Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

picioare ți mâini reci

In jos

picioare ți mâini reci Empty picioare ți mâini reci

Mesaj  melinda_andrea_hasmasan Vin Sept 06, 2013 3:18 am

Mă bucur că am descoperit acest forum, mai ales pentru copilul meu, care până acum a fost bombardat cu antibiotice la fiecare roșu în gât. Dar de data asta mă adresez la dumneavoastră pentru mine. O să încerc să mă descriu puțin. Am 30 de ani, o înălțime de 1,70 cm. 92 kg. Sunt o persoană serioasă, realistă, și pot să spun că sunt și încăpățânată. Alimentația mea nu e cu totul sănătos, cu totul că încerc să fie așa, mai ales pentru familia mea. Duc o viață mai sedentară( la lucru 8 ore pe scaun ). Am avut Hepatita A și B, pietre la rinichi de 2 ori, chiar și acuma mai una de 2 mm, care deocamdată nu mă deranjează. Kilogramele în plus le-am dobândit în timpul sarcinii și după, cu totul că am făcut o cură care în loc să mă ajute mi-a făcut mai rău(dietă pe bază de proteine). Ceea ce mă deranjează acum că a venit vremea mai rece sunt extremitățile reci(mâini, picioare,nas și fund) și care cu siguranță se datorează proastei circulații pe care o am, și pe lângă astea au și o culoare vânătă. Ce mi-ați putea recomanda pentru circulație.
Vă mulțumesc.

melinda_andrea_hasmasan

Data de inscriere : 30/08/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum