Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

cum se scapa de dop de ceara din urechi?

3 participanți

In jos

cum se scapa de dop de ceara din urechi? Empty cum se scapa de dop de ceara din urechi?

Mesaj  corinaandra Sam Iul 31, 2010 4:18 am

sprayurile sunt bune? sau mai bine cu apa si nu stiu ce la medic?

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

cum se scapa de dop de ceara din urechi? Empty Re: cum se scapa de dop de ceara din urechi?

Mesaj  crinuta Sam Iul 31, 2010 5:05 am

Eu am auzit ca se picura ulei de masline( obtinut prin presare) in ureche, ptr. a inmuia dopul si apoi se merge la medic ptr. aspirare. Dar probabil ca Dl.Scarface stie vreun remediu care sa ne scape de trecutul pe la orelist.
crinuta
crinuta

Data de inscriere : 14/06/2010

Sus In jos

cum se scapa de dop de ceara din urechi? Empty Re: cum se scapa de dop de ceara din urechi?

Mesaj  ann Sam Iul 31, 2010 2:43 pm

nu stiu cum se rezolva homeopatic problema aceasta, dar stiu o metoda naturala si blanda.
Se gasesc la farmacie conuri de ceara pentru urechi. Varful conului se introduce in ureche (in pozitia culcat pe o parte) si se da foc extremitatii celeilalte. Se creeaza o caldura placuta care extrage ceara din urechi, domoleste chiar si durerile de urechi daca e cazul.
Metoda e incercata, folositi-o cu incredere! Smile

ann

Data de inscriere : 08/07/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum