Polipi?
4 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Polipi?
Bebelusul meu sforaie zgomotos cand e la san si cand doarme, iar in rest e mai mereu cu gura deschisa si se aud haraieli. Nu are mucisori, am incercat sa-l aspir si nu iese nimic. Cand respira putin mai adanc, haraie. Uneori se aude cum se blocheaza aerul de ceva. Somnul este agitat din cauza asta, se trezeste ca nu poate respira (sforaie zgomotos si i se blocheaza aerul in nas/gat, nu trece mai departe). Medicul de familie cand l-a vazut cu 5 luni in urma l-a suspectat de polipi. In caz ca asta e problema, exista vreun remediu? Nu vreau sa-l duc la "macelar" (orl-ist) sa-l opereze. Va rog sfatuiti-ma. Multumesc.
pisica- Mesaje : 79
Data de inscriere : 30/10/2012
Re: Polipi?
Am citit ca o cauza a adenoiditei hipertrofice (cred ca asta are copilul meu) ar fi problemele cu digestia. Se potriveste cu faptul ca de o luna, copilul meu are intre 3 si 5 scaune pe zi si o pofta mare de mancare. Nu elimina paraziti.
Daca digestia e buba, cum o tratez sau cum aflu concret de ce nu functioneaza bine partea asta?
Exista vreun remediu pentru imbunatatirea circulatiei limfei?
Multumesc.
Cauza la polipi – si in general la mucoasa nazala - este un conflict legat de adulmecat sau cand iti pute ceva (o situatie).
De ex. cand nu iti mai poti adulmeca mama/casa/mirosul care iti place caci esti dus zilnic la gradinita, adica intr-un mediu strain cu mirosuri straine si cu personae straine.
Sau de ex. cand te-ai mutat in alta casa/tara/oras….sau cand iti “pute“ o situatie..adica cand nu-ti place ceva.
La restul de intrebari nu am timp sa-ti raspund si nici nu ti-ar aduce nimic raspunsul.
De ex. cand nu iti mai poti adulmeca mama/casa/mirosul care iti place caci esti dus zilnic la gradinita, adica intr-un mediu strain cu mirosuri straine si cu personae straine.
Sau de ex. cand te-ai mutat in alta casa/tara/oras….sau cand iti “pute“ o situatie..adica cand nu-ti place ceva.
La restul de intrebari nu am timp sa-ti raspund si nici nu ti-ar aduce nimic raspunsul.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Mar 27, 2015 4:11 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Am gasit aici:
https://sanatate.catsboard.com/t3260-articol-despre-sanatate-primit-prin-email
ca:
"Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.
Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat. Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată"
Poate te ajuta!
Numai bine.
https://sanatate.catsboard.com/t3260-articol-despre-sanatate-primit-prin-email
ca:
"Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea.
Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat. Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată"
Poate te ajuta!
Numai bine.
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Multumesc mult, corix!
El are probleme de cand s-a nascut, nu stiu daca se aplica teoria cu adulmecatul... Decat daca nu-i place mirosul meu, ceea ce ar fi ciudat - un copil care sta la san de placere sa respinga mirosul mamei sale.
Nu am schimbat nimic in mediul lui recent, insa dupa o saptamana in care a avut nasul infundat, s-a agravat problema sforaitului noaptea si a haraitului si respiratului pe gura pe timp de zi.
El are probleme de cand s-a nascut, nu stiu daca se aplica teoria cu adulmecatul... Decat daca nu-i place mirosul meu, ceea ce ar fi ciudat - un copil care sta la san de placere sa respinga mirosul mamei sale.
Nu am schimbat nimic in mediul lui recent, insa dupa o saptamana in care a avut nasul infundat, s-a agravat problema sforaitului noaptea si a haraitului si respiratului pe gura pe timp de zi.
Copiii preaiau din pacate conflictele mamelor din timpul sarcinii si al alaptarii sau din ceea ce vad si aud dupa nastere si se pot naste deci cu ele, deci au fost ale mamei.
In acest caz trebuie sa analizezi tu ce ti-a „putit“ la propriu dar mai ales la figurat in timpul sarcinii.
Ce varsta are si ce fel de nastere a avut?
Vaccinat ?
Ce probleme ai in familie ?
In acest caz trebuie sa analizezi tu ce ti-a „putit“ la propriu dar mai ales la figurat in timpul sarcinii.
Ce varsta are si ce fel de nastere a avut?
Vaccinat ?
Ce probleme ai in familie ?
scarface- Admin
Sincer, nu-mi amintesc decat de cosmeticale, ca nu le suportam mirosul in sarcina. Uram sa fac dus, pentru ca nu gasisem un gel de dus sau sapun care sa-mi miroasa neutru macar. De lucruri care sa nu-mi fi mirosit bine la figurat, nu-mi amintesc.
Copilul are un an, nascut pe cale naturala, insa nu natural. Pe scurt, s-a rupt apa la miezul noptii si a doua zi inca nu aveam contractii, asa ca m-au pus pe perfuzie cu oxitocina si cu ea am ramas pana am nascut.
Nu a primit nici un vaccin.
Nu avem probleme de sanatate semnificative in familie.
Citisem ca trebuie pusa in miscare limfa in caz de polipi. Ma intereseaza aspectul acesta atat pentru a trata pe moment, cat si pentru a preveni recidiva. Cu atat mai mult cu cat cred ca e o problema cronica, din moment ce de la nastere a avut-o insa nu s-a manifestat asa pregnant.
Copilul are un an, nascut pe cale naturala, insa nu natural. Pe scurt, s-a rupt apa la miezul noptii si a doua zi inca nu aveam contractii, asa ca m-au pus pe perfuzie cu oxitocina si cu ea am ramas pana am nascut.
Citisem ca trebuie pusa in miscare limfa in caz de polipi. Ma intereseaza aspectul acesta atat pentru a trata pe moment, cat si pentru a preveni recidiva. Cu atat mai mult cu cat cred ca e o problema cronica, din moment ce de la nastere a avut-o insa nu s-a manifestat asa pregnant.
Asta poate sa fie cauza la polipi : „. Uram sa fac dus, pentru ca nu gasisem un gel de dus sau sapun care sa-mi miroasa neutru macar”.
Mai ales ca este cuvantul “uram” in aceasta fraza.
Daca este asa atunci copilul tau a facut pe baza emotiilor tale o sensibilitate la miros de gel de dus sau sampon etc si atunci contactul cu ce urai tu sau ceva asemanator
recidiveaza conflictual si asa nu poate aparea vindecarea permananta.
Studiaza aici pe forum Noua medicina germana - citeste cazurile – poate iti pica fisa ca nu are nimic cu limfa ci doar cu anumite emotiile a tale avute in sarcina.
Mai ales ca este cuvantul “uram” in aceasta fraza.
Daca este asa atunci copilul tau a facut pe baza emotiilor tale o sensibilitate la miros de gel de dus sau sampon etc si atunci contactul cu ce urai tu sau ceva asemanator
recidiveaza conflictual si asa nu poate aparea vindecarea permananta.
Studiaza aici pe forum Noua medicina germana - citeste cazurile – poate iti pica fisa ca nu are nimic cu limfa ci doar cu anumite emotiile a tale avute in sarcina.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Mar 27, 2015 4:12 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Am inteles. In situatia asta, cum tratez? E suficient Teucrium Marum Verum sau trebuie ceva si pentru emotii? Nu ne mai spalam cu sapunuri sau geluri de dus din comert (copilul nici nu a fost vreodata spalat cu asa ceva), ci cu sapunuri naturale, facute in casa de oameni obisnuiti. Acestea nu miros puternic, mie imi sunt placute.
Iti multumesc ca m-ai lamurit in privinta limfei. Asa citisem, mi s-a parut logic.
Din pacate nu am timp sa citesc tot ce s-a scris la medicina germana, copilul ma solicita ft mult. Daca poate cineva sa sintetizeze ce se aplica in cazul nostru, ii voi fi recunoascatoare. Multumesc!
Iti multumesc ca m-ai lamurit in privinta limfei. Asa citisem, mi s-a parut logic.
Din pacate nu am timp sa citesc tot ce s-a scris la medicina germana, copilul ma solicita ft mult. Daca poate cineva sa sintetizeze ce se aplica in cazul nostru, ii voi fi recunoascatoare. Multumesc!
vad ca nu si spus nimic de emotiile tale din timpul sarcina, traume, sperieturi, schimbari si deranjuri, suferinte emotionale cat si despre nastere, alaptare, lapte praf si vaccinari...care sunt lucruri esentiale de stiut
scarface- Admin
Am scris cu 7 mesaje mai sus:
Nu am avut "traume, schimbari si deranjuri, suferinte emotionale" in timpul sarcinii. Am avut o sperietura foarte mare intr-o zi.
pisica a scris:Copilul are un an, nascut pe cale naturala, insa nu natural. Pe scurt, s-a rupt apa la miezul noptii si a doua zi inca nu aveam contractii, asa ca m-au pus pe perfuzie cu oxitocina si cu ea am ramas pana am nascut.
Nu am avut "traume, schimbari si deranjuri, suferinte emotionale" in timpul sarcinii. Am avut o sperietura foarte mare intr-o zi.
De cand s-a racit vremea, e iarasi foarte rau. Sunt speriata caci am citit ca are impact asupra dezvoltarii lui faptul ca respira pe gura cand e treaz si nu se oxigeneaza bine in somn (. Peste tot e ridicata in slavi operatia, chit ca are sanse de recidiva. Nu stiu incotro sa ma indrept, ce sa incerc.
LE: tocmai am realizat ca atunci cand a fost mai rau cu polipii, a avut si probleme cu digestia: 4-5 scaune pe zi, elimina mancare nedigerata. Citisem undeva pe internet ca ar putea fi o legatura intre polipi si digestie. Daca asta e cauza, ce am de facut?
LE: tocmai am realizat ca atunci cand a fost mai rau cu polipii, a avut si probleme cu digestia: 4-5 scaune pe zi, elimina mancare nedigerata. Citisem undeva pe internet ca ar putea fi o legatura intre polipi si digestie. Daca asta e cauza, ce am de facut?
Buna,
Ce mai face micutul? Sper ca e bine.
Am gasit in:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic
"Lemna minor
Este lintea de apa. Ajuta la raceli cu secretie apoasa, la polipi, rinita atrofica si obstructie nazala cauzata de polipi si inflamarea mucoasei. Des miros urat in gura dimineata. Agravare de vreme umeda. Dilutii CH7-CH15"
Sanatate va doresc!
Ce mai face micutul? Sper ca e bine.
Am gasit in:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic
"Lemna minor
Este lintea de apa. Ajuta la raceli cu secretie apoasa, la polipi, rinita atrofica si obstructie nazala cauzata de polipi si inflamarea mucoasei. Des miros urat in gura dimineata. Agravare de vreme umeda. Dilutii CH7-CH15"
Sanatate va doresc!
Buna, corix! Multumesc frumos pentru mesaj!
Noi suntem la fel . Am intrerupt marrum verum, n-a parut sa-l ajute.
Am fost la ORL si ne-a dat ultimatum ca daca pana la un an jumatate nu se amelioreaza, sa il operam (. Nu vreau nici in ruptul capului sa recurg la solutia asta, dar totodata ma sperie urmarile pe termen lung asupra dezvoltarii sale, ale oxigenarii insuficiente a creierului in timpul somnului si respiratiei in permanenta pe gura. Nu mai zic de somnul foarte prost, de faptul ca de mai bine de un an nu ne putem odihni, caci copilul se trezeste si din 15 in 15 min in unele nopti.
Prin urmare, vreau sa incerc pana in primavara orice tratament naturist/homeopat.
Va rog frumos sa-mi spuneti care e cel ami bun homeopat din tara, sunt dispusa sa merg oricat de departe ca sa nu-mi operez micutul, sa nu-l schilodesc de niste organe pe care D-zeu nu le-a pus degeaba acolo unde sunt.
Noi suntem la fel . Am intrerupt marrum verum, n-a parut sa-l ajute.
Am fost la ORL si ne-a dat ultimatum ca daca pana la un an jumatate nu se amelioreaza, sa il operam (. Nu vreau nici in ruptul capului sa recurg la solutia asta, dar totodata ma sperie urmarile pe termen lung asupra dezvoltarii sale, ale oxigenarii insuficiente a creierului in timpul somnului si respiratiei in permanenta pe gura. Nu mai zic de somnul foarte prost, de faptul ca de mai bine de un an nu ne putem odihni, caci copilul se trezeste si din 15 in 15 min in unele nopti.
Prin urmare, vreau sa incerc pana in primavara orice tratament naturist/homeopat.
Va rog frumos sa-mi spuneti care e cel ami bun homeopat din tara, sunt dispusa sa merg oricat de departe ca sa nu-mi operez micutul, sa nu-l schilodesc de niste organe pe care D-zeu nu le-a pus degeaba acolo unde sunt.
Alimentatia gresita sau cea care produce multe secretii sau secretii vascoase in corp afecteaza organismul si e
nefavorabila pt orice boala, indeosebi pt. cele in care se produc secretii (bronsita, polipi, guturai, etc).
Doctorii dau cu placere ultimaturi amenintari si sentinte. Prost e numai cine se ia orbeste dupa ei.
Nu stiu care-i cel mai bun homeopat din tara. E chestie de noroc de multe ori...cel mai bun poate sa fie cel mai prost si cel mai prost cel mai bun. Depinde si de caz, de experienta, de noroc, nu numai de medic.
Daca in 4 luni se rezolva de ex. conflictul caci mama schimba gradinita sau vine vacanta atunc boala trece de la sine dar se pare ca homeopatul a vindecat si atunci nu conteaza cine a fost.
Poate insa ajuta un remediu constitutional gasit potrivit.
Nu cred ca "creierul nu se mai oxigeneaza" indeajuns din cauza polipilor...asta e o teama indusa special de cei care vor sa opereze.
Cine s-ar opera fara aceasta teama ?
nefavorabila pt orice boala, indeosebi pt. cele in care se produc secretii (bronsita, polipi, guturai, etc).
Doctorii dau cu placere ultimaturi amenintari si sentinte. Prost e numai cine se ia orbeste dupa ei.
Nu stiu care-i cel mai bun homeopat din tara. E chestie de noroc de multe ori...cel mai bun poate sa fie cel mai prost si cel mai prost cel mai bun. Depinde si de caz, de experienta, de noroc, nu numai de medic.
Daca in 4 luni se rezolva de ex. conflictul caci mama schimba gradinita sau vine vacanta atunc boala trece de la sine dar se pare ca homeopatul a vindecat si atunci nu conteaza cine a fost.
Poate insa ajuta un remediu constitutional gasit potrivit.
Nu cred ca "creierul nu se mai oxigeneaza" indeajuns din cauza polipilor...asta e o teama indusa special de cei care vor sa opereze.
Cine s-ar opera fara aceasta teama ?
Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Oct 31, 2014 1:11 pm, editata de 1 ori
scarface- Admin
Daca elimina mancare nedigerata este clar ca are un conflict sau greseli in alimentatie sau digestie slaba.
La cate luni ai inceput diversificarea ?
La cate luni ai inceput diversificarea ?
scarface- Admin
Multumesc pentru recomandare, scarface.
Daca nu functioneaza, imi poti recomanda totusi unul sau mai multi homeopati in care ai incredere ca o vor nimeri?
La 6 luni am inceput diversificarea. Regret ca n-am mai stat pana la 8.
Nu am mers pe diversificare clasica - piureuri, ci pe autodiversificare - bucati de alimente pe care bebe le ia in mana, musca daca si cat vrea din ele.
In prezent ii dau fructe dimineata, la pranz ou fiert cu paine, broccoli fiert, iar seara o ciorba/supa cu carne.
Daca nu functioneaza, imi poti recomanda totusi unul sau mai multi homeopati in care ai incredere ca o vor nimeri?
La 6 luni am inceput diversificarea. Regret ca n-am mai stat pana la 8.
Nu am mers pe diversificare clasica - piureuri, ci pe autodiversificare - bucati de alimente pe care bebe le ia in mana, musca daca si cat vrea din ele.
In prezent ii dau fructe dimineata, la pranz ou fiert cu paine, broccoli fiert, iar seara o ciorba/supa cu carne.
si mancarea asta ... zilnic ????
Si lui ii place ?
Ce varsta are ?
Si lui ii place ?
Ce varsta are ?
scarface- Admin
Da, cam zilnic. Nu stiu ce sa variez, nici noi nu avem o alimentatie foarte variata.
Da, ii place, este mancacios.
Un an si o luna.
Da, ii place, este mancacios.
Un an si o luna.
Scarface, tu parca esti sau erai fan homeopatie unicista. In aceasta, nu era esential ca medicul sa vada pacientul inainte de a prescrie remediul? Uite de asta vreau sa-l vada un homeopat, sa nu incerc remedii pentru simptome, ci pentru el ca pacient.
si tu consideri deci ca e sanatos ca la un copil de 12-13 luni sa-i dai zilnic ou si carne ?
si in plus si fruce negatite ?
si in plus si fruce negatite ?
scarface- Admin
Scarface, daca doresti sa ajuti, da-mi te rog sfaturi concrete si renunta la ironii. Altfel, spune-mi sa nu-mi mai pierd timpul pe acest forum. Multumesc.
pisica a scris:Scarface, daca doresti sa ajuti, da-mi te rog sfaturi concrete si renunta la ironii. Altfel, spune-mi sa nu-mi mai pierd timpul pe acest forum. Multumesc.
Foarte urat sa zici ca-ti piezi timpul.... cand in mai toate mesajele incepi cu "As vrea sa stiu..." primind si raspunsuri...
Deci altcineva si-a pierdut timpul cu tine!
Sa nu mai spun de celelalte materiale din forum... cata informatii utile si ajutor!
Dar asa sunt oamenii nerecunoscatori....
Pacat!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
» Remediu pentru limbrici si polipi
» Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
» Teucrium marum verum - remediul pt. polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
» Remediu pentru limbrici si polipi
» Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
» Teucrium marum verum - remediul pt. polipi
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum