Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți

Pagina 10 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 10 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  lioara Lun Aug 26, 2013 5:58 am

Da! Bravo!Cap sa ai, ca mintea...o are altul!

lioara

Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 10 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  scarface Lun Aug 26, 2013 5:05 am

Un tip: ia Pulsatilla CH15 sau 30 dupa ce ai baut uleiul. Ajuta la digestia grasimilor.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  lioara Lun Aug 26, 2013 4:56 am

Cred ca e singura solutie.Cred ca e mai bine sa beau macar 100ml.Ma bucur,insa, ca toti cei pe care i-am convins nu mai au sau nici nu au avut vreo problema.
Si pana la 14! poate o sa diger si eu uleiul.Iarasi,multumesc.

lioara

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Aug 26, 2013 3:35 am

incearca sa reduci doza si sa pacalesti gustul cu ceva pus in apa. Practic merge si fara sarea amara..insa nu atat de eficient.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  lioara Lun Aug 26, 2013 2:29 am

Nu depun nici un efort sa vomit.Si sta doar daca nu se supara stomacul la 6.Altfel,e instant efectul.Dupa asta cel putin 5-6 ore nu pot inghiti nimic.Doar imi
umezesc gura cu un pic de apa cu lamaie,desi, in mod normal "as muri de sete'' daca n-as bea atata timp apa!
Multumesc foarte mult!

lioara

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Aug 26, 2013 2:14 am

Da, este greu de crezut ca pot exista atatea pietre la cineva care nu stie ca are nici o problema de acest gen.
Si sotia a scos mai multe ietre la cura 6 decat la 3-5. Multe pietre sunt in fundul ficatului... Se pare insa ca femeile au
mai multe pietre decat barbatii. Cam de 10-14 cure vor avea nevoie majoritatea femeilor.

Sarea amara are un rol important chiar daca o vomiti caci ea dilata canalele.Nu este nevoie sa stea mult in stomac pt. asta. Adauga ceva suc de lamiae pt. un gust mai bun.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  lioara Lun Aug 26, 2013 2:05 am

Am mai scris un mesaj dar nu stiu ce s-a intamplat cu el.Spuneam ca am facut cura a treia oara si,desi nu ma asteptam am eliminat mult mai multe ''pietre'' mari
fata de primele doua dati.Intrebam insa,daca ar fi vreo problema daca nu as mai bea dimineata amestecul de apa cu sare amara pe care oricum il vomit? Daca
nu-l dau afara la 6,il dau la 8 cu tot cu uleiul baut seara, pe care ,se pare ca nu pot sa-l diger deloc,inca.Ce e drept,dupa asta, imi dispare greata si nu mai sunt
nici asa obosita.
Se pare ca va trebui sa tin cura mult mai mult decat ma asteptam si ca aveam multa nevoie,desi,nimeni,niciodata, nu mi-a spus ca as avea probleme cu bila
ori ficatul,ci doar cu stomacul.

lioara

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Aug 26, 2013 1:19 am

Pai am scris ca de fapt cele mai multe pietre sunt de fapt in ficat si in canalele intrahepatice si este evident ca scosul colecistului nu le scoate si pe acestea ci doar colecistul impreuna cu pietrele din el.
Acel medicament "anti-colesterol" este cea mai mare greseala ce se poate face si medicamentul cel mai bine vandut din lume care nu face decat RAU. Atata vreme cat ia o asemenea prostie nu-i de mirare cum se simte caci colesterina e produsa  de corp si necesara la mai toti hormonii si substantele din corp.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 10 Empty cum sa scoti pietrele...

Mesaj  calina Lun Aug 26, 2013 1:13 am

Ar putea avea efect de dezintoxicare/eliminare a depunerilor din canalele intrahepatice, sau trebuie prudenta?- la o persoana a carei bila a fost scoasa acum vre-o 4 luni la urgenta? Bila a fost plina ochi cu pietre de toate marimile, interventia a fost laparascopica, i s-au prescris medicamente de reducerea colesterolului, ce ii dau efecte secundare incepand cu insomnie, si terminand probabil cu altele, nevizibile momentan. Tine regimul prescris de medic, eu am mai citit aci cate ceva despre colesterol, despre Cholesterinum, aportul de apa din corp, sa ii dau sa citeasca- in 1 sau 2 ani de cand are problemele cu bila, parca s-a "topit" pe picioare... Eventual alta metoda de mentinere a starii de sanatate intrervenite dupa un dezechilibru atat de mare ca aceea de eliminare a colecistului...
calina
calina

Data de inscriere : 27/03/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Aug 23, 2013 11:47 am

Fricosilor...nu faceti taman ce este mai important si atat de usor...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Aug 23, 2013 11:46 am

Soacra mea este ca nou nascuta dupa o ce a facut cura o data. Acum lucreaza toata ziua in gradina ca la 40 de ani.
Nu-i vine sa creada nici acum. Deja a facit a doua cura dupa 2 saptamani.

Pietrele scoase de la a 4a cura de o femeie. Asta va iesi si din tine, daca o faci !

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Aug 20, 2013 9:46 pm

ies pietre si de 2-3 cm, deci nu este problema...fa cura cat mai repede...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  domi Mar Aug 20, 2013 10:18 am

Buna seara. De ceva timp urmaresc discutiile pe acest forum iar acum m-am hotarat sa-mi fac si eu un cont pentru a putea dialoga cu voi. Problema la mine a inceput in urma cu 2-3 luni in care am avut prima criza dureroasa severa in capul pieptului, cu senzatia de arsura si durere cumplita care nu ceda la nici un medicament ( NoSpa, Aulin, etc ). Durerea tine in general lin jur de 4 - 6 ore si apare numai noaptea dupa orele 12:00.
Am terminat acum de facut toate investigatiile ( ecografie, endoscopie, EKG, sange, Helicobacter Plyori, radiologie ). Eu suspectam in tot acest timp o gastrita hiperacida deoarece durerile la mine erau numai in capul pieptului. 2-3 zile eram foarte bine apoi in a 3-a noapte aveam dureri groaznice.
In fine, la ecografie mi-a fost descoperita o piatra la colicist de 1,5 cm despre care medicul gastroenterolog mi-a spus ca trebuie indepartata chirurgical, laparoscopic si ca nu exista alta posibilitate de a scapa de ea.
Citind cele relatate de scarface am inceput sa-mi pun intrebarea daca acest tratament despre care se discuta ar putea da rezultate si in cazul meu. Eu unul ma gandesc ca nu cumva piatra cu care m-am pricopsit sa intre pe canal....si sa ramana blocata acolo Sad ...
Astept si parerile voastre si voi revenii si cu alte detalii daca este cineva interesat.
Va multumesc tuturor.

domi

Data de inscriere : 20/08/2013

Sus In jos

Mesaj  DanC Dum Aug 18, 2013 9:26 pm

Oare pietrele de la a 6-a cura nu este posibil sa fie noi formate?Sa fi"ramas" inca de la prima cura?
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Aug 18, 2013 10:29 am

Sotia a facut ieri a 6a cura si a scos inca 3-4 pietre mari de colesterina si mult multe mici.
Incredibil cat poate sa intre intr-un colecist si ficat.
Eu am facut-o acum 2 saptamani pe a doua, am scos numai putine mari, dar au fost ceva.
Insa se vede clar ca am mult mai putine decat sotia, desi sunt cu catva ani mai in varsta si teoretic am si loc mai mult.
Insa eu rar m-am enervat sau suparat in viata si daca m-am enervat mi-a trecut imediat. Asta e cauza adunarii de pietre de fapt.
Sotia a avut o viata mai dificila decat mine.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  lioara Dum Aug 04, 2013 10:32 pm

Multumesc!Trebuia sa fiu mai sigura.Ca sa-l convingi pe un fricos trebuie sa ai argumente 200%.

lioara

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Aug 03, 2013 10:24 pm

De ce sa fie periculos prt. cineva cu diabet ceva care nu e periculos pt. nimeni ?
Ce are diabetul de a face cu pietrele la fiere ? nimic.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  lioara Sam Aug 03, 2013 1:54 am

Credeti ca pentru cineva cu un diabet(dependent de insulina) ar fi periculos sa incerce cura de detoxifiere?

lioara

Sus In jos

Mesaj  lioara Vin Aug 02, 2013 11:28 pm

Am repetat cura impreuna cu mama.Mi-a spus ca nu i-a fost rau deloc si ca a eliminat foarte multe pietre mari.Mult mai multe decat prima data.Intre cure mi-a
spus ca s-a simtit intr-un fel pe care nu-l poate explica,foarte bine si ca nu s-a simtit asa de multi ani.
Pentru ca am vazut de prima data efectul asupra mamei,am mai convins doua persoane sa faca aceasta cura.Nici lor nu le-a fost rau.Eu, insa ,tot am avut
greata mare,desi am eliminat doar doi ''viermisori''mici,foate verzi si atat.Am zis ca o sa o mai repet o data si gata, daca nu mai iese nimic.Ma bucur, insa,
pentru ceilalti din tot sufletul.Ei imi multumesc mie,iar eu, voua,tuturor!
Sanatate-cat aveti nevoie!

lioara

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Aug 02, 2013 12:14 pm

---
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Iul 09, 2013 4:57 am

Nu ai inteles. Exista atat "pietre" moi din colesterol cat si pietre tari.
Cei mai multi le au pe ambele, unii numai pe primele.
Sucul de mere inmoaie ceva, dupa teoria lui Moritz numai pietre deja cam moi de colesterina. La cele tari din calciu sau din ce sunt ele, nu are nici un efect atat dupa Moritz cat si dupa logica elementara.
Deci sucul de mere poate sa faca doar ceva mai moi pietrele deja moi de colersterina. Insa acest lucru este si inutil cat si greu de dovedit.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  DanC Mar Iul 09, 2013 2:56 am

"In reteta originala se bea timp de 4-5 zile cate un litru de suc de mere de-a lungul zilei, cica ar inmuia pietrele
(deja moi) de colesterol. Insa acest lucru nu este adevarat, ele sunt moi prin natura lor."

Anul trecut cand am fost operat de hernie inghinala era un batran exact langa patul meu ,operat de piatra la fiere.Dar vreau sa zic ca dupa operatie,asistenta(care ii era si nepoata) i-a adus piatra la batran intr-un servetel ca si suvenir Surprised .Dar era tare de tot,nicidecum moale.Cred ca de o puneai in prastie spargeai geamul.Eu dupa parerea mea as zice ca cei care fac preventiv nu au nevoie de suc(dovada cei care au facut asa) ,dar cei cu piatra mare formata au nevoie de suc.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 10 Empty Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  lioara Lun Iul 08, 2013 12:50 am

Am spus ca voi reveni. Mama se simtea si arata ieri(la 3 zile dupa) foarte bine.

lioara

Sus In jos

Mesaj  sirius Dum Iul 07, 2013 4:59 am

Buna!

Am facut si eu aceasta cura de 2 doua ori, cam acum un an si jumatate. Prima oara au iesit foarte multe pietre mici, sute, moi ca plastilina si cateva mari. Am remarcat ca prima oara nu am putut sa adorm in noaptea cu pricina. Poate ca din cauza emotiilor. A doua oara nu am mai avut probleme cu somnul. Este drept ca luasem si cateva capsule de ornitina. Oricum si cu si fara ele eliminarile de pietre s-au produs. Adoua oara am eliminat mult mai putine pietre.. Pentru mine a fost un pic dificil sa beau sarea amara. Mie nici berea nu-mi place datorita gustului amar Smile. Cand ma straduiam sa  beau sarea amara imi promiteam ca nu ma mai infurii in veci, ca sa nu fiu nevoita sa ami beau sare amara Smile.

Si sotul meu a facut aceata cura si a eliminat acele pietricele. Cred ca o sa o mai refacem prin toamna.

Acum incerc sa fac diverse cure de fructe. Am tinut cu cirese 5 zile. Altceva nu am mancat. Am avut din plin cirese din livada parintilor. . Am mai tinut si mai putin 1-3 zile. Totul pe un interval de 1 luna.. efect imediat am vazut ca nu ma mai scapam pe mine la eforturi mai mari. Am scapat si de o durere  ca o intepeneala din spatele genunchiului.
Mama si o sora care au mancat si ele cirese dar si mancare, insa principalul au fost ciresele au remarcat si ele efectul benefic asupra vezicii. Au fost mirate ca nu se mai duceau atat de des la baie.
In fine sunt eficiente curele de detoxifiere cu fructe. O sa incer si cu pepeni, dar mai ales cu struguri ca am in gradina proprie. Si imi place sa experimentez pe propria piele ca este cel mai sigur. Smile)

Iertare Scarface ca am divagat de la subiectul dezbatut.

Binecuvantari!

sirius

Data de inscriere : 08/04/2011

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Iul 06, 2013 2:02 am

Cura trebuie facuta la interval de 3-4 saptamani pana nu mai iese nimic. Poate sa fie pana la 7-10 ori !
Iar pe urma de 1-2 ori pe an de intretinere caci pietrele de colesterol se refac rapid, mai ales la cei care au avut multe.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum