Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Catar oto-...si faringo-amigdalita ac.

2 participanți

In jos

Catar oto-...si faringo-amigdalita ac. Empty Catar oto-...si faringo-amigdalita ac.

Mesaj  catteea Joi Dec 02, 2010 3:16 am

Buna! Ieri noapte fetita mea de 1,6ani a facut febra aproape de 39 iar spre dimineata incepea sa tremure (frisoane), m-am cam speriat nefiind obisnuita cu asa ceva. la 7 luni a mai facut febra asa mare (roseola). Am dus-o la cabinetul pediatrei si mi-a spus ca are dopuri de ceara si un fel de otita care se num. catar. asa a explicat faptul ca in timpul febrei ii ardea cel mai tare capul, mainile erau reci spre violet , picioarele la fel. Desigur ca nu se putea fara antibiotic Crying or Very sad si ne-a dat azitrox 3ml la 24 ore, biotics baby, otocalm picaturi in urechi, panadol baby alternativ cu nurofen sirop copii. Am sunat-o pe dr. homeopata si mi-a spus sa-i dau hepar sulfur ch 7sau 9 alternativ cu belladona ch7 sau 9 la 2 ore, dar nu am inteles exact cate granule sa-i dau si i-am dat cate 6. O fi bine sau nu Dumnezeu stie pt ca mi-a fost rusine sa o mai deranjez. Scarface poate poti sa ma ajuti te rog frumos. Dar ieri a facut mai multe scaune decat deobicei moi apoase, astazi la fel de moi si verzui cu mucus. Aseara i-am fiert orez cu morcovi si a mancat 0 cescuta dar astazi nu prea i-a placut si dadea sa verse. Ieri i-am cumparat si imunogrip junior, iar in loc de antibiotic i-am dat 15 picaturi de propolis glicolic. Nu stiu ce sa-i fac ca sa-i treaca mai repede...si fara antibiotice. Stiu ca trebuie s-o hidratez foarte bine...i-am dat si ceai de echinaceea, busuioc, menta nu putem din cauza granulelor...cine a mai trecut prin asa ceva si ne poate ajuta asteptam raspuns. Ea inca papa tzitzi si mami cu tati postesc, sa o afecteze pe ea laptele cu fasole??

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Catar oto-...si faringo-amigdalita ac. Empty Re: Catar oto-...si faringo-amigdalita ac.

Mesaj  scarface Joi Dec 02, 2010 3:59 am

O singura granula este suficienta. Cantitatea nu conteaza in homeopatie. 5-6 este risipa si intoxicatie cu zahar.
Cand se da un remediu mai des, cel mai bine se procedeaza asa: se dizolva 1-2 granule intr-o sticla cu ceva apa (100ml)
Dupa dizolvare, la sticla se dau 4-5 palme zdravene pe fund ca se zguduie bine apa.
O lingurita/gura din aceasta apa este echivalentul la o doza.
La atatea medicamente e normal sa aiba diaree. Diareea inseamna detoxifierea de otravuri.
Pana la 39 de grade nu este deloc febra mare, dar daca apar frisoane este bine de facut ceva.
Problema si cauza la febra inalta este lipsa transpiratiei. Corpul scoate toxine prin transpiratie. Daca apare transpiratia febra scade si frisoanele nu mai apar. La febra inalta fara transpiratie in general Aconitum aduce transpiratie si duce indirect la scaderea ei. Bai de abur urmate de frecat scurt pe piele cu o carpa inmuiata in apa mai rece (17-18 grade ) , ulterior imbracat bine si copilul pus langa mama in pat - caldura mamei este foarte eficienta caci este caldura radianta. Acest lucru duce usor la transpiratie si la scoaterea toxinelor prin piele. Este o metoda de mii de ori mai eficienta decat orice altceva.
Fasolea nu-i o mancare prea sanatoasa...

https://sanatate.catsboard.com/tratarea-anumitor-afectiuni-cu-ajutorul-homeopatiei-f65/remedii-de-febra-t1220.htm?highlight=febra

https://sanatate.catsboard.com/fitoterapie-vindecarea-cu-remedii-din-plante-f46/remedii-simple-si-care-functioneaza-in-caz-de-febra-t496.htm?highlight=febra

Ultima editare efectuata de catre scarface in Mier Iun 03, 2015 4:06 pm, editata de 4 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Catar oto-...si faringo-amigdalita ac. Empty Re: Catar oto-...si faringo-amigdalita ac.

Mesaj  catteea Joi Dec 02, 2010 6:19 am

Multumesc din suflet!

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum