Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

tratament astm la copii

2 participanți

In jos

tratament astm la copii Empty tratament astm la copii

Mesaj  booboo Joi Dec 05, 2013 4:03 am

buna ziua,
sunt mama a doi gemeni de 3,6 ani iar de cand am intrat in colectivitate nu mai terminam cu problemele de sanatate, care au dus pana la astm bronsic dupa unii medici, bronsita asmatiforma dupa altii, si tot asa.am facut si testele de alergie din sange, conform carora nu ar fii alergic. Dupa primul episod (acuma am fi la al 3-lea) am fost la un medic homeopat(care este si medic alopat specializat in pneumologie) aici in cluj am primit schema homeopata (silicea 30ch 3*3/zi, influennsim 30 ch 3*3gr/zi, bacillium 200 ch 3*3 gr/zi pulmin hist 30 ch 2*2gr/zi, echinaceea 3ch 2*2 gr/zi) asta pe langa tratamentul alopat cu singulair, ketof, aerius, dar med de fam nu a fost de acord cu tratmentul homeopat asa ca nu l-am inceput la momentul acela ci mai tarziu , iar cel alopat l-am intrerupt tot la indicatia med. de fam. . copilul a fost bine o luna pana l-am dus iarasi la gradinita cand la primul contact cu un viros a reaparut tusea, weezing, am reinceput tratamentul alopat pe care v-a trebui sa-l urmam 6 luni, s-a facut bine dar dupa 3 zile iarasi a reaparut tusea, care de data aceasta nu cedeaza nici cu aerosoli cu flixotide iar cu schema homeopata mergem incontinuare. oare schema homeopata e ok? sau trebuie sa avem rabdare o perioada ? si inca o intrebare, med homeopat nu ne-a spus nimic despre consumul de menta si ciocolata cum ca ar fi interzis in timpul trat. homeopat, oare cum e mai bine cu sau fara ele, noi le-am scos dar mai primeste cate o ciocolatica ?

booboo

Data de inscriere : 05/12/2013

Sus In jos

tratament astm la copii Empty Re: tratament astm la copii

Mesaj  scarface Joi Dec 05, 2013 4:21 am

Buna ziua,
poate va vine greu de crezut, insa aceeasi problema o au toate mamele care isi dau copiii prea devreme la gradinita.
Este nebbiologi, nenatural si pe dos ca o mama sa-si abandoneze copii la gradinita, adica sa fie ingrijita de altii.
Nici un animal nu face asta si nici un popor cu mintea la cap.
Daca doriti sa lucrati si sa aibe cineva strain grija de copiii, atunci trebuie sa impacati cu ideea ca copilul sufera din cauza
asta si ca urmare se imbolnaveste.
De vina nu este nici un microb, nici un virus (nu exista), nici un sistem imunitar (nu exista), nici alimentatia, nici alergeni (nu exista) ci NUMAI si NUMAI starea sufleteasca negativa a copilului abandonat la gradinita, cresa, camin, bunici de MAMA.
In mod biologic si natural mama trebuie sa stea mereu cu copii.

Dovada ca este asa o are fiecare mama in fata nasului, dar nu o vede ca are in cap numai prostii gen microb, virsu, contagiere, sistem imunitar: Copilul se face bine rapid cand sta acasa in vacante si nu se mai imbolnaveste.

De aceea toate tratamentele homeopate sunt pe dos si inutile, caci ele nu pot inlocui o MAMA.

De tratamentele alopate sa nu mai vorbim, caci aceelea sunt chiar periculoase.

Asa ca eliminati cauza daca vreti copii sanatosi. Cu banii nu puteti cumpara sanatate si nici linistea sufleteasca atat a dvoastar cat si a mamei.

Buruiana se smulge din pamant cu radacina. Daca se taie creste din nou. Aveti de ales.
Acest lucru este valabil pt. orice mama care are copiii mici la gradinita, cresa, bunici, rude. Acesi copii sufer, chiar si daca nu se imbolnavesc des. Caci lipsa mamei afecteaza psihicul pe toata viata, nu numai cat se merge la gradinita.

In fuctie se sensibiltatea copilului si modul in care este preceput abandonul cat si problemele legate de alti copii sau educatoares sunt alte organe afectate.

Cum boala fizica apare de abia dupa incheiera conflictului
psihic des bolile apar de abia la weeekend.
Daca conflictul insa recidiveaza zilnic, ziua la gradinita fiind activ, noaptea copilul intra in faza d evoindecare unde apar simptome.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum