Dureri mari, fara putere de a sta in picioare
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Dureri mari, fara putere de a sta in picioare
Buna va rog daca puteti sa ma ajutati sotul meu de azi dimineata are dureri mari in picioare, adica muschii picioarelor, varsta 42 ani, nu poate sta in picioare, la condus nu a avut probleme, doar la miscarea picioarelor inca se forteaza sa poata misca, in urma unor probleme de inima cu hipertensiune ii sa dat Perindopril fosilat 2.5mg, a apucat sa faca acest tratament pana va-m scris, de atunci am schimbat pe tratament naturist si am citrit NMG si sa mai linistit, stim ca acest medicament scoate fortat apa cu vitamine si minerale din corp, ce pot sa-i dau ptr picioare?, oare e vorba de lipsa vitaminelor?, multumesc,
elena_- Mesaje : 127
Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca
Re: Dureri mari, fara putere de a sta in picioare
medicamentul acela are mai multe efecte printre care demineralizare prin scoaterea fortata a apei cu tot cu electroliti.
Daca acest lucru este cauza durerilor atunci are nevoie de alimente cu minerale multe, in special cu calciu si magneziu.
Cel mai efciente in acvest scop sunt migdalele. Se poate face si lapte (proaspat) din ele).
Daca acest lucru este cauza durerilor atunci are nevoie de alimente cu minerale multe, in special cu calciu si magneziu.
Cel mai efciente in acvest scop sunt migdalele. Se poate face si lapte (proaspat) din ele).
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
multumesc, nu am asa ceva in casa, ce as putea sa-i dau? pot ceva homeopat?
lipsa se trareaza prin suplimentare...in homeopate nu e nimic material
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
multumesc, cumpar azi migdale
Subiecte similare
» Picioare umflate
» durere de picioare la copii
» Picioare foarte reci
» picioare ți mâini reci
» micoza la unghiile de la picioare
» durere de picioare la copii
» Picioare foarte reci
» picioare ți mâini reci
» micoza la unghiile de la picioare
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum