Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dureri de burta cu diaree

2 participanți

In jos

Dureri de burta cu diaree Empty Dureri de burta cu diaree

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 4:11 am

Buna nu am avut acces la internet sa cer ajutor, baietelul meu de 6ani si 9 luni, sambata seara a vomat si dupa cateva minute a facut si diaree, asa am tinut-o toata noapte el pe wc eu in fata lui, tot ce elimina era ca si apa, cand eram in pat simtea ca trebuie sa fugim la baie dar tot isi murdarea ce avea pe el un pic cu toate ca din 4 pasi ajungeam la toaleta, toata ziua a mancat foarte putin, sa jucat cu nepotii cumnatei mele si au mancat ciocolata de casa dar era cumparata de mama copiilor si suc, el a mancat dimineata paine cu unt si gem cu cacao, la ameaza a luat doar cateva linguri din ciorba, iar seara a ainceput calvarul, noaptea i-am dat eridiarom 2 pastile cu ceai de menta neindulcit, dimineata banana, biscuiti cu ceai, manca putin, si paine prajita, la ameaza doar orez fiert cu morcov, si zeama de orez, zice cal doare burta ca localizare este pe la doua degete de la ombilic spre stanga, si durerile apar din cand in cand si de fiecare data merge la toaleta si face intre tare si moale dupa se amelioreaza un pic durerea, cu probleme cu vomatul si diaree a mai avut probleme si atunci ii sa prescris hidrasec si nexium 10mg, si acum la fel a zis medicul de familie, ce pot sai dau va rog?

elena_

Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca

Sus In jos

Dureri de burta cu diaree Empty Re: Dureri de burta cu diaree

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 4:36 am

Putin probabil sa fie de la ceva stricat ce a mancat, probabil l-a suparat ceva…deci o cauza emotionala.

Mi s-a intamplat si mie acum 2 saptamani sa vomez, eu care nu imi aduc aminte sa fi vomit de decenii…
de la o gluma a sotiei care mi-a spus ca mi-a aruncat niste carti la gunoi fara sa ma intrebe…
iar cu 3 zile mai tarziu baiatul a vomat tot asa caci l-au suparat doua fete pe strada care tipau foarte tare---
Cumva a fost martorul la o cearta sau la jucatul cu nepotii cumnatei l-a deranjat ceva ?
Daca vrei sa va imbolnaviti des copii cel mai simplu este sa-I lasati in compania altor copii.
Intreaba-l ce l-a suparat deci, daca vorbeste despre ce l-a suparat ii trece.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 5:04 am

Unul scrie despre Eridiaromul

“Am luat aproape un an de zile acele pastile mov, chiar am mers si mai departe si am luat praful din care se fac pastilele, care este mult mai concetrat si pe care d-ul Morar il recomanda doar in cazuri severe, si nimic, tot nu am reusit sa scap de diaree sau durerile abdominale.

„In schimb, o prietena de a mea, care a inceput sa ia pastilele in acelasi timp cu mine, a obtinut rezultate foarte bune dupa aproximativ doua luni, si nu mai avea nimic, niciun fel de sangerare, sau durere, sau diaree. Pe cand eu eram cam la fel.“

Daca conflictual cauzal ramane active nu ajuta nimic. Daca boala dispare este de regula nu de la remediu/medicament ci doar de la faptul ca conflictual emotional care a cauzat simptomele s-a incheiat.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Ian 08, 2016 12:01 pm, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 5:53 am

nu stiam ce sai dau sa se opreasca diareea, a stat mai mult pe toaleta de cat in pat toata noaptea, si zicea ca-l doare burta tot timpul acesta, normal dupa ce a luat eridiarom nu sa oprit diarea doar dimineata

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 5:56 am

Si acum cum este ?
Cauza ai depistat-o ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 6:18 am

sa potolit burtica, si acum a zis ca ii sa facut rau de la miros si cum a vazut porcul despicat, imi pare rau ca l-am dus pana acuma am ocolit aceste lucruri, iar cu baietii nu a avut probleme, nu vroia sa manance carne de porc, sper sa fie asta toata problema, dar am vorbit cu el si stia ca nu va manca nimic de la porc, ce pot sai dau pe viitor cand mai are diaree so opresc am citit ca difera de la caz la caz ce se poate da

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 6:25 am

Chestia cu mancatul porcului a fost inainte de incepe simptomele ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 6:33 am

da am vorbit cu el sambata dimineata inainte sa vada ca porcul este taiat, si doar cand sa incalzit un pic afara am iesit din casa si a vazut dupa aceea porcul parjolit, si seara a vomat si a inceput diareea

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 6:37 am

Pai uite cauza...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 6:44 am

oare va dura ceva vreme?, cum mananca un pic merge la toaleta nu este diaree, doar face mai moale, a ramas cu ceva sensibilate oare?, multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 6:52 am

Oare de ce ????
Pai daca porcul este acum in casa ? Porcul, adica cauza conflictului din care a vomit si a avut diaree nu a disparut, ci chiar s-a apropiat de el sub forma de carne, carnati si miros.

Daca te sperii de la un mort de pe strada si cineva iti aduce mortul in casa oare iti merge mai bine sau mai rau ?

Trebuie sa-i spui ca nu mananca deloc porc.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 7:08 am

nu la noi acasa sa taiat porc, am fost doar invitati la fratele meu, noi nu avem si nu am avut porc, noi mancam porc doar cand facem gratar afara, sau carne tocata amestec porc cuvita fara grasime daca putem, in general mancam carne de pui si vita, si avem pui in curtea noastra

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Dec 16, 2014 7:15 am

Nu conteaza unde a fost taiat porcul 
Conteaza doar ca a avut un conflict de pe urma porcului.
Si acum acel conflict poate sa recidiveze la vazutul, uitatul, ganditul sau mirositul de carne sau de vazut ceva la TV.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mar Dec 16, 2014 7:19 am

iam explicat din ce fac mancare sa fie sigur ca nu este carne de porc, ce rau imi pare ca ne-am dus acolo, dar este asa de fericit acolo de fiecare data se distreaza, si o sa fiu atenta sa nu se mai repete ceva asemanator pe viitor, multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  elena_ Mier Iun 22, 2016 10:18 pm

Buna scuze ca va scriu din nou, copilul meu are diaree si vomita de marti, am vorbit cu el nu stiu cauza emotionala imi zice nu mami nu ma deranjat nimic, legat de alimentatie nu gasesc cauza. Va cer parerea fiindca, acum a inceput si dupa o gura de apa, sa ii curga efectiv apa din rect, curge firicel, nu apuca nici sa se ridice sau sa ajunga la WC. A debutat cu durere de cap, diaree apoasa, ziceai ca ai dat drumu la robinet, asta a fost doar o data marti dupamasa, dupa a inceput voma, de fiecare data cerea apa, vroia multa apa, am dat cate un pic, noaptea a fost ok, dar ieri toata ziua cand voma si avea sete mare, cand avea diaree apoasa. Nu am dat alopat nimic, cand a simtit el ca poate manca, paine prajita, ceai de menta, biscuiti, popcorn(nu stiu daca e ok), in rest nu a vrut el mancare. Ce as putea da homeopat sa-l ajut. La inceput a fost slabit, il dureau mainile si picioarele. Va multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Iun 22, 2016 11:54 pm

ai inteles insa ca la copiii mici multe conflicte sunt preluate de la mama sau tata (mai rar) ? ..mama se cearta cu tatal sau cineva ii spune o fraza care o indigneaza si gata e voma sau voma cu diaree....o singura fraza sau chiar o gluma proasta ajunge..setea la diaree este utila si normala caci se pierde multa apa...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Joi Iun 23, 2016 12:00 am

nu am avut asa ceva in familie certuri, am avut musafiri neasteptati luni dar am discutat cu el, sigurul lucru care il tot deranja daca mergem in concediu, ca vrea acolo si acolo, dar am discutat cu el

elena_

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Iun 23, 2016 12:15 am

o cauza trebuie sa exista,,.daca este la el sau la tine sau ce anume este numai tu poti sa descoperi...indignarea e ceva scurt care se uita de regula...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  elena_ Joi Iun 23, 2016 12:17 am

multumesc

elena_

Sus In jos

Mesaj  elena_ Joi Iun 23, 2016 10:20 pm

Acuma dimineata a tusit puternic si a vomat lichid galben care ulterior sa facut verde, si mucus galben inchis, dupa ce a vomat a spus ca se simte fara puteri, cum a adormit am vazut cum ii se uda chilotii la fund. Nu stiti aceste lucruri cat dureaza in general?, imi cer scuze ca va deranjez cu intrebari.

elena_

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: