Remedii pentru rahitism la fetita de 15 ani?
Pagina 1 din 1
Remedii pentru rahitism la fetita de 15 ani?
Buna ziua,
Deoarece nu reusesc sa gasesc informatii pe care le-am citit mai demult, cu privire la rahitism, va solicit sprijinul cu privire la rahitism.
Am o cunostinta care are fiica cea mare cu rahitism. Am aflat intamplator, caci mi s-a parut foarte slabuta si am intrebat cat ani are fata si a zis ca 15. Apoi mi-a explicat cat este asa de slabuta pentru ca are rahitism, cauza fiind un vaccin.
Mi-a povestit ca a incercat si vitamine, insa nu au ajutat-o foarte mult.
Doamna respectiva este sotie de preot, este asistent universitar si a aflat de diverse tratamente, insa de remedii homeopate nu stia.
Eu m-a oferit sa caut pe foru si sa-i spun ce remedii exista, insa nu mai gasesc....
Ma puteti ajuta cu informatii (unde sa caut) sau cu remedii pentru aceasta tanara de 15 ani ?
Se mai poate face ceva pentru a remedia aceasta boala ?
Va multumesc !
Doamne ajuta !
Cristina
Deoarece nu reusesc sa gasesc informatii pe care le-am citit mai demult, cu privire la rahitism, va solicit sprijinul cu privire la rahitism.
Am o cunostinta care are fiica cea mare cu rahitism. Am aflat intamplator, caci mi s-a parut foarte slabuta si am intrebat cat ani are fata si a zis ca 15. Apoi mi-a explicat cat este asa de slabuta pentru ca are rahitism, cauza fiind un vaccin.
Mi-a povestit ca a incercat si vitamine, insa nu au ajutat-o foarte mult.
Doamna respectiva este sotie de preot, este asistent universitar si a aflat de diverse tratamente, insa de remedii homeopate nu stia.
Eu m-a oferit sa caut pe foru si sa-i spun ce remedii exista, insa nu mai gasesc....
Ma puteti ajuta cu informatii (unde sa caut) sau cu remedii pentru aceasta tanara de 15 ani ?
Se mai poate face ceva pentru a remedia aceasta boala ?
Va multumesc !
Doamne ajuta !
Cristina
crisam- Mesaje : 16
Data de inscriere : 30/12/2013
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Valcea
Subiecte similare
» Descriptia remediilor florale Bach
» Remedii noi, remedii utile sau afectiuni cu un remediu tipic
» Fetita mea
» Encopresis la o fetita de 4 ani