hernie inghinala la copil
3 participanți
Pagina 1 din 1
hernie inghinala la copil
buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de hernia inghinala la copil.
fetita mea de 4 ani a primit ac diagnostic in urma unei ecografii.de fapt prima oara am observat eu aparitia unei umflaturi in zona inghinala stg ,acum vreo 4 sapt dupa o zii in care se jucase incontinuu si ajunsese seara tarziu acasa.gandindu-ma ca este de la constipatie (de mica a avut probleme dar nicidata nu a aparut acesta umflatura de marimea unei nuci inghinal) si cu oboseala acumulata am asteptat cateva zile.umflatura a disparut dar apoi peste o saptama iar apare necuplata cu oboseala.azi am facut o ecografie si sa vazut hernia.singurele sfaturi care leam primit au fost sa evitam orice constipatie,efort mare si statul excesiv in picioare,sa tinem sub observatie.apoi ca rezolvare exista 2 optiuni :fie se va intarii singur de la sine perete abdominal,fie exista o rezolvare chirurgicala.
am citit articolele dvs legate de constipatia la copii
intrebarea mea este ce as putea sai dau homeopat atat pt constipatie cat si pt intarirea peretelui abdominal.
momentan pt tranzit ii dau sirop de plante ce contine extract de prune,anghinare,rubarba,tamarin.
va multumesc
va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de hernia inghinala la copil.
fetita mea de 4 ani a primit ac diagnostic in urma unei ecografii.de fapt prima oara am observat eu aparitia unei umflaturi in zona inghinala stg ,acum vreo 4 sapt dupa o zii in care se jucase incontinuu si ajunsese seara tarziu acasa.gandindu-ma ca este de la constipatie (de mica a avut probleme dar nicidata nu a aparut acesta umflatura de marimea unei nuci inghinal) si cu oboseala acumulata am asteptat cateva zile.umflatura a disparut dar apoi peste o saptama iar apare necuplata cu oboseala.azi am facut o ecografie si sa vazut hernia.singurele sfaturi care leam primit au fost sa evitam orice constipatie,efort mare si statul excesiv in picioare,sa tinem sub observatie.apoi ca rezolvare exista 2 optiuni :fie se va intarii singur de la sine perete abdominal,fie exista o rezolvare chirurgicala.
am citit articolele dvs legate de constipatia la copii
intrebarea mea este ce as putea sai dau homeopat atat pt constipatie cat si pt intarirea peretelui abdominal.
momentan pt tranzit ii dau sirop de plante ce contine extract de prune,anghinare,rubarba,tamarin.
va multumesc
doc_anca- Mesaje : 13
Data de inscriere : 14/11/2013
Re: hernie inghinala la copil
Constipatia, ca orice alta boala este cauzata de anumite emotii si stari sufletesti. Cum vreti sa o vindecati fara
sa spuneti nimic despre cauza bolii si deci despre fata ?
sa spuneti nimic despre cauza bolii si deci despre fata ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: hernie inghinala la copil
Pana ce decideti ce veti face eu as recomanda sa folositi un brau din panza ca sa tina hernia.Exista speciale pentru hernie inghinala. Daca tot intra-iese , peretele nu are ragaz sa se vindece.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
hernia inghinala la copil
stiu ca exista asemenea dispozitive medicale pt adulti.pt copii nu am vazut in farmacii.o sa caut pe internet.ce este interesant ca nu tot timpul este vizibila.seara deobicei,sau daca sta prea mult in picioare cand se mareste presiunea in cavitatea abdominala.am citit ca se opereaza de urgenta doar herniile strangulate sau cele ce dau simptomatologii mai galagioase.
ecografistul ma asigura ca este o portine de intestin ce se vede in hernie;
ceea ce nu vreau este sa se ajunga sa se hernieze ovarul cu comprimiterea circulatiei de irigare acestuia.am citit ca la fetite poate aparea si aceasta varianta;
ecografistul ma asigura ca este o portine de intestin ce se vede in hernie;
ceea ce nu vreau este sa se ajunga sa se hernieze ovarul cu comprimiterea circulatiei de irigare acestuia.am citit ca la fetite poate aparea si aceasta varianta;
doc_anca- Mesaje : 13
Data de inscriere : 14/11/2013
Subiecte similare
» Ganglion inghinal sau hernie inghinala?
» Hernie la copil de 2 luni?
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» Tic la copil de 10 ani
» Raceala copil 9 ani
» Hernie la copil de 2 luni?
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» Tic la copil de 10 ani
» Raceala copil 9 ani
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum