limba incarcata
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
limba incarcata
ce inseamna cand ai limba incarcata si ce recomandati?
corinaiulia1971- Mesaje : 25
Data de inscriere : 26/12/2012
Re: limba incarcata
"Incarcata" te referi la limba cu pete albe si crepaturi ?
ioancalator- Mesaje : 42
Data de inscriere : 13/04/2014
Re: limba incarcata
Intreb fiindca si eu am aceasta problema, si am incercat de curand ceva, care a dat rezultate surprinzator de bune: dimineata si seara am baut cate un pahar de apa (de izvor) in care am pus putin bicarbonat de sodiu ... a disparut albeata de pe limba, crepaturile de pe ea s-au redus vizibil, si in plus s-a imbunatatit mult starea generala a organismului ...
Din pacate, de cateva zile am patit ceva: mi s-a blocat gatul, si am intrerupt acest tratament, crezand ca e de la el ... limba a redevenit alba si crepata, si starea generala a organisului s-a inrautatit ...
Nu stiu ce sa mai fac ... am inteles ca bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza apa, si asta a avut efect foarte benefic la mine ... am incercat sa imi spal gura doar cu apa cu bicarbonat de sodiu, nu are nici pe departe acelasi efect ...
Din pacate, de cateva zile am patit ceva: mi s-a blocat gatul, si am intrerupt acest tratament, crezand ca e de la el ... limba a redevenit alba si crepata, si starea generala a organisului s-a inrautatit ...
Nu stiu ce sa mai fac ... am inteles ca bicarbonatul de sodiu alcalinizeaza apa, si asta a avut efect foarte benefic la mine ... am incercat sa imi spal gura doar cu apa cu bicarbonat de sodiu, nu are nici pe departe acelasi efect ...
ioancalator- Mesaje : 42
Data de inscriere : 13/04/2014
re:
nu am incercat tratamentul cu bicarbonat desi am auzit de el. eu am doar limba de culoare alba
corinaiulia1971- Mesaje : 25
Data de inscriere : 26/12/2012
Subiecte similare
» strat alb galbui pe limba
» Taiatul sub limba
» Albeata de pe limba
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
» Taiatul sub limba
» Albeata de pe limba
» Remedii pt. inflamatii in gat (amigdalita, faringita, etc)
» probleme gat limba
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|