Alergii si intoleranta la histamina
2 participanți
Pagina 1 din 1
Alergii si intoleranta la histamina
Buna ziua D-le Scarface!Te rog foarte mult sa ma ajuti întrucât sunt disperata.Acum aprox 3 ani, in vara lui 2012 au aparut problemele mele: dupa o perioada de cativa ani in care am fost incredibil de stresata , cu suparari multe, am inceput sa am diaree, 1-2 scaune zilnic , care a durat mai bine de 3 luni, dar se ameliora uneori si cum nu eram prea preocupata de sanatate, am tratat-o superficial si sporadic.Am urmat o cura de cateva luni bazată pe sucuri fresh de măr, morcov, struguri, dar fara sa simt ameliorare, ci doar ma simteam obosita si fara vlaga.Apoi aprox 2 luni aveam sufocari seara in special cand vorbeam simteam ca si cum s-ar inchide valvele plamanilor si trebuia sa inspir adânc , eram si fumatoare atunci.Am muncit mult in toamna-iarna, au trecut sufocarile, dar tot slabita si cam fara chef de viata sau vlaga asa ca in Feb 2013 la analize au depistat infectie,si m-am umflat mult in burta cu niste pete roșii pe abdomen si sensibilitate mare -usturime , durere in interior in zona buricului cand ma aplecam.Pe langa astea, niste senzatii de arsuri in zona coastelor si a labei piciorului care nu m-au slăbit vreun an si ceva, aparand ocazional .La un moment dat am avut o secretie din buric dar cred ca doar din cauza ca pusesem polen acolo cu gandul ca e antibacterian si infundase buricul.Una peste alta m-au operat de omfalita desi nu aveam, apoi de la un spital la altul multe cure cu antibiotice , dar fara rezultat.In toamna 2013 am depistat o Clostridium difficile am tratat-o părea sa ma vindec dar au continuat si diareea si iar niste sufocari 1-2luni.Dupa care in ian 2014 incepe adevăratul calvar :mi s-a umflat in gat ceva dupa un moment de mare suparare si intreband am descoperit a fi alergie, mai având eu si intepaturi pe limba si bubite si mancarimi care nu imi dădeau pace.Si asa am inceput sa tin de 1 am jumătate un regim din ce in cxe mai drastic, si cu tratament antihistaminice si cu mers la urgenta facut injectii cu cortizon si dexamethazona fara sa ma vindec.La analize a reiesit o valoare foarte mare de reactie alergica si de intoleranta la histamina .Practic un deficit al unei enzime care ar trebui sa degradeze histamina.Am descoperit in urma testelor ca am alergie la praf, produse animale, si intoleranta la fel si fel de legume sau fructe cu conținut mare de histamina, si asa am inceput sa restrang foarte mult lista cu ce pot sa mananc , neputand produse animale, ceai verde, cafea, ciocolata, zahar, miere, alcool, roșii , lamai , aproape nici un fel de peste s.a.m.d. Cu toate acestea, eu trebuie sa iau cel putin 2 pastile antihistaminice pe zi, de multe ori iau maximul admis, chiar si cate 4 si chiar si asa mi se umfla in gat o data oe saptamana eu riscand sa fac un soc anafilactic.Am citit pe forum aici niste recomandari pt cei care au fost in pericol de innec , si tin sa va precizez ca am unele simptome din cele indicate de Dvs. : in contact cu apa marii mi-au aparut multe bubite roșii pe fata dar mi-au trecut rapid , tensiune scăzută , lipsa de sete, aversiune de lucruri ce imi acoperă fata. Am mai avut acum cativa ani o sperietura groaznica cand locuiam intr-o camera minuscula fara geam si m-am trezit intr-o noapte dintr-un cosmar am cautat clanta sau lumina si nu am gasit si m-am speriat atat de tare incat am hotarat sa ma culc la loc, dar cred ca m-a afectat.Iarasi in perioada 2010-2012 am avut parte de foarte multe momente tensionate in care am simtit ba ca imi pocneste ceva la cap ba o arsura la ceafa cu o moleseala etc. As vrea sa va mai dau unele detalii despre mine dar prefer sa va transmit un e-mai, la adresa pe care atipostat-o aici pe forum :grab... , fiind niste lucruri foarte personale.Va multumesc si va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns cat puteti de repede!
piece_red- Mesaje : 2
Data de inscriere : 06/01/2015
Re: Alergii si intoleranta la histamina
studiaza aici pe forum Noua medicina germanica, vei putea intelege de la ce iti provin de fapt problemele.
Exista suficient material.
Cauza la sufoc este probabil asta: "Am mai avut acum cativa ani o sperietura groaznica cand locuiam intr-o camera minuscula fara geam si m-am trezit intr-o noapte dintr-un cosmar am cautat clanta sau lumina si nu am gasit si m-am speriat atat de tare incat am hotarat sa ma culc la loc, dar cred ca m-a afectat."
Cine crede ca este alergica la histamina, desi nu este, devine alergic la histamina. Idem cu alte substante.
Deci testele de alergie pot creea noi alergii si alergii inchipuite. Ce crezi aia primesti.
Fiecare tesut separat si organ separat are alt conflict.
Toate bolile sunt cauzate de socuri emotionale ca cel suferit noapte...
Uita si dietele alea daca nu vrei sa-ti faci rau.
Alergiile sunt produse doar de asocierea unui soc cu o substanta si pot fi sterse prin constientizarea faptului ca pericolul/socul nu mai exista sau ca sunstanta in sine nu face nimic ci doar frica inconstienta asociata cu ea. Acum daca ai frica de histamina es este pt. tine un pericol (imaginar)
Exista suficient material.
Cauza la sufoc este probabil asta: "Am mai avut acum cativa ani o sperietura groaznica cand locuiam intr-o camera minuscula fara geam si m-am trezit intr-o noapte dintr-un cosmar am cautat clanta sau lumina si nu am gasit si m-am speriat atat de tare incat am hotarat sa ma culc la loc, dar cred ca m-a afectat."
Cine crede ca este alergica la histamina, desi nu este, devine alergic la histamina. Idem cu alte substante.
Deci testele de alergie pot creea noi alergii si alergii inchipuite. Ce crezi aia primesti.
Fiecare tesut separat si organ separat are alt conflict.
Toate bolile sunt cauzate de socuri emotionale ca cel suferit noapte...
Uita si dietele alea daca nu vrei sa-ti faci rau.
Alergiile sunt produse doar de asocierea unui soc cu o substanta si pot fi sterse prin constientizarea faptului ca pericolul/socul nu mai exista sau ca sunstanta in sine nu face nimic ci doar frica inconstienta asociata cu ea. Acum daca ai frica de histamina es este pt. tine un pericol (imaginar)
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Alergii si intoleranta la histamina
Va multumesc pentru răspunsul prompt , dar nu imi pot controla aceste frici, trăiesc intr-un cosmar zilnic.Eu am mai citit si despre noua medicina germana, si despre tehnicile EFT, dar nu am avut puterea sa le aplic.Nu pot renunta la diete, deoarece cand mananc unul fdin alimentele interzise, mi se umfla in gat, simt ca mi se strange gatul si ma duc la urgenta.Am fost diagnosticată si cu depresie , se pare xa aceasta ar fi cauza celorlalte probleme, ma tratez dfoar naturist , dar imi e clar ca am nevoie de ceva mai puternic.Am fost la 3 doamne dr. Homeopate pana in prezent, am luat cateva remedii, dintre care unul mi-a rezolvat in ultimul an problema cu diareea , in rest mai rau s-a inrautatit probl cu alergia.Din acest motiv ultimul remediu homeopat care mi-a fost recomandat , nu l-am luat, in ideea sa cer mai multe pareri inainte, desi consultul s-a desfasurat cu ajutorul unui aparat de biorezonanta, care , mi s-a spus, a identificat exact tipul de remediu care imi e potrivit, dar, cum v-am spus, prefer sa intreb si pe altcineva cum sunteti Dvs, pe care o gramada de lume va apreciază aici pe forum, deci inspirati mai multa incredere ..Speram sa imi puteti recomanda Dvs un tratament homeopat sau remedii florale Bach, sunt la dispoziția Dvs pentru intrebari, si e-malul cu completari vi-l trimit ddoar in momentul in care imi conffirmati ca va preocupa cazul meu, nu doresc sa va deranjez.
piece_red- Mesaje : 2
Data de inscriere : 06/01/2015
Subiecte similare
» alergii multiple la un baiat de 6 ani
» pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic
» Lemna minor - un remediu pentru catar
» Pisicile tinute in casa maresc riscul de alergii si eczeme la copii mici
» pt. domnul Scarface, alergii, astm bronsic
» Lemna minor - un remediu pentru catar
» Pisicile tinute in casa maresc riscul de alergii si eczeme la copii mici
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: