pentru domnul scarface....va rog sa ma ajutati
2 participanți
Pagina 1 din 1
pentru domnul scarface....va rog sa ma ajutati
Buna seara dl Scarface
Numele meu este Gabriela si am o fetita de4 ani cu care am probleme in ceea ce priveste comportamentul.Stiu ca trebuie sa prezint mai multe informatii despre copil si incep prin a spune ca am nascut-o la 36_37 saptamani de sarcina,nu a fost alapata deloc,a avut 2,6 kg la nastere,a facut icterul sugarului in maternitate,nascuta prin cezariana.a fost hranita cu lapte fkrmula hipp,a avut o dezvoltare bine proportionata,acum are 15,5 kg.a fost bolnavicioasa...rosu in gat aproape lunar de pe la varstade 5 luni pana la 1 an si 8 luni,problemepe care le-amrezolvat la homeopat.este un copil mancacios,nu i-am dus niciodata grija ca sta nemancata...e isteata,spirit de observatie dezvoltat prea mult as zice eu,nu suporta sa fie gros imbracata,nu doarme invelita,ar vrea sa stea fara sosete toata ziua si sa ae balaceasca cu mainile in apa.adoarme foarte greu si la amiaza si seara,leganata si cu povesti si scarpinata.se trezeste greu.are un caracter coleric,urat,e agresiva si refuza colectivitatea.a fost foarte greu sa se adapteze la gradinita.afara dc iesim,nu vrea la copii,prefera singura.se joaca frumos cu o singura fetita care e mai moale siaceasta fetita o lasa pe ea sa isi aleaga jucariile si jocurile si nu proteateza nimic impotriva ei.e agresiva doar cu membrii familiei,cu copiii nu.mai degraba se retrage si se supara dc vreun copil o nemultumeste cu ceva si foarte rar impinge sau da in copii...s.a intamplat de vreo doua ori pana acum.cu noi acasa e foarte agresiba,musca,ciupeste,bate,trage de par si se tavaleste dc nu ii convine ceva sau dc nu are voie la ceva.bate si ciupeste si asa din senin fara sa fie deranjata de ceva.dc o pedepsesc,ma ciupeste si ma bate de nervi ca nu vb cu ea.face asa pana o bagi in seama.ar vrea sa stea toata ziua la calculator,la jocuri si povesti....cocotata oe birou si cu ochhii in elpe scurt ca sa nu va plictisesc...orice nu ii dai voie sa faca,e jale.am ajuns sa plangem amandoua,eu de nervi ca nu ma asculta deloc si ea de nervi ca o pedepsesc sau ca o mai plesnesc.nu mai face pipi in pat noaptea decat foarte rar,dar nu se trezeste deloc sa spun,pur si simplu nu face,dar dc se scapa,sta uda pana o gasesc eu,nu simte sa spuna ca e uda.dc raceste,se pricopseste uneori si cu tuse si uscata si productiva de care greu scapa.pentru aceste lucruri am fost din nou la homeopat.am avut urmatoarea schema
Chlorulum hydratum ch5...12 zile seara
Doua zile pauza
Ferrum phosphoricum ch5 13 zile la ora 16
Trei zile pauza
Causticum ch5 ...10 zile dimineata
Doua zile pauza
Calcarea phosphorica ch9 dimineata o data pe saptamana
Timp de patru saptamani
Iar doua zile pauza si apoi pulsatila ch9 dimineata 10 zile
Trei zile pauza
Sepia 11 zile dimineata
Trei zile pauza
Natrium muriaticum ch5 o singura doza dimineata
Kally phosphoricum o data la patru zile de 4 ori dimineata
a avut o ameliorare timp de vreo saptamana,adica se mai juca singurica si nu mai striga non stop la mine,cam atat,dupa aceea...mai rau rau rau.
Si eu...am un granulom de fir de la operatia de cezariana de acum patru ani,descoperit in iarna pentru ca ma durea si am gasit o umflatura.dupa ecografii si consultatii am fost suspecta de hernie spiegell....s-a renuntat la a cest diagnostic....si s.a constatat ca e granulom de fir.care ma doare foarte la menatruatie...uneori parca am impresia ca plezneste cand ridic vreo greutate.nervii la pamant din cauza fetei,purtatoare antigen hbs,fiere puturoasa si namoloasa,nisip la rinichi.pentru acestea am primit urmatoarea schema.mentionez ca am 30 ani
Echinaceea tinct -30 pic de trei ori pe zi.-18 zile
Pauza trei zile
Chelidonium ch7 dim si seara si china ch5 la pranz..16 zile
Pauza 5 zile
Bryonia ch5 dim,pranz,seara-16 zile
Pauza 2 zile
Intre toate zilele,silicea ch5 -dimineata'o data la trei zile
Nodulul nu s-a retras,durerea persista si nervii sunt prezenti.
Va rog din suflet sa ma ajutati.dati-mi o alta schema,sau cum considerati dumneavoastra.astept un raspuns
Va multumesc
Numele meu este Gabriela si am o fetita de4 ani cu care am probleme in ceea ce priveste comportamentul.Stiu ca trebuie sa prezint mai multe informatii despre copil si incep prin a spune ca am nascut-o la 36_37 saptamani de sarcina,nu a fost alapata deloc,a avut 2,6 kg la nastere,a facut icterul sugarului in maternitate,nascuta prin cezariana.a fost hranita cu lapte fkrmula hipp,a avut o dezvoltare bine proportionata,acum are 15,5 kg.a fost bolnavicioasa...rosu in gat aproape lunar de pe la varstade 5 luni pana la 1 an si 8 luni,problemepe care le-amrezolvat la homeopat.este un copil mancacios,nu i-am dus niciodata grija ca sta nemancata...e isteata,spirit de observatie dezvoltat prea mult as zice eu,nu suporta sa fie gros imbracata,nu doarme invelita,ar vrea sa stea fara sosete toata ziua si sa ae balaceasca cu mainile in apa.adoarme foarte greu si la amiaza si seara,leganata si cu povesti si scarpinata.se trezeste greu.are un caracter coleric,urat,e agresiva si refuza colectivitatea.a fost foarte greu sa se adapteze la gradinita.afara dc iesim,nu vrea la copii,prefera singura.se joaca frumos cu o singura fetita care e mai moale siaceasta fetita o lasa pe ea sa isi aleaga jucariile si jocurile si nu proteateza nimic impotriva ei.e agresiva doar cu membrii familiei,cu copiii nu.mai degraba se retrage si se supara dc vreun copil o nemultumeste cu ceva si foarte rar impinge sau da in copii...s.a intamplat de vreo doua ori pana acum.cu noi acasa e foarte agresiba,musca,ciupeste,bate,trage de par si se tavaleste dc nu ii convine ceva sau dc nu are voie la ceva.bate si ciupeste si asa din senin fara sa fie deranjata de ceva.dc o pedepsesc,ma ciupeste si ma bate de nervi ca nu vb cu ea.face asa pana o bagi in seama.ar vrea sa stea toata ziua la calculator,la jocuri si povesti....cocotata oe birou si cu ochhii in elpe scurt ca sa nu va plictisesc...orice nu ii dai voie sa faca,e jale.am ajuns sa plangem amandoua,eu de nervi ca nu ma asculta deloc si ea de nervi ca o pedepsesc sau ca o mai plesnesc.nu mai face pipi in pat noaptea decat foarte rar,dar nu se trezeste deloc sa spun,pur si simplu nu face,dar dc se scapa,sta uda pana o gasesc eu,nu simte sa spuna ca e uda.dc raceste,se pricopseste uneori si cu tuse si uscata si productiva de care greu scapa.pentru aceste lucruri am fost din nou la homeopat.am avut urmatoarea schema
Chlorulum hydratum ch5...12 zile seara
Doua zile pauza
Ferrum phosphoricum ch5 13 zile la ora 16
Trei zile pauza
Causticum ch5 ...10 zile dimineata
Doua zile pauza
Calcarea phosphorica ch9 dimineata o data pe saptamana
Timp de patru saptamani
Iar doua zile pauza si apoi pulsatila ch9 dimineata 10 zile
Trei zile pauza
Sepia 11 zile dimineata
Trei zile pauza
Natrium muriaticum ch5 o singura doza dimineata
Kally phosphoricum o data la patru zile de 4 ori dimineata
a avut o ameliorare timp de vreo saptamana,adica se mai juca singurica si nu mai striga non stop la mine,cam atat,dupa aceea...mai rau rau rau.
Si eu...am un granulom de fir de la operatia de cezariana de acum patru ani,descoperit in iarna pentru ca ma durea si am gasit o umflatura.dupa ecografii si consultatii am fost suspecta de hernie spiegell....s-a renuntat la a cest diagnostic....si s.a constatat ca e granulom de fir.care ma doare foarte la menatruatie...uneori parca am impresia ca plezneste cand ridic vreo greutate.nervii la pamant din cauza fetei,purtatoare antigen hbs,fiere puturoasa si namoloasa,nisip la rinichi.pentru acestea am primit urmatoarea schema.mentionez ca am 30 ani
Echinaceea tinct -30 pic de trei ori pe zi.-18 zile
Pauza trei zile
Chelidonium ch7 dim si seara si china ch5 la pranz..16 zile
Pauza 5 zile
Bryonia ch5 dim,pranz,seara-16 zile
Pauza 2 zile
Intre toate zilele,silicea ch5 -dimineata'o data la trei zile
Nodulul nu s-a retras,durerea persista si nervii sunt prezenti.
Va rog din suflet sa ma ajutati.dati-mi o alta schema,sau cum considerati dumneavoastra.astept un raspuns
Va multumesc
gabrieladima- Mesaje : 21
Data de inscriere : 21/01/2014
Re: pentru domnul scarface....va rog sa ma ajutati
nu-i mai da remediile aceelea. Asta nu e homeopatie. Ai ajuns la un amator de homeopatie.
tu fa cura de curatire a ficatului si colecistului care o gasesti pe prima pagina aici la cure de detoxifiere si curatire.
tu fa cura de curatire a ficatului si colecistului care o gasesti pe prima pagina aici la cure de detoxifiere si curatire.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Va multumesc pentru raspuns.scarface a scris:nu-i mai da remediile aceelea. Asta nu e homeopatie. Ai ajuns la un amator de homeopatie.
O sa fac cura despre care mi-ati spus,dar as vrea sa ma ajutati cu niste remedii pentru fetita referitor la problemele comportamentale si nervoase despre care v-am vorbit.si ptr mine ...referitor la granulomul de fir,chiar nu as vrea sa ajung la chirurg,am mai citit pe forum ca m-ar ajuta silicea ch12? Dar de cate ori?
In legatura cu fica ta nu ti-am raspuns inca caci nu este ceva usor de rezolvat. Un pic ce rabdare.
In orice caz incepe cu aceasta terapie descrisa aici si pe urma mai vedem:
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii
scarface- Admin
Interesanta terapia,o sa incep chiar de diseara,ea are somnul adanc,o sa ma descurc,e mult pana adoarme.Si o sa am rabdare,asa cum mi-ati cerut,o sa astept raspunsul dumneavoastra.Si cu riscul de a parea cicalitoare,ajutati-ma si oe mine cu un remediu pentru granulomul de fir.durerea ma seaca si nu imi permit sa zac cu un asa copil.scarface a scris:In legatura cu fica ta nu ti-am raspuns inca caci nu este ceva usor de rezolvat. Un pic ce rabdare.
Multa sanatate va doresc si multumesc de ajutor.
Am uitat sa precizez,fetita are un tic,mananca scame,de pe haine,de pe patyri,asternuturi,de unde faseste,nu numai de pe hainele ei...ca am incercat sa o imbrac cu haine care nu fac scame si puf,dar recurge la hainele mele,sau ale copiilor,ale educatoarei sau orice altceva.sper sa fie de ajutor si aceasta imformatie.si nu mananca doar dc are nervi,mamanca si dc e linistita.si referitor la cura despre care mi-ati spus,pentru mine,pe prima pagina,la cura de detoxifiere,am citit despre ficat si fiere,dar pentru eliminarea pietrelor,eu nu am pietre.la asta va refereati?ca sunt in ceata!gabrieladima a scris:Interesanta terapia,o sa incep chiar de diseara,ea are somnul adanc,o sa ma descurc,e mult pana adoarme.Si o sa am rabdare,asa cum mi-ati cerut,o sa astept raspunsul dumneavoastra.Si cu riscul de a parea cicalitoare,ajutati-ma si oe mine cu un remediu pentru granulomul de fir.durerea ma seaca si nu imi permit sa zac cu un asa copil.scarface a scris:In legatura cu fica ta nu ti-am raspuns inca caci nu este ceva usor de rezolvat. Un pic ce rabdare.
Multa sanatate va doresc si multumesc de ajutor.
pai ai namol si ai cu siguranta si "pietre" caci toti au. Inlcusiv cei care nu stiu sau nu cred ca au. Fa cura si o sa vezi singura ce iese.
Poti lua Silicea CH9 sau 12 de 2 -3 ori pe zi pt. granulomul acela.
scarface- Admin
Multumesc,o sa revin cu vesti si intre timp poate-mi gasiti remediu pt copil.o zi buna!scarface a scris:pai ai namol si ai cu siguranta si "pietre" caci toti au. Inlcusiv cei care nu stiu sau nu cred ca au. Fa cura si o sa vezi singura ce iese.
Dle Scarface,nu vreau sa va deranjez si nici sa va stresez,stiu ca nu sunt singura care asteapta un raspuns de la dvs...am inceput terapia de cateva zile cu fetita,uneori parca e mai intelegatoare,dar am momente cand nu mai stiu cum sa o potolesc,o sa continuam terapia,dar va rog sa ma ajutati cu o schema de remedii.poate si cu remedii si cu terapia asta o scoatem la cap.mi-ati cerut sa mai am rabdare cateva zile.am asteptat,mai astept dc e nevoie,dar va rog nu uitati de mine.scarface a scris:In legatura cu fica ta nu ti-am raspuns inca caci nu este ceva usor de rezolvat. Un pic ce rabdare.
Astept un raspuns,va rog!
Nu merge schimbat peste noapte copilul cu scheme de remedii... aici e ceva mai complex.
Parintii fac o multime de greseli zilnic si acestea nu pot fi anulate asa cu niste remedii.
De fapt copiii nu au nici o vina. Modul cum sunt copiii este urmarea fireasca a modului cum sunt parintii si suma greselilor lor... Fructul nu cade departe de pom.
Parintii si in special mamele ar trebui sa fie tratate de fapt si in plus si invatate sa faca diferenta intre bine si rau si cum sa-si educc acopii ca numai asa le poate merge bine copiilor.
Este nevoie atat de iubire cat si de limite si chiar si bataie uneori cand nu merge altfel.
Rasfatul si lipsa limitelor este cred cea mai mare gresela care o poate face un parinte si cine nu-si rasfata in ziua de azi copiii ?
Parintii fac o multime de greseli zilnic si acestea nu pot fi anulate asa cu niste remedii.
De fapt copiii nu au nici o vina. Modul cum sunt copiii este urmarea fireasca a modului cum sunt parintii si suma greselilor lor... Fructul nu cade departe de pom.
Parintii si in special mamele ar trebui sa fie tratate de fapt si in plus si invatate sa faca diferenta intre bine si rau si cum sa-si educc acopii ca numai asa le poate merge bine copiilor.
Este nevoie atat de iubire cat si de limite si chiar si bataie uneori cand nu merge altfel.
Rasfatul si lipsa limitelor este cred cea mai mare gresela care o poate face un parinte si cine nu-si rasfata in ziua de azi copiii ?
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mar Ian 28, 2014 5:01 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Da,e adevarat,e rasfatata si limite au fost stabilite,numai ca nu reusesc sa o fac sa le respecte.sa o pedepsesc,nu ma ajuta,de pleznit,am mai pleznit-o cand imi pierd rabdarea.am insistat sa intreb de remedii pentru ca mi.ati spus sa astept
Pleznitul nu aduce nimic, mai ales cand este facut la enervare. Este o diferenta mare intre bataia necesara, facuta cu avertisment de mai multe ori dupa incalcarea limitelor si pleznitul la enervare care nu aduce nimic, ci chiar din contra.
scarface- Admin
Eu stiu ce spuneti si inteleg,de fiecare data exista si avertisment,nu doar unul,sar cand vezi ca nimeni nu aude si vb singura iti pierzi si rabdarea.la asta m-am referit cand am spus ca o pleznesc.stiu ca in cea mai mare parte parintii si cei din jurul copiilor sunt vinovati de purtarea lor,insa niciodata nu am vrut sa ii fac rau sau sa o cresc rau.cand simt ca nu mai pot si vad ca incep sa imi pierd rabdarea incep si ma calmez singura in gand,ca sa nu mai tip si incerc sa o fac sa inteleaga ...de exemplu,sa se dea jos de pe masa....dar raspunsul vine imediat-nu vreau eu si gata!nu vreau sa va plictisesc cu astefel de pasaje,ramane doar speranta ca intr-o zi ,pe parcurs o sa inteleaga.altceva as vrea sa va intreb,de ieri ii curg ochii,secretie galbuie,am fost afara la zapada,in timp ce ningea,nas infunsat care curge secretie transparenta ca albusul de ou si uneori galbuie.ce as putea sa ii dau?
de bataia la fund ai auzit ? cu rabdare si dragoste batuta pana plange cu adevarat.
scarface- Admin
Rabdare,rabdare,rabdare!dar pt problema cu ochii?
Rabdare.. trece de la sine. Fara nimic. La fel si nasul.
scarface- Admin
Daca cancerul trece de la sine, trece si ochiul si nasul ...citeste despre Noua medicina germana care ne arata ca TOT ce face corpul este corect si rar are nevoie de fapt d eajutorul nostru.
scarface- Admin
Am citit cate ceva dar nu in amanunt.o sa caut.multumesc!
Subiecte similare
» pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface
» pentru scafrace
» intrebare pentru scarface - fetita mea de 1 an si 4 luni horcaie
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface
» pentru scafrace
» intrebare pentru scarface - fetita mea de 1 an si 4 luni horcaie