Polipi
Pagina 1 din 1
Polipi
Buna seara, am un baietel de 3 ani caruia la varsta de 1an jumatate i-au aparut polipii nazali, in plus are si niste ganglioni inflamati pe partea dreapta a gatului. Amigdalele de asemenea sunt foarte mari. Toate au aparut (pe la 1.2-1.5 luni) dupa o perioada de raceli repetate pe care nu le-am tratat alopat ci mai mult le-am lasat sa treaca de la sine. De curand am aflat despre NMG si as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine sa inteleg care sunt conflictele pe care ar trebui sa le rezolvam si mai ales cum ar trebui sa procedam. De aceea o sa va dau cateva detalii: in sarcina nu suportam mirosul de legume fierte si ceapa, in saptamana 28 de sarcina mi s-a descoperit cam am colul scurt si am facut 2 injectii cu steroizi pt dezvoltarea plamanioor, l-am nascut natural la 37 saptamani dupav2 luni de stat la pat, nu am reusit sa-l alaptez, dar am folosit pompa pana la 10 luni si i-am dat lapte matern, cand el avea 4 luni ne-am mutat din tara, este vaccinat. De la 2ani jumatate merge de 3ori pe saptamana cate 3 ore la gradinita (merge cu placere, nu a plans niciodata), are intarziere in vorbire (noi am pus-o pe seama faptului ca in casa vorbim romana, iar peste tot in jurul lui aude engleza). Singura modificare care a aparut in rutina lui in jurul varstei de 1 an a fost faptul ca l-am mutat cu patutul in camera lui, dar, megeam la el de fiecare data cand se trezea (e posibil ca acest lucru sa-i fi provocat racelile si apoi aparitia polipilor?). Nu a avut alte probleme de sanatate in afara de raceli. Va multumesc anticipat!
Ramona 5- Mesaje : 1
Data de inscriere : 27/01/2015
Subiecte similare
» Polipi?
» Remediu pentru limbrici si polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
» Teucrium marum verum - remediul pt. polipi
» Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
» Remediu pentru limbrici si polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
» Teucrium marum verum - remediul pt. polipi
» Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum