Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

+47
Perla_Luna
bitzu0611
vladp
nic.m
Mada lina
mamica
amoruk
elena_
Corina A.
tess74
danis
ginela
iliuta
petvio
ann
pand_ora77
adinamonica
aniela37
Simona79
Mihab
kllemmi
promise keepers
geaninamariana
alexiaiuli
flor80
calina
ana
ssyimo
leokwww
corina_2k1us
scarface
CristianPsi
DIA
Mishiki
vize
simona maria vejia
raluca
thaisia
Mariuca28
gafarmerdan
sirius
aleya
DanC
andrei
lili
maya40
corix
51 participanți

Pagina 7 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 7 Empty Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

Mesaj  CristianPsi Joi Mar 21, 2013 1:07 pm

andrei a scris: Adica crezi ca Scarface e de sex feminin? :-D
Scarface e pro. Nu se pune. E ca si cum te-as invita in studio sa faci jobul meu. Vorbeam de oameni care fac teste, barbati in genere.
Corix daca zici ca sotul are ceva probleme de sanatate si mere inainte cu postul inseamna c-are mare incredere in tine ceea ce e rar mai ales cand vine vorba de a manca, "lucru" ce sta la baza nevoilor si pe care nu prea-l lasi din "mana".
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 7 Empty Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

Mesaj  corix Joi Mar 21, 2013 12:19 pm

Buna,
Cred ca nu ai citit chiar toate postarile Cristian. A inceput si sotul meu. A trecut ziua a 4 a pentru el si-mi spune ca ii este foarte usor. I-a fost greu doar in prima zi, iar mie 3-4 zile, insa el are multa vointa. E mai dispus cu toate ca sta 12 ore pe santier( a inceput o lucrare tocmai acum cand a inceput si postul). Face si naveta zilnic, pleaca dimineata la 6 si vine seara la 8.
Si sa stii ca el are destule probleme de sanatate nu ca mine...

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Mar 21, 2013 11:10 am

Diferenta intre barbati si femei la un astfel de post nu este. Cred ca dpdv al masei musculare barbatii sunt in avantaj.
Insa cu mintea si teorii nu se poate sonda adevarul , practica este in acest domeniu singurul calauzitor.
Barbatii sunt mai lenesi de fel si se motiveaza mai greu, plus ca majoritatea nu prea dau mare branza pe chestii legate de sanatate, de aceea, ca si cu folosirea homeopatiei cei mai mult vor fii cei de sex feminin.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  andrei Joi Mar 21, 2013 10:59 am

Adica crezi ca Scarface e de sex feminin? :-D
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Joi Mar 21, 2013 10:55 am

Din pacate persoanele ce au zis una alta despre post pe aici sunt de sex feminin. Aveam nevoie de niste postari facute de niste barbati de talie mare de la 180 cm in sus si ca structura a corpului ori endomorf- mezomorf ori mezomorfi. Eram curios cum oameni de talia asta ar rezista fara proteina caci soma la barbati, chiar si grasuni nu se compara cu cea de la femei. Nu mai zic de modul de stocare si managment al fortei vitale : sunt prea mari diferentele femeie- barbat.
Cred ca doar asa ceva ar fi adus ceva mai mare succes pt un astfel de post.
Personal nu inteleg cum un om ca mine, cu soma atat de multa pe picioare, piept ar putea sa se "hraneasca" cu suc de fructe ce din cate stiu din medicina chinezeasca contin qi usor(fructele).
Cat despre persoanele ce se simt usoare si au energie : e logic sa fie asa, accesezi forta vitala in cel mai pur mod posibil dar asta nu mi se pare o solutie, chiar cred ca se consuma din rezervele ascunse, ce ar putea fi declansate in momentele critice.

Ar mai fi de zis dar astept si alte relatari mult mai clare de la persoane de sex masculin si poate candva ma voi lamuri prin puterea exemplului.
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Mar 21, 2013 10:25 am

Cred ca confunzi postul cu diete de slabit frate ! Postul e de curatire, nu de slabit iar corpul slabeste cat poate si trebuie si nu cat isi doreste stapanul. Ar fi anormal ca in 2 saptamani cineva sa slabeasca 30 de kg doar ca are 120.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Mar 21, 2013 11:11 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  vize Joi Mar 21, 2013 9:13 am

Cind eram student, am facut un curs cu profesorul Moisil. La un curs vine cu un ziar, il pune pe catedra si suparat ne povesteste ce a citit.
In acel timp era in plina desfasurare razboiul din Vietnam, in ziar era o stire care relata ca aviatia vietnameza a dobarit 2 avioane americane.
Foarte indignat ne spune ca acea informatie este incompleta. 2 avioane din 10, din 100 sau din 2000. La acel curs a predat Entropia.
Citesc in postarile despre post care spun ca am slabit 10 kg, am slabit 15 kg. Problema este din cit.
Eu am sperante la mai mult, avind si de unde (115 kg).
Acest post actioneaza pe plan fizic, mental si psihic. Pe fizic rezultatele le vedem imediat. Toate beneficiile postului devin vizibile in timp, de unele probabil ca nici nu ne vom da seama.

vize

Data de inscriere : 19/01/2013

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Mar 21, 2013 5:46 am

Buna,
Atat ma bucur ca si altii incep acest post si la asta am contribuit si eu povestind despre evolutia mea de cand am inceput postul! Smile
Azi este a 27 a zi pentru mine iar pentru sot a 4 a zi! Zice ca nici lui nu ii e foame si se simte bine. Sincer, nu credeam ca rezista pentru ca este rau, rau de foame. L-a ajutat vointa, are foarte mare vointa cand isi propune ceva.
Totul este bine pentru amandoi. Parca si sotul este binedispus, cum am povestit ca sunt si eu de cand am inceput postul. Am slabit 11 kg. Colega de serviciu tot zice ca vrea sa inceapa si ea cand ma vede ce bine ma simt, cat am slabit ce luminoasa si binedispusa sunt, dar renunta spunand ca nu poate, pentru ca ei ii e foame, o doare stomacul de foame. A inceput doar sa bea suc de portocale, dar tot mananca. Acum l-a vazut si pe sot ca a inceput si se minuneaza si de el ca rezista. I-am spus ca ea nu are vointa, asta trebuie putina vointa primele zile si apoi totul devine obisnuinta si usor de tot.
Doamne ajuta tuturor, sa le fie postul usor! sunny

corix

Sus In jos

Mesaj  vize Joi Mar 21, 2013 3:55 am

Am parcurs primele 4 zile.
Sfatul de a tine acest post l-am primit de la Scarface ca solutie la lista mare de probleme de sanatate pe care i-am trimis-o.
Initial am crezut ca a reprezentat un mod de a se da la departe. Acum dupa aproape 3 luni constat ca am cam gresit atunci.
Sincer hotarirea am luat-o dipa ce am citit reactiilor celor care au inceput postul.

vize

Sus In jos

Mesaj  corix Mar Mar 19, 2013 2:15 am

Buna,

Am ajuns la ziua a 25 -a a postului. In fiecare zi observ ca mi se intampla numai lucruri bune. Smile Imi cadea foarte rau parul, acum nu mai imi cade decat foarte putin; cam de 2 luni nu mai vedeam sa citesc bine, azi am observat ca vad foarte bine din nou.
Am slabit 10 kg! Aveam nevoie sa slabesc!
Postul asta este extraordinar!
Daca eu care nu aveam probleme de sanatate si tot observ atatea schimbari in bine ale organismului!
De ieri a inceput si sotul, sper sa-i ajute Dumnezeu sa reziste, pentru ca el este rau de foame. Dar cu ajutorul sfaturilor lui Scarface si a remediilor trebuie sa reziste! Smile
Numai bine tuturor! sunny

corix

Sus In jos

Mesaj  maya40 Mar Mar 19, 2013 2:11 am

sunny Ziua 26!(nu le numar,nu ma laud,doar sper sa incurajeze si pe altii vazand ca se poate!).Buna Dia,si voua celorlalti!Am inceput sa obosesc la exercitiile de rutina,dar,asta e semn ca nu am facut destule zilnic!Ca in orice confruntare,cel mai destept pleaca primul(adica muschii!),iar cel prost se incapataneaza(adica grasimea!!),atata doar ca cel destept se retrage la timp pentru ca apoi sa revina in forta ca sa-l nimiceasca definitiv.Ce am vrut sa spun de fapt cu asta,aveti grija cu sufletele voastre,pentru ca acum mai mult ca oricand ni se pare ca se "reped" asupra noastra ispite si provocari,cand de fapt sunt indaratniciile noastre,necredinta si idoielile prea adanc ascunse.Deschideti-va inimile si lasati mintea sa taca,pentru ca sufletul sa ne poata vindeca...Si pentru ca Dumnezeu vorbeste prin copii:“Postim ca sa nu ne mai gandim numai la gusturi de mancare si sa ne mai gandim si la gustul de Dumnezeu”. (copil 11 ani) flower
maya40
maya40

Data de inscriere : 14/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Mar 18, 2013 1:22 pm

Inca un remediu pt. cei cu pofte care nu se pot abtine la mancare.

Hildegard von Bingen scrie despre diamant ca atunci cand :
"...se ţine un diamant în gură pentru câteva minute dorinţa de mâncare, de consum de droguri şi de alcool va fi diminuată. Ajuta şi la cei care nu se pot abţine de la mâncat sau în timpul posturilor."

Se poate face ca remediu homeopat: Diamant CH7 sau Diamond CH7.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 7 Empty POST

Mesaj  DIA Lun Mar 18, 2013 12:21 pm

Buna,va salut pe toti.Am inceput si eu de astazi postul dupa recomandarile date de scarface si sper sa am taria de a-l duce la capat.Va pup Dia

DIA

Data de inscriere : 18/03/2013
Varsta : 48
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Mar 17, 2013 1:26 pm

o poti incepe si acum, numai ca nu este o dieta ci un post.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 7 Empty hello

Mesaj  Mishiki Dum Mar 17, 2013 1:21 pm

Buna seara! bine v-am gasit! tot citesc de cateva zile discutiile de pe acest forum si am ajuns la concluzia ca am nevoie de o schimbare - in bine sper. despre aceasta dieta am citit ca e bine sa o incepi pana pe 15 martie, totusi ar fi tarziu ca saptamana viitoare pe la sf sa o incep?

Mishiki

Data de inscriere : 26/02/2013
Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj  andrei Dum Mar 17, 2013 11:54 am

Noi incepem la sfarsitul saptamanii care incepe maine.
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  maya40 Dum Mar 17, 2013 2:24 am

sunny Ziua 24!Ma bucur Cory ca intri sa ne mai spui de tine,e mai usor si incurajator cand stii si de ceilalti cate cava,nu?Pielea mea si asa era foarte uscata,dar acum!poate din cauza ca nu reusesc nicicum sa beau multe lichide(am "uitat" de mine intr-o zi si m-am trezit la 4 dupa-amiaza ca nu bausem decat un ceai dimineata!!nici macar sucul de portocale!!)Ma mai dau cu ulei de masline,dar rar,ca sa nu astup porii si sa impiedic eliminarea toxinelor.De ieri nu mai am gust rau in gura(Doamne iti multumesc!),dar va dati seama ce a fost in matele mele sa ma tina mai mult de 20 de zile!In schimb in continuare am saliva putina si vascoasa asa ca mai rad limba,ma clatesc cu ulei...Am slabit destul de mult,incep sa arat cam slabanoaga pt ca nu aveam multe kg in plus,dar fac in fiecare zi exercitii,sa nu se topeasca de tot masa musculara...Voi?Lili sper ca esti aici,daca nu,de maine incepe postul Pastelui,asa ca ar fi un bun motiv pt.tine.Dane,te laudai ca dupa cheful de 8 martie incepeti si voi,dar taci malc...Andrei,voi?Maria,tu spuneai ca suferi de mai multe afectiuni,tocmai de aceea ar fi minunat sa te auda si altii cum lupti cu ele...Si voi,toti ceilalti?In acest moment,suntem ca o mica familie,pe acelasi drum,eu asa o simt,asa ca haideti si impartasiti-ne si voi cum sunteti.O duminica frumoasa tuturor! flower
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Mar 17, 2013 1:29 am

Nu stiu daca se poate face postul la diabet. Insa nu vad nici un motiv sa nu se poata, mai ales ca daca exista supragreutate ca slabitul duce la refunctionarea pancreasului caci des acesta este prea presat de celelalte organe
si nu mai poate functiona cum trebuie.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  corix Dum Mar 17, 2013 1:26 am

Buna,

Sunt in a 23 -a zi de post. Au trecut repede si usor aceste zile. Ma simt bine, nu am probleme de niciun fel. De la inceputul postului nu mai transpir deloc, iar eu transpiram mult. Mi s-a cam uscat pielea de cateva zile. Foame, pofte in niciun caz nu am, am doar buna dispozitie, energie si ma simt foarte usoara.
Avem nevoie de atat de putin sa functionam perfect, iar noi suntem sclavii mancarii, ai poftelor, apoi ne imbolnavim... Crying or Very sad Obisnuinta ne e cel mai mare dusman, trebuie sa ne reeducam, sa ne reprogamam pentru a avea un organism sanatos.
Vreau sa raman cu acest mod de viata de acum, asa cum spune Scarface ca nu avem nevoie de diversitate in alimentatie, pentru a fi sanatoasa.
Va doresc tuturor sa aveti un post cat mai usor!

corix

Sus In jos

Mesaj  vize Vin Mar 15, 2013 11:55 pm

Eu am diabet tip 2, credeti ca pot face aceasta cura.

vize

Sus In jos

Mesaj  maya40 Vin Mar 15, 2013 10:41 pm

Dumnezeul meu tie iti multumesc

Iti multumesc Doamne Dumnezeul meu pentru tot ce mi-ai dat in viata asta,in primul rand iti multumesc ca sunt sanatos,ca am ochi sa vad minunatiile pe care Tu le-ai creat pentru noi,am urechi sa pot auzi de Tine si sa te pot cunoaste mai bine,iti multumesc din suflet ca ai fost tot timpul alaturi de mine si m-ai pazit de toate cele rele,mi-ai ajutat sa trec cu bine peste greutatile vietii si ai ascultat tot timpul rugaciunile mele chiar daca eu sunt un nevrednic si un mare pacatos.
Te rog din tot sufletul meu nu te departa de la mine Doamne ca fara Tine simt un gol in sufletul meu si simt ca nu am nici un rost in viata asta ca toate sunt doar prin Tine Doamne Dumnezeul meu,toata speranta si toata nadejdea doar Tu esti pentru mine.
Te mai rog Doamne sa ai grija de noi de toti,ca toti suntem fiii Tai asa cum suntem noi mai buni sau mai rai,si iarta-ne noua gresalele noastre,ca pacatosi suntem de nu mai stim de noi.
Spala-ne Doamne sufletele noastre,curateste inimile si gandurile noastre de cele rele si pune in noi un duh nou,curat si statornic sa te putem primi pe Tine ca fara Tine nu exista mantuire.
Doamne Dumnezeul nostru ai grija de noi de toti si iarta-ne pe noi nevrednicii. AMIN
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  maya40 Joi Mar 14, 2013 1:57 pm

Nu mai fiti lenesi,cand intrati aici si va uitati mai si scrieti cate-un cuvintel...Daca se mai prind si altii in "hora noastra" ar fi un mare castig pentru ei!
O sa mai repet ca nu simt foame si ca am energie(am realizat ca,de fapt,mare parte din timp doar ne imbuibam,mancam tot felul de prostii de care organismul nostru nu are nevoie,sau,pur si simplu cadem prada "placerii de a manca"...uite ca de atatea zile functionam perfect fara mesele copioase obisnuite...)
Fac miscare in fiecare zi fara probleme si chiar obosesc mai putin decat atunci cand mancam bine...Mirosul gurii ma exaspereaza,si,in plus,am o uscaciune permanenta,am impresia ca nu mai am saliva,si beau des apa in guri mici...In zilele in care am baut putin suc de portocale am ametit de vreo doua ori,dar asta pateam si inainte cand ma ridicam brusc din pat...Nu am mai avut in schimb deloc dureri de cap!Dorm bine,mai putin ca de obicei,dar ma trezesc mai odihnita si mai limpede...
Iar in fiecare dimineata ii multumesc lui Dumnezeu pentru inca o zi si ma rog sa fie cu mine!
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  corix Mier Mar 13, 2013 2:17 am

scarface a scris:Sucul presat proaspat nu se compara cu cel pasteorizat din magazine, aciditate produsa de cel proaspat e exclusa.

E atat de bun sucul facut proaspat! Mie mi se pare ca e diferit la gust si daca il bei peste o jumatate de ora de cand l-ai facut. Isi schimba gustul in rau!

Este a 19-a zi la mine, ma simt minunat, am slabit 9 kg.
Nu stiu ce pierd doamnele care vor sa slabeasca si nu incearca: atat de usor si sanatos! Wink

Parca am fata mai luminoasa si binedispusa. Sotul zice ca mi s-a innegrit si parul de cand tin post(aveam ceva fire de par alb vizibile).
Postul asta este un miracol!
Multumesc Doamne!
Multumesc ingerul nostru pazitor Scarface!

corix

Sus In jos

Mesaj  simona maria vejia Mier Mar 13, 2013 2:15 am

Sunt la a 3-a zi. Very Happy Am scapat de durere de cap si rau (oricum erau usoare senzatiile de durere,rau). Ieri am avut o senzatie de tremur, ca si o cadere de calciu, cum eram in oras, mi-am cumparat un suc de mar, si dupa ce-am baut mi-a trecut. Azi sunt bine, n-am nici-o problema, am incercat si clisma...nu prea placuta, dar ma voi obisnui, daca trebuie asa mult, parca 30 zile...

Apropos-M-am hotarat si eu, (cam greu, e adevarat, am tot amanat) sa intru in acest grup deoarece am cam multe probleme de sanatate, si sper sa le inving. Cred ca de aceea am avut o mica presiune la cap, de la anemie, lipsa calciu, magneziu si stiu si eu cate alte lipsuri mai am...impreuna cu frica ca imi fac rau, cum zicea sotul in prima faza. Acum sper sa-l conving si pe el, pe el pentru kg, are cam multe in plus, cu sanatatea sta destul de bine, doar trigliceride marite putin si acum in ultima luna i-au aparut herpesuri(pe ambele buze-odata) de doua ori.

Nu mai scrie nimeni nimic, ce mai faceti de e asa liniste pe-aici? Nu mai e nimeni care a inceput de luni?
simona maria vejia
simona maria vejia

Data de inscriere : 22/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Mar 12, 2013 2:27 am

Sucul presat proaspat nu se compara cu cel pasteorizat din magazine, aciditate produsa de cel proaspat e exclusa. Orice ulei se poate folosi la curatirea gurii cred caci singul lucru ce face este sa lege mizeriile.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum