Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Probleme la ochiul stang

2 participanți

In jos

Probleme la ochiul stang Empty Probleme la ochiul stang

Mesaj  anty21ro Joi Ian 08, 2015 10:08 am

Buna. De ceva vreme ma deranjeaza la ochiul stang. Il simt greoi si lucrul asta este intensificat atunci cand sunt obosit. Am observat ca pielea de deasupra pleoapei (pliul) intra intre ochi si osul de sus atunci cand privesc inainte sau in sus. Pana cum cativa ani nu am avut problema asta insa am observat, cand ma uitam in oglinda, ca se vede o diferenta intre ei. De acum cateva luni, o juma' de an, a inceput sa ma deranjeze mai tare si sa se observe mai tare. Cu vederea nu am probleme desi stau mult timp in fata calculatorului.
Exista o explicatie pentru ceea ce am, si mai ales un remediu?
Mi-am facut cateva poze in oglinda unde se observa diferenta, nu prea tare din cauza calitatii pozei, am incadrat cu rosu ochiul cu probleme iar in dreapta am pus o imagine cu partile ochiului (normal).

https://2img.net/h/s20.postimg.cc/5ivcnm3wt/2015_01_08_17_25_59.jpg
anty21ro
anty21ro

Data de inscriere : 12/01/2014
Varsta : 38
Localizare : SJ

Sus In jos

Probleme la ochiul stang Empty Re: Probleme la ochiul stang

Mesaj  scarface Joi Ian 08, 2015 1:40 pm

Nu stiu....in functie de ochi si de lateriltatea biologica dupa NMG (stangaci dreptaci la testul de aplaudat) poti depista poate daca are de a face cu o anumita persoana sau situatie pe care o vezi/nu vrei sa a mai vezi....ochiul de inchide cand dormim, cand nu suntem activi, cand nu ne place ceva,..cand de aparam de o lovitura....
cugeteaza la aspectele astea si poate descoperi singur... problemele generale probabil ca ti le cunosti...
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum