cum se scapa de dop de ceara din urechi?
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
cum se scapa de dop de ceara din urechi?
sprayurile sunt bune? sau mai bine cu apa si nu stiu ce la medic?
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Re: cum se scapa de dop de ceara din urechi?
Eu am auzit ca se picura ulei de masline( obtinut prin presare) in ureche, ptr. a inmuia dopul si apoi se merge la medic ptr. aspirare. Dar probabil ca Dl.Scarface stie vreun remediu care sa ne scape de trecutul pe la orelist.
crinuta- Mesaje : 104
Data de inscriere : 14/06/2010
Re: cum se scapa de dop de ceara din urechi?
nu stiu cum se rezolva homeopatic problema aceasta, dar stiu o metoda naturala si blanda.
Se gasesc la farmacie conuri de ceara pentru urechi. Varful conului se introduce in ureche (in pozitia culcat pe o parte) si se da foc extremitatii celeilalte. Se creeaza o caldura placuta care extrage ceara din urechi, domoleste chiar si durerile de urechi daca e cazul.
Metoda e incercata, folositi-o cu incredere!
Se gasesc la farmacie conuri de ceara pentru urechi. Varful conului se introduce in ureche (in pozitia culcat pe o parte) si se da foc extremitatii celeilalte. Se creeaza o caldura placuta care extrage ceara din urechi, domoleste chiar si durerile de urechi daca e cazul.
Metoda e incercata, folositi-o cu incredere!
ann- Mesaje : 21
Data de inscriere : 08/07/2010
Subiecte similare
» Cum pot scapa de Acnee
» Se poate scapa de soareci?
» Cum sa folosesti homeopatia pt. a scapa de viciul fumatului
» O metoda simpla pentru a scapa de orice frica
» Se poate scapa de soareci?
» Cum sa folosesti homeopatia pt. a scapa de viciul fumatului
» O metoda simpla pentru a scapa de orice frica
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum