Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
Am vazut des si o combininatie de pietre calcaroase-moi, ceva intre pietre de colesterina si de calc. Se sfaramau.
Daca a fost vazut la echograf nu inseaman ca e neaparat tare ca stanca. Si am mai spus, ca nu conteaza
daca sunt moi sau tari pietrele, tot asa ies.
Daca a fost vazut la echograf nu inseaman ca e neaparat tare ca stanca. Si am mai spus, ca nu conteaza
daca sunt moi sau tari pietrele, tot asa ies.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Iti multumesc mult pentru sfaturi frica mea mare este sa nu ajung la operatie si mai ales sa traiesc toata viata fara fiere ,o sa incerc si eu sa fac aceasta cura,de asta si intrebam daca a mai fost vreun caz care sa vada ca are pietre calcaroase la ecograf si a rezolvat-o prin aceasta metoda,sper din toata inima sa scap de aceasta problema si iti multumesc din tot sufletu pentru sfaturi.
Cu respect.Florin
Cu respect.Florin
florin1980- Mesaje : 3
Data de inscriere : 13/09/2013
Moralu: pune poze data viitoare. In plus, am mai spus ca intervalul de 4 saptamani e cam mare, se poate face si la 2-3 saptamani interval.
Altfel trebuie 1 an sa scoti toate pietrele.
Altfel trebuie 1 an sa scoti toate pietrele.
scarface- Admin
@Florin: Daca esti disperat nici nu vezi bine. Pietre pana la 2,5 cm par sa iasa fara nici o problema chiar si la femei.
Daca Domi a "rezolvat" sau nu o piatra de 1,5 cm iti da cumva mai mult curaj ?
Daca Domi a "rezolvat" sau nu o piatra de 1,5 cm iti da cumva mai mult curaj ?
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Sept 13, 2013 8:35 am, editata de 2 ori
scarface- Admin
pietre la fiere
-domi- ai rezolvat problema cu acea piatra de 1,5 cm daca da te rog mult spune-mi si mie ca sunt disperat.
Cu repect.Florin
Cu repect.Florin
Cu frica omul nu poate face nimic bun. Cine-i fricos va avea mereu de suferit intr-un fel sau altul.
Medicii au un talent si chiar o necesitate sa faca frica pacientilor, altfel nu ar face prostiile scumpe recomandate.
Eu am scos 3 peetre de 2.5 cm, dar erau un pic turtite caci erau moi, dar nu mult. Altii au scos pietre si mai mari. Exista un caz in care o femeie a scos chiar o piatra cat o mingie de ping-pong. Deci marimea nu conteaza atat de mult dupa cum se pare.
Si sotia a scos 3 de 2 cm.
Daca piatra este tare sau moale nu conteaza atat de mult.
Ma indoiesc ca sa existe ceva ca sa dilueze acele pietre mai ales ca acele pietre nu pot fi bagate in vreo solutie ingurgitata caci acolo unde sunt nu ajunge nici un lichid ingurgitat. Acum nu toate pietrele ies deodata sau in mod fortat. Unele ies mai tarziu.
Daca ai o piatra atat de mare ai cu siguranta multe mici si deci mai devreme sau mai tarziu ajungi oricum la cutit si ramai
fara colcecist, ceea ce e foarte rau.
Cine face cura are sanse sa se scapi de pietre de tot, chiar daca exista un risc mic. Daca se intampla ceva - posibil dar extrem de rar - ajunge la cutit doar mai devreme. Insa daca nu se intampla nimic, se poate scapa de toate pietrele si de cutit si de chinuri pe o viata intreaga din cauza lipsei colecistului.
Si cand faci operatie de inima sau de hernie de disc este o sansa semnificativa sa mori sau sa ramai invalid. Acest lucru vad insa ca nu le genereaza la oameni o atata frica ca mica probabilitate ca o piatra sa nu poata sa iasa, blocand ceva.
Orice operatie si orice tratament cu medicamente chimice inseamna un risc mare, si totusi la nimeni nu-i pasa de ele.
Insa cand e vorba de o cura naturista apar frici enorme, de parca ar fi vorba de cutite si otravuri, de mine explozive si de serpi veninosi.
Acum fiecare face cura asta pe riscul lui. Eu nu pot sa-ti recomand nimic. Esti matur, alege singur. Daca t-ei frica, asteapta pana te opereaza si-ti scoate colecistul si piatrele.
Medicii au un talent si chiar o necesitate sa faca frica pacientilor, altfel nu ar face prostiile scumpe recomandate.
Eu am scos 3 peetre de 2.5 cm, dar erau un pic turtite caci erau moi, dar nu mult. Altii au scos pietre si mai mari. Exista un caz in care o femeie a scos chiar o piatra cat o mingie de ping-pong. Deci marimea nu conteaza atat de mult dupa cum se pare.
Si sotia a scos 3 de 2 cm.
Daca piatra este tare sau moale nu conteaza atat de mult.
Ma indoiesc ca sa existe ceva ca sa dilueze acele pietre mai ales ca acele pietre nu pot fi bagate in vreo solutie ingurgitata caci acolo unde sunt nu ajunge nici un lichid ingurgitat. Acum nu toate pietrele ies deodata sau in mod fortat. Unele ies mai tarziu.
Daca ai o piatra atat de mare ai cu siguranta multe mici si deci mai devreme sau mai tarziu ajungi oricum la cutit si ramai
fara colcecist, ceea ce e foarte rau.
Cine face cura are sanse sa se scapi de pietre de tot, chiar daca exista un risc mic. Daca se intampla ceva - posibil dar extrem de rar - ajunge la cutit doar mai devreme. Insa daca nu se intampla nimic, se poate scapa de toate pietrele si de cutit si de chinuri pe o viata intreaga din cauza lipsei colecistului.
Si cand faci operatie de inima sau de hernie de disc este o sansa semnificativa sa mori sau sa ramai invalid. Acest lucru vad insa ca nu le genereaza la oameni o atata frica ca mica probabilitate ca o piatra sa nu poata sa iasa, blocand ceva.
Orice operatie si orice tratament cu medicamente chimice inseamna un risc mare, si totusi la nimeni nu-i pasa de ele.
Insa cand e vorba de o cura naturista apar frici enorme, de parca ar fi vorba de cutite si otravuri, de mine explozive si de serpi veninosi.
Acum fiecare face cura asta pe riscul lui. Eu nu pot sa-ti recomand nimic. Esti matur, alege singur. Daca t-ei frica, asteapta pana te opereaza si-ti scoate colecistul si piatrele.
scarface- Admin
pietre la fiere
Buna ziua tuturor.Va rog mult sa ma ajutati,am cateva nelamuriri si intrebari pentru dv.Problema mea este urmatoarea.am fost ieri la ecograf din cauza ca de 2-3 saptamani in momentul in care ma trezesc ma doare tare in partea dreapta spate aproximativ dupa 6 ore de somn dupa care ridicandu-ma din pat durerea imi trece usor usor.La ecograf doctora mi-a zis ca am 3 pietre din calcar cu diametrul intre 12mm si cea mai mare fiind de 21 mm.Diagnosticul dansei a fost citez-Continut endoluminal ,calculi(aici era pusa o bifa adica calculii erau bifati cu pixul) multiple formatiuni hiperecogene sau hiperalergene(nu se intelege bine) cu con acustic posterior cu diametrul intre 12 si 21 mm,mobile.
Va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac in aceasta privinta doctora mi-a spus ca ar trebui sa fac operatie,am citit exact cura scrisa de dv. dar frica mea mare este ca cea mai mare piatra este de 21 mm si sunt ff speriat sa nu se opreasca pe acel canal.Stie cineva sigur pana la cati cm sau mm se dilata acel canal.Poate cineva sa-mi spuna care a fost cea mai mare piatra calcaroasa-tare care a scos-o.
Am vorbit cu cineva care este expert in medicina naturista si mi-a spus ca aceste pietre intai trebuiesc dizolvate si apoi eliminate cu anumite ceaiuri,radacini si plante si binenteles o cura stricta cu tot felul de legume ,fructe care tine cam doua luni.Din cunostintele dv. aveti idee daca s-a intamplat vreodata sa se poata dizolva aceste pietre din calcar?
Sper sa ma ajutati cu problema mea si va multumesc!
Va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac in aceasta privinta doctora mi-a spus ca ar trebui sa fac operatie,am citit exact cura scrisa de dv. dar frica mea mare este ca cea mai mare piatra este de 21 mm si sunt ff speriat sa nu se opreasca pe acel canal.Stie cineva sigur pana la cati cm sau mm se dilata acel canal.Poate cineva sa-mi spuna care a fost cea mai mare piatra calcaroasa-tare care a scos-o.
Am vorbit cu cineva care este expert in medicina naturista si mi-a spus ca aceste pietre intai trebuiesc dizolvate si apoi eliminate cu anumite ceaiuri,radacini si plante si binenteles o cura stricta cu tot felul de legume ,fructe care tine cam doua luni.Din cunostintele dv. aveti idee daca s-a intamplat vreodata sa se poata dizolva aceste pietre din calcar?
Sper sa ma ajutati cu problema mea si va multumesc!
Buna,
Dupa nereusita de luni, aseara am baut sare amara si ulei pentru a face cura din nou.
M-am simtit bine, fara nicio greata , sau alta stare de rau, iar la baie aseara am mers doar o data. Azi dimineata, pe la 10 a fost prima runda de 25 de pietre mai mari, mai tari si verzi fata de ale baiatului. Au urmat altele pana cand am ajuns la 85, dar majoritatea sunt sub 1 cm: 2 sunt de 2 cm, 4 de 1,5 cm, vreo 11 de 1 cm.
Ale baiatului au fost mai plate, ale mele sunt in relief, mai sferice.
Ale baiatului au fost grasoase si s-au inegrit mai repede fata de ale mele.
Se pare ca nu mai scot de acum.
Ma simt foarte bine. Daca eu care ziceam ca nu am probleme de sanatate si oricum am scos atatea, dar cei care se simt rau....
Incerc sa pun mai jos si dovada ....
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/819/gi2u.jpg/
Dupa nereusita de luni, aseara am baut sare amara si ulei pentru a face cura din nou.
M-am simtit bine, fara nicio greata , sau alta stare de rau, iar la baie aseara am mers doar o data. Azi dimineata, pe la 10 a fost prima runda de 25 de pietre mai mari, mai tari si verzi fata de ale baiatului. Au urmat altele pana cand am ajuns la 85, dar majoritatea sunt sub 1 cm: 2 sunt de 2 cm, 4 de 1,5 cm, vreo 11 de 1 cm.
Ale baiatului au fost mai plate, ale mele sunt in relief, mai sferice.
Ale baiatului au fost grasoase si s-au inegrit mai repede fata de ale mele.
Se pare ca nu mai scot de acum.
Ma simt foarte bine. Daca eu care ziceam ca nu am probleme de sanatate si oricum am scos atatea, dar cei care se simt rau....
Incerc sa pun mai jos si dovada ....
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/819/gi2u.jpg/
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Aici artrebui sa fie poza. Sper ca am reusit.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/837/h1tt.jpg/" />
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/837/h1tt.jpg/" />
Am "pescuit" pana acum peste 125 de pietre, nepunandu-le pe cele sub 3 mm si mult nisip.
La ultimele 2 "runde" a scos 2 pietre de cate 2 cm .
Cele mai multe au inceput sa se usuce, sunt grasoase, hartia a absorbit grasimea din ele.
Doamne ce era in ficatul lui...
Se simte foarte bine si ii e foame, el e un mancacios.
A mancat deja.
Incerc sa pun poza sa vedeti cat sunt de multe si pe cele de 2 cm.
Nu am reusit!
Il mai rog pe Scarface sa o puna el.
La ultimele 2 "runde" a scos 2 pietre de cate 2 cm .
Cele mai multe au inceput sa se usuce, sunt grasoase, hartia a absorbit grasimea din ele.
Doamne ce era in ficatul lui...
Se simte foarte bine si ii e foame, el e un mancacios.
A mancat deja.
Incerc sa pun poza sa vedeti cat sunt de multe si pe cele de 2 cm.
Nu am reusit!
Il mai rog pe Scarface sa o puna el.
Buna,
L-am rugat pe Scarface sa puna poza pentru ca eu nu stiam.
Inca mai scoate pietre baiatul. Acum 10 min a mai scos 10, sub 5 mm insa acestea.
A scos peste 60 de pietre pana acum, cu dimensiuni pana la 15 mm. 10 pietre au avut peste 10 mm.
Toate pluteau si au fost de culoare galbena numai una a fost mai albicioasa si mai densa coborand in apa pe fundul vasului. In contact cu aerul, imediat s-au inegrit cele galbene.
Bine ca am ascultat copilul si l-am lasat sa faca acesta cura!
Eu nu prea voiam sa-l las stiind ca vomita usor, nu prea suporta durerea. Ziceam ca e copil si nu citisem ca au facut-o si copii.
El de obicei cam simte ce ii face bine si insista, avand dreptate mereu.
M-a tot auzit cand discutam cu adultii casei cat se curata corpul dupa acesta cura si cat de bine te simti dupa ea, stiind din ce citisem.
Avand probleme de sanatate, s-a saturat sa nu se simta bine, sa faca crize de alergie si isi doreste sa fie un copil sanatos.
In timpul curei nu a avut probleme, greata sau sa vomite, doar dureri suportabile de burta dupa ce a baut uleiul pentru scurt timp.
Ce bine ca am ascultat ce a simtit el ca trebuie sa faca!
Doamne cate pietre a scos!
Multumim Scarface ca ne impartasesti stiinta ta si ne dai sanatate!
Am uitat sa va zic.
Nu am folosit ulei de masline. Aveam in casa ulei de canepa si pe asta l-am folosit.
Vedeti cate pietre a scos baiatul si cu uleiul acesta, deci nu cred ca are prea mare importanta din ce este uleiul, dar sa fie presat la rece.
Sanatate tuturor!
L-am rugat pe Scarface sa puna poza pentru ca eu nu stiam.
Inca mai scoate pietre baiatul. Acum 10 min a mai scos 10, sub 5 mm insa acestea.
A scos peste 60 de pietre pana acum, cu dimensiuni pana la 15 mm. 10 pietre au avut peste 10 mm.
Toate pluteau si au fost de culoare galbena numai una a fost mai albicioasa si mai densa coborand in apa pe fundul vasului. In contact cu aerul, imediat s-au inegrit cele galbene.
Bine ca am ascultat copilul si l-am lasat sa faca acesta cura!
Eu nu prea voiam sa-l las stiind ca vomita usor, nu prea suporta durerea. Ziceam ca e copil si nu citisem ca au facut-o si copii.
El de obicei cam simte ce ii face bine si insista, avand dreptate mereu.
M-a tot auzit cand discutam cu adultii casei cat se curata corpul dupa acesta cura si cat de bine te simti dupa ea, stiind din ce citisem.
Avand probleme de sanatate, s-a saturat sa nu se simta bine, sa faca crize de alergie si isi doreste sa fie un copil sanatos.
In timpul curei nu a avut probleme, greata sau sa vomite, doar dureri suportabile de burta dupa ce a baut uleiul pentru scurt timp.
Ce bine ca am ascultat ce a simtit el ca trebuie sa faca!
Doamne cate pietre a scos!
Multumim Scarface ca ne impartasesti stiinta ta si ne dai sanatate!
Am uitat sa va zic.
Nu am folosit ulei de masline. Aveam in casa ulei de canepa si pe asta l-am folosit.
Vedeti cate pietre a scos baiatul si cu uleiul acesta, deci nu cred ca are prea mare importanta din ce este uleiul, dar sa fie presat la rece.
Sanatate tuturor!
Uitati poza de la pietre scoase azi de baiatul lui Corix care are numai 12 ani !
Va dati seama ca daca de la varsta aceasta sunt deja atata pietre, cum arata lucrurile dupa 30 de ani !
Copilul singur a vrut sa faca aceasta cura caci a simtit ca il va ajuta. Nimeni nu l-a indemnat sau silit.
El a ascultat de intuitie.
O poza de la un ficat bolnav scos din corp pt. un transplant. Daca va uitati atent se vede ca ficatul e plin de astfel de pietre.
Va dati seama ca daca de la varsta aceasta sunt deja atata pietre, cum arata lucrurile dupa 30 de ani !
Copilul singur a vrut sa faca aceasta cura caci a simtit ca il va ajuta. Nimeni nu l-a indemnat sau silit.
El a ascultat de intuitie.
O poza de la un ficat bolnav scos din corp pt. un transplant. Daca va uitati atent se vede ca ficatul e plin de astfel de pietre.
scarface- Admin
Buna,
Baiatul meu cel mic, care are 12 ani a inceput azi cura.
Nu am scapat de el pana nu i-am pregatit totul, dar la jumatate cantitatea.
Nu a avut nicio greata, nimic, doar dureri de burta dupa ce a baut uleiul. Dupa sarea amara nu a mers decat o data la baie. Se simte bine asteptam maine dimineata sa vedem ce scoate.
Noapte buna
Baiatul meu cel mic, care are 12 ani a inceput azi cura.
Nu am scapat de el pana nu i-am pregatit totul, dar la jumatate cantitatea.
Nu a avut nicio greata, nimic, doar dureri de burta dupa ce a baut uleiul. Dupa sarea amara nu a mers decat o data la baie. Se simte bine asteptam maine dimineata sa vedem ce scoate.
Noapte buna
Vineri spre sambata am facut eu si sotul cura. Am inceput cu sucul de mere, 5 zile iar apoi vineri seara, sarea amara (dintr-o data gandindu-ma ce bune sunt ciresele amare )si uleiul de floarea soarelui (am avut) cu lamaie care a fost chiar ok la gust. Dimineata la 6 am inceput sa eliminam , sotul le-a avut maro, mari (cam cat o moneda ) multe si mai des decat mine ( el se supara des si dureaza supararea ) iar la mine o multime verzi si mici cam cat un sambure de cireasa ( ma supar pe moment si-mi trece repede). Eu am avut ceva crampe, sotul nu, iar la eliminare desi ma asteptam nu am simtit durere. Eliminarea a durat cam 2 zile jumate. Eu am tinut de pasti postul cu portocale 37 de zile si atunci poate am eliminat ceva. Acum urmeaza o prietena cu sotul ei si vreau ca si mama mea sa faca, ramane sa se hotarasca.
Ne simtim excelent iar luna viitoare repetam.
Multumim Scarface si bunatatii tale de a ne deschide mintile, alaturi de tine suntem sanatosi.
Ne simtim excelent iar luna viitoare repetam.
Multumim Scarface si bunatatii tale de a ne deschide mintile, alaturi de tine suntem sanatosi.
moRALU- Mesaje : 32
Data de inscriere : 01/11/2010
3-4 saptamani interval e ok. Cu cat mai rapida curatirea cu atat mai bine.
Chiar si la 2 saptamani merge.
Chiar si la 2 saptamani merge.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Sept 05, 2013 1:18 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Curatire ficat-fiere
“.....si in plus ai luat si remediul Pulsatilla, de care nu stim ce face
exact daca il iei in timpul curei. Daca strange canalele din nou ?”
Acum cativa ani faceam frecvent de doua ori pe an crize de colecist cu stari de voma, ameteli cu lesin si diaree pana am schimbat regimul de alimentare si de relationare.
Sunt o fire care ma enervez repede, nu am rabdare decat daca-mi impun, asa ca trebuia facuta aceasta curatire.
La prima cura am avut greturi de la ulei(cred eu) si spasme nedureroase, la a doua cura am luat Pulsatilla CH7 (am avut la indemana granule cumparate mai demult si nu am vrut sa ma misc)si s-a rezolvat indispozitia. De obicei folosesc metoda apei informate si am observat ca remediile cu dilutie inalta functioneaza sigur, dar nu e obiectul acestui topic.
In rest, totul a decurs bine, prima data am eliminate pietre mai mari, cam cat unghia de la degetul mare al mainii, a doua oara foarte multe mici si mult namol. Prima data am ramas cu o jena usoara dureroasa in zona ficatului care a trecut intr-o zi, a doua oara decat o acuitate a simtului mirosului accentuata.
Am de gand sa continui cu repetarea acestei cure la 4-6 saptamani si mai spun la vremea respective cum va fi.
exact daca il iei in timpul curei. Daca strange canalele din nou ?”
Acum cativa ani faceam frecvent de doua ori pe an crize de colecist cu stari de voma, ameteli cu lesin si diaree pana am schimbat regimul de alimentare si de relationare.
Sunt o fire care ma enervez repede, nu am rabdare decat daca-mi impun, asa ca trebuia facuta aceasta curatire.
La prima cura am avut greturi de la ulei(cred eu) si spasme nedureroase, la a doua cura am luat Pulsatilla CH7 (am avut la indemana granule cumparate mai demult si nu am vrut sa ma misc)si s-a rezolvat indispozitia. De obicei folosesc metoda apei informate si am observat ca remediile cu dilutie inalta functioneaza sigur, dar nu e obiectul acestui topic.
In rest, totul a decurs bine, prima data am eliminate pietre mai mari, cam cat unghia de la degetul mare al mainii, a doua oara foarte multe mici si mult namol. Prima data am ramas cu o jena usoara dureroasa in zona ficatului care a trecut intr-o zi, a doua oara decat o acuitate a simtului mirosului accentuata.
Am de gand sa continui cu repetarea acestei cure la 4-6 saptamani si mai spun la vremea respective cum va fi.
greengrass- Mesaje : 7
Data de inscriere : 15/08/2010
Buna,
Nu am hotarat sa renut, voi mai face cura. Cand am spus ca am terminat, m-am referit ca in faza asta nu mai iese nimic, nu ca nu voi mai face alta data.
Toti care au facut au eliminat. Mi-am zis ca trebuie sa se fi intamplat ceva. La Pulsatilla nu m-am gandit ca ar putea fi cauza.
Ai dreptate! Mi-am impus sa fac aceasta cura, deoarece stiu ca tot ce ne sfatuiesti este pentru sanatatea noastra, cu toate ca eu zic ca nu am nevoie de nimic, sunt sanatoasa. Deh, sunt incapatanata...
Chiar daca din cand in cand mai am si eu cate o mica problema, nu dau importanta.
Dar sa nu cumva ceilalti membri din famile sa nu faca ceea ce cred eu ca e bine pentru ei...
Daca m-a tot auzit cat de bine face aceasta detoxifiere, ca te scapa de toate bolile, cel mic e hotarat sa faca si el mai ales ca stie ca este la sfatul tau.
Stii ce incredere au copii mei in tine!
Multumesc frumos!
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Cu stima,
Cornelia
Nu am hotarat sa renut, voi mai face cura. Cand am spus ca am terminat, m-am referit ca in faza asta nu mai iese nimic, nu ca nu voi mai face alta data.
Toti care au facut au eliminat. Mi-am zis ca trebuie sa se fi intamplat ceva. La Pulsatilla nu m-am gandit ca ar putea fi cauza.
Ai dreptate! Mi-am impus sa fac aceasta cura, deoarece stiu ca tot ce ne sfatuiesti este pentru sanatatea noastra, cu toate ca eu zic ca nu am nevoie de nimic, sunt sanatoasa. Deh, sunt incapatanata...
Chiar daca din cand in cand mai am si eu cate o mica problema, nu dau importanta.
Dar sa nu cumva ceilalti membri din famile sa nu faca ceea ce cred eu ca e bine pentru ei...
Daca m-a tot auzit cat de bine face aceasta detoxifiere, ca te scapa de toate bolile, cel mic e hotarat sa faca si el mai ales ca stie ca este la sfatul tau.
Stii ce incredere au copii mei in tine!
Multumesc frumos!
Dumnezeu sa te ocroteasca!
Cu stima,
Cornelia
In cazul tau Corix, hotararea de a renunta este cam pripita.
Ce este diferit la tine este ca ai avut frica/scarba de aceasta cura
si in plus ai luat si remediul Pulsatilla, de care nu stim ce face
exact daca il iei in timpul curei. Daca strange canalele din nou ?
Pe langa asta cea mai mare greseala este ca te-ai ridicat din pat taman cand trebuia sa stai linistita si intinsa.
In plus toata fiinta ta s-a impotrivit emotional impotriva ei, se vede dupa cum scri si ai facut-o mai mult manata de mine si de rational decat de sufletul tau. Numai cat ai taraganat arata ca de fapt nu ti-ai dorit sa o faci vreodata. Si este normal ca atunci cand sufletul se opune sa nu iasa rezultate, chiar daca facem totul corect. Acum ca ti-ai depasit frica inutila vazand ca nu e nimic deosebit si nici uleiul nu e rau la gust mai incearca inca o data, insa relaxata si din proprie initiativa interioara. Si copiii pot avea pietre de colesterol. Numai tu ca mama poti hotara, eu nu pot spune nimic.
Ce este diferit la tine este ca ai avut frica/scarba de aceasta cura
si in plus ai luat si remediul Pulsatilla, de care nu stim ce face
exact daca il iei in timpul curei. Daca strange canalele din nou ?
Pe langa asta cea mai mare greseala este ca te-ai ridicat din pat taman cand trebuia sa stai linistita si intinsa.
In plus toata fiinta ta s-a impotrivit emotional impotriva ei, se vede dupa cum scri si ai facut-o mai mult manata de mine si de rational decat de sufletul tau. Numai cat ai taraganat arata ca de fapt nu ti-ai dorit sa o faci vreodata. Si este normal ca atunci cand sufletul se opune sa nu iasa rezultate, chiar daca facem totul corect. Acum ca ti-ai depasit frica inutila vazand ca nu e nimic deosebit si nici uleiul nu e rau la gust mai incearca inca o data, insa relaxata si din proprie initiativa interioara. Si copiii pot avea pietre de colesterol. Numai tu ca mama poti hotara, eu nu pot spune nimic.
scarface- Admin
Buna,
Baiatul meu cel mic dupa ce m-a vazut ca am facut aceasta curatire, m-a intreabat daca ar putea face si el.
Scarface, te rog sa-mi spui daca si copiii o pot face.
Multumesc frumos!
Cu stima,
Cornelia
Baiatul meu cel mic dupa ce m-a vazut ca am facut aceasta curatire, m-a intreabat daca ar putea face si el.
Scarface, te rog sa-mi spui daca si copiii o pot face.
Multumesc frumos!
Cu stima,
Cornelia
Cred ca de acum, am terminat aceasta curatire a ficatului si a vezicii biliare. Cu exceptia drumurilor dese la baie, altceva nu mi s-a intamplat. Nu am eliminat nicio piatra, nici nisip sau bilute de colesterol. Probabil nu am avut ce elimina, dar s-au curatit bine de tot intestinele.
Ma simt foarte bine si va doresc si voua acelasi lucru.
Noapte buna!
Ma simt foarte bine si va doresc si voua acelasi lucru.
Noapte buna!
Buna,
Cum v-am povestit si aseara ma simt foarte bine, nu am greata, nu ma doare stomacul.
Am baut cele doua doze de sare amara si in dimineata asta. Singura chestie deranjanta a fost ca ziceam ca nu mai ajung la serviciu, ma apucase golirea pe drum.
Pana acum nu am scos nicio piatra, dar am citit ca Scarface a scos pe la 11 primele pietre.
Despre mine pot sa va spun ca nu am nicio problema de sanatate, chiar daca mama si bunica din partea mamei au avut mereu probleme digestive, mai ales cu fierea. Mama ajungand acum 2 luni la urgenta dupa o criza de fiere i s-a propus operatia, dar a refuzat. Nici cura asta nu vrea sa o faca.
A facut o cura de la Fulga.
Cum spuneam, nu am probleme de sanatate dar nici investigatii nu mi-am facut. Analize de sange cred ca mi-am facut de 4-5 ori toata viata si alea cumva obligatorii nu ca as fi vrut eu, raze la plamani cand am fost obligata pentru angajare, iar ecografe sau alte investigatii nici atat, doar cand am fost gravida, ecografe la fat.
Sunt o fire optimista si ma consider sanatoasa.
Cum spune Scarface:
"Insa eu rar m-am enervat sau suparat in viata si daca m-am enervat mi-a trecut imediat. Asta e cauza adunarii de pietre de fapt."
Probabil si la mine la fel, nu ma supar din orice, cel mult ma enervez dar imi trece repede, cum ii spun sotului care e total opusul meu - se consuma din orice, in viata sa trecem pe langa probleme nu prin ele.
Poate ca nu am nicio piatra dar sa vedem, ca mai au timp sa iasa.
Eu care nu beau apa deloc, am tot baut de aseara.
Va mai spun pe seara ce se mai intampla.
O zi frumoasa tuturor!
Cum v-am povestit si aseara ma simt foarte bine, nu am greata, nu ma doare stomacul.
Am baut cele doua doze de sare amara si in dimineata asta. Singura chestie deranjanta a fost ca ziceam ca nu mai ajung la serviciu, ma apucase golirea pe drum.
Pana acum nu am scos nicio piatra, dar am citit ca Scarface a scos pe la 11 primele pietre.
Despre mine pot sa va spun ca nu am nicio problema de sanatate, chiar daca mama si bunica din partea mamei au avut mereu probleme digestive, mai ales cu fierea. Mama ajungand acum 2 luni la urgenta dupa o criza de fiere i s-a propus operatia, dar a refuzat. Nici cura asta nu vrea sa o faca.
A facut o cura de la Fulga.
Cum spuneam, nu am probleme de sanatate dar nici investigatii nu mi-am facut. Analize de sange cred ca mi-am facut de 4-5 ori toata viata si alea cumva obligatorii nu ca as fi vrut eu, raze la plamani cand am fost obligata pentru angajare, iar ecografe sau alte investigatii nici atat, doar cand am fost gravida, ecografe la fat.
Sunt o fire optimista si ma consider sanatoasa.
Cum spune Scarface:
"Insa eu rar m-am enervat sau suparat in viata si daca m-am enervat mi-a trecut imediat. Asta e cauza adunarii de pietre de fapt."
Probabil si la mine la fel, nu ma supar din orice, cel mult ma enervez dar imi trece repede, cum ii spun sotului care e total opusul meu - se consuma din orice, in viata sa trecem pe langa probleme nu prin ele.
Poate ca nu am nicio piatra dar sa vedem, ca mai au timp sa iasa.
Eu care nu beau apa deloc, am tot baut de aseara.
Va mai spun pe seara ce se mai intampla.
O zi frumoasa tuturor!
Buna,
In sfarsit am reusit sa ma ocup si eu de aceasta cura,azi. Dupa paharele de sare amara cu putina zeama de lamaie( chiar mi-a placut gustul; mi-e imi place de fel sa beau ceaiuri amare), am vizitat baia de 6 ori... Credeam ca nu pot sa beau la ora 10 uleiul din aceasta cauza... Dar inainte de 10,am scapat de drumurile astea. Mi s-a linistit si stomacul, pentru ca ma luasera niste crampe si era mare galagie in burta mea. Mi-am luat borcanul cu ulei si lamaie si am inceput sa-l agit. Ora 10 dar m-a luat o greata... inainte de a bea. Mi-am zis in gand Pusatila CH200 de 4-5 ori si gata mi-a trecut greata ca prin farmec! Aveam picioarele si mainile reci( asa patesc cand mi-e frica de ceva), iar eu ziceam ca nu mi-e frica de asta!
In sfarsit, dupa 5 min am inceput sa beau din ulei. Nu mi-a fost greata deloc. Imi ramanea in gura numai gustul de lamaie. M-am asezat in pat si m-am simtit foarte bine. Dar nu am stat prea mult ca baiatul cel mic mi-a zis ca se simte racit. M-am ridicat si din cauza asta am inceput sa scot gaze pe gura cu miros de ulei, dar tot nu mi-a fost greata.
Acum nu mai scot gaze, nu am greata, nu mai am nici crampe, nici zgomot in stomac, ma simt foarte bine si cred ca ar trebui sa trec in pat.
Va mai spun dimineata daca am sa scot ceva.
Noapte buna!
In sfarsit am reusit sa ma ocup si eu de aceasta cura,azi. Dupa paharele de sare amara cu putina zeama de lamaie( chiar mi-a placut gustul; mi-e imi place de fel sa beau ceaiuri amare), am vizitat baia de 6 ori... Credeam ca nu pot sa beau la ora 10 uleiul din aceasta cauza... Dar inainte de 10,am scapat de drumurile astea. Mi s-a linistit si stomacul, pentru ca ma luasera niste crampe si era mare galagie in burta mea. Mi-am luat borcanul cu ulei si lamaie si am inceput sa-l agit. Ora 10 dar m-a luat o greata... inainte de a bea. Mi-am zis in gand Pusatila CH200 de 4-5 ori si gata mi-a trecut greata ca prin farmec! Aveam picioarele si mainile reci( asa patesc cand mi-e frica de ceva), iar eu ziceam ca nu mi-e frica de asta!
In sfarsit, dupa 5 min am inceput sa beau din ulei. Nu mi-a fost greata deloc. Imi ramanea in gura numai gustul de lamaie. M-am asezat in pat si m-am simtit foarte bine. Dar nu am stat prea mult ca baiatul cel mic mi-a zis ca se simte racit. M-am ridicat si din cauza asta am inceput sa scot gaze pe gura cu miros de ulei, dar tot nu mi-a fost greata.
Acum nu mai scot gaze, nu am greata, nu mai am nici crampe, nici zgomot in stomac, ma simt foarte bine si cred ca ar trebui sa trec in pat.
Va mai spun dimineata daca am sa scot ceva.
Noapte buna!
A doua serie de pietre dupa 48 de ore
A doua serie de pietre dupa 48 de ore la a 7a sesiune.
scarface- Admin
Sotia a facut aseara a 7a sesiune de scos pietrelele de la ficat/colecist. A scos cele mai mari pietre azi, trei bucati cam de 2 cm diametru si inca 5-6 mai mici. Sunt moi, sunt de colesterol. Inauntru sunt mai tari decat in afara.
Tot ma mai minunez unde au stat atatea pietre...
Aici si pozele pt. cei care inca au dubii :
Tot ma mai minunez unde au stat atatea pietre...
Aici si pozele pt. cei care inca au dubii :
scarface- Admin
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Subiecte similare
» cum sa scapi de pietre la fiere fara operatie
» Mal la fiere
» pietre la fiere
» criza de fiere
» Mal la fiere