strat alb galbui pe limba
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
strat alb galbui pe limba
buna. am o problema legata de limba si v-as ruga sa-mi spune-ti si dumneavoastra parerea. mi-a aparut acum ceva timp un strat alb- galbui pe limba si in cerul gurii. am mers la medic care m-a trimis sa-mi fac o analiza de exudat faringian. rezultatul a fost streptococ beta hemolitic grupa a . mi-a spus ca e destul de avansat si mi-a dat sa i-au penicilina cate 2 de 1 mil dimineata si 2 de 1 mil seara timp de 7 zile iar dupa aceste 7 zile moldamin timp de 1 luna cate 1 pe sapt. mi-a trecut cat timp am facut tratamentul cu injectii dar dupa o sapt mi-a reaparaut din nou atat pe limba cat si in cerul gurii. am mers la medicul de familie, i-am spus de injectii iar el mi-a dat sa i-au nistratina. nici dupa acest medicament nu mi-a trecut. nu am intrebat medicul pentru ca nu am mai fost pe la el si nu stiu daca are vreo legatura dar cand mi-am facut anlizele mi-a iesit ca am ficatul putin marit.
sonia91- Mesaje : 4
Data de inscriere : 13/11/2014
Re: strat alb galbui pe limba
deci ai fost tratata gresit de 3 ori... oare nu ai citit pe nicaieri ca tratamentele cu antibiotice sunt daunatoare si nu folosesc la nimic ?
Cumva ai avut mai inainte o perioada de saracie sau lipsa de bani sau griji financiare mari ?
Cumva ai avut mai inainte o perioada de saracie sau lipsa de bani sau griji financiare mari ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Taiatul sub limba
» Albeata de pe limba
» limba incarcata
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
» Albeata de pe limba
» limba incarcata
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|