Albeata de pe limba
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Albeata de pe limba
Buna!
Am o problema legata de LIMBA , Am un fel de var alb mereu pe limba, destul de suparator + miros al gurii , incerc dimineata o mica detoxifiere cu un sfert de pahar cu apa sarata galgare sau o lingurita de ulei de masline , efectele sunt foarte mici
intrebarea mea " daca cunoasteti cauzele aparitiei acestei 'albete'''praf de creta' pe liba si as dori sa-mi spuneti cateva remedii daca sunteti amabil
Multuesc!
Ganduri Bune
Am o problema legata de LIMBA , Am un fel de var alb mereu pe limba, destul de suparator + miros al gurii , incerc dimineata o mica detoxifiere cu un sfert de pahar cu apa sarata galgare sau o lingurita de ulei de masline , efectele sunt foarte mici
intrebarea mea " daca cunoasteti cauzele aparitiei acestei 'albete'''praf de creta' pe liba si as dori sa-mi spuneti cateva remedii daca sunteti amabil
Multuesc!
Ganduri Bune
ursul- Mesaje : 7
Data de inscriere : 13/09/2012
Varsta : 42
Re: Albeata de pe limba
In general este candidoza. Poate sa fie de la antibiotice sau de la alimentatie si trai gresit care ajuta la inmultirea fungilor in corp si sange.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» strat alb galbui pe limba
» Taiatul sub limba
» limba incarcata
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
» Taiatul sub limba
» limba incarcata
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|