Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Remediu homeopat vechi de aproape 160 de ani este inca functional.

In jos

Remediu homeopat vechi de aproape 160 de ani este inca functional. Empty Remediu homeopat vechi de aproape 160 de ani este inca functional.

Mesaj  scarface Mier Noi 17, 2010 5:33 am

Remediu homeopat vechi de aproape 160 de ani este inca functional.
Trauducere de la : http://www.homoeopathiker.de/joomla/index.php/systematik/82-160-jahre-alte-arznei-noch-wirksam

Termenul de valabilitatea a remediilor homeopate este apreciat foarte diferit.
Pana acum 10 ani pe flacoanele homeopate nu era trecut nici un termen de garantie.
In ziua de azi, in urma unei directive din UE pe remediile homeopate este scris un termen de garantie
de 5 ani. De la colegi mai varstnici am auzit de mai multe ori ca chiar si remedii vechi de 80 de ani
inca mai functionau. Insa ca un Toma necredinciosul, am fost mereu interesat sa verific singur astfel de afirmatii. In noiembrie 2002 s-a ivit ocazia sa testez un remediu vechi de peste 150 de ani la Domnul Klaus Hartung v Hartungen, un urmas al Dr. Dr. Christoph Hartung. Remediul a fost luat din geanta Dr. Christoph Hartung. Am ales remediul Agaricus C30,
caci am folosit deja remediu acum ceva timp cu succes. La incercarea de scoatere a dopului de lemn de pluta care astupa sticluta, acesta s-a destramat in firitmituri. Dupa ce am luat 2 granule mici ca bobul de mac am simtit imediat 2 frisoane pe sira spinarii. In timpul sederii mele acolo am inceput sa vorbesc foarte mult. Atat logoreea cat si frisoanele pe sira spinarii sunt simptome caracteristice ale acestui remediu homeopat. Pentru mine a fost o experienta frumoasa sa simt pe pielea mea ca puterea unui remediu homeopat este practic nealterata de timp.

Thomas Wedemeyer

Nota Scarface:
Granulele homeopate contin ca materie numai zahar si nu este cunoscut inca ca zaharul
se se strice. In alimentari zaharul nu are termen de valabilitate si este folosit chiar ca un conservant.
Substanta activa din remediile homeopate nu este in doza materiala ci eterica, este o energie, si este continuta sau captata in zaharul din granule. Atata vreme cat zaharul exista exista si efectul remediului.
Termenul de valabilitate pus pe flacoane este impus de lege si nicidecum de faptul ca remediuliu ar expira.
Deci nu aruncati flacoanele dupa 5 ani, termen de valabiliatate real nu exista.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum