Alergie pe mina
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
Alergie pe mina
Buna!
La inceput mi-a aparut pe mina dreapta. Initial pe un deget si apoi s-a extins pe celelalte si putin pe mina. Se manifesta cu mincarime,roseata si crapaturi pe deget care ustura foarte tare. Am suspectat ca ar putea fi de la detergenti ,insa acum spal cu manusi si pe miini cu un sapun natural. Mi se amplifica din senin! Cind se "usuca": imi lasa peielea grosiera,aspra.
Cred ca mi s-a extins pe git in spate si putin sub barbie.
Am incercat cu crema de galbenele,cu neutrogena ,dar nu functioneaza. Am aceasta alergie de vreo 8 luni.
Ce imi recomandati?
Multumesc!
La inceput mi-a aparut pe mina dreapta. Initial pe un deget si apoi s-a extins pe celelalte si putin pe mina. Se manifesta cu mincarime,roseata si crapaturi pe deget care ustura foarte tare. Am suspectat ca ar putea fi de la detergenti ,insa acum spal cu manusi si pe miini cu un sapun natural. Mi se amplifica din senin! Cind se "usuca": imi lasa peielea grosiera,aspra.
Cred ca mi s-a extins pe git in spate si putin sub barbie.
Am incercat cu crema de galbenele,cu neutrogena ,dar nu functioneaza. Am aceasta alergie de vreo 8 luni.
Ce imi recomandati?
Multumesc!
dulcetica- Mesaje : 8
Data de inscriere : 19/01/2014
Re: Alergie pe mina
Asta nu este alergie. Ai avut inainte sa apara, deci acum 8-9 luni o confruntatie, un atac, o divergentsa sau te-ai aparat de cineva care a vrut sa-ti faca ceva. Ce s-a intamplat inainte sa apara, care te-a afectat ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Nu reusesc sa fac nici o conexiune! Poate.... cel mai probabil cu partenerul meu,cu care nu e tocmai armonie...poate si din cauza mea ,ca-s foarte nervoasa.Nu stiu exact!scarface a scris:Asta nu este alergie. Ai avut inainte sa apara, deci acum 8-9 luni o confruntatie, un atac, o divergentsa sau te-ai aparat de cineva care a vrut sa-ti faca ceva. Ce s-a intamplat inainte sa apara, care te-a afectat ?
Am incercat sa vad daca e din alimentatie ,cosmetice,detergenti,dar n-am reusit sa identific nimic.
daca aplauzi ca la teatru, care mana este cea activa ? Amandoua nu sunt , numai una este.
scarface- Admin
Dreapta sau e vreun substrat in intrebare?
Cu siguranta ca nu am pus intrebarea fara rost.
Ca dreptatace, daca apare ceva pe piele pe partea dreapta inseamna ca este ceva legat de partener, de tata sau de un rival.
In cazul tau partea afetctata cat si zona afectata arata cu cea mai mare probabilitate ca este ceva legat de partner, asa cum ai spus si singura. (de tata sau de un rival nu ai spus nimic).
Vindecarea nu apare decat daca te impaci cu partnerul (sau de cine e raportata problema) sau te desparti de el. Adica daca divergentele sau problemele care au fost sunt eliminate si iertate.
Deci uita "alergia" cat si "cremele". Trebuie sa rezolvi cauza problemei. Acum stii ce ai de facut.
Ca priveste modul : trebuie sa vezi singura sau sa intrebi in psiholog bun.
Ca dreptatace, daca apare ceva pe piele pe partea dreapta inseamna ca este ceva legat de partener, de tata sau de un rival.
In cazul tau partea afetctata cat si zona afectata arata cu cea mai mare probabilitate ca este ceva legat de partner, asa cum ai spus si singura. (de tata sau de un rival nu ai spus nimic).
Vindecarea nu apare decat daca te impaci cu partnerul (sau de cine e raportata problema) sau te desparti de el. Adica daca divergentele sau problemele care au fost sunt eliminate si iertate.
Deci uita "alergia" cat si "cremele". Trebuie sa rezolvi cauza problemei. Acum stii ce ai de facut.
Ca priveste modul : trebuie sa vezi singura sau sa intrebi in psiholog bun.
scarface- Admin
Oau!
Sint captivata de genul asta de teorii si cumva iti dau dreptate,desi e greu de aplicat.
Imi place mult site-ul asta!
Merci!
Sint captivata de genul asta de teorii si cumva iti dau dreptate,desi e greu de aplicat.
Imi place mult site-ul asta!
Merci!
Cand apare mancarime si roseata pielea se afla in faza de vindecare. Cand nu mai sunt aceste simptome ai o recideiva emotionala si in acest timp nu prea simti probabil multe la piele, dar in perioada asta se duc din celule. In faza de vindecare corpul pune celule.
Cand e multa mancarime (faza de reparatie a peilii) se poate incerca Urtica urens CH7 sau 9 de mai multe ori, dupa nevoie, pt mancarime.
Cand e multa mancarime (faza de reparatie a peilii) se poate incerca Urtica urens CH7 sau 9 de mai multe ori, dupa nevoie, pt mancarime.
scarface- Admin
Subiecte similare
» Alergie la ceva...!
» Urticarie vindecata cu metoda remediului produs cu apa si hartie
» Alergie
» alergie
» alergie...
» Urticarie vindecata cu metoda remediului produs cu apa si hartie
» Alergie
» alergie
» alergie...
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale pielii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum