Hernie la copil de 2 luni?
2 participanți
Pagina 1 din 1
Hernie la copil de 2 luni?
Cand plange se umfla (asa cat o aluna) sub burta in partea dreapta(cred ca e canalul inghinal acolo).Stiti careva ceva despre herniile acestea la copii?Am citit ca nu e urgenta chirurgicala ,iar interventia se face decat daca nu se inchide peretele dupa 1 an .
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Hernie la copil de 2 luni?
al cui copil ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
sper ca al meu
Pai sotia ta a avut cezariana, asa cum am aflat acum 5 minute din alta postare a ta. Cezariana conform NMG este un atac asupra burtii.
Atacurile reale sau imaginare asupra burtii duc la un mesoteliom la "prapurele" care tin matele (si in faza de vindecare la apa la burta). Candva se ulcereaza o bucata din el si se rupe si ies un pic din mate in acel loc.
Copilul din burta mamei preia conflictul mamei suferit la cezariana si face hernie.
Cauza herniei a fost deci cezariana neasteptata si perceputa ca un ataca asupra burtii.
99% din hernii de la copii mici se vindeca de la sine daca intradevar se lasa copilul sa se vindeca.
Insa care doctor iti spune asta si te linistete in loc sa te panicheze ca "fara operatie nu merge" ? O operatie ar traumatiza copilul in mod sigur si ar trebui evitata pe cat posibil.
Cred ca peste 90% din herniile sugarilor se gasesc la femeile care au avut cezariana sau au fost cat pe ce sa le faca (atac imaginar).
Inca o dovada, pe copilul tau, pt. valabilitatea la NMG
https://sanatate.catsboard.com/t3757-mesoteliomul-melanomul-si-adunarea-de-apa-in-pielitele-interne-ascita-pericardita-apa-la-plamani
Atacurile reale sau imaginare asupra burtii duc la un mesoteliom la "prapurele" care tin matele (si in faza de vindecare la apa la burta). Candva se ulcereaza o bucata din el si se rupe si ies un pic din mate in acel loc.
Copilul din burta mamei preia conflictul mamei suferit la cezariana si face hernie.
Cauza herniei a fost deci cezariana neasteptata si perceputa ca un ataca asupra burtii.
99% din hernii de la copii mici se vindeca de la sine daca intradevar se lasa copilul sa se vindeca.
Insa care doctor iti spune asta si te linistete in loc sa te panicheze ca "fara operatie nu merge" ? O operatie ar traumatiza copilul in mod sigur si ar trebui evitata pe cat posibil.
Cred ca peste 90% din herniile sugarilor se gasesc la femeile care au avut cezariana sau au fost cat pe ce sa le faca (atac imaginar).
Inca o dovada, pe copilul tau, pt. valabilitatea la NMG
https://sanatate.catsboard.com/t3757-mesoteliomul-melanomul-si-adunarea-de-apa-in-pielitele-interne-ascita-pericardita-apa-la-plamani
scarface- Admin
O sa mai urmaresc,cica s-ar putea sa fie testicolul care urca prin canalul inghinal cand apar contractii de la plans.Sper sa fie asta.
S-a inchis canalul inghinal pana la urma.Era hernie totusi,l-am urmarit dar nu mai iese nimic acolo.
s-a inchis de la sine, fara operatii si medicamente ? Ce minune !
scarface- Admin
Da,fara nimic s-a retras.
Subiecte similare
» hernie inghinala la copil
» voma la copil de 3 ani si 2 luni
» raceala la copil de 3 ani si 4 luni
» nas infundat si durere de ureche