Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
A 3 a eliminare
Salut aseara am facut a 3 a eliminare, de mentionat ca prima eliminare am facut-o pe 13 august, a 2 a in 13 septembrie si ultima aseara pe 20 februarie. V-am pus pozele in care puteti vedea ca la prima eliminare am scos o gramada de pietre, la a 2 a si a 3 a eliminare numarul de pietre cat si marimea lor a scazut considerabil.
Un sfat pentru "boboci" NU VA FIE FRICA respectati ad literam instructiunile si totul va fi ok.
Un sfat pentru "boboci" NU VA FIE FRICA respectati ad literam instructiunile si totul va fi ok.
hicks- Mesaje : 3
Data de inscriere : 13/08/2014
Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
hicks a scris:Salut
Am facut cura pentru eliminarea pietrelor de la ficat, totul a fost simplu si usor nu am avut durere, greata sau alte stari ciudate.Dimineata am eliminat o multime de pietre dupa cum se vede din poza ." />.Am lasat pietrele 1 zi si am observat cu stupoare ca se topesc precum o slanina lasata in soare.. Ma asteptam sa fie mai rezistente si sa reziste mai mult deoarece am mai vazut pietre scoase prin operatie care sunt solide.
Daca imi puteti explica va ramin indatorat
Vreau sa multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum si in primul rand lui Scarfacecare, ca mi-au dat curaj sa incep si sa duc la bun sfarsit cu succes aceasta cura.
Sanatate maxima
Salut aseara am facut a 3 a eliminare, de mentionat ca prima eliminare am facut-o pe 13 august, a 2 a in 13 septembrie si ultima aseara pe 20 februarie. V-am pus pozele in care puteti vedea ca la prima eliminare am scos o gramada de pietre, la a 2 a si a 3 a eliminare numarul de pietre cat si marimea lor a scazut considerabil.
Un sfat pentru boboci NU VA FIE FRICA respectati ad literam instructiunile si totul va fi ok." />
Buna ziua domnilor si doamnelor.Va povestesc si eu ,, pataniile ,,mele.In decembrie am facut o criza de colicist de am ajuns la urgente.Stiam ca am acolo o pietricica cam de 1 cm.Ieri am hotarat sa fac cura de detoxifiere .Am avut emotii putin,insa m.a tratat Scarface.Apa cu sare amara a fost mai rea la gust,dar uleiul cu suc de gref e ok.Am eliminat dimineata ceva,am vazut doar 2-3 pietre mai mari,restul maruntele.Mentionez ca nu am reusit sa le vad de fiecare data,pentru ca a fost cand trebuia sa ajung urgent la toaleta.E ok....nu stiu daca am scapat de toate,dar o sa mai repet cura.Domnule Scarface ,e valabila cura pentru cei nervosi? Succes si sanatate la toata lumea si credeti in aceasta medicina , totul functioneaza....si cu rezultate .Eu orice problema am o tratez cu ajutorul domnului.Multumesc din suflet pentru tot.
gabriela.m.- Mesaje : 8
Data de inscriere : 10/01/2014
Varsta : 61
Localizare : Baia Mare ,jud.Maramures
de frica ? la unii le este frica sa faca cura, se crispeaza si atunci nu iese nimic.
Daca nu iese la prima, iese la a doua...
Daca nu iese la prima, iese la a doua...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Am facut aceasta cura de eliminare impreuna cu mama mea. Eu am eliminat pietre moi, multe...insa dansa nu.Am facut totul la fel, in acelasi timp, am dublat cantitatile, am amestecat si am impartit in doua...ce nu a functionat???
mamica- Mesaje : 12
Data de inscriere : 22/02/2014
cura se poate repeta dupa 2-3 saptamani
scarface- Admin
multumesc, am sa vorbesc cu ea sa stie despre acest lucru, oricum a citit si ea cartea NMG
elena_- Mesaje : 127
Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca
Pt. hemoroid (care are o cauza emotionala, de regula conflict de identitate la femei sau conflict teritorial) poti incerca Aesculus CH9 de cateva ori pe zi.
Nu merge la "pietre la stomac" cura asta....iar pietrificarea pilorului nu este cu pietre, ci doar o rigidizare.
Si asta are o cauza emotionala si poate disparea dupa rezolvarea conflictului.
Nu merge la "pietre la stomac" cura asta....iar pietrificarea pilorului nu este cu pietre, ci doar o rigidizare.
Si asta are o cauza emotionala si poate disparea dupa rezolvarea conflictului.
scarface- Admin
Buna am reusit si eu sa fac detoxifierea cu sare amara, grefa, nu ma asteptam sa fie asa de usor, nu am facut poze ca nu mam uitat ce am eliminat de data asta, singura mea problema este ca ma deranjeaza hemoroidu care e in exterior, si ustura, dar in general este foarte bine ca scapam de atatea probleme, dupa cat timp se poate repeta procedura?, mai am o intrebare ar ajuta la eliminarea pietrelor si de la stomac?, sora mea are pilorul pietrificat, are doar un mic orificu prin care mai trece mancarea, trebuie sa manance doar alimente pasirate, nu sa operat inca, si nici prea repede nu cred ca o va face, multumesc
elena_- Mesaje : 127
Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca
Si eu am facut-o pe a treisprezecea si tot am eliminat.
lioara- Mesaje : 106
Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti
Sotia a facut ieri cura nr. 13 ! Inca a eliminat pietre, de data insa pietre calcaroase si numai una de colesterina. Deci dupa 13 cure inca nu s-a curatit totul !
scarface- Admin
De cateva saptamani am dureri persistente in zona ficatului, cu durere intensa la palpare; chiar si cand inspiram adanc durerea era mai mare. Am observat ca durerile erau mai mari atunci cand mi se facea foame, de obicei dupa 2-3 ore de la masa, sau cand beam apa mai multa. Asa ca m-am hotarat sa fac aceasta cura din nou (a 3-a oara). M-am simtit destul de rau pe toata perioada curei, probabil din cauza problemelor mele cu stomacul ... hiperaciditate. Am eliminat cateva zeci de pietricele, toate verzui inchis, am atasat o poza cu cateva din cele mai mari.
anty21ro- Mesaje : 48
Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 38
Localizare : SJ
curatare bila
in urma cu cateva luni Scarface mi-a recomandat sa fac procedeul cu sare amara de curatare a ficatului si bilei.
a fost mult mai simplu si mai usor decat ma asteptam!
unele din pietrele eliminate aveau 2 cm lungime.
primul si cel mai vizibil efect pe care l-am constatat imediat dupa efectuarea procedurii a fost ca am devenit dintr-odata foarte calma cu copiii mei. Si acum imi pastrez calmul, si acasa si la servici si in toate situatiile de viata.
procedura a pregatit terenul pe care am aplicat ulterior alte tratamente si metode terapeutice prescrise de Scarface, care m-au ajutat sa ma cunosc si mi-au adus echilibru interior si pace mentala.
sanatate multa tuturor!
a fost mult mai simplu si mai usor decat ma asteptam!
unele din pietrele eliminate aveau 2 cm lungime.
primul si cel mai vizibil efect pe care l-am constatat imediat dupa efectuarea procedurii a fost ca am devenit dintr-odata foarte calma cu copiii mei. Si acum imi pastrez calmul, si acasa si la servici si in toate situatiile de viata.
procedura a pregatit terenul pe care am aplicat ulterior alte tratamente si metode terapeutice prescrise de Scarface, care m-au ajutat sa ma cunosc si mi-au adus echilibru interior si pace mentala.
sanatate multa tuturor!
grfc- Mesaje : 2
Data de inscriere : 11/05/2014
Buna ziua,
Ieri am facut a 3-a eliminare de pietre de la ficat.
27 iunie 2014
15 iulie 2014
13 august 2014
Ma asteptam sa elimin mai putine pietre dar au fost foarte multe si marunte....
Ieri am facut a 3-a eliminare de pietre de la ficat.
27 iunie 2014
15 iulie 2014
13 august 2014
Ma asteptam sa elimin mai putine pietre dar au fost foarte multe si marunte....
arivle- Mesaje : 4
Data de inscriere : 25/04/2014
numai putine pietre sunt din calc si nu ies mereu...restul sunt din colesterina si sunt moi...asta e tot...de aceea nici nu se vad la ecograf.. mai ai de facut cure pana nu mai iese nimic
scarface- Admin
Adio pietre
Salut
Am facut cura pentru eliminarea pietrelor de la ficat, totul a fost simplu si usor nu am avut durere, greata sau alte stari ciudate.Dimineata am eliminat o multime de pietre dupa cum se vede din poza ." />.Am lasat pietrele 1 zi si am observat cu stupoare ca se topesc precum o slanina lasata in soare.. Ma asteptam sa fie mai rezistente si sa reziste mai mult deoarece am mai vazut pietre scoase prin operatie care sunt solide.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum si in primul rand lui Scarfacecare, ca mi-au dat curaj sa incep si sa duc la bun sfarsit cu succes aceasta cura.
Sanatate maxima
Sanatate maxima
e o vorba "Incercarea moarte n-are". Cand mananci ceva gras si faci indigestie nu mori de inima chiar daca esti cardiac. Daca e sa mori de inima mori si fara sa faci cura. Intrebarea e inutila caci nu poate sa stie nimeni daca cineva moare sau nu. Cert este ca ficatul curatat ajuta indirect aproape la orice boala de inima. Insa la unii li se poate face rau de la toxinele care ies, dar raul trece.
Pana acum nu a murit nimeni..si au fost si destui diabetici si oameni mai in varsta.. Hotararea insa ii apartine fiecaruia.
Pana acum nu a murit nimeni..si au fost si destui diabetici si oameni mai in varsta.. Hotararea insa ii apartine fiecaruia.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Dum Mai 18, 2014 11:24 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
pietre la fiere-ficat
Foarte interesant.
Intrebare- aceasta operatiune o poate face cineva care sufera de inima?
poate sa-i cauzeze in vre-un fel?
Ma refer la o persoana mai in virsta.
Intrebare- aceasta operatiune o poate face cineva care sufera de inima?
poate sa-i cauzeze in vre-un fel?
Ma refer la o persoana mai in virsta.
Lenke- Mesaje : 34
Data de inscriere : 22/03/2014
Multumesc, scarface!
Am retinut procedura optimizata de eliminarea pietre si pe acesta o voi aplica.
Iar indicatia ta ca medicamentele nu influenteaza eliminarea pietrelor, mi-a dat sperante ca totul va decurge normal.
Experienta ta este de nepretuit pentru mine. Si nu spun cuvinte mari.
Am retinut procedura optimizata de eliminarea pietre si pe acesta o voi aplica.
Iar indicatia ta ca medicamentele nu influenteaza eliminarea pietrelor, mi-a dat sperante ca totul va decurge normal.
Experienta ta este de nepretuit pentru mine. Si nu spun cuvinte mari.
Medicamentele nu au nici o influenta la scosul pietrelor. Reteta mea optimizata este si mai buna, mai ieftina decat cea a lui Moritz.
https://sanatate.catsboard.com/t3148-procedura-optimizata-de-scos-pietrele-de-la-ficat-si-vezica-biliara
Cura se poate face la un interval de 2-3 saptamani. Nu trebuie asteptat ani de zile ca sa o faci pe urmatoarea. Este doar pierdere de timp pretios
in timp ce pietrele stau acolo si blocheaza ficatul si intoxica organismul.
Ieri mi-a picat ideea ca sariturile vreo 10-15 minute inainte de bea uleiul pot duce la mobilizarea mai rapida a pietrelor si la dezlipirea lor de caile biliare.
https://sanatate.catsboard.com/t3148-procedura-optimizata-de-scos-pietrele-de-la-ficat-si-vezica-biliara
Cura se poate face la un interval de 2-3 saptamani. Nu trebuie asteptat ani de zile ca sa o faci pe urmatoarea. Este doar pierdere de timp pretios
in timp ce pietrele stau acolo si blocheaza ficatul si intoxica organismul.
Ieri mi-a picat ideea ca sariturile vreo 10-15 minute inainte de bea uleiul pot duce la mobilizarea mai rapida a pietrelor si la dezlipirea lor de caile biliare.
scarface- Admin
Bine v-am gasit! Hristos a Inviat!
Hristos a Inviat! Bine v-am gasit!
Va multumesc pentru tot ce faceti! Aveam mare nevoie de ajutorul vostru.
Si experientele voastre imi sunt de folos.
In anul 2000 am facut o ecografie si mi s-au gasit pietre la fiere si, sigur, indicatia medicului a fost de operatie. Nu puteam accepta operatia fara sa incerc metode naturiste.
Citind " Blogul lui Mihai Rapcea" am recunoscut etapele pe care le-am parcus si eu dar intre anii 2000 si 2002.
Am gasit doar procedura publicata in revista "Formula AS" de dl. Bogdan Victor. Asa ca am luat decizia sa fac acea eliminare de pietre. Am eliminat pietre in 2002 si in 2005 am facut o a doua eliminare. (Procedura nu se putea face decat dupa 3 ani.....) Hotararea mea era sa fac acesta eliminare de pietre si in 2008.... Au intervenit probleme de viata ce m-au impiedicat sa-mi pun in aplicare planul. In 2010 n-am reusit sa fac eliminarea... cantitatea de ulei indicata era de 300 ml si n-am reusit s-o beau. Au urmat alte probleme si doar in martie 2014 am gasit cartea lui Andreas Moritz. Iar acum v-am gasit pe voi.
Andreas Moritz indica sa se renunte la medicamente in ultiumele 3 zile dar eu sunt dependenta de atacand, sintrom si coradrone. O sa vedem ce iasa. Sa-mi adun materialele necesare si voi trece la treaba. Acesta metoda de eliminarea a pietrelor de la ficat mi se pare mult mai comoda decat cea folosita de mine cu multi ani in urma. Si voi beneficia si de experienta voastra.
Va multumesc pentru tot ce faceti! Aveam mare nevoie de ajutorul vostru.
Si experientele voastre imi sunt de folos.
In anul 2000 am facut o ecografie si mi s-au gasit pietre la fiere si, sigur, indicatia medicului a fost de operatie. Nu puteam accepta operatia fara sa incerc metode naturiste.
Citind " Blogul lui Mihai Rapcea" am recunoscut etapele pe care le-am parcus si eu dar intre anii 2000 si 2002.
Am gasit doar procedura publicata in revista "Formula AS" de dl. Bogdan Victor. Asa ca am luat decizia sa fac acea eliminare de pietre. Am eliminat pietre in 2002 si in 2005 am facut o a doua eliminare. (Procedura nu se putea face decat dupa 3 ani.....) Hotararea mea era sa fac acesta eliminare de pietre si in 2008.... Au intervenit probleme de viata ce m-au impiedicat sa-mi pun in aplicare planul. In 2010 n-am reusit sa fac eliminarea... cantitatea de ulei indicata era de 300 ml si n-am reusit s-o beau. Au urmat alte probleme si doar in martie 2014 am gasit cartea lui Andreas Moritz. Iar acum v-am gasit pe voi.
Andreas Moritz indica sa se renunte la medicamente in ultiumele 3 zile dar eu sunt dependenta de atacand, sintrom si coradrone. O sa vedem ce iasa. Sa-mi adun materialele necesare si voi trece la treaba. Acesta metoda de eliminarea a pietrelor de la ficat mi se pare mult mai comoda decat cea folosita de mine cu multi ani in urma. Si voi beneficia si de experienta voastra.
Crizele de fiere nu se fac de la pietre , desi acestea le favorizeaza sau agraveaza, ci de la o suparare legata de o nedreptate sau o josnicie care a fost si cazul Simonei care s-a suparat de fapt din cauze unei nedreptati facuta de o ruda cu circa o saptamana in urma.
scarface- Admin
Astazi repet cura de eliminare de pietre ,trebuia sa o repet în februarie dar daca m am simtit bine nu am facut o si am inceput sa am dureri in partea dreapta la fiere.Cand am facut prima cura de eliminare de pietre am eliminat multe pietre si nu am m ai facut crize de fiere .Acum nu m ai am emotii cu uleiul pt ca stiu cum este amestecat cu grefa. . Doamne ajuta !
Simona79- Mesaje : 38
Data de inscriere : 19/11/2013
Singurul adevar care il spui este ca te simti bine dupa aceasta operatie pe care tu ai ales sa o faci, gasind-o cea mai buna solutie la problema ta. Orice
om are dreptul sa faca propriile alegeri si ceea ce pentru tine e cel mai bine, pentru altul poate fi exact contrariul. Si toti cei care ajung sa citeasca acest
forum, au la dispozitie si restul surselor de informare si posibilitatea de a alege.
De ce crezi tu ca au mintit toti cei care au scris ca au facut aceasta cura "babeasca" si au ales sa urmeze sfatul unui "semidoct", nu al unui "doct" ?
Si cum se face ca "saponificarile" eliminate de acestia seamana izbitor cu ce ti-au pus doctorii in mana ?
Daca vrei sa faci cu adevarat ceva bun, poti sa faci oricand aceasta cura sa vezi ce si cat elimini caci nu mai ai te teme de faptul ca vei ajunge la
urgente din cauza vreunei crize biliare ! Stii exact ce ai vazut asa ca poti face si o comparatie si poti scrie apoi pe orice forum doresti despre aceasta
experienta. Atunci vei sti din proria-ti experienta unde se formeaza si "pietrele".
Si da, toti cei care s-au operat scriu cat de bine s-au simtit dupa, dar despre restul problemelor de sanatate care apar in timp, extrem de putini.
Bila, cu cea mai mare siguranta, nu are cum sa-i mai deranjeze, deci nici nu ar mai fi nimic de scris despre asta.
Multa sanatate !
om are dreptul sa faca propriile alegeri si ceea ce pentru tine e cel mai bine, pentru altul poate fi exact contrariul. Si toti cei care ajung sa citeasca acest
forum, au la dispozitie si restul surselor de informare si posibilitatea de a alege.
De ce crezi tu ca au mintit toti cei care au scris ca au facut aceasta cura "babeasca" si au ales sa urmeze sfatul unui "semidoct", nu al unui "doct" ?
Si cum se face ca "saponificarile" eliminate de acestia seamana izbitor cu ce ti-au pus doctorii in mana ?
Daca vrei sa faci cu adevarat ceva bun, poti sa faci oricand aceasta cura sa vezi ce si cat elimini caci nu mai ai te teme de faptul ca vei ajunge la
urgente din cauza vreunei crize biliare ! Stii exact ce ai vazut asa ca poti face si o comparatie si poti scrie apoi pe orice forum doresti despre aceasta
experienta. Atunci vei sti din proria-ti experienta unde se formeaza si "pietrele".
Si da, toti cei care s-au operat scriu cat de bine s-au simtit dupa, dar despre restul problemelor de sanatate care apar in timp, extrem de putini.
Bila, cu cea mai mare siguranta, nu are cum sa-i mai deranjeze, deci nici nu ar mai fi nimic de scris despre asta.
Multa sanatate !
lioara- Mesaje : 106
Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti
Despre operatie
Intr-adevar si eu merg pe principiul ca DUMNEZEU nu a pus degeaba in noi vreun organ. A se vedea de exemplu apendicele care statistic s-a vazut ca ajuta ca si amigdalele la intarirea sistemului imunitar si persoanele care nu sunt operate de apendicita fac cancer mai rar. Insa daca ai facut apendicita ce faci nu te operezi dai in peritonita ?
Eu m-am operat deoarece ma simteam rau si dupa ce m-am interesat cum se simt oamenii operati de fiere care nu scriu pe forumuri am decis sa fac operatia. In general problema cu aceasta operatie este ca foarte multi o fac prea tarziu si de aceea apar toate complicatiile posibile si imposibile date de infundarea canalelor pancreatice sau hepatice. Iarasi de la caz la caz sunt oameni prostiti de vreun chirurg sa faca operatia desi poate suferinta lor era de alta natura si e normal ca suferinta sa persiste dupa operatie. Eu nu am vrut sub nici o forma sa ma operez de la inceput si de aceea va spun ca am luat decizia pe care eu am considerat-o corecta pentru mine si nu am vrut decat sa va spun ca ma simt bine in urma acestei operatii desi cei care se simt bine nu se mai obosesc sa scrie pe forumuri cand viata e frumoasa.
Trebuie ca eventuala decizie de a te opera sa nu o iei in urma vizitei la un chirurg(Cand tot ce ai e un ciocan toate obiectele din jur iti par cuie ) care poate fi interesat sa te opereze fara sa fie nevoie daca e un om fara suflet. Eu am citit studii facute de americani in care se demonstreaza ca nu exista pietre in ficat si apoi m-am uitat sa vad ce este in mine pentru ca am avut CD-ul cu colangio RMN. Vezica mea biliara atarna in jos de atata greutate(nu mai era sub ficat cum e normal) si nu avea cum sa se mai goleasca complet prin canalul cistic care se vedea un pic mai sus decat fundul pungii cu namol si pietre. Eu cred ca trebuie sa facem cinste acestui forum pe teme medicale si sa nu ne jucam cu sanatatea oamenilor sa spunem doar adevarul indiferent daca am ajuns la sanatate cu metode naturiste sau daca problema era mai grava si a trebuit sa ne operam.
Eu m-am operat deoarece ma simteam rau si dupa ce m-am interesat cum se simt oamenii operati de fiere care nu scriu pe forumuri am decis sa fac operatia. In general problema cu aceasta operatie este ca foarte multi o fac prea tarziu si de aceea apar toate complicatiile posibile si imposibile date de infundarea canalelor pancreatice sau hepatice. Iarasi de la caz la caz sunt oameni prostiti de vreun chirurg sa faca operatia desi poate suferinta lor era de alta natura si e normal ca suferinta sa persiste dupa operatie. Eu nu am vrut sub nici o forma sa ma operez de la inceput si de aceea va spun ca am luat decizia pe care eu am considerat-o corecta pentru mine si nu am vrut decat sa va spun ca ma simt bine in urma acestei operatii desi cei care se simt bine nu se mai obosesc sa scrie pe forumuri cand viata e frumoasa.
Trebuie ca eventuala decizie de a te opera sa nu o iei in urma vizitei la un chirurg(Cand tot ce ai e un ciocan toate obiectele din jur iti par cuie ) care poate fi interesat sa te opereze fara sa fie nevoie daca e un om fara suflet. Eu am citit studii facute de americani in care se demonstreaza ca nu exista pietre in ficat si apoi m-am uitat sa vad ce este in mine pentru ca am avut CD-ul cu colangio RMN. Vezica mea biliara atarna in jos de atata greutate(nu mai era sub ficat cum e normal) si nu avea cum sa se mai goleasca complet prin canalul cistic care se vedea un pic mai sus decat fundul pungii cu namol si pietre. Eu cred ca trebuie sa facem cinste acestui forum pe teme medicale si sa nu ne jucam cu sanatatea oamenilor sa spunem doar adevarul indiferent daca am ajuns la sanatate cu metode naturiste sau daca problema era mai grava si a trebuit sa ne operam.
danyp- Mesaje : 2
Data de inscriere : 19/04/2014
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» cum sa scapi de pietre la fiere fara operatie
» Mal la fiere
» pietre la fiere
» criza de fiere
» Mal la fiere
» pietre la fiere