bine v-am gasit!
+6
cosel
adriana1972
calina
catteea
crinuta
dori
10 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Semneaza condica. Ce parere ai de forum ?
Pagina 1 din 1
bine v-am gasit!
hai ca vin si eu la semnat condica si spun prezent pe acest forum
dori- Mesaje : 4
Data de inscriere : 20/08/2010
Re: bine v-am gasit!
Pai... bine-ai venit, o sa inveti multe chesti utile aici. Ne mai auzim!
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Util si interesant!
Buna seara ! De cand am dat peste acest forum nu trece o zi fara sa-l vizitez...este intr-adevar util, interesant, educativ...
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
Bine v-am gasit!!
Buna ziua si bine v-am gasit, sau mai bine zis, ce bine ca v-am gasit. Am citit câteva ceasuri bune ieri-cand v-am descoperit- ca pe o carte pe care nu iti mai vine sa o lasi din mana. Faceti o treaba minunata. Incerc intai sa imi dau seama despre continutul si temele abordate, as avea o multime de intrebari, dar intai voi citi tot, poate deja sunt raspunsuri la ceea ce vreau sa aflu. Inca o data, ma bucur că v-am gasit. Calina
calina- Mesaje : 44
Data de inscriere : 27/03/2013
De cand am descoperit acest forum, pot spune ca nu trece o zi fara sa l vizitez .Am aflat o multime de lucruri interesante.Va multumesc ca existati !Cu tot respectul semnez,Adriana .
adriana1972- Mesaje : 19
Data de inscriere : 06/05/2013
Localizare : dambovita
bine v-am gasit
Bine v-am gasit, dragi colegi de forum! Sunt inscrisa de curand si ma aflu in faza in care citesc cu nesat tot ce gasesc pe aici. Constat ca as avea multe de intrebat, dar deocamdata... mai citesc.
As dori sa-l felicit pe scarface pentru ca face o treaba foarte buna ajutand atatia oameni.
Doresc viata lunga acestui forum, liniste si intelegere si sa ne intalnim aici mereu sanatosi !
As dori sa-l felicit pe scarface pentru ca face o treaba foarte buna ajutand atatia oameni.
Doresc viata lunga acestui forum, liniste si intelegere si sa ne intalnim aici mereu sanatosi !
cosel- Mesaje : 6
Data de inscriere : 23/04/2014
Varsta : 62
Localizare : Bucuresti
Iaca, si eu la fel ! De cand am facut acest forum nu trece o zi fara sa-l citesc ! Uneori nici chiar 2 ore.
Ma minunez si eu zilnic de ce se scrie pe aici
Noroc ca m-au dat afara de pe romedic acum catva ani caci altfel nici nu as fi avut ideea sa fac un forum atat de...albastru.
Unde dai si unde crapa. Sau mai bine spus: in urma unui rau se poate naste un bine.
Scarface
Noroc ca m-au dat afara de pe romedic acum catva ani caci altfel nici nu as fi avut ideea sa fac un forum atat de...albastru.
Unde dai si unde crapa. Sau mai bine spus: in urma unui rau se poate naste un bine.
Scarface
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Sunt dintre cei nou inscrisi si cred ca informatiile prezentate sunt foarte interesante si utile. Despre unele dintre ele aveam cunostinte (la nivel incepator, evident) si ma bucur sa gasesc aici atat de multe detalii. Este minunat ca putem avea acces la astfel de informatii!
Daniana- Mesaje : 3
Data de inscriere : 20/06/2014
Buna ziua! norocul nostru ca te-au dat afara de pe romedic, ca altfel nu mai aveam parte de sfaturile tale foarte documentate, nici de cursurile de homeopatie.scarface a scris:Iaca, si eu la fel ! De cand am facut acest forum nu trece o zi fara sa-l citesc ! Uneori nici chiar 2 ore.
Scarface
Asadar tin sa multumesc celor de la romedic ca te-au dat afara, mamei care m-a nascut spanzurata cu cordonul ombilical, bolii lupus care am facut-o la 28 de ani, tuturor evenimentelor care m-au adus in acest punct din viata mea, oamenilor minunati pe care i-am intanlit si in special tie, Scarface, care faci o treaba extraordinara cu acest forum. Domnul sa va binecuvanteze !
multumesc!
Multumesc pentru tot ce faci, Scarface, multumesc tuturor de pe acest forum...Cumva , azi e ziua recunostintei si asa ar fii bine sa fie toate zilele, chiar si acelea care ne dor!
danamaria- Mesaje : 11
Data de inscriere : 18/11/2013
Subiecte similare
» Cum sa scoti pietrele de la fiere fara operatie
» Un forum creat pentru a ne apartine !!!
» Portofel gasit dupa 41 de ani
» s-a gasit CARNE DE CAL....in bancuri
» Cercetatorii romani au gasit inlocuitori pentru E-uri
» Un forum creat pentru a ne apartine !!!
» Portofel gasit dupa 41 de ani
» s-a gasit CARNE DE CAL....in bancuri
» Cercetatorii romani au gasit inlocuitori pentru E-uri
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Semneaza condica. Ce parere ai de forum ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|