Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bebe hipoton

2 participanți

In jos

Bebe hipoton Empty Bebe hipoton

Mesaj  Raluca Georgiana Joi Apr 09, 2015 1:52 am

Fetita mea are 6 luni si de vreo saptamana am observat ca este mult mai lenesa in miscari, ba mai mult se enerveaza cand o pun pe burta si lasa capul in jos. Nu vrea sa se rostogoleasca. La o luna examenul neurologic a iesit foarte bine. Acum insa neurologul a spus ca este usor hipotona?? Ce inseamna asta si care ar fi cauzele avand in vedere ca pana acum nu au fost probleme? Gresala mea este ca nu am lucrat deloc cu ea. Am lasat-o in permanenta in patutul ei in pozitie orizontala. Sa fie oare asta cauza?

Raluca Georgiana

Data de inscriere : 09/04/2015

Sus In jos

Bebe hipoton Empty Re: Bebe hipoton

Mesaj  scarface Joi Apr 09, 2015 3:56 am

pai de ce nu ai rugat doctorul sa-ti traduca termenul ?
nu ai google ?
cum te poti speria de un cuvant pe care nici nu-l intelegi ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Raluca Georgiana Joi Apr 09, 2015 11:45 pm

Tocmai ca am dat search pe google si asta m-a speriat si mai mult. Doctorul mi-a spus ca poate sa fie o simlpa intarziere...dar poate fi si o problema neuro. Mi-a dat cateva analize sa le fac, dar nu as vrea sa supun copilul la alte traume. Faptul ca a a trecut printr-un inccident care a speriat-o foarte rau, poate sa fie un motiv al comportamentului sau?

Raluca Georgiana

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Apr 10, 2015 1:07 am

toate bolile au cauze emotionale: soc, trauma, sperieturi, conflicte...
Stuidiaza Noua medicina germana aici pe forum

Ce fel de incident a fost ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Raluca Georgiana Vin Apr 10, 2015 6:25 am

S-a rostogolit in somn de pe perna si a cazut cu fata in jos intre perna si pilota.nu s-a putut sprijini in maini deoarece i-au ramas , cumva , suspendate. Am gasit-o transpirata , iar dupa ce am ridicat-o a izbucnit in plans. De atunci nu vrea sa mai stea pe burta si plange doar cand incerc sa o intorc. Multumesc pentru raspunsul prompt

Raluca Georgiana

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Apr 10, 2015 2:53 pm

da, trebuie sa fi suferit un soc. De aceea evita acum aceasta pozitie, ceea ce este foarte normal pt. orice om si anmial care are un instinct sanatos. Numai un adult uman poate sa se gandeasca ca ar fi bine sa te pui in aceeasi situatie pericuoasa care are pe ce sa te coste viata. Deci fetita nu are nimic "hipoton" ci evita pur si simplu un pericol prin care a trecut.
Studiaza Noua medicina germana aici pe forum ca sa intelegi ce se intampla si evita pe viitor sa o pui din noiu pe burta.
Va dura mai mult pana va uita ca statul pe burta e periculos.

o poti ajuta cu asta pt. trauma suferita

Terapia din timpul somnului pentru rezolvarea conflictelor la copii
https://sanatate.catsboard.com/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii

Cum sa faci remedii homeopate si florale in 3 minute, acasa si gratuit:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban

"Remedii bach Mimulus, Star of Bethlehem, Rock rose" de 2 ori pe zi vreo 4 zile dupa aceea numai "remediu Bach Mimulus inca 4-5 zile"

Daca face laringita sau bronsita cand a trecut peste sperietura va fi normal si necesar, nu este infectie.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Raluca Georgiana Vin Apr 10, 2015 9:06 pm

Multumesc frumos pentru sfaturi! Sarbatori frumoase!

Raluca Georgiana

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum