Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface

2 participanți

In jos

lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface Empty lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface

Mesaj  kittykittty Mar Sept 09, 2014 11:31 pm

Buna ziua! va rog, daca puteti sa ma ajutati si pe mine..am doua fetite gemene care au 3 anisori..uneia dintre ele ii lacrimeaza de mult timp ( mai mult de un an cred) ochiul stang. In interior ( in casa) e tot timpul mai umed decat cel drept si afara cand bate vantul ii lacrimeaza mai tare. I am facut analiza de scretie conjunctivala, ii iesise stafilococ auriu ( sincera sa fiu nu prea cred in rezultatele laboratoarelor), dar i am aplicat tratament ( picaturi), cu antibiotic fara succes, in sensul ca fetita nu accepta tratamentul...plange, se zbate cand ii pun picaturile. De aceea am renuntat sa i mai fac analize si sa i mai administrez si am lasat o in pace.
Ce ar fi de facut dupa NMG? mentionez ca eu am stat acasa cu fetitele pana la varsta de 3 ani. Impreuna cu mine e si mama mea, care pleaca in fiecare vineri acasa ( asta daca are legatura cu faptul ca n o mai vede pe mama mea).

PS: si eu am ceva probleme de sanatate pe care o sa le postez zilele urmatoare.

Multumesc!

kittykittty

Data de inscriere : 09/09/2014

Sus In jos

lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface Empty Re: lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface

Mesaj  scarface Mier Sept 10, 2014 8:36 am

depinde de tesutul afectat...daca sunt glandele lacrimale sau conjuctiva.

===========
Glande lacrimale:

dreapta: :nu am putut vedea din timp o chestie importanta ca sa o primesc/vad
stanga: nu am putut evita din timp un pericol sau ceva rau

==========
conjuctiva: nu mai pot vedea o persoana iubita sau la despartire nu am putut sa o vad

Alte idei:
- despartire de prieteni, de la gradinita sau dupa mutatul locuintei.
- despartire de bunica
- despartire de anumite animale

Partea stg/dreapta in functie de lateralitate arata pe cineva care e ca o mama sau un prieten/tata

Intrebarea principala: ce s-a intamplat acum 1 an cand au inceput simptomele ?
Si ce si cand agraveaza simptomele ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface Empty Re: lacrimeaza ochiul stang-pentru scarface

Mesaj  kittykittty Mier Sept 10, 2014 10:28 pm

Multumesc mult pentru raspuns! nu mi amintesc sa se fi intamplat ceva deosebit atunci...inca nu e la gradinita. Sotul meu spune ca problema dureaza de mai mult de un an. dar sunt sigura ca nu de la nastere ca mi ar fi atras atentia. ideea este ca e e putin mai sensibila decat cealalta fetita..o afecteaza si cand o cearta o persoana straina..plange si repeta obsesiv ca a certat o persoana respectiva. nu stiu daca ajuta dar cred ca trebuie sa spun ca ele s au nascut prematur la 7 luni prin operatie cezariana..am stat in spital 12 zile ca sa ia in greutate, si abia la cateva zile de la nastere mi s a permis sa le tin in brate ( li s -a administrat tratament preventiv, spun preventiv pentru ca ele s au nascut sanatoase, dar medicii au considerat ca le trebuie tratament ). Mentionez ca ele nu sunt deloc mancacioase. Nu le am alaptat natural pentru ca nu aveau puterea necesara..asa ca ele cunosc doar biberonul.
Ce e mai important: OCHIUL DREPT ESTE ( imi cer scuze nu stiu de ce am scris stangul). CE AS PUTEA SA FAC IN CAZUL ACESTA ( TOT CU AJUTORUL NMG pentru ca in alte terapii eu chiar nu mai cred - am avut eu personal o multime de probleme de sanatate ( vezica urinara hiperactiva cu urinari dese si dureroase, colon iritabil, am si o tuse care persista din luna ianuarie)-si am incercat tot ce exista-tratamente clasice, homeopatice, bioenergie etc, tratamente care m au secatuit de energie si de bani.. evident. dar o sa postez si problemele astea in alta rubrica daca ma mai puteti ajuta)

Va multumesc din suflet!

kittykittty

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Sept 11, 2014 12:46 am

cam 60 din oameni sunt dreptaci, 40% stangaci.  Ai idee daca ea este stangace sau dreptace ? Ce mana foloseste mai des?
Daca este dreptatce, ochiul drept este legat de tata sau de straini sau de sora.
Tatal cum lucreaza, este plecat des ?, o mai sever cu ea sau nu-i da atentie destula…e ceva legat de relatia tata-fica…mai ales referitor la debutul simptomelor… ce faceau ambii pe atunci ?
Poate sa fie ceva legat de sora insa... la gemene mai ales,...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kittykittty Joi Sept 11, 2014 1:19 am

Iti multumesc mult pentru raspuns! o sa fiu fiarte atenta sa descopar lateralitatea ei. tatal pleaca dimineata si vine seara. are o relatie buna cu ele...de fapt noi le-am cam rasfatat( fara sa aflu pe atunci de NMG, in 2011 cand s -au nascut ele am simtit ca trebuie sa le tinem aproape fiind si premature ca sa compensam intr un fel cele doua luni in care trebuiau sa mai ramana in uter)-adica am stat mai tot timpul cu ele in brate, abia deschideau gura sa planga si noi eram acolo, adica nu le am privat de lucrurile astea desi f multi ne spuneau ca gresim, ca sa le lasam singure sa nu le invatam cu narav. Bine ca nu i am ascultat...e drept ca multa lume se mira cum de nu sunt bolnavicioase fiind si premature..iarasi bine ca nu am dat atentie spuselor lor. Revenind la problema cu ochiul, acum, citind celelalte postari, mi am adus aminte ca la varsta de 9 lui pediatra ne a trimis sa le luam analize de sange....bineanteles ca au plans in momentul ala. Sa aibe oare legatura cu asta si problema cu ochiul sa dureze de atunci si nu mi am dat seama? tot ea acum un an a avut infectie urinara dar fara febra sau sa se planga..doar eu mi am dat seama pentru ca urina era schimbata la culoare si mirosea urat. Mi am dat seama dupa ce a primit tratament (un antibiotic mai ,, usor,, spun medicii), ca i s-ar fi putut trage de la o sperietura..sotul meu-tatal ei- a surprins-o cand se urcase pe masa de la bucatarie si a tipat la ea- atunci copilul a ramas blocat ca s-a speriat ..la ceva timp au inceput simptomele cu infectia urinara.
si mai este un lucru ..de cand am inceput din nou serviciul, dupa ce am stat cu ele 3 ani zi de zi, au racit de doua ori foarte urat..cum nu au racit niciodata in cei 3 ani.Cu febra bineanteles, dar nu le am administrat antibiotice...am asteptat sa le treaca..nici macar temperatura nu le am luat-o pentru ca se sperie de termometru ( una din ele zicea ,, mami nu mi face rau,, cand vedeu termometrul ca ea asociaza termometrul cu ceva rau), si am zis sa nu mai faca si alte conflicte. SI NU LI S A INCINS CREIERUL cum mi a zis doctorita ..ca sunt inconstienta etc...mai e o probelma ca trebuie sa le duc si la gradinita..As dori va rog mult sa mi spuneti cum sa procedez sa le fac separarea asta mai usoara..ca stiu ca nu le va placea la gradinita ..adica sa evit sa se imbolnaveasca ( din ce spunea Crina Veres ca in weekend copiii fac febra ca o vindecare la faptul ca in weekend stau acasa cu parintii si nu se duc la gradi).

Multumesc si imi cer scuze pentru ca am scris atat de mult, dar ma gandesc ca le va fi si altora de ajutor mai ales ca se apropie inceperea gradinitelor

kittykittty

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Sept 11, 2014 2:22 am

urinatul e marcarea teritoriului in general... tipatul la copii nu e bun deloc caci ii sperie la fel de rau ca si un balaur....pe urma au probleme cu vorbitul sau laringite saui bronsite ...

raceala dupa inceperea serviciului e fireasca caci la copii le-a "putit" situatia asta cu "mama nu mai sta cu noi".

Tu trebuie sa vezi cauza adica conflictul care a dus la simptomele la ochi...eu nu am de unde sa o stiu.. momentul cand a incept si ce s-a intamplat inainte- chiar si chestii minore pt. un adult - sunt lucrurile decisive.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Mar 27, 2015 4:18 pm, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  kittykittty Joi Sept 11, 2014 3:26 am

vroiam sa te intreb daca pot sa aplic si metoda accea descrisa de tine cu chemarea in somn..in care sa le spun ca nu le am abandonat si ca asa e societatea si ca trebuie sa mergem la serviciu...etc

kittykittty

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Sept 11, 2014 3:42 am

poti sa faci insa ce vrei sa spui este pt. minte mai mult si nu pt. suflet si emotii...deci nu stiu daca aduce ceva,..
nu poti elimina cu ratiunea si cu explicatiile nevoile biologice ale unui copil.. un copil mic trimis la gradinita va fi traumatizat
chiar daca stie si intelege ca "mama trebuie sa lucreze"...80% oricum stiu asta si tot se imbolnavesc...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum