Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)
+47
Perla_Luna
bitzu0611
vladp
nic.m
Mada lina
mamica
amoruk
elena_
Corina A.
tess74
danis
ginela
iliuta
petvio
ann
pand_ora77
adinamonica
aniela37
Simona79
Mihab
kllemmi
promise keepers
geaninamariana
alexiaiuli
flor80
calina
ana
ssyimo
leokwww
corina_2k1us
scarface
CristianPsi
DIA
Mishiki
vize
simona maria vejia
raluca
thaisia
Mariuca28
gafarmerdan
sirius
aleya
DanC
andrei
lili
maya40
corix
51 participanți
Pagina 6 din 11
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)
Ultima zi a postului! A fost o experienta benefica pentru trup si suflet. Incerc in continuare sa pastrez acelasi mod de a manca, bazat mai mult pe lichide, cat tine postul Pastelui si asa cum spune Scarface, cat mai monoton.
Multumesc Scarface! Fara ajutorul tau nu reuseam! Cu sfaturile tale si cu tine alaturi a fost mai usor!
Insa sotul a renuntat! Nu de tot, bea in continuare sucul de portocale, zeama de legume, zeama de grau, dar mai si ciuguleste.(daca e pofticios!). Chiar si atat de putin(2 saptamani) cat a rezistat, el tot a observat lucrurile bune care i s-au intamplat: nu il mai doare in zona ficatului, nu mai are aciditate, nu se mai simte rau de la efort(nu mai face tensiune -12, 8 dupa efort), nu se mai enerveaza, a slabit, se simte mai usor, se misca mai usor, nu mai oboseste....
Numai bine tuturor si post usor in continuare!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Cred ca acest link te poate ajuta, am incercat si eu.
https://sanatate.catsboard.com/t2427-nu-esti-bolnav-ci-doar-iti-este-sete?highlight=sete
https://sanatate.catsboard.com/t2427-nu-esti-bolnav-ci-doar-iti-este-sete?highlight=sete
Grasime de balena albastra CH9 sau CH7 ajuta cumva la tesuturile uscate si lipsa de apa la modul general.
Se poate zilnic 1-2 ori ceva timp la cei uscati.
Mai stiu un remediu si mai bun pt. asta, dar nu am documentul aici, vi-l spun deseara.
simona maria vejia- Mesaje : 15
Data de inscriere : 22/01/2013
Tocmai pentru ca stiu ca nu m-am hidratat corect foarte multi ani v-am cerut ajutorul...De obicei "uit" sa beau apa,ma trezesc seara ca n-am baut mai mult de un pahar,doua de apa...Nici macar acum in post nu am reusit sa beau mai mult de 1,5 litri,cu tot cu ceaiuri!Urmarile se vad,pielea mea e vesnic uscata,limba incarcata,am saliva putina,tenul meu e ridat...Imi pare rau,dar nu am gasit postul despre care ati scris.Ar fi de mare ajutor daca ati pune aici link-ul cu el.Multumesc.
maya40- Mesaje : 53
Data de inscriere : 14/01/2013
Cu un post nu se face ...hidratare. (Aici cel putin primavara inca se lasa cam mult timp asteptata)
Am pus un posting aici pe forum despre terapia de hidratare, in care omul poate invata sa bea din nou cum trebuie.
Am pus un posting aici pe forum despre terapia de hidratare, in care omul poate invata sa bea din nou cum trebuie.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Ce putem face impotriva deshidratarii cronice?
Felicitari la toti ce ati inceput postul si in special la cei care au ajuns aproape la sfarsit.
Dupa incetarea postului fiecare poate face cum doreste, poate sa manance absolut normal din nou direct din prima zi daca are digestia buna. Eu am terminat postul de cateva ori cu mancare de pasti :-) si nu am avut nimic.
Cine are o digestie proasta sau este mai bolnavicios si mai sensibil sa inceapa moderat sa manance cu lucruri simple si usor digerabile evitand prajelile, cocaturile, lucrurile grase, de exemplu legume aburite sau altceva.
Practic postul de poate continua inca cateva saptamani cu mancare solida dar monotona de exemplu mamaliga cu maxim 2 tipuri de legume gatite sau cu altceva in loc de mamaliga (tarate de grau, grau integral macinat mai gros, ect), deci numai 2-3 tipuri de mancare si asta cam mereu la fel.
Asa corpul se mai poate regenera mai departe fara a mai slabi.
Fructele crude nu sunt asa de sanatoase cum se crede caci majoritatea nu sunt coapte complet si cine se hraneste numai cu fructe are nevoie de un stomac bun si de multa caldura din splina.
Insa merele mai vechi sau un pic gatite sunt o hrana buna pentru cei mai multi.
In plus cine vrea sa-si mentina starea de sanatate sau silueta ar face bine sa renunte la micul dejun pe viitor, caci
corpul este odihnit si intarit de la somn si micul dejun este bine sa fie evitat pentru cu sanatosi si cei care nu au o munca fizica grea. Seara insa, cand omul e ostenit mancarea il intareste. Cine face invers, asa cum ne invata stiinta mereu pe dos - nu numai ca nu slabeste dar va fi lipsit de energie dupa ceva timp caci energia vine ori din mancare ori din somn.
Pielea uscata la post apare destul de des si cred ca este un semn ca totusi apa nu ajunge in celule, deci o forma
de dezhidratare mai cronica care apare des caci celulele sunt imbacsite.
Dupa incetarea postului fiecare poate face cum doreste, poate sa manance absolut normal din nou direct din prima zi daca are digestia buna. Eu am terminat postul de cateva ori cu mancare de pasti :-) si nu am avut nimic.
Cine are o digestie proasta sau este mai bolnavicios si mai sensibil sa inceapa moderat sa manance cu lucruri simple si usor digerabile evitand prajelile, cocaturile, lucrurile grase, de exemplu legume aburite sau altceva.
Practic postul de poate continua inca cateva saptamani cu mancare solida dar monotona de exemplu mamaliga cu maxim 2 tipuri de legume gatite sau cu altceva in loc de mamaliga (tarate de grau, grau integral macinat mai gros, ect), deci numai 2-3 tipuri de mancare si asta cam mereu la fel.
Asa corpul se mai poate regenera mai departe fara a mai slabi.
Fructele crude nu sunt asa de sanatoase cum se crede caci majoritatea nu sunt coapte complet si cine se hraneste numai cu fructe are nevoie de un stomac bun si de multa caldura din splina.
Insa merele mai vechi sau un pic gatite sunt o hrana buna pentru cei mai multi.
In plus cine vrea sa-si mentina starea de sanatate sau silueta ar face bine sa renunte la micul dejun pe viitor, caci
corpul este odihnit si intarit de la somn si micul dejun este bine sa fie evitat pentru cu sanatosi si cei care nu au o munca fizica grea. Seara insa, cand omul e ostenit mancarea il intareste. Cine face invers, asa cum ne invata stiinta mereu pe dos - nu numai ca nu slabeste dar va fi lipsit de energie dupa ceva timp caci energia vine ori din mancare ori din somn.
Pielea uscata la post apare destul de des si cred ca este un semn ca totusi apa nu ajunge in celule, deci o forma
de dezhidratare mai cronica care apare des caci celulele sunt imbacsite.
scarface- Admin
Ziua 38!
Imi pare rau ca scrieti atat de putin aici,mie mi-a fost mult mai usor stiind cum e Cory si inca cativa care au scris la inceput.Si eu ametesc destul de rau daca ma ridic brusc,asa ca spune-i sotului tau Cory sa faca miscarea de ridicare lina,si-atunci nu mai e nici o problema.
V-am spus multe despre starile de bine,sa va mai spun si de celelalte,din ultimele zile.Dar stiu ca acestea sunt normale,in sensul ca nu te poti vindeca de ceva,fara s-o simti,sa ai un discomfort sau o stare de rau..
Scarface a avut dreptate ca in ultimele 10 zile mai e un val de detoxifiere masiva...
Urina s-a schimbat din transparenta intr-una galben inchis!Vreo 2 zile colonul meu "a aruncat" si utimele resturi care au fost stratificate (m-am gandit,de unde Doamne dupa o luna de nemancat sa mai fie ceva in el!)Gura mea in continuare miroase,limba e incarcata si cand o razui ramane pe lama cutitului un strat vascos si galbui.Pentru ca am probleme mai vechi cu dantura,azi am descoperit un punct de puroi pe gingie,ca si cum organismul mi-ar scoate puroiul din adanc...Am o usoara stare de greata...Pielea mi-e foarte,foarte uscata,iar pe fata,in zona pometilor si nasul,am in ultimele zile o roseata continua(dar astea sunt exact zonele cu probleme...)
In schimb,saptamana trecuta,gatind pentru ziua tatalui meu m-am ars destul de rau,si m-am videcat foarte repede!La fel,m-am ars acasa alaltaieri,iar acum nici nu se vede vreo urma!!Si ranile de la julituri mi s-au inchis extrem de repede!
Am vrut sa va spun toate acestea in speranta ca va pot fi de ajutor!
Pentru ca lipsa mancatului a ajuns sa fie normalitatea,nici nu ma pot gandi cum va fi peste cateva zile cand va trebui sa mananc cate ceva...
Il rugam pe Scarface sa ne dea sfaturi pentru primele zile de dupa post.
O zi frumoasa tuturor,iar celor care azi sarbatoresc,le doresc Paste Fericit!
Imi pare rau ca scrieti atat de putin aici,mie mi-a fost mult mai usor stiind cum e Cory si inca cativa care au scris la inceput.Si eu ametesc destul de rau daca ma ridic brusc,asa ca spune-i sotului tau Cory sa faca miscarea de ridicare lina,si-atunci nu mai e nici o problema.
V-am spus multe despre starile de bine,sa va mai spun si de celelalte,din ultimele zile.Dar stiu ca acestea sunt normale,in sensul ca nu te poti vindeca de ceva,fara s-o simti,sa ai un discomfort sau o stare de rau..
Scarface a avut dreptate ca in ultimele 10 zile mai e un val de detoxifiere masiva...
Urina s-a schimbat din transparenta intr-una galben inchis!Vreo 2 zile colonul meu "a aruncat" si utimele resturi care au fost stratificate (m-am gandit,de unde Doamne dupa o luna de nemancat sa mai fie ceva in el!)Gura mea in continuare miroase,limba e incarcata si cand o razui ramane pe lama cutitului un strat vascos si galbui.Pentru ca am probleme mai vechi cu dantura,azi am descoperit un punct de puroi pe gingie,ca si cum organismul mi-ar scoate puroiul din adanc...Am o usoara stare de greata...Pielea mi-e foarte,foarte uscata,iar pe fata,in zona pometilor si nasul,am in ultimele zile o roseata continua(dar astea sunt exact zonele cu probleme...)
In schimb,saptamana trecuta,gatind pentru ziua tatalui meu m-am ars destul de rau,si m-am videcat foarte repede!La fel,m-am ars acasa alaltaieri,iar acum nici nu se vede vreo urma!!Si ranile de la julituri mi s-au inchis extrem de repede!
Am vrut sa va spun toate acestea in speranta ca va pot fi de ajutor!
Pentru ca lipsa mancatului a ajuns sa fie normalitatea,nici nu ma pot gandi cum va fi peste cateva zile cand va trebui sa mananc cate ceva...
Il rugam pe Scarface sa ne dea sfaturi pentru primele zile de dupa post.
O zi frumoasa tuturor,iar celor care azi sarbatoresc,le doresc Paste Fericit!
Buna,
Este ziua 37 pentru mine, iar la sot ziua 14. Dupa o mica cumpana a sotului, miercuri saptamana trecuta, cand zicea ca nu mai poate de foame, seara si a rontait niste covrigei, joi dimineata a revenit pe calea cea buna si a continuat cu postul. Ii fac in fiecare zi zeama de grau si zeama de legume, pe langa sucul de portocale, iar acum nu ii mai e foame. Are arsuri dimineata, de care incearca sa scape si au inceput si ceva ameteli cand se ridica, dupa ce a stat aplecat. Ieri si azi am baut si eu zeama de legume, mi s-a parut o delicatesa.
In rest suntem bine.
Doamne ajuta tuturor!
Buna seara, as vrea sa incerc postul dar nu indraznesc, am un diabet pe care nu il pot tine in frau. Daca ma puteti ajuta, as vrea sa completez o anamneza, sa dau mai multe detalii despe simptome si alte probleme de sanatate cu care ma confrunt, daca se poate printr-un mesaj privat. Multumesc mult, sa va dea D-zeu sanatate si putere sa tineti postul usor si cu mare ajutor.
calina- Mesaje : 44
Data de inscriere : 27/03/2013
Buna tuturor ma bucur ca sunt atitea persoane dornice si cu vointa mare de a tine acest post recomandat de domnul Scarface .Am inceput si eu de marti deci astazi sunt in ziua 4 nu-mi este foame si ma descurc bine .Familia e pe capul meu cu tot felul de exemple sa renunt si sa maninc.Sotul este singurul care ma sustine ma incurajeaza si asta ma ajuta mult.Am o durere de cap am citit aici despre remediu recomandat urmeaza sa-l fac sunt convinsa ca -mi va trece.Am slabit 3kg si sunt extrem de multumita Sanatate multa tuturor si Dumnezeu sa ne ajute pe toti .
ana- Mesaje : 7
Data de inscriere : 26/12/2012
Buna tuturor, ma bucur ca suntem tot mai multi. Spun suntem deoarece am inceput si eu de luni; cam tarziu e-adevarat, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa?
O zi buna in continuare!
Sa inteleg ca doar slabind se detoxifica organismul? Si eu as vrea sa slabesc cel putin 5 kg(am slabit deja 2kg), dar cel mai mult ma intereseaza pentru sanatate si apropiere de Dumnezeu. Cred ca aceste lucruri sunt mai importante ca slabitul...Deci cine vrea sa se detoxifieze fara slabit nu prea merge.
O zi buna in continuare!
ssyimo- Mesaje : 9
Data de inscriere : 24/01/2013
Varsta : 51
Localizare : Transilvania
Ziua 33!
Pana sa descopar acest forum si pe Scarface nu as fi crezut in ruptul capului ca as putea tine un astfel de post.
Obtuza la minte,cu indoiala si necredinta(desi noi credem ca daca ne inchinam si spunem rugaciuni suntem mari credinciosi...),as fi spus si eu ca si cei din jurul meu-iti pui in pericol sanatatea,iti distrugi stomacul,ramai fara minerale si vitamine!
Acum,au trecut atatea zile in care nu am simtit suferinta si foame,nu am mai avut dureri de cap,m-am trezit odihnita si inviorata fara sa mai am nevoie de cafea sa-mi dezlipeasca ochii,nu am racit desi fiul meu a avut gripa doua saptamani,mi-a cazut din ce in ce mai putin par,unghiile mi s-au intarit ca erau subtiri si se rupeau,am gatit fara sa poftesc,am facut miscare...Si,mai ales,zilele astea am avut prima mestra,dupa aproape un an de cand nu am mai avut!!!
Multumesc tie Doamne ca te induri de noi desi suntem netrebnici si pacatosi!
O seara frumoasa tuturor!
Pana sa descopar acest forum si pe Scarface nu as fi crezut in ruptul capului ca as putea tine un astfel de post.
Obtuza la minte,cu indoiala si necredinta(desi noi credem ca daca ne inchinam si spunem rugaciuni suntem mari credinciosi...),as fi spus si eu ca si cei din jurul meu-iti pui in pericol sanatatea,iti distrugi stomacul,ramai fara minerale si vitamine!
Acum,au trecut atatea zile in care nu am simtit suferinta si foame,nu am mai avut dureri de cap,m-am trezit odihnita si inviorata fara sa mai am nevoie de cafea sa-mi dezlipeasca ochii,nu am racit desi fiul meu a avut gripa doua saptamani,mi-a cazut din ce in ce mai putin par,unghiile mi s-au intarit ca erau subtiri si se rupeau,am gatit fara sa poftesc,am facut miscare...Si,mai ales,zilele astea am avut prima mestra,dupa aproape un an de cand nu am mai avut!!!
Multumesc tie Doamne ca te induri de noi desi suntem netrebnici si pacatosi!
O seara frumoasa tuturor!
Tarziu nu este.. nu-i musai 40 de zile pt. cine nu poate, chiar si 2 saptamani pot face multe.
scarface- Admin
post curativ de 40 de zile
nu este tarziu sa incep maine? Totusi am o oarecare teama ,din cauza kg .am 1.81 si 66 kg
leokwww- Mesaje : 5
Data de inscriere : 09/02/2013
Revin cu informatii despre noi in perioada postului.
Pentru mine este ziua 32, iar la sot ziua a 9 a.
Datorita frigului si faptului ca sotul e pe santier, mai, mai sa renunte...
I-a aparut si un Herpes urat la gura, care i-a prins buzele de tot .
Cu ajutorul remediului Apis usor , usor s-a retras Herpesul.
A avut asa ghinion sotul! Cand a inceput el postul a inceput si lucrarea si frigul...
Deocamdata nu a renuntat, i-am spus ca e pacat deoarece a inceput, au trecut atatea zile, se simte bine, trebuie dus pana la capat... A inteles. A slabit 6 kg.
Despre mine va pot spune ca nu mai suport sucul de portocale...
Ma simt saturata, am in gura numai gust de portocale, cu toate ca nu am baut decat cate un pahar, doua pe zi. Mi s-a uscat pielea rau si ma mananca, de cand nu mai transpir. Imi dau cu crema de galbenele si imi trece. Am slabit 13 kg.
Sanatate tuturor!
acum vreo 2 ani de zile am inceput sa studiez exact ce si cum se intampla la luna in crestere, descrestere, noua si plina si sunt cele mai adevarate si exacte lucruri cu putinta, fiecare respectand parca un o "orar" al sau propriu. am studiat pe mine si pe o persoana de la job fara ca ea sa stie pt a avea siguranta ca nu-mi induc starile. efectiv totul se intampla "robotic" si ma refer aici nu la slabit, asimilat etc ci efectiv la starea psihica... as zice ca-i ca un "ceva" ciclic eu spre ex cand aproape sa intram in luna plina, cu 3 zile inainte sa zicem, acumulez o forta de fizica, de munca uriasa, pot pierde o noapte lejer daca vreau... in schimb platesc scump in a 2 a jumatate a perioade de luna-n scadere cand energetic la nivel fizic scad enorm, dar nu si psihic. si totul se repeta over and over and over....scarface a scris:Din pacate pt. cei care incep chiar acum e mai greu ca in 1-2 zile avem luna plina, mai usor este la luna
scazatoare sa incepi posturile. Cine slabeste va pune la loc. Deci cine vrea sa se detoxifieze fara slabit nu prea merge.
Insa cine slabeste pune doar la loc, insa pe urma pune celule mai sanatoase si mai curate ca cele dinainte.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Merci pt lamuriri. Atunci mai stau cateva zile pana incepe luna sa fie din nou in scadere. Apropopo de luna, fata mea a avut o perioada de un an cand, de fiecare data, la luna plina, facea o forma de "boala" ( secretii, tuse, uneori febra, etc.). Parca era un mic "varcolac", asa ca eu sunt convinsa ca trebuie sa tinem cond de fazele lunii!!!
corina_2k1us- Mesaje : 12
Data de inscriere : 22/04/2012
Din pacate pt. cei care incep chiar acum e mai greu ca in 1-2 zile avem luna plina, mai usor este la luna
scazatoare sa incepi posturile. Cine slabeste va pune la loc. Deci cine vrea sa se detoxifieze fara slabit nu prea merge.
Insa cine slabeste pune doar la loc, insa pe urma pune celule mai sanatoase si mai curate ca cele dinainte.
scarface- Admin
Buna,
azi inchei a cincea zi de post, ma simt excelent, usoara si defel nemancata. Primele 3 zile au fost mai dificile si cu cateva tentative de renuntare, mai ales cand gateam, dar azi am fost la o aniversare unde am stat la masa cu mancaciosi care se mai si lingeau pe degete, nu a fost deloc un efort sa nu mananc. Anul trecut am tinut un post pentru prima data in viata mea, care a durat 10 zile si a fost cu fructe (ma simt mult mai repede si mai bine acum), atunci la 30 de ani am invatat sa ma dau pe bicicleta. E minunat sa am atata energie. Multumim pentru sfaturile sanatoase
azi inchei a cincea zi de post, ma simt excelent, usoara si defel nemancata. Primele 3 zile au fost mai dificile si cu cateva tentative de renuntare, mai ales cand gateam, dar azi am fost la o aniversare unde am stat la masa cu mancaciosi care se mai si lingeau pe degete, nu a fost deloc un efort sa nu mananc. Anul trecut am tinut un post pentru prima data in viata mea, care a durat 10 zile si a fost cu fructe (ma simt mult mai repede si mai bine acum), atunci la 30 de ani am invatat sa ma dau pe bicicleta. E minunat sa am atata energie. Multumim pentru sfaturile sanatoase
moRALU- Mesaje : 32
Data de inscriere : 01/11/2010
https://sanatate.catsboard.com/t2578p120-post-curativ-de-40-de-zile-cu-efect-secundar-slabit-reteta-iisus#8256
Buna seara,
As dori sa tin si eu acest post pt detoxifiere, mai ales ca in ultima luna am tot simtit nevoia sa mananc portocale Probabil corpul stie mai bine de ce are nevoie, caci eu in ultimul timp nu imi doresc mai nimic de mancare ( uneori mananc gandindu- ma ca trebuie) . Singura mea problema este ca NU vreau sa slabesc. Am 35 de ani, 1,67 m , 48kg si 2 copii superbi !!!!
Credeti ca daca nu am ce sa slabesc pur si simplu nu voi slabi, adica ma voi "mentine"?
As dori sa tin si eu acest post pt detoxifiere, mai ales ca in ultima luna am tot simtit nevoia sa mananc portocale Probabil corpul stie mai bine de ce are nevoie, caci eu in ultimul timp nu imi doresc mai nimic de mancare ( uneori mananc gandindu- ma ca trebuie) . Singura mea problema este ca NU vreau sa slabesc. Am 35 de ani, 1,67 m , 48kg si 2 copii superbi !!!!
Credeti ca daca nu am ce sa slabesc pur si simplu nu voi slabi, adica ma voi "mentine"?
corina_2k1us- Mesaje : 12
Data de inscriere : 22/04/2012
Am inceput ieri, prima zi a fost mai puternică senzatia de foame, a trebuit sa beau mai toata ziua ceva, astazi in schimb nu prea mi-a mai fost foame. Am o durere de cap la care ipomoea nu pare sa ajute. Sa vedem cum o sa fie maine cand o sa trebuiasca sa si lucrez.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Buna,
Ziua 30 pentru mine iar pentru sot ziua 7. Suntem bine amandoi. Sotul nu se mai baloneaza, i-a scazut tensiunea( dupa o zi de efort ieri, in gradina la tara, avea aseara 13,9), este bine dispus el care era irascibil in ultimul timp din cauza problemelor de la serviciu. E multumit ca a inceput si el postul, vazand cat de bine se simte si cat de usor este. A slabit si el 4 kg si e fericit ca nu il mai tine burta, a mutat o gaura la curea.
Eu aveam parul foarte gras, la 2 zile se lipea de cap, acum nu mai e atat de gras.
Nu mai am pofta nici de suc de portocale, azi am baut doar apa cu lamaie si ceai si ma simt bine.
Numai bine tuturor!
Buna dimineata!Ziua 29!Am scris un mesaj dar nu stiu unde s-a pierdut...Voiam sa-i spun domnului de 63 de ani cum e matematic cat din cat...Eu am 1.64 m,am pornit in post de la 59.5 kg,iar azi am 50kg...deci...lasati deoparte suspiciunile(oare nu mintea e cel mai mare dusman al nostru?) si dati-i voie sufletului sa va sara in ajutor,si veti vedea ca nu doar kg in plus care va ameninta sanatatea se vor topi,ci si mare parte din afectiuni se vor diminua,caci beneficiile acestui post sunt nepretuite...Iar pentru Cristian,"Toma Necredinciosul" al nostru ...Acest post nu este pentru teste,nu e un concurs cu premii,nu-i face nimeni "propaganda" ca sa aiba succes,ci este vorba despre umilinta,de intoarcerea gandului catre Dumnezeu,sa ne intareasca sufletul pe care l-am inghesuit in atatea pacate,dorinti si pofte...Ani de zile ti-ai otravit corpul cu medicamnte,alcool,alimentatie nepotrivita,cu suparari si depresii,si chiar crezi ca cateva saptamani de post ti-ar pune in pericol structura mezomorfa?Asa ca nu mai astepta confirmari de ordin masculin,doar incearca,si daca iti simti trupul in pericol,nu te opreste nimeni sa incetezi...dar daca treci de prima saptamana,vei vedea ca nu o vei face,caci dispar toate temerile...Maria,imi pare bine ca ai scris..Tuturor,va doresc o zi frumoasa
Da : la ambele intrebari
scarface- Admin
Maya ...cred ca la mine te refereai... Deoarece am intrat in primele zile ale postului si nu mai scria nimeni nimic, am zis sa-mi vad de treaba...Maria,tu spuneai ca suferi de mai multe afectiuni,tocmai de aceea ar fi minunat sa te auda si altii cum lupti cu ele
Acum cateva zile mi-am facut putin timp si-am intrat; spre surprinderea mea erau tare multe mesaje. Acum zic, sa mai scriu si eu, cum a zis Maya si cum scriam intr-un mesaj mai sus, am mai multe probleme cu anemie, rinichi, ficat, varice, reumatism, spondiloza cervicala, lombosciatica, sinuzita...si as mai avea inca multe de insirat, sunt bogata... Eu am impresia ca din cauza emotiilor - sunt foarte emotiva - am acumulat asa multe, plus stres si antibiotice, anticonceptionale. Tot spre surprinderea mea, in timpul postului nu ametesc, cum ameteam inainte, nu ma doare capul cum ma durea inainte, au mai disparut durerile de rinichi si de coloana. In schimb, pielea imi e uscata si mai am ceva in gat un fel de mucozitati care le tot inghit, nu-mi dau seama de la ce.
Inca ceva interesant, m-am enervat intr-o zi si-am plans, dar nu m-a durut capul, de obicei aveam toata ziua dureri de cap dupa plans.
Am cateva intrebari - ce faceti cu nuca de cocos dupa se luati sucul, eu, l-am dat copiilor sa manance dar mai am ramase cateva si ma gendeam sa le razuiesc, sa nu le arunc, nu-i asa?
- Phytoacca decandra se poate lua impreuna cu una din cele pt. detoxifiere?
- saritul pentru limfa si frecatul pielii cu un prosop aspru... se pot face si de cei care nu sunt in post, nu-i asa?
simona maria vejia- Mesaje : 15
Data de inscriere : 22/01/2013
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» POST CU APĂ – POST USCAT (23/8 ZILE) – FOAMEA ADEVĂRATĂ
» Post curativ cu struguri
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» remediu pt. cancer de piele, negi, alunite - foarte efectiv !
» Uleiul de peste - o alta iluzie si frauda medicinala
» Post curativ cu struguri
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» remediu pt. cancer de piele, negi, alunite - foarte efectiv !
» Uleiul de peste - o alta iluzie si frauda medicinala
Pagina 6 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum