Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
Buna Scarface,
Revin la tine cu o rugaminte. Am fost plecati in concediu si la noi sunt toate bune si frumoase (ne-am tratat cu succes cu apa programata la nevoie), dar cand m-am intors am aflat ca nepotica mea va fi operata de polipi nazali. Fratele meu a ajuns la disperare. Fetita nu mai mananca si nu poate dormi din cauza ca respira doar pe gura.
Am inteles ca o sa o adoarma (anestezie generala). Ce as putea face sa-i usurez operatia, sa treaca mai usor peste ea si sa-si revina mai repede? Ce remedii imi recomenzi? Ce detalii sa-ti dau despre fetita?
Multumesc
Revin la tine cu o rugaminte. Am fost plecati in concediu si la noi sunt toate bune si frumoase (ne-am tratat cu succes cu apa programata la nevoie), dar cand m-am intors am aflat ca nepotica mea va fi operata de polipi nazali. Fratele meu a ajuns la disperare. Fetita nu mai mananca si nu poate dormi din cauza ca respira doar pe gura.
Am inteles ca o sa o adoarma (anestezie generala). Ce as putea face sa-i usurez operatia, sa treaca mai usor peste ea si sa-si revina mai repede? Ce remedii imi recomenzi? Ce detalii sa-ti dau despre fetita?
Multumesc
mari77- Mesaje : 8
Data de inscriere : 24/07/2013
Re: Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
Buna,
Pana primesti raspunsul lui Scarface poti citi aici, la remedii pentru operatie:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#6350
Sanatate multa!
Pana primesti raspunsul lui Scarface poti citi aici, la remedii pentru operatie:
https://sanatate.catsboard.com/t1534-remedii-noi-remedii-utile-sau-afectiuni-cu-un-remediu-tipic#6350
Sanatate multa!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Re: Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
Multumesc. Nu vazusem postul de mai sus.
mari77- Mesaje : 8
Data de inscriere : 24/07/2013
Subiecte similare
» Tratamentul pentru vegetatii adenoide la copil de 6 ani
» Razboiul interminabil, dar profitabil, contra polipilor nazali.
» Polipi?
» Polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
» Razboiul interminabil, dar profitabil, contra polipilor nazali.
» Polipi?
» Polipi
» Polipi si dermatita alergica de contact
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum