Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 5 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  scarface Dum Dec 08, 2013 9:50 pm

Crizele vin de la suparari, si nu de la pietre ! Insa pietrele se pot scoate cu metoda in mod sigur. Apuca-te de treaba.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 5 Empty Cine poate sa imi dea si mie reteta?

Mesaj  lavinel21 Dum Dec 08, 2013 2:59 pm

Buna!As urma orice reteta ,doar sa nu ajung la operatie.Am o piatra de 2,3 cm la fiere si am crize tot mai des,nu stiu ce sa mai fac.
Va multumesc!

lavinel21

Data de inscriere : 08/12/2013
Varsta : 37

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 5 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  amariutei bogdan Dum Dec 01, 2013 3:20 pm

Am terminat si a treia cura, in general a decurs ok. Doar ca tura asta am baut mai greu uleiul. Nu am eliminat pietre ci doar ulei si posibil nisip. Iar marti vreau sa fac analize la sange. O seara frumosa .

amariutei bogdan

Data de inscriere : 08/10/2013

Sus In jos

Mesaj  amariutei bogdan Vin Noi 29, 2013 12:33 pm

Dar oare cantitatea de ulei nu influientiaza cantitatea de secretie biliara?

amariutei bogdan

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Noi 29, 2013 12:27 am

Nu uleiul scoate pietrele. Nu trebuie sa maresti nimic. Doar sa repeti sedintele.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  amariutei bogdan Joi Noi 28, 2013 11:39 pm

Eu am o greutate de 85 kg si inaltime 1, 79cm la cat as putea mari cantitatea de ulei pentru o eficienta mai mare domnul Scarface multumesc si o zi frumoasa va doresc la toti

amariutei bogdan

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Noi 28, 2013 10:34 pm

Numai 30 de minute trebuie sa stai cu fata in sus, nu toata noaptea. Pai daca ai pietre intr-o cutie si le fotografiezi si pe urma scoti unele din ele si le fotigrafiezi din nou, nu se schimba oara poza ? De ce lasi speriat de analize ? E normal sa apara schimbari. Splina nu are nimic cu ficatul insa ficatul este dependent de suparari, probleme sufletesti si poate sa fie marit si de la acestea, nu numai de la pietre.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  amariutei bogdan Joi Noi 28, 2013 5:30 pm

Buna seara, revin sa va povestesc despre a doua cura si sa il rog pe domnul Scarface sa imi scrie niste sfaturi. Pe scurt, am facut a doua cura in data de 9/11/2013 totul a decurs normal cu exceptia ca nu am dormit toata noaptea (nu pot dormi cu fata in sus). Pe la 10:30 am inceput sa elimin pietre de diferite marimi si nuante au fost mai putine decat la prima cura. Din pacate dupa aceasta cura a inceput sa ma doara splina, am facut ecografie si a rezultat urmatoarele: ficat marit, splina marita, invelisul fierei ingrojat, canalul biliar cu mult nisip si piatra in fiere doar ca acum are 2 cm (mentionez ca la prima ecografie piatra avea 2, 3cm si nimic marit). Rugamintea mea catre domnul Scarface daca vrea sa imi scrie parerea lui de ce asa mare diferenta de la prima la a doua ecografie, iar sambata vreau sa fac a treia cura dar nu stiu daca e bine tinand cont de noile analize o seara frumoasa si multumesc anticipat

amariutei bogdan

Sus In jos

Mesaj  deditel Mar Noi 26, 2013 9:39 am

20 de ani... eu am foarte mare incredere in tot ceea ce recomanzi tu, si cred ca ii transmit si lui aceasta incredere...incerc cat pot de mult sa-l fac adeptul tratamentelor naturiste si mai ales al homeopatiei....ceea ce am citit despre medicina noua a lui Hamer, mi se pare extraordinar  si ma bucur enorm ca impartasesti aceste lucruri cu noi, si mai ales ca avem ocazia prin informatiile pe care ni le oferi sa intelegem mai bine ceea ce se intampla cu noi .Multumesc din suflet, Scarface!
deditel
deditel

Data de inscriere : 20/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Noi 26, 2013 7:23 am

ce varsta are baiatul ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  deditel Mar Noi 26, 2013 4:47 am

A facut si baiatul meu aceasta cura, iar in urma ei a eliminat multe pietre destul de mari, din acelea moi, verzui . Totul s-a desfasurat normal , fara probleme;  e foarte hotarat sa  repete cura cat de curand, deoarece e mult mai plin de energie, si nu se  mai simte asa de obosit chiar daca mai merge si  pe la sala. Asa cum a spus Scarface, uleiul de floarea soarelui e mult  mai bine tolerat de organism, decat uleiul de masline. Probabil si din cauza aceasta cei care am facut cu ulei de floarea soarelui presat la rece, nu am intampinat greturi, ca sa nu mai spunem si de faptul ca amestecul dintre acest ulei si sucul de grapefruit este unul placut , nicidecum gretos. Sper sa urmeze aceasta cura cat mai multe persoane,deoarece este cu adevarat eficienta si buna pentru organism. Multa, multa sanatate , tuturor!
deditel
deditel

Data de inscriere : 20/01/2013

Sus In jos

Mesaj  flor80 Lun Noi 25, 2013 7:45 am

aniela37 a scris:Pe la ora 3 noaptea, m-am trezit cu senzatie de voma.Am inceput sa umblu prin casa si la baie,nu mai puteam sa stau asezata, imi venea sa recurgitez si  incercam sa nu vomit, ma durea si gatul dar am descoperit ca am si racit.M-am abtinut asa vreo ora mi-am facut si un remediu dar nu am mai rezistat. Dupa, am simtit o usurare si nu am mai avut somn pana astazi la pranz.Intre timlp la ora 6 am baut al 3-lea pahar cu sare amara dar cel de la 8 nu am mai reuzit.De la ora 9 pana la 11, fix din ora in ora am avut scaune si am eliminat niste formatiuni moi, gelatinoase de culoare verdre, mai mari si mai mici dar foarte multe. La ora 10 am baut suc de gref apoi am mancat o portocala iar dupa 11 am mancat o salata cu mai mult ulei de masline peste si mi s-a facut iar putin rau.M-am balonat, simteam usoare dureri in partea stanga, dureri care le am adeseori si meteorism zgomotos.
Nu am fost la ecograf in ultimul timp deci nu stiam de existenta unor pietre la fiere dar ma simteam rau de la unele mancaruri mai ales cele grase si  m-am hotarat sa fac singura aceasta cura aceasta dupa ce am citit acest forum.
Prima data cand am tinut cura asta am patit si eu.
A doua oara am folosit suc de grefa si ulei de floarea soarelui si nu am mai avut probleme. Prima data am baut suc de lamie cu ulei de masline.

flor80

Data de inscriere : 21/05/2012

Sus In jos

Mesaj  DanC Lun Noi 25, 2013 1:05 am

Am tinut si eu si nevasta-mea cura , totul a decurs bine ,uleiul cu gref inca chiar a avut gust bun .Sotia mea a eliminat vreo 2 -3 pumni de pietricele moi ,eu nu m-am uitat ce am eliminat dar sunt sigur ca au fost destule.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 5 Empty salut

Mesaj  dodo2304 Lun Noi 25, 2013 12:22 am

acum doua saptamani am fost la ecograf in urma unor stari de rau pe care incepusem sa le am. greata, dureri in partea dreapta spate, credeam ca am ceva pe la rinichi coloana.....
in urma ecografului au rezultat urmatoarele:

COLECIST: prezinta un conglomerat calcar, flotant in miscarea pacientului, cu diam de 2,2 cm.
Ficat : steatozic cu incarcare lipomatoasa pancreatitica.

adica pietre la fiere si ficat gras.

citind aici pe forum si nevrand sa recurg la ce imi recomandau medicii, adica operatia de scoaterea fierei, am facut si eu cura de scoaterea pietrelor de la fiere.
cura a inceput saptamana trecuta, luni cu sucul de mere - 1-1,5 litri de suc pe zi, regim de post, pana vineri. vineri am considerat prima zi in care am inceput cu sare amara...reteta o stiti cu totii.
concluziile in urma curei:

sambata dimineata -elimiarea a multor pietre si a mult mai multor pierticele, cred ca adunam un pumn de pietre majoritatea verzi dar si galbene-verzui. unele regulate- rotunjite altele neregulate un pic mai colturoase ( mai putine doar cateva 2-3).
de duminica o stare generala mai buna, durerea din spate disparand, greata a disparut, am putut sa mananc fara sa imi fie greata sau sa am starii de voma dupa masa.

am adunat cateva pietricele si o sa revin si cu poze daca reusesc sa la urc pe forum.
saptamana asta ma duc la medicul de familie , nereusind sa ajung pan acum cu analizele la el, o sa ii spun si de tratament, iar dupa ce voi face si a doua cura o sa rog medicul de familie sa mai imi dea o trimitere la ecograf sa vad ce modificari sunt.
asta o sa se intample dupa sarbatori pentru ca urmatoarea cura, cred ca va fi undeva inainte de sarbatori si nu voi avea timp sa fac ecograful decat dupa sarbatori.

dodo2304

Data de inscriere : 24/11/2013

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Sam Noi 23, 2013 6:57 am

Imi cer scuze! In graba, nu am scris prea gramatical. Va multumesc pentru munca care o depuneti, pentru fiecare, mai ales pe acest forum, fara de care nu a-s fi avut curajul necesar sa incep aceasta cura!

aniela37

Data de inscriere : 12/05/2013

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Sam Noi 23, 2013 6:47 am

Nu am mancat peste, s-a inteles gresit, am pus mai mult ulei decat de obicei peste salata.

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Noi 23, 2013 6:25 am

Nu trebuia sa mananci ulei de masline dimineata si nici peste daca stii ca ai greata de la ulei.
Nu trebuie sa te abtii de la vomat ! Vomatul face bine in acest caz caci uleiul si-a indeplinit deja functia dupa cel mult 20 de minute de la ingurgitare si poate fi vomat ulterior fara nici o repercusiune negativa la iesirea pietrelor. Uleiul spune doar la corp: "produ bila !" Si bila aceea care iese scoate pietrele, si nu uleiul.

Cine are greata cand mananca gras este sigur pline de pietre la ficat si colecist. Dupa mai multe sedinte
aceasta dispare, caci este cauzata de faptul ca nu exista destula bila pt. digerarea grasimilor.

Chiar daca apare greata si rau de la sedinta de eliminare, este cel putin folositoare caci greata va aparea in mod sigura la urmatoarea masa grasa. Insa de la o masa grasa nu ai nici un beneficiu, dar de la sedinta de eliminare a pietrelor ai un beneficiu major. Deci cui ii este frica de greata in raport cu cura asta, trebuie sa se gandeasca de ce nu ii este frica sa manance gras daca stie ca ii face rau.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Sam Noi 23, 2013 6:11 am

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 5 Pietre_fata2

aniela37

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Sam Noi 23, 2013 5:59 am

Pe la ora 3 noaptea, m-am trezit cu senzatie de voma.Am inceput sa umblu prin casa si la baie,nu mai puteam sa stau asezata, imi venea sa recurgitez si incercam sa nu vomit, ma durea si gatul dar am descoperit ca am si racit.M-am abtinut asa vreo ora mi-am facut si un remediu dar nu am mai rezistat. Dupa, am simtit o usurare si nu am mai avut somn pana astazi la pranz.Intre timlp la ora 6 am baut al 3-lea pahar cu sare amara dar cel de la 8 nu am mai reuzit.De la ora 9 pana la 11, fix din ora in ora am avut scaune si am eliminat niste formatiuni moi, gelatinoase de culoare verdre, mai mari si mai mici dar foarte multe. La ora 10 am baut suc de gref apoi am mancat o portocala iar dupa 11 am mancat o salata cu mai mult ulei de masline peste si mi s-a facut iar putin rau.M-am balonat, simteam usoare dureri in partea stanga, dureri care le am adeseori si meteorism zgomotos.
Nu am fost la ecograf in ultimul timp deci nu stiam de existenta unor pietre la fiere dar ma simteam rau de la unele mancaruri mai ales cele grase si m-am hotarat sa fac singura aceasta cura aceasta dupa ce am citit acest forum.

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Noi 22, 2013 10:36 pm

ce inseamna "acum" ? in ce faza a curei s-a intamplat asta si la ca ora ?  Ai avut inainte dificultati digestive cand mancai gras ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  aniela37 Vin Noi 22, 2013 6:42 pm

Am inceput si eu de ieri aceasta cura, nu am baut suc de mere in rest am facut totul ca la carte iar acum imi este rau, ma plimb prin casa de 2 ore, cu stari de voma, dureri de cap si gat. Nu pot sa inghit. Mi-am facut remediul Pulsatilla CH 15 dar imediat dupa el am vomat.Acum ma simt mai bine. Sper sa pot sta intinsa de acum ca am scapat de starea de greata si maine sa elimin totusi ceva.

aniela37

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Noi 20, 2013 12:46 am

@Calina  daca stii conflictul (pancreas = conflicte in familie) si nu stii singura rezolvarea trebuie sa apelzi la cineva care se pricepe (eu?) sau la un pshilog. E clar ca pacientul nu are de unde cum sa stie toate caile de rezolvare ale unui conflict.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  lioara Mier Noi 20, 2013 12:16 am

La a saptea cura am eliminat niste conglomerate de pieticele. Am sesizat o usoara ameliorare a problemelor cu stomacul, dar surpriza cea mai mare a fost
ca la varsta asta imi iese maseaua de minte. Asta, consider ca se intampla datorita anumitor schimbari pozitive in organism. Ar trebui sa spun si
stomatologilor care, acum 10 ani, mi-au spus ca n-o sa mai iasa niciodata!

lioara

Data de inscriere : 26/04/2013
Varsta : 52
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj  calina Mar Noi 19, 2013 11:24 am

da, ai dreptate, nu este de la cura, este de la glicemii mari, peste 200, nu reusesc sa le tin in frau, cu toata insulina pe care o fac si cu toate remediile homeopate pe care le iau, spuneam doar ca se accentueaza in perioada cat nu mananc si elimin tot din mine; ideal ar fi sa descopar cu noua medicina despre ce conflict e vorba, si sa il pot solutiona, de fapt conflictul il stiu, dar nu vad solutia, calea sau atitudinea pe care sa o adopt...
calina
calina

Data de inscriere : 27/03/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Noi 19, 2013 7:02 am

Slabitul tau nu este de la cura ! Ai alta cauza. Ai suferit probabil emotional inainte sa incepi sa slabesti. Citeste despre noua medicina.
Nu toti au multe pietre. Nici eu nu am avut multe.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum