Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)
+47
Perla_Luna
bitzu0611
vladp
nic.m
Mada lina
mamica
amoruk
elena_
Corina A.
tess74
danis
ginela
iliuta
petvio
ann
pand_ora77
adinamonica
aniela37
Simona79
Mihab
kllemmi
promise keepers
geaninamariana
alexiaiuli
flor80
calina
ana
ssyimo
leokwww
corina_2k1us
scarface
CristianPsi
DIA
Mishiki
vize
simona maria vejia
raluca
thaisia
Mariuca28
gafarmerdan
sirius
aleya
DanC
andrei
lili
maya40
corix
51 participanți
Pagina 4 din 11
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Post curativ de 40 de zile cu efect secundar slabit (reteta Iisus)
Am tinut o zi si jumatate dar m-am oprit pentru ca devenisem foarte irascibila si cu doi copii f mici eram tot timpul pusa pe cearta si epuizata nervos. As vrea sa reiau totusi... vreo sugestie?
pand_ora77- Mesaje : 12
Data de inscriere : 14/06/2012
Varsta : 47
buna ziua!
m-am alaturat si eu grupului incepand de luni (17 febr.) caci am verificat fazele lunii si de la bun inceput, de cand am citit despre acest post mi-am fixat data
pt vineri mai am o promisiune a partenerului, insa e cam sceptic/neincrezator (eu sunt sigura ca poate daca vrea, insa ii e teama ca nu va avea energie )
cred intotdeauna ca inceputul e mai greu, asa ca aniela37, rezista! si pt mine este o premiera
e normal sa apara momente in care sa fii tentat olfactiv/ vizual etc, insa trebuie sa te gandesti la ceea ce te motiveaza de la inceput,
pana la urma e vorba despre un post, nu doar dieta...
tunde-te, fa niste fapte bune si te vei simti mai bine!
un program clar poate fi de ajutor:
- dimineata
1. meditatie/rugaciune,
2. igiena orala (razuit limba si clatit cu ulei)
3. putin sport/sarituri,
4. clisma
5. frectii pe piele,
-seara
1. masaj,
2. bai de picioare in apa calda cu sare
3. frectii pe piele
4. rugaciune
incearca sa fii tonica si sa ai incredere!
cantaritul dimineata ajuta si el
m-am alaturat si eu grupului incepand de luni (17 febr.) caci am verificat fazele lunii si de la bun inceput, de cand am citit despre acest post mi-am fixat data
pt vineri mai am o promisiune a partenerului, insa e cam sceptic/neincrezator (eu sunt sigura ca poate daca vrea, insa ii e teama ca nu va avea energie )
cred intotdeauna ca inceputul e mai greu, asa ca aniela37, rezista! si pt mine este o premiera
e normal sa apara momente in care sa fii tentat olfactiv/ vizual etc, insa trebuie sa te gandesti la ceea ce te motiveaza de la inceput,
pana la urma e vorba despre un post, nu doar dieta...
tunde-te, fa niste fapte bune si te vei simti mai bine!
un program clar poate fi de ajutor:
- dimineata
1. meditatie/rugaciune,
2. igiena orala (razuit limba si clatit cu ulei)
3. putin sport/sarituri,
4. clisma
5. frectii pe piele,
-seara
1. masaj,
2. bai de picioare in apa calda cu sare
3. frectii pe piele
4. rugaciune
incearca sa fii tonica si sa ai incredere!
cantaritul dimineata ajuta si el
adinamonica- Mesaje : 13
Data de inscriere : 07/01/2014
Pai de ce ti-e asa de greu ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Nu s-a mai alaturat nimeni, vad! am inceput si eu de ieri dar imi este foarte greu. Sper sa reusesc sa merg pana la capat.
aniela37- Mesaje : 37
Data de inscriere : 12/05/2013
Am vazut tarziu postarea si a-ti inceput deja. Mi-am bifat la optiunea de jos sa fiu anuntata cand apare un raspuns dar nu mi-a aparut nimic O sa incep si eu postul peste o saptamana si poate mai este cineva doritor, sa facem un grup asa cum a fost anul trecut. Discutand, povestind si sustinandu-ne, postului o sa treaca mai usor.
Buna dimineata,
Este ziua a 4 a de post, iar fata de anul trecut cand am tinut acest post prima data, este mult mai usor.
Din prima zi nu am avut foame sau pofte, nu a mai fost nevoie de atat de mult control ca anul trecut, cand eram mereu tentata sa gust cate ceva.
Am multa energie, deja ma simt mai usoara.
Anul trecut, deja din ziua a 2 a aveam gura rau mirositoare si limba foarte incarcata, acum inca nu am aceste simptome.
Nu mai sunt nici atat de infrigurata ca anul trecut. Am urmat sfatul lui Scarface - scris pe undeva pe aici si cu exceptia sucului de portocale, beau numai cald.
Nu folosesc niciun remediu deocamdata.
Sa aveti o zi frumoasa si sa va fie cat mai usor sa postiti!
Este ziua a 4 a de post, iar fata de anul trecut cand am tinut acest post prima data, este mult mai usor.
Din prima zi nu am avut foame sau pofte, nu a mai fost nevoie de atat de mult control ca anul trecut, cand eram mereu tentata sa gust cate ceva.
Am multa energie, deja ma simt mai usoara.
Anul trecut, deja din ziua a 2 a aveam gura rau mirositoare si limba foarte incarcata, acum inca nu am aceste simptome.
Nu mai sunt nici atat de infrigurata ca anul trecut. Am urmat sfatul lui Scarface - scris pe undeva pe aici si cu exceptia sucului de portocale, beau numai cald.
Nu folosesc niciun remediu deocamdata.
Sa aveti o zi frumoasa si sa va fie cat mai usor sa postiti!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Buna,
Da azi am inceput si eu postul.
Dimineata am baut o cana de apa calda cu lamaie, am mai baut o cana de ceai pe la 10, iar acum beau o cana de suc de portocale. Nu mi-a fost foame deloc, pana acum.
Spor la postit!
Sa nu aveti foame si pofte!
Da azi am inceput si eu postul.
Dimineata am baut o cana de apa calda cu lamaie, am mai baut o cana de ceai pe la 10, iar acum beau o cana de suc de portocale. Nu mi-a fost foame deloc, pana acum.
Spor la postit!
Sa nu aveti foame si pofte!
Am inceput azi postul de 40 de zile numai cu apa, ceaiuri si suc de portocale stors proaspat. Cine doreste poate sa foloseasca si suc de mere proaspat.
Sucurile conservate nu au energie, sunt moarte si deci nu sunt ideale pt. postit ci doar in situatii deosebite. Sucul proaspat da si energie, si apa buna
de curatit.
Ca remedii ajutatoare in primele 7-10 zile se pot folosi:
Helianthus tuberosus CH5 sau 7 de 2-3 ori pe zi reduce pofta de mancare si ajuta la slabit
"Muguri de Hoodia gordonii" in dilutia CH5 sau 7 – la nevoie numai ! - inhiba senzatia de foame . Poate fi buna deci la cine doreste sa slabeasca
sau cui i se face foame la ore nepotrivite sau este buna la inceputul postului pana cand organismal se obisnuieste cu mancarea lichida.
Clisme la 2-3 zile cel tarziu sunt recomandate. Se pot incepe la 4-5 zile dupa inceperea postului.
Sucurile conservate nu au energie, sunt moarte si deci nu sunt ideale pt. postit ci doar in situatii deosebite. Sucul proaspat da si energie, si apa buna
de curatit.
Ca remedii ajutatoare in primele 7-10 zile se pot folosi:
Helianthus tuberosus CH5 sau 7 de 2-3 ori pe zi reduce pofta de mancare si ajuta la slabit
"Muguri de Hoodia gordonii" in dilutia CH5 sau 7 – la nevoie numai ! - inhiba senzatia de foame . Poate fi buna deci la cine doreste sa slabeasca
sau cui i se face foame la ore nepotrivite sau este buna la inceputul postului pana cand organismal se obisnuieste cu mancarea lichida.
Clisme la 2-3 zile cel tarziu sunt recomandate. Se pot incepe la 4-5 zile dupa inceperea postului.
scarface- Admin
eu il incep luni...
scarface- Admin
Daca il veti incepe din nou, ne anuntati si pe noi? Cu cateva zile inainte?
mijlocul lui feb pana la mijl. lui martie
scarface- Admin
Cand se mai incepe postul?
CURA DE 40 ZILE
Pai asteptam mancare pt ca ma gandeam ca mor de foame numai cu lichide.
Simona79- Mesaje : 38
Data de inscriere : 19/11/2013
Pai daca-i post numai cu lichide cum de astepti mancare ?
scarface- Admin
E 28 octombrrie 2013 , am 75 de kilograme si 1.56.ma lupt cu mine sa am vointa sa dau sacii acestia de garsime jos, dar imi lipseste cu desavarsire vointa.sper ca ma va ajuta acest forum. Nu stiu cand ar trebui sa inceapa postul craciunului, dar banuiesc ca in curand. Poate mai e cineva care vrea sa inceapa postul .stiu ca primele zile sunt cele mai grele, avand in vedere mai ales ca am 2 copii pentru care trebuie sa gatesc...
Mihab- Mesaje : 1
Data de inscriere : 29/10/2013
Scuze, daca am deranjat, o sa incerc sa nu mai fiu "oarba" ! Merci!
kllemmi- Mesaje : 18
Data de inscriere : 24/09/2013
Cand scrie totul mura-n gura doar nu crezi ca sta cineva sa-ti explice de parca ai fi oarba sau nu ai sti sa citeti...citeste si gasesti.
Remediile homeopatice cu eticheta le gasesti descrise la rubrica de homeopatie.
Remediile homeopatice cu eticheta le gasesti descrise la rubrica de homeopatie.
scarface- Admin
Buna, ptr. ca ma intereseaza si pe mine acest post,ash dori sa stiu mai multe detalii,daca se poate, bineinteles
In primul rand,ce inseamna remediu cu eticheta? Acest post se face numai primavara?? Cat inseamna o doza, dintr-un remediu? Recunosc ca imi este frica de clisma, nu am facut decat o singura data in viata mea (mi sa facut de catre cineva) si a fost groaznic, am auzit ca exista niste "microclisme" prin farmacii, stiti ceva depre ele? le-a folosit cineva?
Va multumesc!
In primul rand,ce inseamna remediu cu eticheta? Acest post se face numai primavara?? Cat inseamna o doza, dintr-un remediu? Recunosc ca imi este frica de clisma, nu am facut decat o singura data in viata mea (mi sa facut de catre cineva) si a fost groaznic, am auzit ca exista niste "microclisme" prin farmacii, stiti ceva depre ele? le-a folosit cineva?
Va multumesc!
kllemmi- Mesaje : 18
Data de inscriere : 24/09/2013
postul e benefic,spiritual si fizic.
Buna ziua,oaw sunt surprins sa vad cati de multi oameni postesc 40 de zile.bravo.Am postit si eu 40 de zile cu cativa ani in urma si de luni vreau sa incep din nou.intradevar e super benefic,am slabit si eu vre-o 17 kg.dar si spiritual a fost grozav POSTUL FARA RUGACIUNE E CURA DE SLABIRE dar e bine oricum.o zi buna tuturor!
promise keepers- Mesaje : 1
Data de inscriere : 01/06/2013
Buna,
Au trecut aproape 2 luni de la terminarea postului. Ma simt bine, energica.
Numai ca imi cade parul, se ingrasa si parca nu mai vad bine aproape, deci au reveni unele din probleme. M-am si ingrasat 3 kg , dar pun asta pe seama dulciurilor si mancarurilor consumate de "Sfintele Paste"....imi gasesc eu scuza
Transpiratia nu a revenit si oricum sunt cu 10 kg in minus fata de dinainte de post.
Probabil trebuie mai multe cure de detoxifiere... si la anul cand vom tine postul va fi si mai bine...
Acum 5 ani, am luat capsula pentru slabit(eram si eu naiva, nu ma luminase acest forum ) timp de 3 luni, am slabit 13 kg in tot acest timp. Dupa ce nu am mai luat capsulele am pus mai mult la loc, intr-o luna .
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
Iar pentru copilasii nostri, pentru ziua lor, sambata 1 iunie:
La multi ani!
Sa fie sanatosi, binecuvantati de Dumnezeu si sa ne bucure sufletele!
Au trecut aproape 2 luni de la terminarea postului. Ma simt bine, energica.
Numai ca imi cade parul, se ingrasa si parca nu mai vad bine aproape, deci au reveni unele din probleme. M-am si ingrasat 3 kg , dar pun asta pe seama dulciurilor si mancarurilor consumate de "Sfintele Paste"....imi gasesc eu scuza
Transpiratia nu a revenit si oricum sunt cu 10 kg in minus fata de dinainte de post.
Probabil trebuie mai multe cure de detoxifiere... si la anul cand vom tine postul va fi si mai bine...
Acum 5 ani, am luat capsula pentru slabit(eram si eu naiva, nu ma luminase acest forum ) timp de 3 luni, am slabit 13 kg in tot acest timp. Dupa ce nu am mai luat capsulele am pus mai mult la loc, intr-o luna .
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
Iar pentru copilasii nostri, pentru ziua lor, sambata 1 iunie:
La multi ani!
Sa fie sanatosi, binecuvantati de Dumnezeu si sa ne bucure sufletele!
Buna Geanina,
Da, eu am tinut tot postul si e prima data.
A fost o experienta foarte sanatoasa pentru mine, mi s-au intamplat numai lucruri bune.
Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit forumul, lui Scarface pentru sanatatea pe care a daruit-o familiei mele si rabdarea cu care m-a ascultat, de aproape un an de cand l-am descoperit. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l ocroteasca alaturi de familie, ca mult bine ne face tuturor celor care ii cerem sfatul.
O zi frumoasa!
Buna corix,felicitari si tie ,tu ai tinut tot postul nu-i asa?e prima data?la mine da,si am de gand sa-l repet..ma bucur mult ca am gasit acest forum, unde am cunoscut virtual persoane speciale, fiecare in modul sau,interesate si de aspectele subtile,intangibile si nu doar fizice ale corpului ...dupa mine suntem un ansamblu f.complex in care daca domneste armonia intre minte,corp si suflet ,viata este si ea mai frumoasa,se traieste in echilibru cu toti si tot ceea ce ne inconjoara ,in acord cu natura si cu universul...o duminica luminoasa si plina de pace va doresc tuturor...
geaninamariana- Mesaje : 2
Data de inscriere : 16/02/2013
Felicitari Geanina! Ma bucur mult pentru reusitele tale!
Buna seara tuturor,ma numesc geanina si vroiam sa va impartasesc din exp.personala pe care am trait-o postind doar 31 de zile din cele 40 de post.Daca nu as fi trait pe pielea mea starea de bine,de legeritate, de naturalete ,as fi avut dubii daca altcineva mi-ar fi povestit ca nemancand te poti simti mult mai bine decat mancand si cea mai buna mancare...oricum eu fire gurmanda,amatoare de dulciuri,mancari gustoase,bautoare mare de pepsi si coca cola,cu un patrimoniu de kg.in plus nu credeam sincer sa reusesc sa stau atatea zile fara una dintre placerile vietii si totusi... acum nu mai mananc deloc carne,doar peste,am renuntat la pepsi si cola,la sucuri imbuteliate, la zahar si mi-ar place sa continui cu acest nou mod de viata !!!vroiam sa ii multumesc inca o data pe aceasta cale lui scarface pentru a fi impartasit cu noi toti din minunata lui experienta!!!
Tuturor va doresc numai bine...
Tuturor va doresc numai bine...
geaninamariana- Mesaje : 2
Data de inscriere : 16/02/2013
Pagina 4 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» POST CU APĂ – POST USCAT (23/8 ZILE) – FOAMEA ADEVĂRATĂ
» Post curativ cu struguri
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» remediu pt. cancer de piele, negi, alunite - foarte efectiv !
» Uleiul de peste - o alta iluzie si frauda medicinala
» Post curativ cu struguri
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» remediu pt. cancer de piele, negi, alunite - foarte efectiv !
» Uleiul de peste - o alta iluzie si frauda medicinala
Pagina 4 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum