piele uscata
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
piele uscata
buna am si eu o intrebare sotului meu i se usuca pielea pe picioare dupa fiecare dus,daca nu se da cu crema se scarpina pana ii da sangele de la ce poate fii
floricel- Mesaje : 43
Data de inscriere : 29/01/2014
Re: piele uscata
Picioarele sunt mari si multe...si au multe locuri. La care loc te referi. Si de cand are asta EXACT ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Si eu am aceeasi problemă pe mine ma mănâncă de la genunchi pana la glezna .
Simona79- Mesaje : 38
Data de inscriere : 19/11/2013
scarface a scris:Picioarele sunt mari si multe...si au multe locuri. La care loc te referi. Si de cand are asta EXACT ?
locul este de la genunchi pana la glezne,si are asta de vreo 4 ani zice el ca de la apa de mare.ca s-a intamplat cand venisem din concediu si de atunci are aceasta problema.se intensifica mai mult iarna in sezonul rece
floricel- Mesaje : 43
Data de inscriere : 29/01/2014
Subiecte similare
» Piele foarte uscata.
» Papiloame pe piele
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» piele tale pe picioare- talpi
» Remedii homeopate pt. tuse uscata, iritanta care apare in urma unui conflict de frica pt. pierderea teritoriului.
» Papiloame pe piele
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» piele tale pe picioare- talpi
» Remedii homeopate pt. tuse uscata, iritanta care apare in urma unui conflict de frica pt. pierderea teritoriului.
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum