Remedii pentru acnee - bucurati-va, cine are !
2 participanți
Pagina 1 din 1
Remedii pentru acnee - bucurati-va, cine are !
Acneea este cauzata conform Noii medicini germanice de un conflict de murdarie/atac sau de auto-deprecierii la nivelul dermului
si este mentinuta de faptul ca cosurile sunt percepute ca ceva inestetic, deci conflictul de auto-depreciere se repeta.
Acnea apare cu predilectie la oamenii care nu se iubesc asa cum sunt. Lipsa de iubire fata de aspectul fizic sau suflet se manifesta prin cosuri. De aceea apare des la adolescentii care sunt dezamagiti de schimbarile fizice care apar la crestere
si nu se pot accepta asa cum sunt. Se uita in oglinda si se compara cu modele din reviste si sunt dezamagiti.
Acneea este agravata de lipsa de siliciu organic din cereale integrale
Singura modalitate de a face acneea sa dispara este rezolvarea conflictelor cauzale si intelegerea simptomelor.
In faza de conflict activ apare o crestere in derm urmata de destramarea ei dupa rezolvarea conflictului. Deci cand cosul iese conflictul a fost deja incheiat.
Mai jos o lista cu remedii homeopate.
Doza: se suge cate o granula. Sau se dizolva o granula in apa, se dinamizeaza apa prin lovirea paharului
de 4-5 ori . O gura din apa este echivalent cu o doza. (remediile se pot face toate si cu metoda cu eticheta)
Acnee
Remediu general la acnee
Hepar sulfuris calcareum C9
Odata zilnic cate doua granule
Acnee - remediu general, ca tinctura, de uz extern
Tinctura de Echinacea sau dilutie homeopata D2 sau C1
O aplicatie la 1 sau la 3 ore pana la amelioarare
Acnee - ajuta la curatire externa
Dezinfecteaza, ajuta la vindecare, la cosuri deschise
Tincutura de Hypericum (Sunatoare)
De trei ori zilnic pana apare o ameliorare de durata
Acnee - agravata de la frig - cosuri cu puroi
Cosurile de dezvolta incet. Piele necurata, puroi, se fac cicatrici de la cosuri.
Silicea terra C7
De 2-3 ori zilnic pana apare o ameliorare de durata
Acnee - agravata de la frig - cosuri sensibile la atingere si cu puroi
Piele necurata, cosuri multe, cosuri si pe spate, dureroase si intepatoare
Hepar sulfuris calcareum C7
Acnee - agravata de la caldura
Multe cosuri si puncte negre, piele uscata si necurata
Agravare de la caldura patului sau de la spalat
Sulfur lotum C7
De 2-3i ori zilnic pana apare o ameliorare de durata
Acnee - agravata de la caldura - Acnea adolescentului
Aparde cu predilectie la blonzi /dar nu numai)
Agravare de la mancare grasa, prajituri, carne de proc, inghetata, de la mesntra, de lipsa menstrei
Pulsatilla pratensis C7
Acnee - agravata de la caldura - piele grasa si uleioase
In special la frunte si in jurul ochilor, in reste pielea este uscata.
In general au dorinta mai mare de sare, lipsa de sete sau sete mare, persoane introvertite, ambitioase, singuratice,
care se izoleaza usor, au pretentii mari si sunt perfectionisti.
Natrium muriaticum C7 sau C9
Acnee - agravata de la caldura - piele grasa si uleioasa
Cosuri mici si puncte negre cu mancarime
Agravat de la caldura si vara
Selenium metallicum C7 sau C9
Acnee - dureri intepatoare sau pulsatile. Remediu pentru faza acuta numai,
Sensibilitate mare la atingere
Belladonna atropa C7 sau C9
La un interval de 2-6 ore pana la ameliorare
Acnee - cronica - spalatul agraveaza
Acnee cronicca, piele dura, ca smirghelul, cu locuri rosi dureroase ca o rana
Agravare de la apa si spalat
Sulfur lotum C7
De doua ori zilnic pana la ameliorare de durata
Acnee - piele tare, inchisa la culoare
Cosuri groase sau pustule care se unsesc, la adolsecenti nervosi
Agravare in timpul menstrei.
Kalium bromatum C7 sau C9
Acnee - de la fast food, cosmetice sau medicamente
De la cosmetice, medicamente sau alimente nesanatoase, in special mai grava pe frunte
Nux vomica C7 sau C9
Acnee - cosuri mari si pline cu puroi cu marginea rosu inchis
Sulfur iodatum C7
Acnee - cosuri mici
In special la barbie, umeri, pe piept sau pe spate
Agravare in timpul menstrei
Juglans regia D3, C3 sau C5
Acnee - la fete nervoase si sensibile
Acnee pe fata, ceafa, umeri
Ledum palustre C7
De doua ori pa zi pana la amelioarare
Acnee - piele dura
Acnee de durata
Berberis aquifolium C7
Acnee - de la menstra slaba
Acnee de la menstra slaba
Sanguinaria canadensis C7
Acnee - cu depuneri albe pe limba
Cosuri misi si rosii pe fata, insotite de dereglari digestive, depuneri albe pe limba, sete mare
Antimonium crudum C7
si este mentinuta de faptul ca cosurile sunt percepute ca ceva inestetic, deci conflictul de auto-depreciere se repeta.
Acnea apare cu predilectie la oamenii care nu se iubesc asa cum sunt. Lipsa de iubire fata de aspectul fizic sau suflet se manifesta prin cosuri. De aceea apare des la adolescentii care sunt dezamagiti de schimbarile fizice care apar la crestere
si nu se pot accepta asa cum sunt. Se uita in oglinda si se compara cu modele din reviste si sunt dezamagiti.
Acneea este agravata de lipsa de siliciu organic din cereale integrale
Singura modalitate de a face acneea sa dispara este rezolvarea conflictelor cauzale si intelegerea simptomelor.
In faza de conflict activ apare o crestere in derm urmata de destramarea ei dupa rezolvarea conflictului. Deci cand cosul iese conflictul a fost deja incheiat.
Mai jos o lista cu remedii homeopate.
Doza: se suge cate o granula. Sau se dizolva o granula in apa, se dinamizeaza apa prin lovirea paharului
de 4-5 ori . O gura din apa este echivalent cu o doza. (remediile se pot face toate si cu metoda cu eticheta)
Acnee
Remediu general la acnee
Hepar sulfuris calcareum C9
Odata zilnic cate doua granule
Acnee - remediu general, ca tinctura, de uz extern
Tinctura de Echinacea sau dilutie homeopata D2 sau C1
O aplicatie la 1 sau la 3 ore pana la amelioarare
Acnee - ajuta la curatire externa
Dezinfecteaza, ajuta la vindecare, la cosuri deschise
Tincutura de Hypericum (Sunatoare)
Acnee - agravata de la frig - cosuri cu puroi
Cosurile de dezvolta incet. Piele necurata, puroi, se fac cicatrici de la cosuri.
Silicea terra C7
Acnee - agravata de la frig - cosuri sensibile la atingere si cu puroi
Piele necurata, cosuri multe, cosuri si pe spate, dureroase si intepatoare
Hepar sulfuris calcareum C7
Acnee - agravata de la caldura
Multe cosuri si puncte negre, piele uscata si necurata
Agravare de la caldura patului sau de la spalat
Sulfur lotum C7
De 2-3i ori zilnic pana apare o ameliorare de durata
Acnee - agravata de la caldura - Acnea adolescentului
Aparde cu predilectie la blonzi /dar nu numai)
Agravare de la mancare grasa, prajituri, carne de proc, inghetata, de la mesntra, de lipsa menstrei
Pulsatilla pratensis C7
Acnee - agravata de la caldura - piele grasa si uleioase
In special la frunte si in jurul ochilor, in reste pielea este uscata.
In general au dorinta mai mare de sare, lipsa de sete sau sete mare, persoane introvertite, ambitioase, singuratice,
care se izoleaza usor, au pretentii mari si sunt perfectionisti.
Natrium muriaticum C7 sau C9
Acnee - agravata de la caldura - piele grasa si uleioasa
Cosuri mici si puncte negre cu mancarime
Agravat de la caldura si vara
Selenium metallicum C7 sau C9
Acnee - dureri intepatoare sau pulsatile. Remediu pentru faza acuta numai,
Sensibilitate mare la atingere
Belladonna atropa C7 sau C9
La un interval de 2-6 ore pana la ameliorare
Acnee - cronica - spalatul agraveaza
Acnee cronicca, piele dura, ca smirghelul, cu locuri rosi dureroase ca o rana
Agravare de la apa si spalat
Sulfur lotum C7
De doua ori zilnic pana la ameliorare de durata
Acnee - piele tare, inchisa la culoare
Cosuri groase sau pustule care se unsesc, la adolsecenti nervosi
Agravare in timpul menstrei.
Kalium bromatum C7 sau C9
Acnee - de la fast food, cosmetice sau medicamente
De la cosmetice, medicamente sau alimente nesanatoase, in special mai grava pe frunte
Nux vomica C7 sau C9
Acnee - cosuri mari si pline cu puroi cu marginea rosu inchis
Sulfur iodatum C7
Acnee - cosuri mici
In special la barbie, umeri, pe piept sau pe spate
Agravare in timpul menstrei
Juglans regia D3, C3 sau C5
Acnee - la fete nervoase si sensibile
Acnee pe fata, ceafa, umeri
Ledum palustre C7
Acnee - piele dura
Acnee de durata
Berberis aquifolium C7
Acnee - de la menstra slaba
Acnee de la menstra slaba
Sanguinaria canadensis C7
Acnee - cu depuneri albe pe limba
Cosuri misi si rosii pe fata, insotite de dereglari digestive, depuneri albe pe limba, sete mare
Antimonium crudum C7
Ultima editare efectuata de catre scarface in Sam Mar 05, 2016 8:34 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: Remedii pentru acnee - bucurati-va, cine are !
Buna ziua!
Ce vreti sa spuneti prin "bucurati.va!"?...eu am acnee de aprox.6 ani(am 35 de ani) si nu e placut deloc!
As dori sa reusesc sa iau legatura cu d.voastra, stiu ca ati ajutat multi oameni.
Adresa mea este laviniadi2015 arond gmail punct com
Sper sa ma ajutati si pe mine sa scap de cosmarul asta!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!
Ce vreti sa spuneti prin "bucurati.va!"?...eu am acnee de aprox.6 ani(am 35 de ani) si nu e placut deloc!
As dori sa reusesc sa iau legatura cu d.voastra, stiu ca ati ajutat multi oameni.
Adresa mea este laviniadi2015 arond gmail punct com
Sper sa ma ajutati si pe mine sa scap de cosmarul asta!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!
lavinia81- Mesaje : 9
Data de inscriere : 02/03/2016
trebuie sa studiezi Noua medicina germana ca sa intelegi acneea si cum se rezolva. Numai tu te poti vindeca singura.
scarface- Admin
Buna ziua!
In primul rand va multumesc f mult pt raspuns! Da, cred ca stiu despre ce este vorba, in ultima vreme am cautat multe raspunsuri la intrebarile mele si unele chiar le.am gasit...cand a inceput totul(acneea)a fost o perioada f dificila pt mine pe plan emotional(dezamagire, tradare, urmate de rusine si ura).
Am iertat si cred ca m.am eliberat de aceste trairi dar totusi pielea mea este unsa,mai ies cosuri si am f multe cicatrici:(
Ma puteti ajuta va rog??
In primul rand va multumesc f mult pt raspuns! Da, cred ca stiu despre ce este vorba, in ultima vreme am cautat multe raspunsuri la intrebarile mele si unele chiar le.am gasit...cand a inceput totul(acneea)a fost o perioada f dificila pt mine pe plan emotional(dezamagire, tradare, urmate de rusine si ura).
Am iertat si cred ca m.am eliberat de aceste trairi dar totusi pielea mea este unsa,mai ies cosuri si am f multe cicatrici:(
Ma puteti ajuta va rog??
Ah...uitam...
Din punct de vedere medical in schimb situatia a fost urmatoarea: in urma cu aprox 6 ani am renuntat la anticonceptionale...dupa care a inceput cosmarul (acnee si par pe abdomen).Bineinteles ca am fost la dermatolog care mi.a dat antibiotice si m.a trimis la ginecolog.In urma vizitei la ginecolog am aflat ca am ovare polichistice, problema pe care multumesc lui D.zeu am rezolvat.o luind Donavital timp de 3 luni.
Ovarele mele acum sunt bine si functioneaza normal.
In schimb problema "acnee", dupa zeci de mii de vizite la dermatologi, luind inclusiv Roaccutane,laser, peeling, etc, tot nu a trecut de tot.
Actual pe langa piele grasa, cosuri si cicatrici ingrozitoare, mi.au aparut si pete maronii pe pometi si deasupra buzelor si cateva capilare sparte in jurul nasului:(((probabil de la peelingul profund...sincer, chiar AM NEVOIE DE AJUTORUL D.VOASTRA !!!
Din punct de vedere medical in schimb situatia a fost urmatoarea: in urma cu aprox 6 ani am renuntat la anticonceptionale...dupa care a inceput cosmarul (acnee si par pe abdomen).Bineinteles ca am fost la dermatolog care mi.a dat antibiotice si m.a trimis la ginecolog.In urma vizitei la ginecolog am aflat ca am ovare polichistice, problema pe care multumesc lui D.zeu am rezolvat.o luind Donavital timp de 3 luni.
Ovarele mele acum sunt bine si functioneaza normal.
In schimb problema "acnee", dupa zeci de mii de vizite la dermatologi, luind inclusiv Roaccutane,laser, peeling, etc, tot nu a trecut de tot.
Actual pe langa piele grasa, cosuri si cicatrici ingrozitoare, mi.au aparut si pete maronii pe pometi si deasupra buzelor si cateva capilare sparte in jurul nasului:(((probabil de la peelingul profund...sincer, chiar AM NEVOIE DE AJUTORUL D.VOASTRA !!!
scarface- Admin
Wow...acum inteleg de ce chisturile la ovare si acneea a inceput dupa ce "conflictul"era deja rezolvat!
Chiar si un lider spiritual cu care am vorbit la un moment dat, m.a intrebat ce mi s.a intamplat in perioada aceea cand a inceput acneea...dar eu avusesem "conflictul"cu fostul meu sot cu mult inainte.
Ma bucur f mult si va multumesc ca m.ati ajutat sa ajung la adevarata radacina a problemei si anume rusine amestecata cu manie si ura.
Acum intrebarea mea este: cum scap de consecinte? Ati putea sa ma ajutati cu un tratament homeopatic pt piele grasa, cicatrici atrofice si pete maronii(aparute in urma unor tratamente f agresive)??
Stiu ca sunteti f priceput si in homeopatie...va rog sa ma ajutati!!!
Chiar si un lider spiritual cu care am vorbit la un moment dat, m.a intrebat ce mi s.a intamplat in perioada aceea cand a inceput acneea...dar eu avusesem "conflictul"cu fostul meu sot cu mult inainte.
Ma bucur f mult si va multumesc ca m.ati ajutat sa ajung la adevarata radacina a problemei si anume rusine amestecata cu manie si ura.
Acum intrebarea mea este: cum scap de consecinte? Ati putea sa ma ajutati cu un tratament homeopatic pt piele grasa, cicatrici atrofice si pete maronii(aparute in urma unor tratamente f agresive)??
Stiu ca sunteti f priceput si in homeopatie...va rog sa ma ajutati!!!
pai am spus ca nu poti scapa cu homeopate si cu nimic altceva,....decat prin constientizarea cauzei care este de fapt de mult terminata dar numai in subconsientul tau nu e terminata...si in plus cand vezi cosurile faci de fiecare data un nou conflict...daca intelegi procesul si ca cauza nu mai exista in realitate si nu te mai uiti in oglinda cand apar si nu-ti mai gaci griji de ele ci accepti faza de reparatie NECESARA atunci trec de la sine...fara nIMIC, care oricum nu exista
scarface- Admin
Da...din pacate aveti dreptate...exista doar in subconstientul meu.
Am refuzat sa vorbesc despre asta ani la rand, ma comportam ca si cum nu mi s.ar fi intamplat mie.
In urma cu cateva luni, mi.am facut curaj si am vorbit cu un lider spiritual care banuia ca adevarata cauza a "problemei"mele este la nivel emotional.M.am deschis si i.am povestit tot...in ziua urmatoare ce sa vezi!?
M.am trezit cu 2"bube"imense cu puroi, care mi.au lasat cicatrici adanci de culoare rosu bordo ...si asta pt ca am retrait totul iar...dar zic eu ca au fost ultimele!!!!
Cand v.am cerut sa ma ajutati cu un tratament homeopatic era pt ca am citit sfaturile d.voastra pe forum atat pt acnee dar si pt cicatrici...idea ca exista ceva care ar ajuta pielea sa regenereze mai repede, mental m.ar ajuta enorm!
Va Multumesc din suflet si sper ca nu v.am plictisit cu povestea mea!
Dumnezeu Sa Va Binecuvinteze!
Am refuzat sa vorbesc despre asta ani la rand, ma comportam ca si cum nu mi s.ar fi intamplat mie.
In urma cu cateva luni, mi.am facut curaj si am vorbit cu un lider spiritual care banuia ca adevarata cauza a "problemei"mele este la nivel emotional.M.am deschis si i.am povestit tot...in ziua urmatoare ce sa vezi!?
M.am trezit cu 2"bube"imense cu puroi, care mi.au lasat cicatrici adanci de culoare rosu bordo ...si asta pt ca am retrait totul iar...dar zic eu ca au fost ultimele!!!!
Cand v.am cerut sa ma ajutati cu un tratament homeopatic era pt ca am citit sfaturile d.voastra pe forum atat pt acnee dar si pt cicatrici...idea ca exista ceva care ar ajuta pielea sa regenereze mai repede, mental m.ar ajuta enorm!
Va Multumesc din suflet si sper ca nu v.am plictisit cu povestea mea!
Dumnezeu Sa Va Binecuvinteze!
Subiecte similare
» Remedii pentru colici abdominale
» remedii pentru tinnitus (engleza)
» Remedii pentru diabet
» Remedii pentru diabet
» Remedii pentru rahitism la fetita de 15 ani?
» remedii pentru tinnitus (engleza)
» Remedii pentru diabet
» Remedii pentru diabet
» Remedii pentru rahitism la fetita de 15 ani?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum