Streptococ beta hemolitic de tip grupa A
2 participanți
Pagina 1 din 1
Streptococ beta hemolitic de tip grupa A
Buna,fetita mea(3,4 ani,nevaccinata), a facut scarlatina. I-am facut analizele de sange (vsh,pcr,aslo,hemoleucograma)+exsudat faringian in urma caruia a rezultat streptococ. Am refuzat internarea(ne tratam acasa)momentan este pe remediu pana vineri(mercurius solubilis -pt puroi in gat). Dr pediatra a prescris antibiotic clarithromycinum.Nu vreau sa ii dau antibiotic.
Exista alta varianta la care putem recurge ,fara sa rămână cu urmările specifice bolii,in cazul in care nu e tratată corect (eritem nodos,cardita reumatismala sau reumatism articular acut)?
Mulțumesc,
Sanatate!
Exista alta varianta la care putem recurge ,fara sa rămână cu urmările specifice bolii,in cazul in care nu e tratată corect (eritem nodos,cardita reumatismala sau reumatism articular acut)?
Mulțumesc,
Sanatate!
ottilia20- Mesaje : 36
Data de inscriere : 09/02/2014
Re: Streptococ beta hemolitic de tip grupa A
Noua medicina germana spune ca scarlatina apare de la un conflict de separare, microbii care apar sunt necesari si nu fac nimic rau.
Insa medicina face spaima si frica de microbi ca sa ta faca sa iei antibiotice....deci daca totul e bazat pe prostie si mituri e oare intelept sa inlocuiesti o prostie inutila cu altceva ? La speriat medicina e foarte buna... faci ce vrei, esti matura.
Insa medicina face spaima si frica de microbi ca sa ta faca sa iei antibiotice....deci daca totul e bazat pe prostie si mituri e oare intelept sa inlocuiesti o prostie inutila cu altceva ? La speriat medicina e foarte buna... faci ce vrei, esti matura.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Streptococ betahemolitic de tip G
» streptococ beta hemolitic grup A
» tratament streptococ, stafilococ
» Grupa FB cu Noua medicina germanica
» Bacteria E.coli nu poate fi cauza decesului copiilor şi nici a sindromului hemolitic-uremic
» streptococ beta hemolitic grup A
» tratament streptococ, stafilococ
» Grupa FB cu Noua medicina germanica
» Bacteria E.coli nu poate fi cauza decesului copiilor şi nici a sindromului hemolitic-uremic
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum