s-a gasit CARNE DE CAL....in bancuri
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
s-a gasit CARNE DE CAL....in bancuri
A fost reținută directoarea generala a Plafar!
Procurorii au declarat că există probe solide ca Plafar a comercializat ”Codița șoricelului” etichetată drept ”Coada calului”!
♥
♥
Am jucat zilele trecute șah cu un englez și m-a bătut.
Știți de ce?
Pentru că mi-a mâncat caii!
♥
♥
Părinţii îl trimit pe Bulă la măcelărie să cumpere carne. Bulă se întoarce cu mâna goală.
- N-am cumpărat, zice el, fiindcă nu vând ăia decât carne de cal.
- Cum aşa? întreabă părinţii miraţi.
- Păi am văzut, zice Bulă, că deasupra cârligelor de pe perete scrie: Cal. I, CAL. II, CAL. III...
- Aha, trage concluzia Bulă cel bătrân, au început, în sfârşit, s-o eticheteze, hoţii d******!...
♥
♥
Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit de ce lumea nu s-a sfarsit in decembrie anul trecut.
Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport.
♥
♥
Fenomenal!
Într-un supermarket din Caracal s-a găsit carne de cal etichetată şi vândută drept ouă!
♥
♥
Degeaba se supără francezii pe noi.
Doar nu era să venim la Paris, iar caii să ni-i lăsăm de izbeliște, singuri în casă.
♥
♥
McDonald’s a anunțat că scoate piață un nou sortiment: "calburgerul".
♥
♥
Mai bun decât "vita cu gust de cal" nu e decât "mielul cu gust de câine".
♥
♥
Sunt din ce în ce mai multe cazuri, în restaurantele din Anglia, de cetățeni care susțin că au găsit potcoave în ciorbă.
♥
♥
Ştiri din Ferentari ... care este!
Zootehniștii români din sectorul 5 lucrează din greu la "o rasă de cal cu mai multe oase", ca să pară pește.
Microfermele de apartament din sectorul 5 se pregătesc să scoată pe piață și "telemeaua de murg".
♥
♥
De când cu scandalul cărnii de cal, am înțeles și eu de ce caltaboșul nu se cheamă porctaboș.
♥
♥
Banc sec:
Un cal îl întreabă pe un căluț:
-Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?
-Lasagna!
♥
♥
Banc sec:
Marele avantaj al cărnii de cal este că nu necesită transport. Mergi călare pe ea până la fabrica de lasagna.
♥
♥
M-am întâlnit astăzi cu un căruțaș ce se plimba cu căruța lui și am strigat la el: „Bate, dom'le, calul să fie lasagna mai fragedă!”
♥
♥
-De ce țin englezii lasagna cu carne de cal în mână după ce o cumpără din supermarket?
-De căpăstru!
♥
♥
Supermarketurile româneşti liniştesc clienţii: „La noi nici în carnea de cal nu e carne de cal.”
♥
♥
- Ma Gheo, zice Ion, scoate şeile de pe vitele astea, ca le ducem la abator!
♥
♥
Am cumpărat azi nişte aripioare.
Vânzătoarea mi-a spus că ar fi de găină...însă am mari dubii....Dacă sunt de cal?
♥
♥
- Are you sure this is British beef?
- Of horse it is!
Procurorii au declarat că există probe solide ca Plafar a comercializat ”Codița șoricelului” etichetată drept ”Coada calului”!
♥
♥
Am jucat zilele trecute șah cu un englez și m-a bătut.
Știți de ce?
Pentru că mi-a mâncat caii!
♥
♥
Părinţii îl trimit pe Bulă la măcelărie să cumpere carne. Bulă se întoarce cu mâna goală.
- N-am cumpărat, zice el, fiindcă nu vând ăia decât carne de cal.
- Cum aşa? întreabă părinţii miraţi.
- Păi am văzut, zice Bulă, că deasupra cârligelor de pe perete scrie: Cal. I, CAL. II, CAL. III...
- Aha, trage concluzia Bulă cel bătrân, au început, în sfârşit, s-o eticheteze, hoţii d******!...
♥
♥
Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit de ce lumea nu s-a sfarsit in decembrie anul trecut.
Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport.
♥
♥
Fenomenal!
Într-un supermarket din Caracal s-a găsit carne de cal etichetată şi vândută drept ouă!
♥
♥
Degeaba se supără francezii pe noi.
Doar nu era să venim la Paris, iar caii să ni-i lăsăm de izbeliște, singuri în casă.
♥
♥
McDonald’s a anunțat că scoate piață un nou sortiment: "calburgerul".
♥
♥
Mai bun decât "vita cu gust de cal" nu e decât "mielul cu gust de câine".
♥
♥
Sunt din ce în ce mai multe cazuri, în restaurantele din Anglia, de cetățeni care susțin că au găsit potcoave în ciorbă.
♥
♥
Ştiri din Ferentari ... care este!
Zootehniștii români din sectorul 5 lucrează din greu la "o rasă de cal cu mai multe oase", ca să pară pește.
Microfermele de apartament din sectorul 5 se pregătesc să scoată pe piață și "telemeaua de murg".
♥
♥
De când cu scandalul cărnii de cal, am înțeles și eu de ce caltaboșul nu se cheamă porctaboș.
♥
♥
Banc sec:
Un cal îl întreabă pe un căluț:
-Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?
-Lasagna!
♥
♥
Banc sec:
Marele avantaj al cărnii de cal este că nu necesită transport. Mergi călare pe ea până la fabrica de lasagna.
♥
♥
M-am întâlnit astăzi cu un căruțaș ce se plimba cu căruța lui și am strigat la el: „Bate, dom'le, calul să fie lasagna mai fragedă!”
♥
♥
-De ce țin englezii lasagna cu carne de cal în mână după ce o cumpără din supermarket?
-De căpăstru!
♥
♥
Supermarketurile româneşti liniştesc clienţii: „La noi nici în carnea de cal nu e carne de cal.”
♥
♥
- Ma Gheo, zice Ion, scoate şeile de pe vitele astea, ca le ducem la abator!
♥
♥
Am cumpărat azi nişte aripioare.
Vânzătoarea mi-a spus că ar fi de găină...însă am mari dubii....Dacă sunt de cal?
♥
♥
- Are you sure this is British beef?
- Of horse it is!
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Un kilogram de carne de om pe un litru de benzină
» Tratarea unghiilor crescute in carne - Magnetis Polus Australis 2M
» Un forum creat pentru a ne apartine !!!
» bine v-am gasit!
» Portofel gasit dupa 41 de ani
» Tratarea unghiilor crescute in carne - Magnetis Polus Australis 2M
» Un forum creat pentru a ne apartine !!!
» bine v-am gasit!
» Portofel gasit dupa 41 de ani
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Lucruri nostime
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum