Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce remediu este ?

2 participanți

In jos

Ce remediu este ? Empty Ce remediu este ?

Mesaj  scarface Joi Noi 17, 2011 12:48 pm

Pt. homeopati: ce remediu reiese clar din descrierea de mai jos ?

"Lipsa creier in proportie de 60 la suta !!!
Un copil in varsta de 10 luni a fost diagoniscat de medici ca avand creierul dezvoltat in proportie de 40%, cu posibilitatea de a ramane asa pentru tot restul vietii. Copilul nu are niciun fel de simt: nu rade, nu plange, nu isi misca membrele. Isi deschide cu greu ochii si nu poate urmari cu privirea o persoana, doar priveste "in gol". Exista vreo sansa la o viata normala pentru acest copil, vreo clinica in strainatate care sa-l poata ajuta ????"

(remediul incepe cu H si se termina cu .. ?)
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Ce remediu este ? Empty Re: Ce remediu este ?

Mesaj  thaisia Sam Ian 26, 2013 5:26 am

Este helleborus?
In ce fel rezolva acest remediu problema, in ce fel actioneaza?

Nu am cunostinte despre homeopatie, mise pare interesanta si dor de vreo 2 saptamani am inceput sa ma informez.
Am vazut un caz pe internet, se poate rezolva homeopatic?
http://www.antena3.ro/romania/de-la-viata-imi-doresc-sa-traiesc-si-sa-invat-bine-la-scoala-are-11-ani-si-130-de-kilograme-200639.html

thaisia

Data de inscriere : 15/01/2013

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Ian 26, 2013 5:41 am

Da, acela este remediul.
Fa rost atunci de numarul lui de telefon, adica al bunicilor, caci este minori.

http://www.ztv.ro/articole/social/525626-exclusiv-copil-la-11-ani-sufera-de-cancer.html

"in colaborare cu Liceul de Arta "Ioan Sima" din Zalau, Episcopia Salajului a desfasurat, duminica, proiectul "Eco Martisorul", care a avut ca obiectiv strangerea de fonduri pentru ajutarea lui Ionut Chiorean, un copil de 8 ani, diagnosticat cu tumoare pe creier. Acesta locuieste doar cu bunicii si cu fratele mai mic intr-o locuinta sociala. Ionut este elev in clasa I, step-by-step, la Liceul de Arta. Colegii de scoala ai baiatului, coordonati de invatatoarele Camelia Morar, Aurica Coifa, ...citeste toata stirea.."

Liceul de Arta "Ioan Sima" Zalau
Zalau, Salaj
Adresa: Aleea Torentului, nr.9, cartier Dumbrava II, Zalău, Sălaj
Telefon: 0260 / 610201
Fax: 0260 / 610201
Email: liceuldearta@zalau.astral.ro
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum