picioare ți mâini reci
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
picioare ți mâini reci
Mă bucur că am descoperit acest forum, mai ales pentru copilul meu, care până acum a fost bombardat cu antibiotice la fiecare roșu în gât. Dar de data asta mă adresez la dumneavoastră pentru mine. O să încerc să mă descriu puțin. Am 30 de ani, o înălțime de 1,70 cm. 92 kg. Sunt o persoană serioasă, realistă, și pot să spun că sunt și încăpățânată. Alimentația mea nu e cu totul sănătos, cu totul că încerc să fie așa, mai ales pentru familia mea. Duc o viață mai sedentară( la lucru 8 ore pe scaun ). Am avut Hepatita A și B, pietre la rinichi de 2 ori, chiar și acuma mai una de 2 mm, care deocamdată nu mă deranjează. Kilogramele în plus le-am dobândit în timpul sarcinii și după, cu totul că am făcut o cură care în loc să mă ajute mi-a făcut mai rău(dietă pe bază de proteine). Ceea ce mă deranjează acum că a venit vremea mai rece sunt extremitățile reci(mâini, picioare,nas și fund) și care cu siguranță se datorează proastei circulații pe care o am, și pe lângă astea au și o culoare vânătă. Ce mi-ați putea recomanda pentru circulație.
Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc.
melinda_andrea_hasmasan- Mesaje : 5
Data de inscriere : 30/08/2013
Subiecte similare
» Picioare foarte reci
» micoza la unghiile de la picioare
» Firmele top din Romania sunt mai toate in maini straine
» Dureri mari, fara putere de a sta in picioare
» Picioare umflate
» micoza la unghiile de la picioare
» Firmele top din Romania sunt mai toate in maini straine
» Dureri mari, fara putere de a sta in picioare
» Picioare umflate
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum