Un forum creat pentru a ne apartine !!!
5 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Un forum creat pentru a ne apartine !!!
Eeeei, aici pot sa scriu mai mult de un rand, Scarface !
Ma bucur ca avem in sfarsit un forum adevarat, fara restrictii absurde, ca dincolo !
Ma bucur ca ne regasim aici, din ce in ce mai multi dintre cei care deja ne stim, si apar si altii noi !
Ma bucur ca am invatat si eu sa "navighez" mai usor pe acest forum ! Pana acum ma mai impiedicam ! dar acum mi se pare foarte simplu !
Va fi un forum foarte tare. Il vom imbunatati si noi, cu tot ce vom afla mai nou. Timp sa avem !!! dar ne vom face.
Toate cele bune ... si, ca si dincolo, un stol de pupicei, pentru prietenii mei !!! :-* :-* :-*
Ma bucur ca avem in sfarsit un forum adevarat, fara restrictii absurde, ca dincolo !
Ma bucur ca ne regasim aici, din ce in ce mai multi dintre cei care deja ne stim, si apar si altii noi !
Ma bucur ca am invatat si eu sa "navighez" mai usor pe acest forum ! Pana acum ma mai impiedicam ! dar acum mi se pare foarte simplu !
Va fi un forum foarte tare. Il vom imbunatati si noi, cu tot ce vom afla mai nou. Timp sa avem !!! dar ne vom face.
Toate cele bune ... si, ca si dincolo, un stol de pupicei, pentru prietenii mei !!! :-* :-* :-*
tania62- Mesaje : 12
Data de inscriere : 20/11/2009
Varsta : 62
Localizare : calarasi
Re: Un forum creat pentru a ne apartine !!!
Buna Tania,
da, din forum acesta nu mai paote scoate decat Admin-ul :-) ... dar sa vad cum isi da singur un sut in fund :-)
hey, in caz ca nu aveti ce face inca pe forum va dau aici un cantec facut de mine mai demult (insa e cantat numai la misto ca sa nu uit melodia vocala de abia compusa)
http://home.arcor.de/scarface7/scarface-far_away.mp3
da, din forum acesta nu mai paote scoate decat Admin-ul :-) ... dar sa vad cum isi da singur un sut in fund :-)
hey, in caz ca nu aveti ce face inca pe forum va dau aici un cantec facut de mine mai demult (insa e cantat numai la misto ca sa nu uit melodia vocala de abia compusa)
http://home.arcor.de/scarface7/scarface-far_away.mp3
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Noi 27, 2009 10:53 am, editata de 2 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Draguuuuuuuuut !
Ne descoperim din ce in ce mai multe talente !!! Cel putin, tu, ma uimesti ! in sensul bun al cuvantului !
(... vrei sa las si eu ceva din ce cantam odata la chitara ?... muzica folk) )
Ne descoperim din ce in ce mai multe talente !!! Cel putin, tu, ma uimesti ! in sensul bun al cuvantului !
(... vrei sa las si eu ceva din ce cantam odata la chitara ?... muzica folk) )
Da, cum sa nu !!
scarface- Admin
Frumos tare cantecul !
CK- Mesaje : 223
Pentru toti prietenii mei, un dar micut : https://www.youtube.com/watch?v=vq0U9ePtq7g&feature=fvw
Eu nu am reusit sa vad nimic Am site-urile filtrate... Offfffffffffffff
jaquelinne- Mesaje : 58
Varsta : 46
Localizare : Undeva departe...
Bun gasit pe 2010 !!!!!
Va doresc sa aveti un an super bun, cu sanatate si cu multa realizari !!!
La cat mai multi ani, si forumului nostru !!!! si la cat mai multi membri !
La multi ani si tie draguta Bine ai revenit Un an mai bun iti dorim si noi tie, cu multe bucurii si impliniri, sanatate, fericire si liniste sufleteascatania62 a scris:Va doresc sa aveti un an super bun, cu sanatate si cu multa realizari !!!
Te pupic
jaquelinne- Mesaje : 58
Varsta : 46
Localizare : Undeva departe...
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
Subiecte similare
» La multi ani si sanatate pentru Andreii si Andreele din forum
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
» Studenti cobai pentru medicamente isi risca sanatatea pentru 200 de lei
» Pentru mame
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
» Studenti cobai pentru medicamente isi risca sanatatea pentru 200 de lei
» Pentru mame
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum