Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic

In jos

pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic Empty pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic

Mesaj  adrianaisac Mier Sept 28, 2011 11:53 pm

Buna ziua!

Va retin atentia cu o problema legata de fetita mea in varsta de 3 ani si 5 luni. De la 2 ani si jumatate a inceput cu brosiolota, urmata la 3 luni de bronsita astmatiforma. Dupa aceea lunar cand mergem la munte la bunici face un fel de spasm bronsic cu dispnee, wheezing, tuse mai rar, eventual in forma finala cand elimina secretiile. Nu am abordat decat remedii homeopate. I-am facut testele si a iesit alergica clasa 4 la acarieni si clasa 3 la polen de alun si mesteacan. Doamna doctor homeopat la care mergem ma asigura ca nu va fi astmatica insa toate aceste crize ale ei mie asa mi se par si realmente sunt ingrozita. Acum a inceput gradinita. Mentionez ca acasa s-a intamplat sa faca aceste crize dar pe fond de raceala insa la bunici de cate ori mergem face. La 2 dintre evenimente a avut si alergie pe manute fiind plina de bubite. Ma sperie cand o vad dispneica desi ea nu pare deranjata, mananca, se joaca, alearga, nu se plange cel mult imi spune ca oboseste mai repede cand are crize. E un copil sociabil dar mamoasa in acelasi timp, poate in toate aceste isi spune cuvantul si faptul ca nu am putut s-o alaptez. Reactioneaza foarte bine la remedii, am folosit mult Blatta, la alta criza Apis, insa cand merg la bunici nu avem medic homeopat acolo si atunci am folosit formula 16 pentru dispnee si formula 14 pentru tuse pana cand am ajuns la doamna doctor pentru remediul unic. Constitutional a incadrat-o la Natrium uriaticum. Intrebarea mea este, aveti vreo schema de imunizare sau nu stiu cum sa o numesc impotriva alergiilor? Are vreo sansa acest copil sa nu fie astmatic, stiu ca medicina alopata foloseste Singulair si nu mai stiu ce. Impotriva intepaturilor de tantari ce remedii folositi? Au muscat-o ieri tantarii si a facut niste edeme tare urate, un ochisor nici nu il poate tine deschis, e foarte umflata pleoapa. Multumesc si scuze pentru mesajul lung.

adrianaisac

Data de inscriere : 28/09/2011

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum