Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni

2 participanți

In jos

probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni Empty probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni

Mesaj  ioan2012 Dum Dec 20, 2015 5:33 am

Buna ziua,

Revin pe forum, in speranta ca ma puteti ajuta(in trecut am mai primit ajutor si speranta de la dumneavoastra).
Baietelului meu in urma unei ecografii,ceruta de medicul pediatru la care am ajuns in urgenta pentru o laringita( intrucat i s-a parut burttica lui cam mare), i s-au decelat urmatoarele:

- ficat usor marit, structura normala;
- vezica cu pereti ingrosati;
- rinichi drept normal, rinichi stang cu corticala boselata, discreta dilatatie pielocaliceala.

Medicul pediatru mi/a spus ca nu stie cauza, trebuie sa mergem la Bucuresti pentru investigatii suplimentare, pe sectie de nefrologie pediatrica...
Baietelul meu are si fimoza, pe la 2 ani a facut si o infectie, insa nu l-am operat,desi ni s-a recomandat, ne gandeam ca e prea mic si jetul a fost puternic si nu s-a plans de dureri.

La 6 luni a facut o ecografie la un medic imagist extrem de bun si atunci, la vremea aceea nu era nimic(o facusem, intrucat a avut o perioada in care a fost constipat si medicul pediatru il suspecta de megacolon), insa nu am mai avut probleme se constipa de la cereale cu lapte.

Va rog, ajutati-ma cu un sfat!Am sunat la spitalul Budimex pentru o programare in vederea internarii si mi s-a spus ca dupa sarbatori...Iar eu sunt ingrozita sa nu fie ceva grav si eu sa-l tin acasa.
El este voios, jucaus, face pipi normal si nu se plange de dureri.Medicul care a facut ecografia m-a intrebat daca a facut des infectii urinare...insa eu nu stiu, nu i-am facut niciodata analize, cand faceam febra mergeam cu el la medic si erau probleme dese cu gatul...

ioan2012

Data de inscriere : 27/02/2013

Sus In jos

probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni Empty Re: probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni

Mesaj  scarface Dum Dec 20, 2015 2:13 pm

se pare ca nu ai invatat nimic pana acum Smile
Tu pt. astea vrei sa-ti faci griji inutile si analize inutile ?????

- ficat usor marit, structura normala;
- vezica cu pereti ingrosati;
- rinichi drept normal, rinichi stang cu corticala boselata, discreta dilatatie pielocaliceala.

99% din oameni cred ca au asa ceva daca te uiti in ei....
Imagistica este una din cele mai nefolositoare descoperiri medicale. Buna la speriat si in rest la nimic.
Se pare ca pe tine te-au speriat deja. Mamele speriate sunt cele mai nocive fiinte pentru bietii copii.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni Empty Re: probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni

Mesaj  ioan2012 Lun Dec 21, 2015 7:36 am

I love you Da...asa este...Aveti mare dreptate si in ce mi-ati scris.Copilul nu are nimic.
Astazi am avut o programare, pentru a doua parere la un imagist f bun, care nu a vazut nimic din ce vazuse celalalt medic.SLAVA DOMNULUI!
Cata ingrijorare...asta pentru ca mi-a lipsit credinta adevarata in Dumnezeu.Nadejdea mea este mereu la EL, dar uneori din lipsa de credinta adevarata am senzatia ca ma scufund.
Sufletul meu de mama mi-a spus ca baietelul meu nu are nimic, insa cei doi medici(pediatru si ecografistul) au reusit sa ma faca sa cred ca ma scufund...
Va multumesc mult!

ioan2012

Data de inscriere : 27/02/2013

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum