Papiloame pe piele
+5
loret72
crinuta
alexiaiuli
scarface
corinaandra
9 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Papiloame pe piele
am pe pielea umerilor, gatului niste mici formatiuni- am inteles ca in termeni medicali le zic papiloame. mi s--a spus ca e vorba de ceva al sistemului imunitar si daca nu le tratez se vor inmulti- aparent trebuie sa le scot- mai ales inainte de a ramane gravida pentru ca atunci o sa am sute. intr-adevar s-au inmultit si au crescut (stiti ca acelea pe care de obicei le au bunicile pe gat- dar eu sunt inca tanara deci nu inteleg de ce am atatia)... as vrea sa scap de ei inainte sa apara mai multi... si nu stiu ce sa fac. mi s-a zis ca e o crema numita cryopharma care ii ingheata pe piele si teoretic cad... dar presupun ca vindeca doar efectul iar cauza ramane in corp si in plus nu stiu crema aia daca chiar e buna sau ce are in ea...
ce as putea sa fac sa fie eficient?
ce as putea sa fac sa fie eficient?
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Re: Papiloame pe piele
Cremele acelea nu duc la nimic in general sau numai suprima boala creeind alte canale de manifestare, poate mult mai grave. Boala este de fapt in sange. Este vorba de o "sicoza", un fel de gonoree cronica mostenita sau dobandita pe care o are cam 50-90% din populatie si se manifesteaza in diferite forme. Negii , papiloamelele, secretiile vaginale, infectii, boli imunitare, reumatism, etc sunt unele din manifestarile frecvente ale acestei boli. Se poate trata eficient numai cu remedii homeopate. Citeste despre sicoza in internet sau in materia medica homeopata.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re:
http://www.homeopatie-srh.ro/wp-content/uploads/2009/01/med.pdf aici am citit despre sicoza, parea interesant, nu mi se potrivesc chiar toate lucrurile descrise acolo... dar multe sunt asa. Oricum aparent acea crema doar ingheta sa dispara de pe piele excrescentele dar mentionau ca nu dispare din sange deci partial recunosteau adevarul. Dar citind acest articol nu mi dau seama ce remediu ar trebui... asta presupun doar tu poti stii... m-am cam obisnuit cu acestea pe piele de cand eram mica.. doar ca mi se par ciudate si as vrea sa scap de ele... si cand eram mica nu stiu de unde puteam sa iau ceva orice- pentru ca am fost un copil cuminte, adolescenta fara viata sexuala multi ani (si acestea pe piele erau de si mai demulta vreme)- oricum poate fac eu confuzii pentru ca ai folosit cuvantul gonoree si eu nu stiu decat de boala cu transmitere sexuala...
offff
am inteles atunci... deci fiecare om trebuie sa aiba maxima grija de propria viata pentru ca pot plati generatii intregi de pe urma unor greseli.
Eu stiam ca papiloamele sunt de fapt o infectie cu HPV, tulpina 2, care de altfel nu e periculoasa.Si mai stiam ca apare in conditii de imunitate scazuta.Deci teoretic odata cu inlaturarea lor de pe piele ar trebui si un tratament de imunizare.Gresesc scarface?
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
dap asa stiam si eu
ca trebuie sa le scoti pe piele apoi sa faci tot posibilul sa intaresti imunitatea ca sa nu mai reapara si organismul sa stie sa distruga virusul
Bineinteles ca gresesti. Caci virusii si imunitatea scazuta de unde provin ? Si cum de virusii astia ii ataca numai pe unii in timp ce pe altii nu ?alexiaiuli a scris:Eu stiam ca papiloamele sunt de fapt o infectie cu HPV, tulpina 2, care de altfel nu e periculoasa.Si mai stiam ca apare in conditii de imunitate scazuta.Deci teoretic odata cu inlaturarea lor de pe piele ar trebui si un tratament de imunizare.Gresesc scarface?
Virusii si microbii sunt mereu urmarea bolii si nu cauza ei, cu exceptia la bolile de copii si putine alte boli.
scarface- Admin
Virusii si microbii sunt mereu urmarea bolii si nu cauza ei, cu exceptia la bolile de copii si putine alte boli.
Si eu care credeam ca virusii si microbii produc bolile. Atunci bolile cine le produce daca nu virusii, bacteriile, microbii, etc ?
Omul se imbolnaveste asa din senin, nu ptr. ca intra in contact cu virusii ...?
Si eu care credeam ca virusii si microbii produc bolile. Atunci bolile cine le produce daca nu virusii, bacteriile, microbii, etc ?
Omul se imbolnaveste asa din senin, nu ptr. ca intra in contact cu virusii ...?
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Cand te uzi ca stai in ploaie si faci infectie la gat/nas/plamani cum este cu cauza ? Care este cea adevarata ?
scarface- Admin
Si eu am papiloame aparute cam dupa nasterea fetitei si de asemenea petesii multe( puncte mici rosii cat varful unui ac).As fi foarte fericita sa scap de ele.Scarface ajutor!!!!Spune-ne si noua te rugam cauza aparititi lor si daca s-ar putea si tratamentul ar fi excelent.
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
Punctele rosii sunt toxine expulzate de corp afara (ceva la ficat este dereglat sau sunt toxine in sange) in timp ce despre cauza la celelalte am scris deja mai sus. Tratamentul este individual si complicat, nu exista o pastila minune pt. toti.
scarface- Admin
da, sa stii ca si eu am observat la mine pe abdomen pete din acestea mici si foarte rosii ( rosu sangeriu) nu stiu daca am mentionat in anamneza . sunt foarte multe semne si simtome care de multe ori nici nu le iei in seama dar ele te avertizeaza ca trebuie sa faci ceva. dar cu medicii nostri........... e de multe ori imposibil sa tratezi o boala din pripa. din cate descopar se pare ca am mai multe afectiuni de care nici nu stiam, nu numai reumatismul ....pentru care am apelat la scarface .
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
Buna ziua,
Am, de cand eram mica, 2 negi, unul la degetul aratator de la mana dreapta si unul in talpa piciorului stang.
Tot citind pe aici, m-am hotarat sa-mi fac remediul Thuja C15 cu paharul, din care am baut 2 doze /zi, 3 sau patru zile.
Astazi am descoperit ca mi-a mai aparut unul in zona genitala si mi-am zis "bravo mie, nu mi-au ajuns 2!".
Te rog Scarface spune-mi ce sa fac? Imi vine si sa rad si sa plang.
Am, de cand eram mica, 2 negi, unul la degetul aratator de la mana dreapta si unul in talpa piciorului stang.
Tot citind pe aici, m-am hotarat sa-mi fac remediul Thuja C15 cu paharul, din care am baut 2 doze /zi, 3 sau patru zile.
Astazi am descoperit ca mi-a mai aparut unul in zona genitala si mi-am zis "bravo mie, nu mi-au ajuns 2!".
Te rog Scarface spune-mi ce sa fac? Imi vine si sa rad si sa plang.
thaisia- Mesaje : 40
Data de inscriere : 15/01/2013
Ai luat remediul gresit ! In homeopatie nu se iau asa remedii numai ca au un simptom. La negi exista cel putin 50 de remedii, dintre care sa zicem 15 sunt mai des folositi, insa la fiecare numai cel potrivit, deci dupa multe alte simptome este cel potrivit.
Esta ca si cum mergi la service sa cumperi o roata pt. masina. Trebuie intai sa te convingi ca e modelul potrivit.
Descrie exact negii, cu detalii.
Esta ca si cum mergi la service sa cumperi o roata pt. masina. Trebuie intai sa te convingi ca e modelul potrivit.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Sam Mar 02, 2013 4:24 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Mai inainte radeam de mine si plangeam de situatie...acum am ramas doar cu plansul.
Daca mai iau acelasi remediu in aceeasi dilutie trece, sau se inmultesc? Sau trebuie gasit alt remediu?
Daca mai iau acelasi remediu in aceeasi dilutie trece, sau se inmultesc? Sau trebuie gasit alt remediu?
termina sa te trateti singura fara sa ai habar... eo mare prostie, mai ales la negi.
scarface- Admin
ok...multumesc pentru rabdarea ta
amndoi negii pe care-i am de mult sunt rotunzi, ca un fel de batatura, dar sunt mai mici si nu sunt doar la suprafata, intra mai adanc in piele.
cel de la deget are cam 2 mm diametru, e chiar unde tin stiloul cu degetul aratator, iar cel din talpa are cam 3 mm diametru si e chiar sub un deget...nu stiu sa spun in alti termeni..cum ar fi pe "pernita de sub deget". nu dor la atingere, doar prin apasare mai tare.
cel nou aparut e ca o excrescenta a pielii.
amndoi negii pe care-i am de mult sunt rotunzi, ca un fel de batatura, dar sunt mai mici si nu sunt doar la suprafata, intra mai adanc in piele.
cel de la deget are cam 2 mm diametru, e chiar unde tin stiloul cu degetul aratator, iar cel din talpa are cam 3 mm diametru si e chiar sub un deget...nu stiu sa spun in alti termeni..cum ar fi pe "pernita de sub deget". nu dor la atingere, doar prin apasare mai tare.
cel nou aparut e ca o excrescenta a pielii.
nu, dar daca se mai poate, ma innscriu
pai se poate, citeste pe firul de discutie
scarface- Admin
Papiloame pe piele
Buna seara!
Multumesc pentru toate informatiile transmise pe acest forum! Sunt un membru nou si am citit in cateva zile o multime de lucruri interesante si foarte utile pentru familia mea si chiar as dori sa urmez cursul de homeopatie, ca urmare am trimis un e-mail la adresa indicata, dar inca nu am primit niciun semn.
Am o intrebare legata de verucile aparute in zona genitala: daca acestea sunt mici, ca o excrescenta a pielii, cu aspect plat si aproape neted ce remediu este indicat?
Multumesc pentru toate informatiile transmise pe acest forum! Sunt un membru nou si am citit in cateva zile o multime de lucruri interesante si foarte utile pentru familia mea si chiar as dori sa urmez cursul de homeopatie, ca urmare am trimis un e-mail la adresa indicata, dar inca nu am primit niciun semn.
Am o intrebare legata de verucile aparute in zona genitala: daca acestea sunt mici, ca o excrescenta a pielii, cu aspect plat si aproape neted ce remediu este indicat?
LuminitaDavid- Mesaje : 1
Data de inscriere : 04/04/2015
tot papiloame
Topicul era despre papiloame. Cu ele cum ramane, cum se vindeca ? am peste 100, vreo 2 am criogenat acasa dar nu au trecut de tot.
La sicoza m-am gandit si eu, si ar putea fi vorba de strabunici de ai mei. In consecinta am luat o singura doza de Meddorhynum 1 M , dar nu am simtit nimic si nu a trecut nimic.
Muta lume are papiloame si sunt f inestetice si deranjante, cum se freaca putin dor si se inflameaza, asa ca cred ca este de mare interes daca am sti cu ce sa le vindecam.
Va rugam sa ne ajutati daca se poate !
Multumiri anticipate !
La sicoza m-am gandit si eu, si ar putea fi vorba de strabunici de ai mei. In consecinta am luat o singura doza de Meddorhynum 1 M , dar nu am simtit nimic si nu a trecut nimic.
Muta lume are papiloame si sunt f inestetice si deranjante, cum se freaca putin dor si se inflameaza, asa ca cred ca este de mare interes daca am sti cu ce sa le vindecam.
Va rugam sa ne ajutati daca se poate !
Multumiri anticipate !
siriusvega- Mesaje : 36
Data de inscriere : 27/01/2013
negi genitali = conflict de despartire de natura sexuala de cineva, poate sa fi ein ambele sensuri: dorinta de despartire sau suferinta din despartire...de regula e prima chestie
https://sanatate.catsboard.com/t3885-negi-veruci-herpes-zona-zoster-conform-noii-medicini-germanice
https://sanatate.catsboard.com/t3885-negi-veruci-herpes-zona-zoster-conform-noii-medicini-germanice
scarface- Admin
Multumesc, dar eu am papiloame si nu negi.
Adica niste tumorete moi de culoarea pelii care se leaga de piele printr-un peduncul, un "gat". Ca o ciuperca cu picior si palarie moale si turtita.
Se spune ca apar la orice mica leziune sau zgarietura a pielii pentru ca in derma este virusul HPV. De unde virus, nu stiu !
Nu le am genital, ci pe gat, la sub brat, coapse. Nu dor de loc dar daca are loc cea mai mica frecare, se inrosesc si se inflameaza.
Nici o legatura cu sexul, sunt divortata din 1995 si mi -e perfect fara barbati
Adica niste tumorete moi de culoarea pelii care se leaga de piele printr-un peduncul, un "gat". Ca o ciuperca cu picior si palarie moale si turtita.
Se spune ca apar la orice mica leziune sau zgarietura a pielii pentru ca in derma este virusul HPV. De unde virus, nu stiu !
Nu le am genital, ci pe gat, la sub brat, coapse. Nu dor de loc dar daca are loc cea mai mica frecare, se inrosesc si se inflameaza.
Nici o legatura cu sexul, sunt divortata din 1995 si mi -e perfect fara barbati
a acelasi conflict: conflict de separare insa fara tenta sexuala. Cand te simti atacat de cineva de ex.
scarface- Admin
Multumesc mult. Dar tratamentul ? ii am doar de vreo 2-3 ani.
nu exista tratament homeopatic ?
nu exista tratament homeopatic ?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» piele uscata
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» Piele foarte uscata.
» piele tale pe picioare- talpi
» cate chimicale aplicăm pe piele în fiecare zi!
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» Piele foarte uscata.
» piele tale pe picioare- talpi
» cate chimicale aplicăm pe piele în fiecare zi!
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum