Alergie?
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Alergie?
Buna.Scarface am nevoie de ajutorul tau.O sa explic despre ce este vorba.
De vreo 2-3 saptamani am niste simptome ciudate.Prima data am crezut ca e o mica raceala, nu de alta, dar m-am mai racit vara pe canicula, nu ar fi ceva nou.
Simptome: ochii cateodata uscati cateodata lacrimeaza,ii simt obositi, sunt rosii cateodata,nu prea suport lumina foarte puternica de afara, mai ales acuma ca soarele straluceste foate tare, ma mananca in urechi, si pe cerul gurii, nas infundat, stranut daca ma uit la soare.Multumesc
De vreo 2-3 saptamani am niste simptome ciudate.Prima data am crezut ca e o mica raceala, nu de alta, dar m-am mai racit vara pe canicula, nu ar fi ceva nou.
Simptome: ochii cateodata uscati cateodata lacrimeaza,ii simt obositi, sunt rosii cateodata,nu prea suport lumina foarte puternica de afara, mai ales acuma ca soarele straluceste foate tare, ma mananca in urechi, si pe cerul gurii, nas infundat, stranut daca ma uit la soare.Multumesc
Bestiutza23- Mesaje : 66
Data de inscriere : 12/12/2009
Varsta : 39
Localizare : Cluj Napoca
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Subiecte similare
» Urticarie vindecata cu metoda remediului produs cu apa si hartie
» Alergie
» alergie
» alergie...
» Alergie la ceva...!
» Alergie
» alergie
» alergie...
» Alergie la ceva...!
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum