Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

+51
florin1
corix
Liara
marianb13
gabriela.m.
mamica
elena_
grfc
hicks
Lenke
arivle
danyp
ginela
asgaard
limonada3
kppus
anty21ro
clod
Simona79
Florina
lavinel21
flor80
dodo2304
aniela37
Gina.Mihaela
andr3utza
amariutei bogdan
Gianino
iongi
lponea
Beutza
ony_vitan
danis
Io9
florin1980
moRALU
calina
domi
sirius
PasiMiciSpreVindecare
andrei
lioara
Mariana Dobra
ssyimo
deditel
alexiaiuli
DanC
corinaiulia1971
greengrass
CristianPsi
adriana1972
55 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  scarface Vin Oct 18, 2013 4:57 am

Durerile pot aparea daca ies multe pietre caci pe urma alte pietre se pot misca catre inainte ...iau nastere schimbari de volum,
unele toxine pot reaparea...greu de zis exact.
Sau pot sa fie pietre care ies ulterior.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 Empty Re: Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  corix Vin Oct 18, 2013 4:50 am

Buna,
Azi m-a sunat mama si mi-a spus ca a facut cura marti. Ea care e o fricoasa, vomita foarte usor si des din cauza problemelor cu fierea si ficatul, nu a avut nimic cand a facut cura: nici greata, nu a vomitat, sau ameteli. A trecut foarte usor peste bautul sarii amare si bautul uleiului. Sare amara v-am povestit ca nu gasea, eu nu am ajuns sa-i duc si am sfatuit-o sa caute la farmacia veterinara. Acolo a gasit si cu asta a facut, e cam la acelasi pret ca la farmacia umana.
A eliminat multe pietre in jur de 300, mari si mici. Nu prea a stiut ea sa-mi spuna dimensiunile dar am intrebat-o daca au fost mai mari ca unghia si mi-a spus ca au fost cateva si ceva mai mari - deci cateva au avut in jur de 2 cm.
Era foarte multumita ca a trecut usor peste cura si a zis ca va mai face peste 2 saptamani.
Mi-a spus insa ca aseara, a doua zi dupa cura, a durut-o foarte rau in partea dreapta, dureri pe care le-a mai avut in trecut si pe care nu le-a mai avut demult. Fiind imediat dupa cura se gandea ca poate au legatura cu aceasta cura?

Scarface te rog sa-mi spui ce crezi?

Ieri m-a sunat o prietena si m-a intrebat daca, chiar am scos atatea pietre si asa mari? affraid  - ii trimisesem cum se face cura si pozele prin email. Mi-a zis ca va face si ea si sotul aceasta cura, considerand ca este un lucru bun pentru organism.
Cand am facut cura si am scos si eu si fiul meu multe pietre, am trimis celor la care le am adresele de email poze cu pietrele si cum se face cura.

Sanatate multa tuturor!

corix

Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova

Sus In jos

Mesaj  corix Joi Oct 17, 2013 12:39 pm

Buna seara,
A doua cura am facut-o dupa o saptamana si am scos multe pietre si mari( 85-intre 4 mm si 2,5 cm) atunci, dupa cum v-am aratat in poze la vremea respectiva, nemaipunand ce a fost mai mic de 3 mm, fiind si acestea destule. Deci dupa o saptamana tot au iesit pietrele si chiar atunci le-am scos pe cele mai multe.
Eu nu am citit cartea, doar ce am citi aici in forum si din experienta spun.
Sa va fie cu sanatate, aceasta cura, tuturor!

corix

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Oct 17, 2013 12:23 pm

Cei mai multi nu vor face la 2 saptamani oricum. Intre 2 si 3 saptamani diferenta este minima.
In al doilea rand, daca Andreas Moritz ar fi fost chiar atat de destept si-ar fi dat seama
ca sucul de mere nu face nimic la inmuierea pietrelor si ca si cantitatea de ulei bauta trebuie adaptata
la marimea omului si nu fix la toti. In plus nu toti au banii sa-si cumpere aceasta carte.
Numarul de pietre care ies este diferit de la om la om, tu te bucuri ca ai scos 400 de pietre dar ai si avut multe.
Nu e neaparat datorata faptului ca ai facut ca la carte. Iar numarul de pietre nu spune mult: trebuie masurat volumul lor ca sa fie corect.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Gianino Joi Oct 17, 2013 9:49 am

As vrea sa le spun si eu ceva celor care nu au citit toata cartea lui Andreas Moritz. Cura se face la minim 3 saptamani distanta sau o luna. Astfel pietrele aflate in spatele ficatului-amonte, au timp sa coboare in numar suficient pentru a lua locul celor ce au fost eliminate. Mai devreme, gen o saptamana sau doua, tehnica este ineficienta.Acest termen a fost stabilit de catre autor in urma unei vaste experiente de lucru cu pacientii sai. De asemenea nu trebuie sa treaca mai mult de doua luni fara a face o noua tura de curatire, altfel ficatul va lucra chiar mai rau decat inainte de inceperea procedurilor de curatire. Si se tine tot asa pana cand la doua curatiri consecutive nu mai ies deloc pietre. Mai mult, este necesara o curatire a rinichilor dupa 3-4 curatiri ale ficatului (cu ceaiurile din cartea sa) sau persoanele care au avut antecedente cu rinichii(nisip, piatra sau alte afectiuni) , chiar inainte de prima curatire a ficatului trebuie sa faca 21 de zile o cura zilnica de curatire a rinichilor cu aceleasi ceaiuri. Daca rinichii sunt sanatosi secventa curatire colon-curatire ficat-curatire colon urmata de 2-3 zile de ceai pentru rinichi este suficienta. Cel mai bine, asa cum spune de altfel si autorul, cine doreste sa faca curatirea ficatului trebuie sa citeasca mai inainte toata cartea pentru a se feri de orice fel de neplaceri si a avea eficienta maxima. Eu am aflat de tehnica prin internet si e un lucru extraordinar, dar am vrut neaparat sa citesc cartea, sa vad negru pe alb ce scrie omul asta acolo. Si va spun, oricat am incerca noi sa oferim toate informatiile necesare celor doritori -asa este normal- tot vor fi omisiuni si unele poate deosebit de importante. Asa ca, daca va hotarati sa faceti tehnica cititi neaparat cartea inainte si totodata nu dati inapoi pana la capat (golirea completa de pietre) caci altfel ficatului nu-i va merge bine deloc, ba din contra chiar mai prost decat inainte. Si inca ceva- se pare ca este o confuzie- pietrele din vezica biliara in majoritate calcifiate, nu ies toate decat dupa 5-6 proceduri sau chiar mai mult. Asa ca trebuie rabdare. A mea este tot acolo unde sade de peste 15 ani (o simt) dar nu-mi pasa. dupa prima procedura ficatul a scapat de cca. 400 de pietre. Asta e important. Bafta tuturor !

Gianino

Data de inscriere : 09/10/2013

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 Empty Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  Gina.Mihaela Mier Oct 16, 2013 11:01 am

Buna seara!
  Am facut si eu si sotul cura de scos pietrele. Eu de 4 ori si sotul de 3 ori. La inceput am eliminat multe pietricele, ultima data destul de putine, dar putin mai mari (oricum tot mici in comparatie cu pozele postate de alte persoane). Eu am inceput sa fac cura pentru ca ma simt obosita, mai ales in a doua parte a zilei fara sa fac mare lucru toata ziua si ma enervez cam des. Nu simt ca s-a schimbat prea mult starea de oboseala, dar dupa cum spunea Scarface pietrele din ficat ies mai tarziu, asa ca o sa fac in continuare cura.
  Sotul meu a facut cura pentru ca avea gust amar; si el a eliminat multe pietricele mici. El a vomat de fiecare data in cea de-a doua zi a curei, iar la a doua tura a eliminat prin voma un fel de pietre cred, nu stiu daca e posibil sa se elimine si pe calea asta. Pietrele au fost 2 sau 3 la numar, au fost destul de marisoare pentru ca eu am auzit din camera alaturata baii zgomotul pe care l-au facut in contact cu apa (din wc) . S-au dus imediat la fund. Dupa ce au iesit pietrele a vomat imediat si s-a simtit usurat. Gust amar n-a mai avut dupa prima cura, in plus el mai facea febra destul de des in ultimele luni (cam din martie anul asta facea cam de 2 ori pe luna febra, el are si hepatita cronica B, nu stiu daca avea legatura) si n-a mai facut de la prima cura (de mai bine de o luna si jumatate). Si el o sa faca in continuare din 2 in 2 saptamani.
  Ii multumesc lui Scarface pentru ca ne-a ajutat de atatea ori si ca ne impartaseste atatea lucruri folositoare si le multumesc si celor care au postat pana acum experientele lor, mi-au dat curaj sa incerc.

Gina.Mihaela

Data de inscriere : 05/02/2012

Sus In jos

Mesaj  iongi Lun Oct 14, 2013 5:26 am

Scarface, ma bucur ca ai amintit de termenul minim de 2 saptamani dupa care poti repeta procedura. Sambata fac 2 saptamani si o voi face iar.
Gianino, sunt Gia, dar nu am putut sa ma inscriu pe forum cu nikul acesta pentru ca era deja luat de alcineva. Ma bucur pentru tine !

iongi

Sus In jos

Mesaj  Gianino Lun Oct 14, 2013 3:30 am

Am pus aici o poza cu o parte din comoara ficatului meu

bayimg.com/FAaHLAaFP

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 394efd5301cb80b4d36f7aad56cd28cd6b455fed

Gianino

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Oct 13, 2013 11:47 am

Pai nu trebuie sa elimini neaparat pietre tari ! La noi toate sunt "pietre", ori sunt moi sau tari ...si toate afecteaza ficatul si producerea bilei.
Numai la putini sunt pietre tari...restul de 90% chiar si la aceia sunt oricum pietre de colesterol.
Pietrele ies si ele cum pot, cine are vezica biliara plina scoate mai mult la inceput. Cine are mai putin in vezica dar mai mult
in ficat scoate mai incet dar pe o perioada mai lunga. Esti de abia la prima cura. Cu fiecare cura probabilitatea sa fie rau de la ulei
scade caci se amelioreaza cu fiecare cura digerarea grasimilor. Dezamagirea consta numai in asteptarile tale gresite, mai ales referitor la faptul ca pietrele "trebuie" sa fie tari.
De fapt lumea in loc sa se bucure ca are putine pietre se bucura cand are multe (deci cand omul e mai bolnav!).
Trebuie multe cure pana se curata cat de cat ficatul.
Tu acum trebuie sa vezi daca se amelioreaza problemele digestive pe care le aveai inainte.
Barbatii sunt mult mai lenesi...dureaza MULT pana se hotaraste un barbat sa faca cura asta.
Tu ai fost cea mai hotarata de pe forum de pana acum, felicitari !

Senzatia e apa rece care curge din urechi este prezenta la remediul homeopat Mercurius numai.
Nu stiu ce vrea sa spuna asta... intoxicatie cu mercur sau ca remediu pulsatilla poate si el sa aibe acest simptom...sau e dat de ceva legat de bila.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Joi Oct 17, 2013 7:34 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  andr3utza Dum Oct 13, 2013 11:36 am

Buna seara ! Luni am facut si eu aceasta cura. Apa cu sare amara nu am putut sa o beau fara lamaie, cu uleiul nu am avut treaba l-am baut usor dar nu am putut sa adorm. La 00:30 m-am ridicat din pat sa ma duc la baie si am simtit o stare usoara de ameteala, pe cand am ajuns la baie aveam senzatia ca imi vine sa vomit, imi era cald. Ajunsa in camera am luat 2 inghitituri de apa din paharul cu pulsatilla CH 15 recomandat de scarface,m-am pus in pat si simteam de parca imi curge apa rece din urechi ( nu am mai avut senzatia asta niciodata).
Dimineata din nou 2 runde cu apa si sare amara. Am eliminat 2 bile verzi aproximativ 1 cm, in rest doar bile verzi micute, pietre deloc.
Nu am mancat nici mancaruri grele dar nici de post (de obicei nu prea mananc grasimi ) si de fiecare data cand mancam dupa prima inghititura incepea sa ma doara in partea dreapta sus, mai sus de san, dar asta a durat doar o zi.
Sambata am citit despre detoxifiere luni am aplicat reteta nu a durat mult sa ma hotarasc doar ca sunt dezamagita pentru ca nu am eliminat nici o piatra.Am luat multe medicamente pentru probleme cu stomacul si intestinele, mancam multe dulciuri si acuma m-ai folosesc dar nu ca si inainte si ma asteptam sa elimin pietre. Sa tin a doua cura nu stiu daca mai sunt la fel de ambitioasa. Sotul se lauda ca o sa tina si el cura, o sa il incurajez sa vedem la el cum functioneaza.
Sanatate la toti.
andr3utza
andr3utza

Data de inscriere : 04/10/2013

Sus In jos

Mesaj  Gianino Dum Oct 13, 2013 8:25 am

Am facut si eu procedura sambata exact cum scrie la carte (cartea lui Moritz) si am eliminat azi in vreo 5 reprize cca 400 de pietre de diferite dimensiuni (3 de 1,8 cm, 10 de 1,5 cm, 25 de 1 cm). Jumatate - 200 de buc au fost de cca 1-2 mm. Am fost absolut socat de povara existenta pe bietul ficat si care inca mai este. Toate sunt de colesterol cu bila. Partea dreapta a corpului acum este decongestionata, e o senzatie de usurare foarte placuta. Sunt convins ca saptamana pregatitoare a fost decisiva in aceasta super reusita. Multumesc tuturor celor care au facut tehnica si au scris, pentru ca realizarea lor m-a mobilizat si incurajat tare mult.Vreau sa va spun ca nu doare absolut deloc, exista doar o anumita tensiune in zona, mai ales cand trec pietrele mai mari si neregulate-banuiesc. Am facut si poze, daca se pot posta, nu stiu. Mult succes tuturor ! Eu abia astept sa treaca luna pentru a doua serie.

Gianino

Sus In jos

Mesaj  corix Sam Oct 12, 2013 7:20 am

Buna,
Aseara am inceput cura din nou, impreuna cu fiul meu de 12 ani, eu pentru a treia oara, el pentru a doua. Copilul mi-a cerut singur sa repetam aceasta cura, ieri intrebandu-ma cand mai face cura.
Am baut uleiul cu grefa, a fost mult mai bine decat cu lamaie.
Au fost mult mai putine pietre si mai mici.
La mine au fost galbene, nu au avut mai mult de 3-4 mm si nu mai multe de 30-40.
La baiat au fost verzi, 4 au avut in jur de 1 cm, iar celelalte sub 5 mm si au fost mai putine de 50.
Ne-am simtit foarte bine, fara greata, chiar si drumurile la baie au fost mult mai putine.
Deci incercati caci nu este greu deloc!

corix

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Oct 11, 2013 2:03 pm

Daca te iei dupa doctori ajungi sa ai tot mai mult nevoie de ei :-)   Asta e un sfat pentru toata viata !
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 Empty cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie

Mesaj  amariutei bogdan Vin Oct 11, 2013 1:01 pm

buna ziua. multumesc pt raspuns. am fost astazi la medicul de familie si am discutat despre dilatarea canalului biliar cu ajutorul sarii amare. ea nu imi recomanda nici intr-un caz sa fac aceasta cura. cu toate acestea eu merg maine sa cumpar sare si doresc pe joi sa incep cura. daca mai aveti ceva sfaturi va ros sa mi le spuneti. o seara frumoasa va doresc.

amariutei bogdan

Data de inscriere : 08/10/2013

Sus In jos

Mesaj  iongi Joi Oct 10, 2013 10:44 am

Gianino a scris:Apropo, voi cum ati folosit sarea amara, cele 4 linguri dizolvate in cantitatea totala de apa si apoi baut cate o patrime de fiecare data sau de fiecare data cate o lingura dizolvata pe loc ? Cum e mai bine ?
Eu am dizolvat de fiecare data o lingura cu varf intr-o cana de apa. M-am gandit ca isi va pierde din calitati daca sta mai mult. Dupa....sa tii regim cateva zile. Eu am gustat din alimentele interzise si am cam deranjat bila.

iongi

Sus In jos

Mesaj  Gianino Joi Oct 10, 2013 9:50 am

Apropo, voi cum ati folosit sarea amara, cele 4 linguri dizolvate in cantitatea totala de apa si apoi baut cate o patrime de fiecare data sau de fiecare data cate o lingura dizolvata pe loc ? Cum e mai bine ?

Gianino

Sus In jos

Mesaj  Gianino Joi Oct 10, 2013 9:25 am

Multumesc Scarface, la farmacie chiar mi-a spus ca este sulfat de magneziu si am cumparat, insa de la magazinul naturist mi-a fost frica sa iau, nici nu stia prea bine despre ce este vorba. Poate era chiar sulfat de magneziu. Cineva mi-a spus ca nu ai cum sa le confunzi pentru ca sulfatul de sodiu este la gust ca sarea de bucatarie iar cel de magneziu este amar, de unde si denumirea. Oricum m-am mai linistit, bata-le norocul de canale biliare, daca nu se largesc cat trebuie ? Glumesc, am auzit ca magneziul le face de vreo 3 cm si mai bine pentru o zi si ceva. Cineva spunea ca a facut ecografie dupa trei zile de la tehnica daca nu ma insel, si canalele biliare erau inca dilatate.

Gianino

Sus In jos

Mesaj  lponea Joi Oct 10, 2013 12:15 am

Buna ziua.
Fetei mai mari i-am descoperit la ecografie ficatul marit la 2 ani si ceva, acum are 5 si 4 luni. E constipata de cand e bebelus, are dermatita atopica de la 6 luni, cearcane la ochi cam de cand am dat-o la gradinita si cred ca s-ar rezolva problemele ei cu aceasta cura. Problema e ca nu cred ca reusesc sa o conving sa bea sarea amara si uleiul cu suc de grefa. Poate stie cineva alta metoda aplicabila la cei mici de durata relativ scurta, in afara de cea a parintelui Arsenie Boca ca dureaza mult. As aplica-o si pe aceea, dar am auzit de la Valentina Garlea (o clarvizionara din Iasi) ca ceaiul e bun numai doua ore dupe ce a fost facut, dupa care face rau. Ceea ce, daca ar fi adevarat, ar face metoda cu ceaiul si mai incomoda.

lponea

Data de inscriere : 22/09/2013

Sus In jos

Mesaj  corix Mier Oct 09, 2013 11:41 pm

E mai ieftina, 2,5 lei/30 g. Very Happy 
Multumesc!

corix

Sus In jos

Mesaj  andrei Mier Oct 09, 2013 11:22 pm

Nu stiu care sunt preturile in farmacie dar s-ar putea sa fie si mai ieftina pe internet :-).
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  corix Mier Oct 09, 2013 10:33 pm

Multumesc frumos Andrei,
Ai mei au aproape 70 de ani, locuiesc la tara, langa orasul Bals. Mai degraba le duc decat sa le comand, e aproape Bals de Craiova.
La noi in Craiova am gasit intotdeauna cand am cautat.

corix

Sus In jos

Mesaj  andrei Mier Oct 09, 2013 10:12 pm

Se poate cumpara si de pe internet http://www.farmaciadeacasa.ro/sare-amara.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link vine cu posta romana platesc cand ajunge Smile

corix a scris:In orasele mai mici nici nu se gaseste, au cautat parintii mei la toate farmaciile din orasul lor si nu au gasit.
A durat ceva sa-i conving sa faca cura si acum nu au sarea amara. No 
Au mai convins si ei pe cineva, trebuie sa le duc eu sulfatul de magneziu cand mai merg la ei, pentru toti.
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Oct 09, 2013 3:11 pm

Pai 2,5 cm nu este nimic deosebit, am scris deja asta. Eu am scos deja 3 si sotia vreo 3-4 de 2,5 cm. Chiar si 3 cm nu este o problema, insa in general nu prea exista pietre atat de mari. Insa o femei a scos o mingie de ping-pong.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie - Pagina 7 Empty piatra la fiere de 2,5 cm

Mesaj  amariutei bogdan Mier Oct 09, 2013 2:38 pm

buna ziua. la radiografie a rezultat ca am doar o piatra la fiere de 2,5 cm. momentand simt doar mici intepaturi. puteti sa imi spuneti daca la marimea acestei pietre care este la fiere, nu in ficat pot face cura cu sare amara si ulei? si care este rolul sarii amare si al uleiului? cat de mare este riscul sa se rupa canalul biliar in momentul trecerii pietrii spre intestin tinand cont de marimea de 2,5 cm? multumesc!

amariutei bogdan

Data de inscriere : 08/10/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Oct 09, 2013 12:58 pm

Ar trebui sa copiati de aici reteta sa o tipariti pe o foaie de hartie si sa o imprastiati la altii, si la straini. Nu se stie niciodata cine o face.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum