Cum pot scapa de Acnee
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
Cum pot scapa de Acnee
Are cineva o solutie pentru aceasta afectiune , ma confrunt cu aceasta problema de 5 ani am incercat tot ce se poate ma refer la antibiotice tratamentele ( alopate) de la doxicilina tetraciclina si altele... pana la roaccutane nimik, am incercat si unele tratamente naturist din ceaiuri si vitamine dar nu m-au ajutat cine stie ce..., acneea se afla in pielea capului pe fata spate rareori si fese ( aceasta afectiune s-a diminuat dar nu foarte mult) de curand am inceput un tratament homeopat(si nu cred ca voi mai ajunge la cel alopat m-am saturat) tratamentu consta : prima luna mi sa spus ca va fi o detoxifiere si dupa aceea va urma tratamentul pentru afectiunea pe care o am , daca se poate sa imi spuneti despre acest tratament homeopat, eu unu am incredere in tratament, sugestii sau orice alceva sunt bine venite,Multumesc.
zumer- Mesaje : 3
Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Re: Cum pot scapa de Acnee
Incearca urmatorul tratament naturist/cosmetic : pudra de argila alba amestecata cu apa plata sau de la robinet - te dai pe fata si pe spate ,pe zonele cu probleme si lasi pana cand se usuca, apoi te speli cu apa calduta. Tratamentul se face in cure de 7 zile, dupa care se continua de 2 ori/saptamana. Gasesti la plafar argila, costa 11 lei o cutie cu 10 pliculete. Verisoara mea asa a scapat de acnee (a tenului). E o varianta ieftina si fara efecte secundare!
Gasesti aici un articol interesant https://sanatate.catsboard.com/sfaturi-adunate-legate-de-sanatate-f103/pamantul-care-vindeca-argila-medicina-naturii-t129.htm?highlight=argila (citeste pe la sfarsit legat de Mastile cu argila).
numai bine
Gasesti aici un articol interesant https://sanatate.catsboard.com/sfaturi-adunate-legate-de-sanatate-f103/pamantul-care-vindeca-argila-medicina-naturii-t129.htm?highlight=argila (citeste pe la sfarsit legat de Mastile cu argila).
numai bine
CK- Mesaje : 223
Data de inscriere : 19/11/2009
Cu siguranta argila nu ma va ajuta , problema mea se afla intern nu la suprafata , poate doar la o ameliorare ma va ajuta argila dar nu prea cred, trece si dupa reapare si tot asa am incercat prin 2007 dak tin minte bine argila masca dar degeaba... ca tot apare, problema mea nu e doar pe fata daca citesti cu atentie , asta e ...
PS: Din cauza antibioticelor care le-am luat in toti anii astia s-a agravat si in pielea capului ... ( ameliorarea a fost doar pe fata si spate dar mi-a aparut in alte zone ) ...
PS: Din cauza antibioticelor care le-am luat in toti anii astia s-a agravat si in pielea capului ... ( ameliorarea a fost doar pe fata si spate dar mi-a aparut in alte zone ) ...
Scarface, cunosti un tratament homeopat care sti sigur ca da rezultate in problema asta eu ash incerca dc nu...si in legatura cu uitatu in oglinda sincer ma deranjeaza dar nu pun mare suflet pe chestia asta imi doresc doar sa-mi treaca , in legatura cu alimentatia mananc sanatos si fara sare in general chiar nu mananac mancarea cu sare, eu cred ca e ceva din organism sa fie o bacterie sau alceva nu stiu ce ar putea fi ... mi-am facut tot felu de analize si toate sunt bune nu mi-a iesit nimik in neregula, pielea mi se infecteaza destul de repede daca ma ciupesc umpic cu lama de ras e posibil in locu acela sa-mi iasa un cos( dar problema mea nu e doar pe fata ci in pielea SCALPULUI, nu stiu de la ce ar putea fi... multumesc.
Subiecte similare
» Remedii pentru acnee - bucurati-va, cine are !
» cum se scapa de dop de ceara din urechi?
» Se poate scapa de soareci?
» Cum sa folosesti homeopatia pt. a scapa de viciul fumatului
» O metoda simpla pentru a scapa de orice frica
» cum se scapa de dop de ceara din urechi?
» Se poate scapa de soareci?
» Cum sa folosesti homeopatia pt. a scapa de viciul fumatului
» O metoda simpla pentru a scapa de orice frica
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum