Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

+47
Perla_Luna
bitzu0611
vladp
nic.m
Mada lina
mamica
amoruk
elena_
Corina A.
tess74
danis
ginela
iliuta
petvio
ann
pand_ora77
adinamonica
aniela37
Simona79
Mihab
kllemmi
promise keepers
geaninamariana
alexiaiuli
flor80
calina
ana
ssyimo
leokwww
corina_2k1us
scarface
CristianPsi
DIA
Mishiki
vize
simona maria vejia
raluca
thaisia
Mariuca28
gafarmerdan
sirius
aleya
DanC
andrei
lili
maya40
corix
51 participanți

Pagina 5 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 5 Empty Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

Mesaj  corix Mier Apr 17, 2013 1:15 am

Multumesc frumos de sfat, Scarface!

Am citit articolul despre grau din forum.
O zi frumoasa!

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 5 Empty Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)

Mesaj  scarface Mier Apr 17, 2013 12:44 am

Corix, incearca sa eviti graul vreo 2 luni sa vezi daca slabesti mai departe.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  corix Mar Apr 16, 2013 11:35 pm

Buna,

Am inceput sa mananc normal, dar tot post. Am inceput si munca in gradina si-mi prinde foarte bine efortul fizic.
Ieri am intalnit un verisor care nu ma mai vazuse din toamna trecuta. A fost incantat cand m-a vazut cat am slabit. A zis ca se vede clar ca am slabit.
Asa ca doamnele care vor sa slabeasca, pacat ca nu au participat cu noi la acest post, in care eu am slabit foarte usor si sanatos. Iar ce ma bucura cel mai mult e ca ma mentin. Smile
O zi frumoasa tuturor! sunny

corix

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Apr 11, 2013 10:29 pm

Buna dimineata,
Au trecut 2 saptamani de cand am terminat postul cu lichide si in continuare mananc doar legume si fructe.
Ma simt bine, inca nu transpir(sunt o fericita ca inainte de post transpiram rau) si nu eman mirosuri
( aveam o tranpiratie rau mirositoare inainte de post), pielea nu ma mai mananca( am luat un remediu pentru reglarea apei la nivel celular), dar e tot uscata, digestia mi s-a reglat foarte bine, nu am pus inapoi niciun kg( la mine nici nu trebuie). Embarassed
Postul a fost o minune pentru mine. cheers
Tuturor numai bine si o zi frumoasa! flower

corix

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 5 Empty perie

Mesaj  alexiaiuli Joi Apr 11, 2013 6:32 am

Eu am o perie din par de porc si o folosesc pentru exfoliere.E foarte buna si a costat doar 8lei.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Apr 09, 2013 10:39 am

nu stiu, insa probabil mai bine mai tarziu decat deloc
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  maya40 Mar Apr 09, 2013 10:35 am

Oare e tarziu ca sa mai intre cineva in post acum?Mai e benefic si eficient?
maya40
maya40

Data de inscriere : 14/01/2013

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Apr 08, 2013 10:10 pm

flor80 a scris:Poti incerca lufa.
interesant, habar nu aveam ca : " Lufa este o specie de castravete cu un aspect neobisnuit, care este comestibil atunci cand e crud si poate fi intrebuintat ca burete atunci cand este pe deplin copt."
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Apr 08, 2013 11:56 am

cand e vorba de piele se poae folosi un prosop mai aspru, daca e vorba de limfa inca nu am auzit sa se poata curati sau pune in miscare cu o perie.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  flor80 Lun Apr 08, 2013 10:51 am

CristianPsi a scris:
Danc a scris:Pentru limfa nu trebuie sarit,trebuie o perie asa potrivita nici prea moale nici prea tare
apropo de curatat pe corpul fizic, cand facem dus sau baie si de genul asta de "curatari" stie cineva ce fel de perie sau "unealta" e cu adevarat buna. buretele nu imi place, peria - nu prea stiu de care.... exista ceva "unelte" naturiste pe linia asta ? vroiam sa deschid un topic nou dar vad ca exista o legatura pe aici.

Poti incerca lufa. Eu folosesc si imi place, e total diferita de buretele de baie. O gasesti la Auchan cu 6lei. Am mai vazut si pe la magazinele naturiste, dar nu are aceasi consistenta ca cea de la auchan si e si mai scumpa.

flor80

Data de inscriere : 21/05/2012

Sus In jos

Mesaj  DanC Lun Apr 08, 2013 9:26 am

exista perii de baie din par natural , asa se zice ca doar astea sunt potrivite dar eu zic ca oricum principiul fiind doar actiunea mecanica merge si alt tip de perie.Pe net sunt o puzderie de comandat sau daca nu, vezi la magazine femeiesti -nici nu stiu cum le zice la magazinele astea (beauty shop ,eco beauty sau mai stiu eu ce englezisme); vezi si tu unde intra si ies cele mai multe femei acolo e ! Smile
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Lun Apr 08, 2013 1:48 am

Danc a scris:Pentru limfa nu trebuie sarit,trebuie o perie asa potrivita nici prea moale nici prea tare
apropo de curatat pe corpul fizic, cand facem dus sau baie si de genul asta de "curatari" stie cineva ce fel de perie sau "unealta" e cu adevarat buna. buretele nu imi place, peria - nu prea stiu de care.... exista ceva "unelte" naturiste pe linia asta ? vroiam sa deschid un topic nou dar vad ca exista o legatura pe aici.
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  maya40 Lun Apr 08, 2013 12:40 am

sunny A 6-a zi dupa post!Daca voi nu mai spuneti nimic,va mai scriu eu! Very Happy
Poate ca o parte din voi sunteti pentru prima oara intr-un post ca acesta(cum am fost eu) si ati vrea sa stiti cum e "dupa'(cum as fi vrut sa stiu si eu).
Ma simt foarte bine,usoara si "usurata"(nu-i de mirare dupa cate au iesit din mine...),chiar am inceput sa alerg de 3 dimineti(eu!care am alergat ultima oara la proba de rezistenta din cls. a 12-a,adica acum 26 de ani!!!).
Dupa prima zi in care am trait sentimentul ca reinvat sa mananc,acum am intrat in "normal",dar un normal bun...dimineata nu simt foame,asa ca mananc numai dupa ora11,inca nu am mancat carne si nici dulciuri,cafeaua e o "chestie" demult uitata,mi-am facut supa crema de ciuperci,supa de dovlecel,supa de mar,mamaliguta cu ciuperci(mie imi plac muuult,am folosit pleurotus,caci am citit aici ca,totusi,nici ciupercile nu sunt sanatoase!!!cel mult astea care nu cresc din pamant umed...),paste cu putin spanac(dar vai!si de el ne spune Scarface ca nu e bun...).
Si acum si raspunsul asteptat : da am "pus" 3.5 kg,dar,eu am slabit mult(de la 59.5 la 47!!),pt ca am facut si multa miscare si nu mi-am facut griji,stiind ca voi pune la loc atat cat e nevoie.Si sa va mai spun ceva,primele 3 date jos si puse apoi inapoi,nici nu trebuie luate in considerare,pt ca ele reprezinta,spun eu,"bagajul" pe care il caram zilnic dupa noi,mancare nedigerata,in curs de digerare,etc.
As vrea sa va spun(nu-mi permit sa dau sfaturi,doar va atentionez) ca Scarface ne-a spus tot ce trebuie sa stim si sa facem...recititi toate postarile,inca de la inceput si faceti exact asa...Eu pana nu am lasat figurile cu ceaiul de fructe si nu am trecut pe galbenele si urzici nu am eliminat bine toxine,daca faceam clisma cu o cantitate suficienta de apa(am folosit mai putin de 2l) nu mai eliminam din colon si dupa 30 de zile!frecati pielea cu prosop aspru,asa se regenereaza bine(eu credeam ca-mi usuca pielea,dar era din cauza deshidratarii mele cronice!),luati remediile pt limfa,rinichi,ficat si sange facute cu eticheta,caci e usor si la indemana oricui,mergeti pe jos de cate ori aveti ocazia,miscarea ajuta la slabitul rapid si bun,si,mai ales rugati-va...
Ii multumesc lui vize pt raspuns,si ii doresc credinta si curaj sa lase toate medicamentele deoparte pt restul postului si sa se incredinteze in mainile Domnului,pt ca va avea grija de el.Eu stiu ca e usor sa vorbesti cand nu esti bolnav,si cunosc si teama de renuntare la medicamente ,dar nimic nu e deasupra puterii tamaduitoare a Domnului Nostru.
Si voua tuturor va doresc o zi frumoasa! flower
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  DanC Vin Apr 05, 2013 9:33 am

Pentru limfa nu trebuie sarit,trebuie o perie asa potrivita nici prea moale nici prea tare si se face asa:pe spate perpendicular din exterior inspre coloana atat pe stanga cat si pe dreapta apoi pe maini si picioare dinspre degete inspre umeri respectiv bazin la picioare.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj  ssyimo Vin Apr 05, 2013 2:35 am

Este a 12-a zi. Ma simt bine, am dat cam putine kg. jos, 4,8 am impresia ca pun nu scad, cel putin asa arata cantarul in ultimele doua zile, dar e adevarat ca nu prea fac miscare, mai ales in ultimele 3-4 zile. Am facut o prostie, sa n-o faceti si voi, am sarit (pentru limfa) in piciorul gol, fara incaltaminte, pe gresie si uneori pe parchet. Acum mi-s putin inflamate gleznele, dar sper sa treaca(mi-a spus Scarface ce sa incerc - dupa primele administrari s-a agravat, cred ca e semn ca-si face treaba - acum incep sa ma simt mai bine, dar inca nu s-a dezumflat, e abia a doua zi de administrare a remediilor).
Am facut ieri o prajitura pentru fiica-mea si mi s-a facut putin pofta de la miros si mai ales ca si mie-mi plac dulciurile...am gustat putin(si-am scuipat) pe urma am pus-o intr-o caserola si desi o vad, nu-mi mai este pofta. In rest de mancare nu mi-e pofta, tot zice fiica-mea sa mananc si eu... Mama ma mai intreaba daca nu mananc, daca o tin tot asa, desi in primele zile avea impresia ca imi fac rau, cand m-a vazut, si-a dat seama ca nu mi-e rau, arat bine, parca mai rosie ca innainte, la fata.
Ce mi se pare interesant ca ma simt mai bine ca atunci cand mancam, mai putin obosita, fara stes, si fara suparari. Succes celor care mai tin, daca m-ai sunt.
Au dreptate Maya si Cori ca e mai usor cand mai scriu si altii prin ce trec, cum se simt. Sa speram c-o sa mai scrie si altii... Un weekend minunat si binecuvantat! sunny
ssyimo
ssyimo

Data de inscriere : 24/01/2013
Varsta : 51
Localizare : Transilvania

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Apr 04, 2013 9:57 pm

Nu strica usturoiul cu praz Toate formele de ceapa sunt nesanatoase crude.
Usturoiul cel mai bun este cel proaspat, nu cel vechi.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus) - Pagina 5 Empty "povestea colesterolului"

Mesaj  CristianPsi Joi Apr 04, 2013 10:58 am

imi amintesc de "povestea colesterolului" si acum : eram la tara si am zis sa iau niste usturoi bio pe bune din curte la zisele unei femei din zona. mi-am facut un soi de mix usturoi-praz parca si leurda. efectu` : senzational, mai ales ca in acel moment eram intr-un prea plin de tot felul friptane .. efectiv "curata vasele". din pacate nu mai gasesc usturoi real. ce-i pe la noi pe la hypermarket n-are acelasi efect.. zici ca-i alta planta.
femeia aia de acolo zicea ca un combo de usturoi- praz e incredibil si pt un alcoolic profesionist ce tre` sa fie a 2 a zis cu mintea relativ limpede. foarte fain acest combo dar cine are curte.
CristianPsi
CristianPsi

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Apr 04, 2013 5:19 am

Oricine ia medicamente de colesterol bate campii.

Colesterolul este un produs al ficatului din care corpul face tot felul de substante si blocarea ficatului cu medicamentele acelea e foarte daunatoare. Hai sa zic ca de celelalte 2 medicamente cineva ar avea nevoie insa daca exista vreun medicmanent mai inutil si mai rau sunt cele pt. scazut colesterolul.
Cum industria farmaceutica a invatat medicii si pacientii sa dea sis a ia medicamente pe viata, acestia chiar cred aceste tampenii care sunt spuse si facute in dauna lor . Scopul lor e sa le vanda cat mai mult timp si asta se face cu frica si cu ceva lozinci. Cand domneste frica omul face ce i s-a spus.
Oamenii nu lasa sau reduc medicamentele nici cand nu mai au nevoie de ele. Daca un om are tensiune numai de la un eveniment scurt si medicul i-a spus ca este pe viata atunci el va lua medicamentele mai departe desi nu mai are nevoie...

Orice medicament se poate lasa, daca se face cu cap, mai ales ca toate fac rau si pe langa sa suprime anumite simptome ce sa faca bine ? Zero bine.
Binele e doar in capul pacientor, ceva inchipuit.

Betablocherii iti distrug sigur si lent muschiul inimii, dilatatorii de arterii iti distrug arteriile.

Nu exista UN SINGUR medicamente care sa vindece ceva, sa nu mai vb de efecte secundare.
Ca urmare se trateaza pe viata, pacientii devin dependent de medicamente ca altii de droguri, alcool si tigari.
TOT o frica si o lipsa de incredere sta si la baza acestei forme de frici SCUMPE si cu efecte advesre SIGURE.
Pt. vindecare omului ii trebuie curaj. Nu poti fi si cu Dzeu si cu Satana in acelasi timp…cu frica si cu incredere..cu post de vindecare si cu aceleasi medicamente mai departe.
Prea departe nu vei ajunge asa.
Fiecare face insa cum doreste si cum poate, insa de la o gandire gresita din start ce mare lucru sa iasa ???
Ce faci daca vine razboiul sau un cutremur ca in Haiti unde peste noapte nu au mai existat medicamente de nici o forma ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  vize Joi Apr 04, 2013 4:52 am

Azi sunt in a 18 zi, ma simt foarte bine.
Vreau sa raspund intrebarii puse de Maya40.
Am continuat sa iau medicamente pentru diabet, glicemia a scazut, in citeva zile (pina acum 3 sau 4 zile) am luat medicamente mai putine sau deloc.
Nu am avut probleme din cauza diabetului, sau a tensiunii.
Eu am continuat sa iau medicamente pentru tensiune, colesterol si diabet ca si inainte de cura conform sfatului dat de Scarface.
Diabetul si tensiunea le pot controla zilnic si am observat o imbunatatire glicemiei si a tensiunii. De renuntat total la medicamente pentru tensiune si colesterol nu cred ca este posibil, eu stiu ca aceste medicamente o data luate le poti micsora doza dar ramin "pe viata". Il rog pe Scarface sa intervina daca bat cimpii.
Acum dupa aproape jumatate din timp cred ca pot merge cu dieta pina la capat.
Intentionez ca in continuare sa tin cura aceasta pentru citeva zile in fiecare luna.
Despre greutate nu mai spun nimic "ca ma cearta Scarface ".

vize

Data de inscriere : 19/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Apr 04, 2013 3:38 am

La tensiune mica ajuta de regula Rauwolfia serpentina CH7 sau 9 una sau mai 2-3 doze la ceva interval.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  maya40 Joi Apr 04, 2013 3:36 am

Multumesc pentru raspunsuri.
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  simona maria vejia Joi Apr 04, 2013 1:59 am

Chiar ma gandeam sa intreb cum sunt primele zile dupa post. Eu am inca impresia ca n-o sa-mi trebuiasca mancare, eventual dulciuri-ca astea-mi plac.
Ma bucur tare mult pentru voi. Sper sa ajung si eu la sfarsit cu bine. Sa stiti ca eu aveam tensiune mica inainte si chiar mi-am luat tensiunea in a 5 a zi de post si spre surprinderea mea era 12 cu 7, ok, fata de 9 cu 5 sau 6 cum era inainte.
Interesant mi se pare ca uneori am impresia ca-s ametita dar beau apa si-mi trece. La fel mi se pare interesant c-am facut mancare, desi la inceput evitam, care-mi placea si nu ma tenta sa mananc, ba chiar am gustat si scuipat, si nu-mi parea buna.
Si mie-mi zic unii c-o sa ma imbolnavesc, ca o sa vad urmari, ma suna sa intrebe daca sunt bine... Ma simt bine, asta conteaza.
simona maria vejia
simona maria vejia

Data de inscriere : 22/01/2013

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Apr 04, 2013 1:34 am

Buna Maya,

Sotul meu a renuntat la pastilele de tensiune de aproape 6 luni( din octombrie) si s-a simtit mult mai bine fara ele, iar acum in post si mai bine.
Sa-i ajute Dumnezeu, sa-i intoarca binele pe care ni-l face si sanatatea pe care ne-o da, ca mult ne mai ajuta pe toti si cata rabdare are cu noi!
Dumnezeu sa-i binecuvanteze familia!
Multumesc Doamne ca l-am cunoscut!
flower

corix

Sus In jos

Mesaj  maya40 Joi Apr 04, 2013 12:28 am

sunny
Cu ajutorul lui Dumnezeu,am incheiat postul marti!
Nu am stiut cand l-am inceput daca-l pot duce la bun sfarsit,dar cu rugaciune in fiecare dimineata,in care m-am incredintat Lui,caci vointa mea e slaba,zilele au trecut foarte usor!
Multumesc Scarface ca te "lupti" cu noi sa ne aduci sanatate!
si tie Cory,ca ai raspuns prima si m-ai facut si pe mine sa ma alatur,si voua,celolrlalti,care ati scris aici si m-ati facut sa nu ma simt singura!
Sunt trista ca nu am reusit sa-i determin pe cativa apropiati sa tina si ei acest post,e mare neincrederea omului,chiar si atunci cand vede cu ochii lui,dar...poate ca la anul...vazand ca "nu am patit nimic" si "nu sunt consecinte pe termen lung"
(desi sunt,de fapt,dar numai bune!!)
Am tot scris aici despre ce am facut,cum m-am simtit,si bune si rele,e bine ca cei care mai sunt inca in post sa o faca si ei,pentru ca e mai usor cand stii de ceilalti...
As vrea sa il rog pe vize sa ne spuna cum e cu diabetul,daca a renuntat la medicamente,cum e glicemia,si cum se simte,pentru ca am un prieten cu diabet care e foarte speriat ca un post i-ar face rau...Si daca cineva are probleme cu tensiunea,a renuntat la medicamentele respective in timpul postului?(stiu ca a scris cory ca sotului i-a scazut tensiunea si a putut si lucra...)
Am vrut sa prelungesc cu cateva zile postul,am simtit cum in ultimele zile organismul meu s-a opintit sa scoata cu greu raul din el(a spus Scarface ca cele mai rele toxine sunt si cele mai indaratnice)dar,am slabit 12kg,mai am 47kg si cred ca e suficient.
Ieri am mancat o supa crema de legume si mamaliguta cu legume si,desi f. usor,mi se parea putin ciudat ca manac!
Va doresc tuturor sa ajungeti cu bine la final in aceasta incercare care ne intareste sufletele si trupurile! flower
maya40
maya40

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Apr 04, 2013 12:08 am

Buna dimineata,

Smile S-a dus vestea din gura in gura, cum am stat 6 saptamani doar cu ceaiuri, apa si suc de portocale. Cumnata( nu ma mai vazuse dinainte de a incepe postul) a povestit si la ea la serviciu si medicului de famile ... nimeni nu crede ca nu m-am simtit rau, ca nu am avut ameteli ca nu m-a dururt capul, stomacul, ca am avut atata energie. Toti spun ca nu se poate asa ceva, trebuie sa ma fi simtit rau.
Nu inteleg de ce nu cred?! Shocked
Chiar si cei care m-au vazut zilnic cat de bine m-am simtit, tot carcotasi..., Iar cei care nu ma mai vazusera de mult timp, chiar au vazut schimbarile in bine si m-au felicitat, (se vede mai ales ca am slabit - 13 kg).
Cel mai important este ca eu ma simt foarte bine bounce si sunt fericita ca am reusit aceasta performanta, chiar mi se pare o performanta! cheers
O zi frumoasa tuturor! sunny

corix

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 11 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum