Se poate scapa de soareci?
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Se poate scapa de soareci?
Am vazut ca ati recomandat un remediu pentru alungarea furnicilor agasante. Cunoasteti ceva ce functioneaza si la soareci? Ne-au invadat magazia, dependintele si am o senzatie constanta de sila, ca si cum casa imi e murdarita de fiintele astea dezgustatoare.... multumesc
pand_ora77- Mesaje : 12
Data de inscriere : 14/06/2012
Varsta : 47
Re: Se poate scapa de soareci?
Nu stiu. Poate vreo 3 pisici nediluate, in CH0 ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
)) Am incercat si de-alea. Nu fac fata.
Capcane ? Deratizare ?
Dupa cate stiu frica de lipsuri materiale, de viitor, griji materiale, atrage soarecii...daca nu ma insel...
Dupa cate stiu frica de lipsuri materiale, de viitor, griji materiale, atrage soarecii...daca nu ma insel...
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
asta e important de stiut! deci luam noi remediul sa ne eliberam de griji materiale si indirect... dispar si ei! si mai inseamna ca nu ne ...scufundam, altfel paraseau corabia:)
multumesc, Scarface!
multumesc, Scarface!
Lipiciul pt soareci pus pe un carton sau placaj e cel mai bun.Am prins unul de vreo 2 saptamani la lipici pus de vreo 2 ani,am si uitat de el.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
ai nostri ignora lipiciul cu gratie... nu inteleg de ce... Am inteles ca e invazie in Constanta chiat si la blocuri... Se pare ca nu au mai stropit cu nu stiu ce otrava interzisa in UE - ceea ce e un lucru bun, dar iata pretul....
Subiecte similare
» Ce se poate face in caz ca vaccinarea nu se poate evita
» experiment - cancer la soareci
» Manipulari genetice la soareci
» Cum pot scapa de Acnee
» cum se scapa de dop de ceara din urechi?
» experiment - cancer la soareci
» Manipulari genetice la soareci
» Cum pot scapa de Acnee
» cum se scapa de dop de ceara din urechi?
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum