Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Streptococ betahemolitic de tip G

4 participanți

In jos

Streptococ betahemolitic de tip G Empty Streptococ betahemolitic de tip G

Mesaj  SM Joi Iul 03, 2014 10:58 am

Buna seara!
Cand aveam 10 ani am avut artrita. Pur si simplu m-am trezit dimineata si nu mi-am mai putut misca deloc genunchii caci durerea era ingrozitoare. Am fost internata in spital o saptamana, am primit tratament oral cu antibiotice dar nu mai stiu acum exact ce mi-au dat atunci, probabil penicilina ce stiu eu...
De pe la 14-15 ani dupa o raceala ori gripa foarte urata de am si ramas fara voce atunci, au inceput iar problemele cu gatul durand pana acuma, numai in vreo 2-3 luni de vara ma lasa mai usor cu simtomele. Roseli, usturimi, secretii mucoase fregvente si urate.
Plus ca in decursul anilor mi-au aparut probleme si la inima (nu mi se inchide bine o valva) si stiu ca inca de pe atunci mi s-a spus ca-mi poate afecta si inima si plus ca mi se pare ca s-ar putea sa mai am si alte minunatii in nas si in vagin.

N-am mai rezistat si am facut exudat faringian acum trei zile. Azi am vazut ca mi-au depistat streptococ betahemolitic de tip G iar maine voi primi si antibiograma.

Intrebarile mele sunt:
1. In general streptococii se trateaza definitiv sau nu se trateaza definitiv niciodata pentru ca am vazut pareri de tot felul in acest sens iar iastoricul meu ma pune pe ganduri?
2. Este posibil ca in afara de streptococ sa mai am si altceva ce nu mi-a depistat (asta pentru ca atunci cand m-a intrebat daca am luat antibiotice in ultima saptamana eu am uitat sa zic de un spray pe care l-am luat cu vereo 4 zile inainte si care am vazut ca continea antibiotic; am intrebat azi la policlinica si mi-au zis ca prea rar se intampla sa fie mai multe bacterii in gat ca cica nu se prea inteleg intre ele, dar nu stiu daca era medic doamna care mi-a raspuns ca ea trecea pe langa receptie si i-au adresat ei intrebarea doamnele de la receptie pe care le-am intrebat eu, si ne stiind de era medic totusi ma gandesc sa nu mi-o fi zis asa intr-o doara)?
3. se poate trata si altfel streptococul decat cu antibiotice? ca eu am facut acum vreo 4 ani ulcer duadenal si analizele au aratat ca era de la pastile si tare mi-e frica sa nu cumva sa am si o candidoza vaginala de la toate antibioticele primite din diverse motive cum ar fi operatii etc.
Voi merge la un medic neaparat dar de maine pana saptamana cealalta sunt plecata prin tara cu sotul iar nerabdarea unui raspuns este mare.

M-as bucura enorm daca as primi raspuns cat mai rapid si orice informatie chiar inafara intrebarilor care poate ati avea sa mi-o spuneti imi este utila. Multumesc frumos!

SM

Data de inscriere : 03/06/2014

Sus In jos

Streptococ betahemolitic de tip G Empty Re: Streptococ betahemolitic de tip G

Mesaj  scarface Joi Iul 03, 2014 1:46 pm

Cand aveam vreo 19 ani am "racit" si a inceput sa ma doara gatul. Doctorii ziceau ca nu am nimic.
Eu simteam ca am ceva. Am intrat in conflict cu ceea ce simteam si ceea ce imi spuneau doctorii.
Ca urmare am inceput sa ma "documentez". Am citit si eu de streptococ si ce face.
Dupa 2 zile a inceput sa ma intepe inima. Dupa cca. o saptamana au inceput sa ma doara genunchii.
In cateva saptamani eram deja foarte bolnav, de abia mai mergeam, inima ma intepa, nici un doctor nu ma credea ca am ceva in gat.
Pe atunci nu stiam din pacate ca frica de o boala anume sau o fraza spusa sau cititul cartilor medicale iti creeaza boli reale numai pe baza imaginatiei.
Cu exceptia gatului restul de boli le-a creeat doar frica mea. Fricile mele au putut disparea doar cand am gasit in sfarsit un medic dupa cateva luni si o vara depsresiva (ma vedeam deja bolnav de inima si cu artroza) care sa descopere cauza: amigdalita.
Din pacate le-a scos dar odata cu ele mi-a disparut si frica si ca urmare si TOATE simptomele ce le facusem ulterior pe baza imaginatiei.
Nu era de la nici un streptococ, care este in orice om.

Cand un om se duce la medic si ii spune "cred ca aaveti ceva la inima", deja o fraza dinasta poate produce inflamatia pericardului.
Daca cuiva i se spune ca va fi operat risca sa i inflameaze pielita care tine intestinele sau daca i se spune ca trebuie sa faca operatie la plaman sau ceva la plaman se inflameaza pleura.
Frica asta produce o inflamatie caci corpul face prin aceasta inflmatatie insotita des de "apa" tesutul respectiv mai gros ca sa reziste la operatie. Chiar daca nu va fi.
Si asta doar de la o fraza.
Medicii care studiaza medicina fac multe din simptomele bolilor pe care le invata. Doar citind !

Acum imagineaza-ti ce se intampla daca spui un copil care oricum crede tot "ca-mi poate afecta si inima si plus ca mi se pare ca s-ar putea sa mai am si alte minunatii in nas si in vagin." !

Daca copilul sau adultul asta crede in ce i se spune si ca urmare i se face frica atunci sansa ca sa primeasca acele simptome este de peste 90%.
Daca unui om i se spune ca are HIV in mod gresit, asa cum s-a intmplat deja de zeci de mii de ori incepand de a doua zi acel om devine depresivm ipohondru si va avea o sumedenie de simptome.

Daca cuiva i se face frica de un microb si ii iese la analize, acelui om nu-i mai trebuie nimic altceva caci se imbolnaveste singur datorita imaginatiei.

Deci ai fost programata in ideea ca streptococul cu pricina, care este un microb util, ca orice alt microb si in pluzs folosit de corp in mod inteligent si necesar, ar fi patogen. Ca urmare ai frica de el. Frica iti produce anumite simptome in plus fata de cele de la gat care au o alta cauza. La fel si cele articulare au avut o cauza emotionala.

Citeste cu atentie cele scrise mai jos in Noua medicina germana, citeste carticica, uitata-le la video-uri. Deschide-ti mintea si arunca la gunoi prostiile invatate pana acum cat si frica. Frica produce boli.

Si incearca sa afli singura ce conflicte emotionale si socuri ai avut sau ai care iti afecteaza anumite tesuturi. Microbii nu au nici o vina, totul este in capul medicilor si al pacientilor care ii cred. Si cand te-ai luminat ceva vino din nou aici si relateaza sau intreaba.

https://sanatate.catsboard.com/t3144-filme-si-carti-despre-noua-medicina-germana

https://sanatate.catsboard.com/t3125-cazuri-analizate-sau-vindecate-pe-baza-legilor-biologice-din-noua-medicina-germana
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  DanC Joi Iul 03, 2014 11:24 pm

Referitor la amigdalite unde spui ''Din pacate le-a scos dar odata cu ele mi-a disparut si frica '' ce varianta aveai sa nu le scoata?Mie de exemplu mi le-au scos cand aveam 6 ani si de la 4 ani tot nu mi-au trecut desi n-am avut nici o frica.Cred ca abea pe la vreo 10 ani am aflat de fapt de ''amigdalita''.
Ba mai mult eram ''prieten'' cu ORL-istul pentru ca am avut o problema cu timpanele si anume erau ff subtiri si fragile si mi se lipeau de osul urechii.Mergeam la el saptamanal si imi sufla cu o para prin nas si mi le departa de os,nimic sa ma sperie.Acum aud mult peste media altora.Amigdalele mi s-au agravat urat de tot,daca nu mi le scoteau eram mort demult ,imi necroza tot gatul caci m-au operat mult mai repede decat se gandea doctorul caci a zis sa mai lasam ca poate-poate imi trece.
Ce puteau altceva sa faca parintii mei ?
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Iul 04, 2014 12:40 am

Pai amigdalele mele erau atunci de fapt in faza de vindecare, caci aparuse puroi. De abia atunci s-a gasit “buba”. Insa nu fiindca doctorul a fost mai destept ca ceilalti ci
ca trecuse timp, si aparuse puroiul in faza d evindecare. In faza de ulceratie pe amigdale nu se vede nimic desi sunt dureri.
Puroiul apare de abia in faza de vindecare a amigdalelor insa aici cei mai multi se sperie de simptome si considera ca trebuie sa dea antibiotic (care opresc procesul de autovindecare cu ajutorul bacteriilor ! – mare greseala !) Sau le scot chirugical. Cine da aici antibiotice face tot atata bine ca sic and ar da cu piciorul intr-un zid de caramida abia facut.

Nu am avut nici o alta sansa sa dau de alta terapie pe atunci, asa ca singura solutie care a aparut am acceptat-o bucuros, mai ales ca era si primul medic care imi confirma simptomele.
Lipsa de cunoastere si prostia medicilor a dus deci inevitabil la pierderea inutila a amigdalelor. A fost prima si ultima oara in viata cand am avut amigdalita.
Dar de unde sa stiu ca exista si alta solutie? Oricum nu stia nimeni de homeopatie sau alte remedii pe atunci in preajmea mea.

Cum a aparut amigdalita de fapt si de ce am “racit” atunci: dupa Hamer amigdalita apare cand te astepti sa primesti ceva dar nu mai primesti in ultimul moment.
Copii fac amigdalite des cand li se promite ceva dar in ultimul moment se hotareste altceva. O mama de aici i-a promis copilului acum cateva zile ca poate sa ramana la bunici la weekend,
insa s-a hotarat altfel in ultima clipa si a luat copilul acasa. Seara copila avea deja amigdalita.

Fiind la Costinesti in vacanta mie mi s-a promis vineri ca pot dormi la un prieten care avea o camera la hotel sambata noaptea, astfel ca as fi putut sa raman la Costinesti pana duminica.
Insa sambata seara “prietenul” m-a anuntat surprinzator, neasteptat sip t. mine socant pe la 8 seara ca nu mai merge treaba cu dormitul , ca ia sosit neasteptat prietena.
La 8 seara era deja tarziu sa mai iau un tren la Constanta catre casa. Asa ca vestea m-a socat (DHS).
Deci am pierdut ceea ce credeam ca este deja al meu (cazerea la hotel) = amigdalita pe partea stanga (initial cel putin).
Era sip rea tarziu sa plec acasa si nici nu am mai gasit o camera unde sa dorm. A fost nevoit sa dorm in curte la cineva pe o saltea cu are. Insa a fost cam frig si nici nu am prea dormit.
Din cauza la toata treaba m-am infuriat foarte tare si situatia mi-a putit foarte tare. Ca urmare am “racit” – conflictul acesta duce la afectarea mucoasei nazale.
Cu sau fara frig. Si a doua zi am stat in apa toata ziua vanand guvizi cu harpunul, ca si in ziua precedent.
Am ajuns duminica acasa cu 10 kg de guvizi dar si cu o raceala cobza.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  DanC Vin Iul 04, 2014 1:15 am

Asta era clar ca pe atunci nu aveai alta solutie ,dar eu altceva am vrut de fapt sa intreb,probabil nu m-am explicat clar asa ca am sa formulez altfel intrebarea:pur ipotetic ,ce ai face concret daca copilul tau ar avea acum amigdalita si sa zicem ca ar avea febra foarte mare,stari de ameteala,iar in gat ar avea aproape necroza?tot nu l-ai opera?
imi cer scuze celui care a deschis topicul ,rog sa nu se supere ca am intrebat altceva mai ales ca e de domeniul trecutului pt mine,dar ma opresc aici.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Iul 05, 2014 11:22 am

copilul meu nu are cum sa ajunga asa, ipoteza nu e reala. Daca operatia a ramas singura solutie caci inainte ai facut totul gresit este clar ca nu ai ce face. Insa la amigdalite este rar asa.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Streptococ betahemolitic de tip G Empty Streptococ beta-hemolitic de tip A

Mesaj  carnaval Vin Mar 25, 2016 10:34 pm

Buna,

Am cautat postari despre streptococ. Nepotelul meu a avut si a ajuns in spital cu dureri de articulatii si multe antibiotice injectabile o buna perioada dupa si mi-a ramas in minte ca streptococul asta e o chestie foarte urata. Am fost in vizita la niste prieteni cu copii care ne-au sunat dupa sa ne anunte ca ei au avut streptococ la gradi si s-au testat si ei si le-a iesit pozitiv streptococ A la ambii copii, de tip B la mama Exclamation si ne recomandau sa ne facem si noi exudatul. Fetele erau tot mai racite, cea mica a si facut febra, tusea urat de tot, sec si chinuitor (ambele fete tuseau mult, eu doar aveam ceva in gat). Vreo saptamana nu le-am dat nimic, apoi tusea a devenit prea intensa si apoi cand cea mica a facut febra i-am mai dat 2 zile Stodal si Eurespal si nu vedeam nici un progres am dat antibioticul prescris. Au venit si rezultatele exudatului, cea mica nimic, eu streptococ de tip A si simteam ca am puroi in gat. Am inceput sa iau pastile cu ulei de oregano, m-am mirat citind aici ca puroiul apare in faza de vindecare silent . sincer eu nu vreau sa raman sa convietuiesc cu streptococul pentru ca ma deranjeaza in gat si mai degraba as alege sa-l starpesc cu un antibiotic si apoi sa traim fericiti fara, plus ca nu vreau sa fiu sursa de asa ceva in casa si mai devreme sau mai tarziu sa dau si celorlalti. Sotul zicea ca uite ca mi-a tot fost frica de streptococ si l-am dobandit. Ce ziceti de uleiul de oregano? e destul de puternic si m-am tratat de mai multe ori cu el, scrie pe eticheta ca nu se recomanda copiilor si de-asta nu l-am dat si lor. Pe rezultatele analizelor mele scrie: Avand in vedere sensibilitatea naturala a Streptococcus pyogenes la penicilina, aminopeniciline si cefalosporine, antibiograma se va efectua doar la cerere.

carnaval

Data de inscriere : 22/11/2014
Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Mar 25, 2016 11:47 pm

parerea este tot cea dinainte
scarface
scarface
Admin

Sus In jos