Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

pentru scafrace

2 participanți

In jos

pentru scafrace Empty pentru scafrace

Mesaj  cici Sam Mai 30, 2015 10:47 pm

am mesajul copil cu febra de trei zile,va rog un trat.pe hartie pentru febra si eliminarea flegmei ,desfundarea nasului ca sa nu mai respire pe gura,va rog un sfat

cici

Data de inscriere : 14/05/2015
Varsta : 52
Localizare : germania

Sus In jos

pentru scafrace Empty Re: pentru scafrace

Mesaj  scarface Sam Mai 30, 2015 11:44 pm

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Mai 30, 2015 11:46 pm

ai scris altundeva ca :"Ajutor,am fost in turcia in concediu,copilul meu ,Darius in penultima zi a inceput seara cu febra,toata noaptea am incercat cu Beladona,ferm phosphoricum,nu a scazut dar nu m-am alarmat.asta a fost joi noaptea,vineri a inceput sa curga si nasul,dar copii au mai fost la bazin,de la apa rece a fost mai bine o perioada.dar nu a mancat mai nimic,spunea ca il doare pütin si burtica.drumul de intoarcere a fost apatic,obosit,la aterizare a fost bine dar febra inca este,a vomitat de doua ori.de sambata ia-m dat novamisulfat,singurul medicament la care -i scade febra,e bine cateva ore ,a si mancat putin,dar febra revine.pana acum am dat de doua ori medicament.la ora asta a inceput iar sa arda,la extremitati,picioare si maini e rece,dae capul,corpul arde.ce sa fac?AJUTOR"

cauza guturaiului este schimbarea mediului, care duce la adulmecat... scaderea febrei cu medicamente este o mare prostie
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Mai 30, 2015 11:48 pm

daca apesi pe butonul "post reply" (raspunde la mesaj) in loc de "new post" (poastare noua) poti scrie in acelasi topic in loc sa faci x topicuri diferite
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

pentru scafrace Empty pentru scarface

Mesaj  cici Dum Mai 31, 2015 1:13 am

am inceput terapia cu paharul,suntem mai bine,nasul se desfunda putin,ba o nara,apoi alta,febra inca e.multumesc

cici

Data de inscriere : 14/05/2015
Varsta : 52
Localizare : germania

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum