Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți
Pagina 7 din 12
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
Multumesc frumos Andrei,
Ai mei au aproape 70 de ani, locuiesc la tara, langa orasul Bals. Mai degraba le duc decat sa le comand, e aproape Bals de Craiova.
La noi in Craiova am gasit intotdeauna cand am cautat.
Ai mei au aproape 70 de ani, locuiesc la tara, langa orasul Bals. Mai degraba le duc decat sa le comand, e aproape Bals de Craiova.
La noi in Craiova am gasit intotdeauna cand am cautat.
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Se poate cumpara si de pe internet http://www.farmaciadeacasa.ro/sare-amara.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link vine cu posta romana platesc cand ajunge
corix a scris:In orasele mai mici nici nu se gaseste, au cautat parintii mei la toate farmaciile din orasul lor si nu au gasit.
A durat ceva sa-i conving sa faca cura si acum nu au sarea amara.
Au mai convins si ei pe cineva, trebuie sa le duc eu sulfatul de magneziu cand mai merg la ei, pentru toti.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Pai 2,5 cm nu este nimic deosebit, am scris deja asta. Eu am scos deja 3 si sotia vreo 3-4 de 2,5 cm. Chiar si 3 cm nu este o problema, insa in general nu prea exista pietre atat de mari. Insa o femei a scos o mingie de ping-pong.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
piatra la fiere de 2,5 cm
buna ziua. la radiografie a rezultat ca am doar o piatra la fiere de 2,5 cm. momentand simt doar mici intepaturi. puteti sa imi spuneti daca la marimea acestei pietre care este la fiere, nu in ficat pot face cura cu sare amara si ulei? si care este rolul sarii amare si al uleiului? cat de mare este riscul sa se rupa canalul biliar in momentul trecerii pietrii spre intestin tinand cont de marimea de 2,5 cm? multumesc!
amariutei bogdan- Mesaje : 11
Data de inscriere : 08/10/2013
Ar trebui sa copiati de aici reteta sa o tipariti pe o foaie de hartie si sa o imprastiati la altii, si la straini. Nu se stie niciodata cine o face.
scarface- Admin
In orasele mai mici nici nu se gaseste, au cautat parintii mei la toate farmaciile din orasul lor si nu au gasit.
Au mai convins si ei pe cineva, trebuie sa le duc eu sulfatul de magneziu cand mai merg la ei, pentru toti.
Orice farmacist este obligat sa stie ce substanta vinde. Cere atunci sulfat de magneziu si nu sare amara.
Problema ta nu este deloc o problema caci farmacia nu este targ unde o baba vinde o substanta si nu stie ce este.
Problema ta nu este deloc o problema caci farmacia nu este targ unde o baba vinde o substanta si nu stie ce este.
scarface- Admin
Se poate cumpara si de pe internet http://www.farmaciadeacasa.ro/sare-amara.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Stie cineva cum deosebesti sulfatul de magneziu de sulfatul de sodiu ca pe cutie sau pliculet nu scrie decat sare amara. Trebuie sa iei de buna ce zice farmacistul sau vanzatorul naturist? Nu e riscant, avand in vedere ca numai cel de magneziu dilata canalele desi amandoua merg pentru uzul intern? Sunt ceva diferente in textura, culoare, miros, gust ? Eu am citit pe undeva ca exista si acest sulfat de sodiu tot ca sare amara si nu vreau sa le confund. Of, de ce trebuia sa mai apara si acesta !
Gianino- Mesaje : 6
Data de inscriere : 09/10/2013
Pana astazi nu am avut cont insa va citesc din vara.
La ecografie mi-au fost depistate pietre de 2-4 mm si mult noroi. Medicul mi-a recomandat operatie de urgenta pentru ca aveam o criza acuta. Am luat o tona de medicamente. Am inceput sa caut pe net si v-am gasit pe voi si pe rapcea.ro. Mi-a fost frica tare sa ma apuc de treaba, dar mi-am zis ca oricum tot la cutit ajung... Si cum eu eram ,,sef" peste fierea mea, mi-am zis sa incerc si sa-i mai dau o sansa.
Am facut 2 proceduri de eliminare a pietrelor din fiere si ambele au avut efectul scontat. Am eliminat ,,smaraldele" si dupa simptome cred ca trebuie sa repet de multe ori procedura. Am suportat bine totul si ma simt bine. Ultima oara am si fotografiat ,,nestematele" dar nu cred ca e cazul sa le postez pe undeva.
Am luat doar 100 ml ulei cu 100 ml suc de lamaie la a doua cura. Prima data am mers cu 200 ulei, 200 lamaie si a fost cam mult pentru mine.
Sare amara am luat dela farmacia veterinara pentru ca doar acolo am gasit.
Va doresc sanatate multa si poate ne mai citim! Multumesc pentru toate postarile voastre , care mi-au dat curaj!
La ecografie mi-au fost depistate pietre de 2-4 mm si mult noroi. Medicul mi-a recomandat operatie de urgenta pentru ca aveam o criza acuta. Am luat o tona de medicamente. Am inceput sa caut pe net si v-am gasit pe voi si pe rapcea.ro. Mi-a fost frica tare sa ma apuc de treaba, dar mi-am zis ca oricum tot la cutit ajung... Si cum eu eram ,,sef" peste fierea mea, mi-am zis sa incerc si sa-i mai dau o sansa.
Am facut 2 proceduri de eliminare a pietrelor din fiere si ambele au avut efectul scontat. Am eliminat ,,smaraldele" si dupa simptome cred ca trebuie sa repet de multe ori procedura. Am suportat bine totul si ma simt bine. Ultima oara am si fotografiat ,,nestematele" dar nu cred ca e cazul sa le postez pe undeva.
Am luat doar 100 ml ulei cu 100 ml suc de lamaie la a doua cura. Prima data am mers cu 200 ulei, 200 lamaie si a fost cam mult pentru mine.
Sare amara am luat dela farmacia veterinara pentru ca doar acolo am gasit.
Va doresc sanatate multa si poate ne mai citim! Multumesc pentru toate postarile voastre , care mi-au dat curaj!
iongi- Mesaje : 9
Data de inscriere : 09/10/2013
cum sa scoti pietrele de la bila fara operatie
Buna din nou, am facut a doua cura week-end-ul trecut, si desi am respectat aceeasi pasi, de data asta pietrele au fost mai putine si mai mici. Nu mi-a fost rau sau greata, si, ca si prima data, drumurile dese la baie au durat doua zile. Din ce am vazut ca ati mai scris pe aici imi pastrez speranta ca vor fi mai multe la urmatoarele cure. Sanatate si curaj celor nehotarati.
calina- Mesaje : 44
Data de inscriere : 27/03/2013
Dar cand pescuiesti pestii stau numai la suprafata ?
scarface- Admin
Le pescuim, dar ce, plutesc toate?
lponea- Mesaje : 10
Data de inscriere : 22/09/2013
Buna ziua,
Aseara a inceput si sotul aceasta cura. A baut sarea amara si uleiul fara probleme si a dormit dupa, ca intr-o zi obisnuita. Spre dimineata au inceput drumurile dese la baie, altfel starea generala fiind foarte buna. Nu a observat daca a eliminat ceva. Intr-un tarziu l-am convins sa faca intr-un vas pentru a ma putea uita si am observat bilute mici, verzi, ca boabele de mazare care pluteau. Pe la pranz deja terminase cu drumurile dese la baie, pe cand eu si fiul nostru cel mic atunci cand am facut aceasta cura am eliminat pana spre seara. Sotul s-a simtit foarte bine toata ziua.
Sanatate tuturor!
Aseara a inceput si sotul aceasta cura. A baut sarea amara si uleiul fara probleme si a dormit dupa, ca intr-o zi obisnuita. Spre dimineata au inceput drumurile dese la baie, altfel starea generala fiind foarte buna. Nu a observat daca a eliminat ceva. Intr-un tarziu l-am convins sa faca intr-un vas pentru a ma putea uita si am observat bilute mici, verzi, ca boabele de mazare care pluteau. Pe la pranz deja terminase cu drumurile dese la baie, pe cand eu si fiul nostru cel mic atunci cand am facut aceasta cura am eliminat pana spre seara. Sotul s-a simtit foarte bine toata ziua.
Sanatate tuturor!
Pescuindu-le.
Buna ziua,
Azi e a doua zi a procedurii si pana la 5 dupamiaza nici eu nu am eliminat nici o piatra, deci trebuie sa mai incerc daca nu iese nimic pana poimaine. Nu stiu daca are importanta, dar eu am facut procedura in timpul curei cu struguri, mai exact in a doua zi a curei. Poate trebuie ceva mai mult decat struguri ca sa impinga pietrele afara daca au fost totusi eliminate cateva. Apropos, cred ca stiu raspunsul dar de curiozitate macar, ar putea sa-mi spuna cineva cum ajunge sa vada si chiar sa numere pietrele ?
Azi e a doua zi a procedurii si pana la 5 dupamiaza nici eu nu am eliminat nici o piatra, deci trebuie sa mai incerc daca nu iese nimic pana poimaine. Nu stiu daca are importanta, dar eu am facut procedura in timpul curei cu struguri, mai exact in a doua zi a curei. Poate trebuie ceva mai mult decat struguri ca sa impinga pietrele afara daca au fost totusi eliminate cateva. Apropos, cred ca stiu raspunsul dar de curiozitate macar, ar putea sa-mi spuna cineva cum ajunge sa vada si chiar sa numere pietrele ?
lponea- Mesaje : 10
Data de inscriere : 22/09/2013
Multumesc mult de raspuns scarface si corix! Mi-a mai venit inima la loc, acum daca imi spuneti mai am sanse sa elimin ceva.
Ma gandeam ca trebuie sa repet insa am vrut sa fiu sigura ca nu am gresit ceva si pot sa fac la fel si data urmatoare.
Multa sanatate!
Ma gandeam ca trebuie sa repet insa am vrut sa fiu sigura ca nu am gresit ceva si pot sa fac la fel si data urmatoare.
Multa sanatate!
Beutza- Mesaje : 2
Data de inscriere : 30/09/2013
Buna Beutza,
Nici la mine nu au iesit pietre prima data si nici eu nu am probleme de sanatate. Insa a doua oara am scos 85 de pietre, printre care si de 2,5 cm, nepunand ce a fost mai mic de 3 mm.
Sanatate tuturor!
Nici la mine nu au iesit pietre prima data si nici eu nu am probleme de sanatate. Insa a doua oara am scos 85 de pietre, printre care si de 2,5 cm, nepunand ce a fost mai mic de 3 mm.
Sanatate tuturor!
Nu ies mereu pietre mari din prima. La unii ies de abia dupa a 2-3 runda, dar mai rar. Trebuie sa mai repeti si sa ai rabdare.
Des sunt mici si multe sau e "namol" care nu prea se vede bine la WC. Daca ai facut de 3 ori si nu iese nimic atunci poate chiar nu ai.
Des sunt mici si multe sau e "namol" care nu prea se vede bine la WC. Daca ai facut de 3 ori si nu iese nimic atunci poate chiar nu ai.
scarface- Admin
Am facut procedura dar nu am scos pietre
Buna ziua,
Vreau sa va rog daca ma lamuriti si pe mine de ce nu am reusit sa scot nici o piatra desi m-am chinuit sa respect cu strictete toti pasii curei.
Nu ma stiu cu probleme de sanatate si am tinut cura preventiv, dar ma asteptam sa scot si eu ceva daca aud ca si copiii au (eu am 35 ani). Insa au fost doar multe bilute mici albe de 1-3mm plutind prin lichidul maroniu pe care l-am eliminat. Am pescuit si eu cateva si le-am sectionat si erau bule de grasime care ma intreb daca nu o fi fost uleiul de masline...
Singura abatere pe care am avut-o a fost faptul ca nu am dormit bine in noaptea aceea. M-am trezit pe la ora 2 si cu greu am reusit sa mai adorm la loc spre dimineata dupa multa foiala. Eu dorm pe burta de obicei si desi m-am chinuit sa dorm cu fata in sus pana la urma tot pe burta am adormit la loc. Nu stiu daca asta ar fi putut dauna, trebuia musai sa dorm cu fata in sus? Am respectat cele 30 de minute de stat nemiscata cu fata in sus cu partea superioara a corpului putin inclinata pe o perna.
Nu am iesit la toaleta decat a doua zi pe la 7 si nu am vomat pentru ca nu mi-a fost decat foarte putin greata cand m-am trezit.
De asemenea, nu stiu ce rol are exact sucul de mere si daca asta chiar dizolva pietrele pentru ca eu cam de o luna beau zilnic suc proaspat stors de mere in fiecare zi minim 1 litru. Am foarte multe mere de la tara care nu rezista peste iarna si le-am gasit intrebuintare acum.
Credeti ca ar fi totusi ceva in ficat ce nu a iesit? Ar trebui sa repet procedura?
Multumesc!
Vreau sa va rog daca ma lamuriti si pe mine de ce nu am reusit sa scot nici o piatra desi m-am chinuit sa respect cu strictete toti pasii curei.
Nu ma stiu cu probleme de sanatate si am tinut cura preventiv, dar ma asteptam sa scot si eu ceva daca aud ca si copiii au (eu am 35 ani). Insa au fost doar multe bilute mici albe de 1-3mm plutind prin lichidul maroniu pe care l-am eliminat. Am pescuit si eu cateva si le-am sectionat si erau bule de grasime care ma intreb daca nu o fi fost uleiul de masline...
Singura abatere pe care am avut-o a fost faptul ca nu am dormit bine in noaptea aceea. M-am trezit pe la ora 2 si cu greu am reusit sa mai adorm la loc spre dimineata dupa multa foiala. Eu dorm pe burta de obicei si desi m-am chinuit sa dorm cu fata in sus pana la urma tot pe burta am adormit la loc. Nu stiu daca asta ar fi putut dauna, trebuia musai sa dorm cu fata in sus? Am respectat cele 30 de minute de stat nemiscata cu fata in sus cu partea superioara a corpului putin inclinata pe o perna.
Nu am iesit la toaleta decat a doua zi pe la 7 si nu am vomat pentru ca nu mi-a fost decat foarte putin greata cand m-am trezit.
De asemenea, nu stiu ce rol are exact sucul de mere si daca asta chiar dizolva pietrele pentru ca eu cam de o luna beau zilnic suc proaspat stors de mere in fiecare zi minim 1 litru. Am foarte multe mere de la tara care nu rezista peste iarna si le-am gasit intrebuintare acum.
Credeti ca ar fi totusi ceva in ficat ce nu a iesit? Ar trebui sa repet procedura?
Multumesc!
Beutza- Mesaje : 2
Data de inscriere : 30/09/2013
Scriu pentru cei care sunt la inceputul acestei cure.Chiar daca vi se pare ca nu ati eliminat cine stie ce,nu renuntati.Folositi-va de Pulsatila ch15-30,cum mi-a spus si Scarface,sa nu vomati amestecul de ulei.Dupa a patra cura la care am eliminat cele mai mari pietre(vreo 30 de 2-2.5cm)si inca foarte multe mici
de 1cm,cred ca e foarte important sa pastrezi in stomac cat mai mult timp uleiul.Altfel,nu prea gasesc rostul sarii amare de a doua zi.Pentru cine se intreaba daca
la curele ulterioare nu se elimina unele abia nou formate,pot spune,si cred ca toti cei care au facut cura de mai multe ori, au observat, ca de fiecare data se elimina
cele verzi si apoi,celelalte,mai galben-nisipoase,cu o crusta din ce in ce mai groasa,pe care ficatul le comprima pana la ale transforma in pietre de dimensiuni
mai mici, dar foarte tari.Asta este ,cred, capacitatea lui incredibila de a-si face treaba in folosul corpului cat mai mult timp.Deci cele verzi categoric sunt ultimele.
Cand am vazut poza cu ficatul scos pentru transplant,mi-am adus aminte ca am vazut de doua ori la niste pasari,asa un ficat si l-am analizat cu atentie.Erau
tot felul de bile si bilute.Cele mai mari erau moi,sfaramiciose,cele mai mici erau ca pietricelele si multe nu le-am putut sparge deloc.Asa ca, eu consider ca ficatul
celor care tot elimina de fiecare data, arata ca un conglomerat cu din ce in ce mai putin tesut sanatos si cei mai multi mor de cu totul alte diagnostice.Spun asta,
pentru ca mama,care a eliminat pana acum incredibil de multe pietre,a fost diagnosticata acum vreo opt ani cu hepatita cronica,ficat marit.Dupa tratamentul
medicamentos a fost considerata vindecata din acest punct de vedere,dar i-au aparut tot felul de alte boli.Dupa cum au evoluat lucrurile la ea,cred ca nu avea
timp sa moara de ciroza,ci de cu totul altceva.
Si inca ceva.Toti cei care ajung pe la doctori si,aparent,nu prea au nimic,dar nici foarte bine nu se simt,trebuie sa se gandeasca serios la aceasta cura.Asa cum e scris pe aici prin forum nici un fel de medicina nu e in stare sa faca posibila aceasta curatare ficatului.
Sanatate multa,tuturor!
de 1cm,cred ca e foarte important sa pastrezi in stomac cat mai mult timp uleiul.Altfel,nu prea gasesc rostul sarii amare de a doua zi.Pentru cine se intreaba daca
la curele ulterioare nu se elimina unele abia nou formate,pot spune,si cred ca toti cei care au facut cura de mai multe ori, au observat, ca de fiecare data se elimina
cele verzi si apoi,celelalte,mai galben-nisipoase,cu o crusta din ce in ce mai groasa,pe care ficatul le comprima pana la ale transforma in pietre de dimensiuni
mai mici, dar foarte tari.Asta este ,cred, capacitatea lui incredibila de a-si face treaba in folosul corpului cat mai mult timp.Deci cele verzi categoric sunt ultimele.
Cand am vazut poza cu ficatul scos pentru transplant,mi-am adus aminte ca am vazut de doua ori la niste pasari,asa un ficat si l-am analizat cu atentie.Erau
tot felul de bile si bilute.Cele mai mari erau moi,sfaramiciose,cele mai mici erau ca pietricelele si multe nu le-am putut sparge deloc.Asa ca, eu consider ca ficatul
celor care tot elimina de fiecare data, arata ca un conglomerat cu din ce in ce mai putin tesut sanatos si cei mai multi mor de cu totul alte diagnostice.Spun asta,
pentru ca mama,care a eliminat pana acum incredibil de multe pietre,a fost diagnosticata acum vreo opt ani cu hepatita cronica,ficat marit.Dupa tratamentul
medicamentos a fost considerata vindecata din acest punct de vedere,dar i-au aparut tot felul de alte boli.Dupa cum au evoluat lucrurile la ea,cred ca nu avea
timp sa moara de ciroza,ci de cu totul altceva.
Si inca ceva.Toti cei care ajung pe la doctori si,aparent,nu prea au nimic,dar nici foarte bine nu se simt,trebuie sa se gandeasca serios la aceasta cura.Asa cum e scris pe aici prin forum nici un fel de medicina nu e in stare sa faca posibila aceasta curatare ficatului.
Sanatate multa,tuturor!
lioara- Mesaje : 106
Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti
Pentru ca sa fie cazul exact relatat,asa informativ,eu i-am listat initial reteta completa adica si cu suc de mere.Urmatoarele cure vor fi fara suc ca i-am zis ca functioneaza si asa.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
am dat reteta la cineva cu diabet,a fost internat cu glicemie foarte mare.Dupa prima cura glicemia s-a stabilizat foarte bine.Este si normal pt ca insulina la nivel hepatic depoziteaza glucoza sub forma de glicogen ,ca urmare glucoza nu mai este deversata in sange.E logic,un ficat "infundat" si intoxicat nu poate face corect acest lucru.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Am terminat cura. Astazi a iesit ceva , dar mai mult apa nicidecum pietricele. In apa aceea maro-verzulie erau cateva punctulete negre. Asa trebuia sa fie?
ony_vitan- Mesaje : 5
Data de inscriere : 25/09/2012
pai e mai usor daca il inghiti mai repede... daca il bei in decurs de 5-7 minute cred ca e ok.
scarface- Admin
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» cum sa scapi de pietre la fiere fara operatie
» Mal la fiere
» pietre la fiere
» criza de fiere
» Mal la fiere
» pietre la fiere