Durere, rinichi, sub burta
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Durere, rinichi, sub burta
Am racit zilele trecute, zilele trecute stand in statie la autobuz am simtit foarte rece in zona coapselor cu toate ca sunt bine imbracata si haina imi trece peste sezut, iar dupa masa când mam asezat in masina proprie la fel am simtit foarte rece începând de jos de la bazin pana la mijloc, nu sunt o persoana care sa umble cu mijlocul gol, niciodata nu am imblat asa, au inceput durerile de mijloc, când ma asez simt ca trebuie sa ma duc la toaleta automat, ma doare si sub burta, durerile se amelioreaza daca sunt legata cu ceva sa imi tina cald, nu am urinat foarte des si nici nu ma ustura sau altceva, multumesc
elena_- Mesaje : 127
Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca
Re: Durere, rinichi, sub burta
E inflamat nervul sciatic, nu sunt rinichii.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
multumesc, trece de la sine sau va trebuii sa iau ceva?
Trece de la sine.Si eu mai stau cu picioarele in apa rece la pescuit,mai trag o tura cu motocicleta in pantaloni subtiri cand e rece afara ,ma mai apuca ,cateodata chiar nu pot dormi ca ma doare la coapse ,ca si tratament beau o bere( rece binenteles)si trece in cateva zile
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
multumesc mult si va doresc fir intins când sunteti pe balta sau orinude va-ti duce la pescuit
Subiecte similare
» Probleme de 5 ani rinichi
» Pietre la rinichi si colici la rinichi
» probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni
» Fecundatia si cresterea copilul in burta mamei din punct de vedere divin
» Caclculi renali.
» Pietre la rinichi si colici la rinichi
» probleme vezica si rinichi la un copil de 3 ani si 3 luni
» Fecundatia si cresterea copilul in burta mamei din punct de vedere divin
» Caclculi renali.
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum