Tratamentul pentru vegetatii adenoide la copil de 6 ani
2 participanți
Pagina 1 din 1
Tratamentul pentru vegetatii adenoide la copil de 6 ani
Buna seara,
Fetita mea de 6 ani este tratata homeopat de la 2 ani si jumatate cand, dupa mai multe episoade de raceti, bronsite, astm bronsic? (tratat cu singulair), pneumonie am decis ca e timpul sa fac o schimbare.
A reactionat foarte bine la astfel de tratament, iar episoadele de raceli s-au rarit si au devenit mai usor de tratat. Ca exemplu de la 2 ani si jumatate pana la 5 ani cand a facut scarlatina ea nu a mai luat antibiotic.
Din pacate acum este diagnosticata cu vegetatii adenoide, un fond alergic si nu reusim sa o vindecam. A urmat cateva tratamente recomandate de medicul homeopat, dar ameliorarile tin pana la prima raceala cand totul se duce de rapa. Respira pe gura si ziua, nasul se infunda si trebuie mereu curatat pentru a scoate mucozitatile din spate, care de cele mai multe ori dimineata au culoare verde.
Acum a inceput sa faca si otite la ambele urechi si are urechile infundate si uneori zice ca nu aude.
Nu stiu ce sa fac si unde sa o mai tratez.
Va rog un sfat, ajutor
Multumesc
Fetita mea de 6 ani este tratata homeopat de la 2 ani si jumatate cand, dupa mai multe episoade de raceti, bronsite, astm bronsic? (tratat cu singulair), pneumonie am decis ca e timpul sa fac o schimbare.
A reactionat foarte bine la astfel de tratament, iar episoadele de raceli s-au rarit si au devenit mai usor de tratat. Ca exemplu de la 2 ani si jumatate pana la 5 ani cand a facut scarlatina ea nu a mai luat antibiotic.
Din pacate acum este diagnosticata cu vegetatii adenoide, un fond alergic si nu reusim sa o vindecam. A urmat cateva tratamente recomandate de medicul homeopat, dar ameliorarile tin pana la prima raceala cand totul se duce de rapa. Respira pe gura si ziua, nasul se infunda si trebuie mereu curatat pentru a scoate mucozitatile din spate, care de cele mai multe ori dimineata au culoare verde.
Acum a inceput sa faca si otite la ambele urechi si are urechile infundate si uneori zice ca nu aude.
Nu stiu ce sa fac si unde sa o mai tratez.
Va rog un sfat, ajutor
Multumesc
bal_mascat- Mesaje : 2
Data de inscriere : 06/08/2012
Re: Tratamentul pentru vegetatii adenoide la copil de 6 ani
Nasul este legat de intestine, cand exista umiditate prea mare pe intestine exista si o umiditate mae pe nas care duce la aceste secretii. Alimentatia cat si constitutia copilului conteaza deci la aceasta boala.
In general deci sunt copii cu un exces de umiditate la intestine (dpdv energetic) care se vede si dupa alte simptome: raceste usor, transpira usor, probleme digestive poate, etc.
In general deci sunt copii cu un exces de umiditate la intestine (dpdv energetic) care se vede si dupa alte simptome: raceste usor, transpira usor, probleme digestive poate, etc.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Operatie vegetatii adenoide (polipi nazali)
» Copil anxios care nu mananca mai nimic
» scrasnit de dinti
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Copil anxios care nu mananca mai nimic
» scrasnit de dinti
» copil muscat de alt copil, muscatura care se infecteaza
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum