sau septat cura asta ? a avut dificultati ?
de vreme ce e un sept acolo care face foarte dificila drenarea bilei (care e un lichid) mi-e ca eventualelor pietroaie sa nu le fie si mai greu sa imposibil sa se elimine
nu sunt fricoasa din fire, dar as vrea sa inteleg procesul si logic

si inca o intrebare : care ar fi efectele curei in cazul cuiva cu ciroza ? ficatul fiind fibrozat si in mare parte nefunctional, exista vreun risc ? ma gandesc ca o sa spuneti ca fibroza vine tot de la pietre, dar chiar si asa, nu ar trebui luate niste precautii in acest caz ?
va multumesc

asgaard

Data de inscriere : 25/03/2013

Sus In jos

Mesaj  limonada3 Mier Ian 22, 2014 2:32 am

Totul a mers bine, amestecul de ule cu suc de grefe are gust mai degraba de seminte (ai senzatia ca mananci un pumn de seminte de floarea soarelui decojite), amestecul de apa cu sare amara a fost ok in primele 2 ture (la 18 si 20), in schimb dimineata (6 si Cool a fost groaznic de amar pentru mine. Am mers la baie foarte mult, am eliminat mult lichid prin scaun. Au fost si alte chestii care au iesit, dar sincer eram prea secat sa ma uit ce este...si am tras apa:)
Saptamana viitoare o sa fac un RMN...si acolo vedem exact ce si cum. Ma gandesc ca nu au plecat toate pietrele.
Sambata o sa incerce si mama mea metoda. Mentionez ca ea are probleme cu fierea de cand ma stiu.

Revin cu info indata ce le am:)
Numai bine!

limonada3

Data de inscriere : 21/01/2014
Varsta : 36

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 4 Empty Buna

Mesaj  limonada3 Mar Ian 21, 2014 8:24 am

Buna,

Sper sa fie totul ok. Am incredere in tratament! O sa va spun de dimineata cum ma simt Smile 

limonada3

Data de inscriere : 21/01/2014
Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj  corix Lun Ian 20, 2014 4:42 am

Buna,
Reteta este aici:

https://sanatate.catsboard.com/t2768p160-cum-sa-scoti-pietrele-de-la-fiere-fara-operatie#8974

Uleiul are gustul cel mai bun cu suc de portocale. Baiatul meu care are 12 ani si a facut aceasta cura, nici nu a simtit gustul uleiului cand l-a baut combinat cu suc de portocale.

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 4 Empty Eliminarea pietrelor de la fiere

Mesaj  kppus Lun Ian 20, 2014 3:29 am

Buna ziua, imi puteti spune si mie care este reteta de eliminare a pietrelor de la fiere???am vazut ceva acolo ulei de masline si suc de portocale sau grefe,sa imi spuneti dv mai preciz cata cantitate ulei si suc si cum se ia...ms

kppus

Data de inscriere : 20/01/2014

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Ian 15, 2014 3:21 pm

Toti au hepatomegalie (ficat marit) din cauza ca la toti e plin cu bile de colesterina si pietre. Colecistul e ciudat tot din aceasta cauza.
Dar doctorii il scot afara si ficatul ramane la fel dupa operatie. Nu insa asa si la cura asta, care curata tot fara operatie si fara bani multi.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  anty21ro Mier Ian 15, 2014 2:42 pm

Buna seara, ultima data cand am fost la doctor din cauza problemelor mele cu stomacul, dupa un control ecografic mi sa spus ca am Hepatomegalie usoara, Adenopatie Inflamatorie Subhepatica si Colecist cudat. Mi sa dat tratament insa nu l-am facut.
Am sa incerc si eu aceasta metoda, probabil o sa ma ajute.
anty21ro
anty21ro

Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 38
Localizare : SJ

Sus In jos

Mesaj  corix Lun Ian 06, 2014 12:30 am

Clod,
Baiatul meu in varsta de 12 ani a scos mai multe pietre mai mari de 2 cm.
Dupa cum se vede in poza:

https://sanatate.catsboard.com/t2768p40-cum-sa-scoti-pietrele-de-la-fiere-fara-operatie#10368

a scos una de 3,7 cm si nu s-a simtit rau deloc.

Mama a fost programata pentru operatie si nu s-a operat, a repetat cura de 2 ori, scotand mai multe pietre si o va mai repeta.

corix

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Ian 05, 2014 11:16 pm

eu si sotia am scos cateva de 2,7 cm si unii au scos chiar si ceva mai mari. "Pietrele" sunt de fapt moi in 99% din cazuri si de fac ovale la eliminare. In plus canalul se dilata dupa nevoie caci este ceva voi si nu un tub mort. Extirparea colectistului este o mare tampenie de care numai medicina "desteapta" este in stare. Frica asta inutila ca ramane canalul blocat de o piatra este inoculata tocmai de cei care cred ca extirparea colecistului cu urmari pe viata este singura solutie. Aplicarea locala de caldura ajuta la dilatarea si mai mare a canalelor.
Asta este ce stiu. Nu o lua ca pe o recomandare personala. Fiecare face ce face pe riscul lui. La urma urmelor cand te duci la medic si te opereaza te pune sa semnezi ca o faci pe riscul tau si nu a medicului. Daca mori nu e de vina medicul care te opreaza si iti scoate colecistul, ci tu ! Deci....
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  clod Dum Ian 05, 2014 11:04 pm

Stiu de vreo 8 ani ca am pietre la fiere atunci erau mai multe si aveau marimea de 5 mm, de 3 ani s-a format una singura care se mentine la o marime de 2.6cm, probleme prea mari nu am avut, insa in ultimul an, am tot mai des dureri de cap, greata si dureri in partea dreapta. Medici care m-au consultat recomanda cat mai repede operatie laparoscopic cu eliminarea completa a veziculei biliare. Am auzit de aceasta cura cu ulei de masline si suc de lamaie si mi-as dori foarte mult sa o incerc, insa am o nedumerire, nu stiu daca se preteaza pt cazul meu. Rugamintea mea este pt d-ul Scarface sau pt cei care au folosit aceasta cura intr-un caz similar, sa-mi spuna daca nu exista riscuri de blocare a canalului coledoc in cazul pietrelor de calibru asa de mare, situatii care sa conduca la complicatii. Sau exista vreo metoda de faramitare care se recomanda initial.

Multumesc,

clod

Data de inscriere : 05/01/2014

Sus In jos

Mesaj  Simona79 Dum Ian 05, 2014 8:47 am

Multumesc corix.Eu cred ca cine face cura pt prima data ar trebui sa fie incurajat pt ca frica pe multi i-a intors din drum.Scarface mi-a fost frica de ulei cu gref pt ca am facut tratament cu ulei de masline si stiu ce gust are dar inainte sa i-au uleiul mi-am facut o cruce si l-am chemat pe Iisus langa mine si de aceea a fost asa de usor cu Iisus totul e mai usor.

Simona79

Data de inscriere : 19/11/2013

Sus In jos

Mesaj  corix Dum Ian 05, 2014 4:24 am

Felicitari Simona!

corix

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Ian 05, 2014 1:54 am

Nu inteleg de ce aveti atata frica de amestecul de ulei cu suc de grefa daca s-a scris de mai multe ori aici ca are un gust excelent si nici macar nu se simte ca ulei. Va recomand sa faceti un amestec de catva mililitri inainte de cura si sa testati ca sa va convingeti ca asa este ca sa nu mai aveti frica inutila de ceva care nu este nicidecum ca in imaginatia voastra caci nu mai este ulei pur. Nici berea cu suc (radler) nu mai are acelasi gust ca si berea si o poate bea orice copil referitor la gust. Iar la uleiuri sunt gusturi diferite. Uleiul de floarea soarelui nerafinat are un gust atat de bun incat se poate bea si pur. Amestecat cu suc de grepfruit devine ca un cocktail. Uleiul rafinat are alt gust, dar nici ala nu este chiar rau. Uleiul de masline e ceva mai acid si are un gust mai particular si uneori poate irita pe gat, ceea ce uleiul de floarea soarelui nu face. Daca nu gasiti ulei nerafinat (plafar) de floarea soarelui merge si cu ulei rafinat de la magazin.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Simona79 Dum Ian 05, 2014 1:20 am

Buna,am facut cura dar am avut emotii degeaba e foarte usor de facut mie mi-a fost frica de ulei ,ma gandeam ca nu pot sa-l inghit ca o sa vomit dar nu mi-a venit sa cred ce usor l-am inghitit parca am baut numai suc de grefuit nu am simtit deloc uleiul ,peste noapte am avut un pic de greata dar nu am luat nimic ca nu a fost nevoie.Am eliminat multe pietricele nu mi-a venit sa cred ce tineam in mine dar sunt sigura ca mai am si o sa repet cura peste o luna.Clisma nu a fost nevoie sa imi fac pt ca sarea amara pt mine a fost ca si o clisma.Nu imi vine sa cred ce mi-a scazut burta nu mai sunt balonata si ma simt bine nu mai am durere in partea dreapta si nu mai am gust amar in gura.Multumesc la 2persoane prima e Scarface ca mi-a zis sa fac aceasta cura si la Corix pt sfat sa nu ma ridic din pat dupa ce beau uleiul.

Simona79

Sus In jos

Mesaj  Simona79 Vin Ian 03, 2014 7:54 am

Multumesc de sfat Corix.Duminica o sa va scriu cum m-am simtit si cate pietre am eliminat.Doamne ajuta!

Simona79

Sus In jos

Mesaj  corix Vin Ian 03, 2014 5:17 am

Buna Simona79,
Poti sa incepi fara grija! Sunt mai mari emotiile decat durerea  Very Happy , vei vedea.
Asa am patit si eu pana sa incep...., greu m-am hotarat.
Ce am observat eu la mine: neaparat sa stai nemiscata primele 20 de minute, apoi poti sta in orice pozitie dar sa nu te ridici din pat, sa incerci sa dormi caci eu prima data cand am facut cura m-am ridicat si mi-a fost greata.
Cand am stat cuminte in pat  Smile  nu am avut nicio problema.
Cu Dumnezeu alaturi iti va fi usor!
Succes!

corix

Sus In jos

Mesaj  Simona79 Vin Ian 03, 2014 12:02 am

Buna ,eu astazi vreau sa incep cura, am un pic emotii dar sper sa trec peste pt ca e mai mare durerea decit emotiile.Doamne ajuta!

Simona79

Sus In jos

Mesaj  corix Mar Dec 31, 2013 4:50 am

Buna,
Aseara am inceput cura impreuna cu fiul meu de 12 ani, eu pentru a 5 -a oara, el pentru a 4-a.
Dupa ce a inghitit uleiul, mi-a spus ca nu se simte prea bine, il doare capul si stomacul. Pana acum nu l-a mai durut capul la cura. I-am dat o doza de Pulsatilla, s-a linistit si a adormit.
Azi dimineata s-a trezit la 11.  Smile 
I-am dat sarea amara atunci cand s-a trezit .
El a mai eliminat ceva pietre, asa mi-a zis, eu nu am vazut, caci m-am dus prea tarziu dupa el, in baie. A doua oara am vazut ca a eliminat decat una singura, nu prea mare, si atat pana acum.
Eu nu am eliminat deloc de data asta si nici nu am avut probleme.
Sanatate tuturor va doresc!

corix

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Dec 30, 2013 4:01 pm

O problema pt. cine sau ce ? Pt. ficat, pt. tine sau pentru scosul pietrelor ?
Daca e o problema pt. tine numai Dzeu stie, insa pentru restul nu este.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Florina Lun Dec 30, 2013 10:16 am

Buna! As vrea sa țin cura dar am o mica nelămurire care nu cred ca a fost răspunsă deocamdată. Este vreo problema dacă țin cura când sunt intr-o semi criza de bila? Adică de câteva zile, 2-3, ma apasa in dreptul ei si nu prea pot mânca grăsimi. Plus gust amar in gura si senzatie vagă de Greața. Multumesc!

Florina

Data de inscriere : 30/12/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Dec 09, 2013 4:50 am

pai, da nici nu trebuie facut in timp record...fiecare cum poate si cum vrea.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deditel Lun Dec 09, 2013 3:41 am

...ce dragut esti Scarface  Laughing ...eu cred ca momentan  vrea sa faca o pauza putin mai lunga intre cure...cea de a doua cura  a urmat doar dupa 3 saptamani fata de prima... stiu ca de fapt tu asa ne si recomandai, la 3 sau 4 saptamani, dar in cazul acesta nu reusim  '' sa uitam"  prea bine gustul amar al sarii  ...cu toate acestea sunt sigura ca anul viitor imi va spune , la un moment dat, ca vrea sa o repete  .
deditel
deditel

Data de inscriere : 20/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Dec 09, 2013 3:19 am

Doar nu o sa faca ca si statul cu autostradele, sa le faca doar pe jumatate.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deditel Lun Dec 09, 2013 1:59 am

Baiatul meu a terminat a doua cura cu ulei. Nu au fost probleme nici acum ,doar ca  s-a cam saturat de atata amareala, asa ca nu stiu cand o va face pe urmatoarea. A eliminat parca si mai multe pietre din acelea moi, verzui. O saptamana frumoasa tuturor! Smile
deditel
deditel

Data de inscriere : 20/01/2013

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum